View tracker

Chillar i en liten svacka just nu eller har gjort det den senaste veckan, försöker ta mig upp men det går inte alltid som planerat! Jobbar iallafall på det.
Denna gång ska jag dock inte skriva om det för att det känns som att min blogg blir rätt depp då haha.

Tänkte bara titta in och säga (till mig själv eftersom jag bokstavligen har NOLL läsare) att jag ska bli bättre på att hålla igång bloggen samt införskaffa lite läsare - på något sätt! Lättare sagt än gjort.. Börjar hursomhelst med att lägga till en färgglad bild till detta inlägg! Yeeeey!

I shall be back!

Likes

Comments

Hej alla 1st stycken läsare hah.

Jag hoppades lite på att mina inlägg och bilder skulle bli mer positiva och färgglada nu, men med tanke på min fantastiska tur så har allt gått åt helvete igen. Såklart.
Denna gång ligger felet i att jag existerar.

Jag har alltid värderat minnen och stunder med vänner högt. För mig har vänskap varit det starkaste bandet människor kan ha, jag har alltid sett det som starkare än något annat i världen. Kortfattat, vänskap för mig är viktigt.

Men nu börjar jag starkt tvivla på det.
Plötsligt har vänskap blivit något enkelt att kasta bort, som ett par trasiga jeans eller en cigarettstump. Jag ser ett gammalt bibliotek framför mig, där alla minnen, stunder och fotografier är placerade i det mörka hörnet av rummet där allt damm samlas.
Jag känner mig som ett litet barn som precis fått höra att jultomten inte finns, vars hela värld precis kraschat. Det gör ont att veta hur lite stunder som betytt och betyder mycket för en själv, kan betyda för någon annan.

Jag har ingen lust att försöka hålla igång vänskaper längre, jag orkar inte. Det är inte värt det om jag ändå ska förlora alla sen. Jag lägger ner all min tid och mitt hjärta på vänner, jag gör det för att jag vill och för att jag vet att det uppskattas att veta om att någon alltid kommer att finnas där, lyssna, ge råd och bry sig. Trodde aldrig jag skulle citera bibeln men: "Do unto others as you would have them do unto you". Men karma verkar inte finnas i min värld och om hon fanns så är hon iallafall inte på min sida.
Just nu känns det som att allt jag gör oavsett hur positivt, blir fel. Det blir aldrig bra.


Missförstå mig dock inte, jag är absolut inte arg.
Ibland behöver man ta vissa val som inte alltid är de roligaste och det förstår jag.
Jag är bara ledsen och känner saknad.
Det är allt.

Likes

Comments