Idag var det segt att gå upp. Det blev lite försent igår, vi kom inte hem från fäktträningen förens efter 22.00 och då envisades Martin med att vi skulle börja kolla på Zoolander så kom inte i sängen förens strax innan tolv sen tog det ytterligare än timme innan jag kunde somna eftersom jag inte kan somna om inte Martin ligger i sängen med mig. Detta innebar att det var väldigt segt att gå upp när larmet gick vid 6 imorse, om jag ska vara helt ärlig så förstod jag inte varför larmet gick först.

Nu sitter jag dock i skolan och vi har paus i seminariet. Dagens seminarium handlar om varför man ska ha projekt i förskolan och hur man kan planera och starta upp ett projekt med barnen. Det är intressant även om läraren mest säger sådant jag redan känner att jag kan vilket gör det svårt att koncentrera sig. Att jag dessutom har koncentrationssvårigheter gör inte det hela mycket bättre. Så mest sitter jag och längtar hem till min säng. Tyvärr har jag dock ett till seminarium efter detta men det kommer vara lite mera praktiskt så det blir förhoppningsvis lite roligare.

Efter att skolan är slut blir det jobb och hämta barn på förskola och skola innan det bär av hemåt för informationsmöte om stambytet som kommer ske i våran byggnad under våren/sommaren.

Sen blir det förhoppningsvis lite g-rifter och/eller set dungeons i Diablo innan det blir dags och sova så man orkar med morgon dagen.

/S

Likes

Comments