Header

Var och besökte Moderna Museet på tisdag och kollade på ​Louise Bourgeois​ utställning ​''I have been to hell and back.''. ​Den var helt magisk ​och vissa skulpturer gav en sån intressant story som man kunde läsa av hur lätt som helst. Helt enkelt Utställningen var superfin och Louise Bourgeois​ är en geni. Finns en dokumentär om henne på svt och utställningen är gratis tills man har fyllt 18 såå kör!! Bifogar några bilder som jag har tagit på en viss del av utställningen. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kort inlägg!
Jag vaknade tidigt i morse för att gå upp och träna, tränade i ca. 1,30h. Efter det gick jag och hämtade ut lite paket från posten med kläder jag hade beställt och så köpte jag massor med mat hem. Snart ska jag börja klä på mig eftersom att jag ska till jobbet men innan det ska jag äta lite mellanmål. Det var ett väldigt kort inlägg men de va allt för mig just nu. Ciao!

Likes

Comments

Har inte bloggar på nästan ev vecka nu. Men här kommer vi tillbaka.

Parfym (som jag nu stava fel på colagen) är en stor del av min vardag. Jag försöker samla på mig så mycket perfymer som beskriver vilket sätt jag känner mig på och sättet jag är på. Som ni kanske ser på min colage så känner jag mig rätt så dyrt. Min kollektion innehåller inte bara dyra "designer" perfymer men ochså massa B-perfym som man har köpt på H&M eller nån annan B-affär. Dem perfym ligger i nån låda längst inte i garderoben för jag faktist känner inte så mycket för dom just nu.

Den nyaste perfym i min kollektion är då min Chanel Egoiste som jag inte kunde hitta bild på så jag tog den som jag hitta. Den perfymen är just den som beskriver mig bäst just nu. Den och D&G l'imperatrice.

Jag tycker att bra dofter är värda att spendera pengar på. Istället för att köpa massa skit som man sen använder en gång så kan man betala lite dyrare för något som tillslut blir ens signatur. 

Perfym Kollektion


Perfym Kollektion by ozz-sixten featuring perfume fragrances

Chanel fragrance
605 SEK - neimanmarcus.com

Dolce Gabbana perfume fragrance
720 SEK - lordandtaylor.com

Giorgio Armani fragrance
1 000 SEK - neimanmarcus.com

Chanel fragrance
1 605 SEK - neimanmarcus.com

Yves Saint Laurent fragrance
765 SEK - nordstrom.com

Versace fragrance
660 SEK - macys.com

Valentino perfume fragrance
875 SEK - nordstrom.com

Daily Special D&G L'Impératrice
teenvogue.com

Likes

Comments

I fredags var jag med klassen och besökte utställningen så kallad "Asylum" i Kulturhuset. Utställningen var inte så stor som jag nu trodde att den skulle vara, men den var ändå väldigt intressant och vi hade väldigt roligt när vi var där.

Här är några bilder jag tog när vi var där

Likes

Comments

Skönhet kommer både inifrån och utifrån. Jag äter sunt och försöker träna så ofta jag har tid och känner för det men jag glömmer aldrig att ta hand om min hud, jag tar i princip hand om min hud varje dag (morgon och kväll). Jag skulle inte säga att jag har en fläck fri hy men jag är väldigt nöjd med hur min hy ser ut och, jag har tagit hand om den bra. Jag har en väldigt torr hud och eftersom att jag har eksem så blir min hud extra torr, därför tar jag hand om min hud så mycket eftersom att jag inte vill att min hud ska bli torr och förstöras.

Här är mina tips till er med extra torr hy hur ni kan ta hand om den.

1. Rengöring - Rengör din hud varje morgon och kväll, med exempel, ansiktsvatten eller en gel. Jag själv använder "Clearasil Deep Cleansing Toner" varje morgon och kväll, den är väldigt billig 35kr hos "In & Finn" och den hjälper. Den avlägsnar smuts, olja och bakterier. Förminskar porerna och gör huden klarare. Jag använder inte rengöringsmjölk osv. eftersom att min hud blir ännu torrare av det även fast de är special gjorda för folk med torr hud.

