Idag valde jag trotsa min fulla närvaro och vara hemma. Känner mig krasslig och har en extrem huvudverk. Min teori är spanings huvudverk som antar kommer från stressen jag går runt och bär på gällande skolan och jobb.

Det här med återhämtning är viktigt, eller hur?
Återhämta dig, se till att få villa och ta en paus... Då kommer bara min nästa fråga! När? När f*n ska man få den tiden. Nu i veckan har jag skolan att tänka på. Veckans slut kommer jag sen fira med att sitta barnvakt till klockan 01:00 en fredagkväll. Efter det är det direkt till sängen som gäller, få ut så många timmars sömn som möjligt för att sen 12.00 vara på jobbet och jobba 5 timmar på cafét. Jag gillar att ha ett fullbokat schema och jag älskar känslan av att jobba och tjäna egna pengar. Självständig har jag velat vara ända sen liten och ilskan jag som 8 åring hade över att "människor" inte ansåg mig med min ålder som anställningsbar lever fortfarande vidare i mitt åttaåriga jag. 

Hemma idag har jag suttit och betat av det jag behöver få gjort och det jag ligger efter med så att jag i fortsättningen av veckan kan känna att jag är i fas i skolan och har KONTROLL.

Är jag sjuk på riktigt? Eller använder jag bara det som en ursäkt till att sitta hemma och strukturera upp? Jag vet inte och jag tror inte att det finns någon annan som gör det häller men rätt känns det. Jag har fått så mycket gjort hitintills för en föredetta "hemmasittande" är struktur av arbete på hemmaplan inga problem. 

Enkla tips kommer i ett senare inlägg.  Puss puss 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Trust me when I say this... Jag hade varit miljonär om jag fick 1 kr för varje gång jag skrivit ”låt oss försöka igen”. För varje gång jag avslutat och sen påbörjat bloggandet igen. För många gånger, jag vet. Men livet har haft andra planer för mig den senaste tiden.


Sist vi ”sågs” var i slutet av terminen i nian. Där jag satt dag ut och dag in för att plugga ikapp mig på det ett års skoluppgifter jag missat för att bli behörig till gymnasiet. Jag lyckades och nu går jag i en skola som jag anser är helt rätt för mig, en skola som har höjt mig och som har fått mig att känna mig extremt självsäker då jag ständigt får dom komplimanger som jag behöverför att bibehålla ambitionen.


TRO DET ELLER EJ- Jag börjar faktiskt se den ljusa framtiden jag såg för några år sedan.

Så vad gör jag nu?:

  • Jag studerar hotell och turist linjen
  • Jag jobbar på café på lördagar/ helger (allt för småpengarna, right?)
  • Jag har kommit vidare i utredningen kring varför mitt mående varit som det varit- något som jag tror ni kommer uppskatta att läsa om sen.

Mitt fokus är nu förtiden 100% på skolan. Full närvaro och bra betyg är det jag strävar efter… Något jag inte haft på 3 år. I 7:an valde jag att göra det dummaste man någonsin kan göra och sen har det bara varit för mig att jobba mig tillbaka och trotts dom dumma beslut och korkade val jag gjort i mitt liv har det lett mig dit jag är idag och framför allt till den jag är nu.

Varför har jag varit frånvarande? Jag har som sagt satsat allt på att ta mig vidare i skolan, gjort allt för att få gå i gymnasiet (vägrade gå om nian). Jag har inte haft tiden eller energin till bloggandet för det har handlat om prioritering. Bestämmer jag mig för att börja gymnasiet 2 veckor innan skolavslut med 0 godkända betyg så är det de som gäller. Jag lyckades på 2 veckor i skolan göra mig godkänd i 6 ämnen och 2 och en halv sommarskolsveckor göra mig godkänd i det sista ämnet som behövdes, Svenskan. Vill man så kan man.

Varför valde jag att börja blogga... IGEN? För att när jag känner att jag tappar kontrollen över mitt mående tar jag upp bloggandet. Något jag alltid gjort. Att inte ha kontroll är det värsta jag vet. Via bloggandet har jag det vilket innebär att det har blivit som ett stöd. Jag har hittat och letar fortfarande efter strategier för att få det att funka. Jag behöver släppa alla dom procent fokus jag nu lägger på skolan (annars kommer jag rasa ihop) och smidigaste sättet att göra det på är väll ändå att låta bloggandet ta över några av dom. 

(bjuder på en gammal bild från instagram)

Måste bara, som avsluta säga att det var extremt kul att gå in på statistiken och se att det inte varit en ända dag utan besökare trots den dåliga uppdateringen! Blir varm! Kärlek till er. 

Likes

Comments

Gör som jag! Ta chansen när du har den.

Hur länge har man inte spanat på den här? Jag har i alla fall gjort det nu ett bra tag och turen är på vår sida. Det är nämligen en nouw bloggare som tävlar ut ett Anastasia Contour Kit och jag är överlycklig. Vinner jätte sällan (mer eller mindre aldrig) men alltid kul att delta och i alla fall hoppas, eller hur? Hon avslutar med att lotta ut en vinnare den 30 juli. Vi alla kan vara med! Varför inte vara det då.

Gör såhär:
In på @Nettan :s blogginlägg: http://nouw.com/Nettan/vinn-anastasias-contour-kit-25567232
Läs och följ hennes instruktioner.

Ju fler som är med desto roligare blir det (och skämt och sido desto minde chans är det för mig att vinna).
Önskar er alla LYCKA TILL!

Kramis

Likes

Comments

Vad är det med mig och att vakna upp med ångest det första jag gör. Dom senaste två dagarna har varit helt otroliga. Förstår inte.... Jag låg här i sängen och deppade medans jag kollade på Youtube. Lakidoris vloggvecka och mitt i allt deppande kollade jag på hennes femte video i vloggveckan och ojojoj. Hon avslutar videon med-

"Tänk såhär, tänk positivt. tänk att den här dagen som du ser de här nu ska bli en jätte bra dag, så lovar jag att det kommer bli det. Drick ett glas vatten nu på morgonen och tänk att den här dagen deeen ska bli bra. Och bry dig inte så mycket om va andra tycker."

Dagen räddad. Nu j*vlar ska jag ge allt jag kan för att göra det bästa av den..

Planen var egentligen att jag idag skulle ha en helt normal dag, lite spontant som vanligt. Men igår åkte jag till skolan och fick frågan " Ska du med till Gröna Lund imorgon Sonina?" Alla nior i min skola har nämligen sålt tulpaner, alla nior (förutom jag). Skulle jag med till grönan skulle jag få betala själv och det var inga problem men jag kände bara mig så seg och hade en sån huvudvärk när jag gick och la mig i går så jag struntade i det. Jätte tråkigt då jag vill ha så mycket tid som möjligt med mina 9:or då några utav dom kanske jag aldrig träffar igen. Älskar alla i min skola, alla är så sköna och har sina egna personligheter och jag blir så sjukt glad av att komma till skolan för varenda gång får man ett glatt hej och trevligt bemötande. ¨

Planen idag: Träffa min kusin runt fyra tiden och göra något jag aldrig trodde att jag skulle. Ska sen se hur lång tid det tar och om jag fortfarande har tiden och energin kanske jag stannar förbi hos min lärare som fixat allt med GrönaLund för efter att klassen har varit där har hon fixat en lokal där vi alla nior ska lyssna på musik och äta oss feta på chips och godis hon kallar det "fest" men vet inte vad jag ska tro. Vi får se när vi kommer dit. Blir säkert jätte mysigt. Så där är planen att jag ska stanna till 24.00 tiden. Det återstår att se, nu tar vi dagen som den kommer.

Likes

Comments

Förra veckan var det någon som bad om bilder på klänningen jag ska ha på balen och och här är den. Tycker inte att den var något speciellt men fastnade för ryggen. Väldigt enkelt, det ända jag behöver göra nu är att dränka mig i brun utan sol och sen ska det nog se bra ut... Hoppas vi. 

Likes

Comments