2. Ansiktsmask - Jag använder en lera som heter "Nutriganics Smoothing Mask" som jag köper på "The Body Shop" för 250kr. En skönt djuprengörande mask som gör huden mjuk och smidig och hjälper till att ta fram dess lyster. Jag använder den ca. 20-30 min en gång i veckan och min hy känns len och fräsch i dagar efter jag använt den.

3. Dag/Natt krämer - Jag använder "Elizabeth Arden Eight Hour Skin Protectant Cream" som en natt kräm och på dagarna när jag är hemma. Den kostar 350kr och kan köpas på Åhlens och Kicks, hudkrämen vårdar torr och sprucken hy, gör hård hud mjukare, minskar rodnad och motverkar mindre hudirritationer. Man kan använda krämen över hela kroppen, men jag använder den över hela mitt ansikte ungefär 2 ggr i veckan eftersom att jag har ett jätte trott ansikte, men jag använder även den över mina knän och armbågar. Jag på dagen använder jag "Garnier Nordic Moisture Match Dry to very Dry Skin" som ger min hud fukt, men jag använder bara den när jag känner mig extra torr i ansiktet på morgonen när jag vaknar.

4. Ögonkräm - Jag använder inga speciella ögonkrämer eftersom att jag är väldigt känslig runt ögonen, har testat några ögonkrämer men de hjälper inte. Men jag använder "Cano Derm" över ögonlocken, Cano Derm är en kräm min doktor skriver ut åt mig för min eksem. Cocos olja eller Oliv olja använder jag under ögat.

5. Livsstil - Jag tänker på vad jag äter och dricker. Försöker att undvika socker och snabba kolhydrater som kan ge blek, trist och rynkig hud i förtid. Jag rör på mig ofta och det är jätte bra att röra på sig regelbundet för att syresätta hudcellerna. Jag äter inte mycket vitaminer och mineraltillskott men vet att det också är bra för huden. Äter mycket avokado och nötter också det är jättebra för huden.

Huden är kroppens största organ, så glöm inte att ta hand om den!


Likes

Comments

Här sitter jag med tjejerna från min gamla klass och har precis ätit pannkakor och våfflor med jordgubbar, Nutella, glass och grädde vid sidan. Nu sitter vi i vardagsrummet och kollar på The Wedding Ringer med Kevin Hart.

Likes

Comments

Tänkte dela med mig lite smink-tips

Jag är inte den bästa make-up guru person men jag vet en del. Har hållt på med smink i redan fem år, experimenterat, misslyckats, failat realt och tillslut lyckats helt perfekt. Så idag ska jag dela med mig lite smink tips som jag har fått fram under dem senaste fem år.

Såhär går det till...
 1. Contour'a kindbenet & pannan med en mellanmörk brun/grå skugga
 2. Täck contour och resten av ansiktet med BB-cream. Detta gör så att contour ser ut att ligga under huden istället för att ligga ovanpå. Alltså ser mer naturligt ut
 3. Blanda in lite Illuminator eller rouge på kinderna !! inte för mycket !!
 4. Highlight'a punkterna med Studio fix. Kinderna, näsan, hakan, ovanpå läpparna (cupid bow) & pannan.
 5. Täck ögonlocket med studio fix
 6. Blanda in lite brun/grå skugga några nyanser mörkare än hudfärgen in i eyecrease.
 7. Lägg en tunn liten eyeliner linje vid sidan av ögat för att dra ut ögonen och göra dem längre & större.
 8. Fixa ögonbrynen med två nyanser mörkare färg än ens själva hårfärg. Tänker inte förklara hur. Måste veta själv!!
 9. Highlight'a under ögonbrynen med studio fix 
 10. Dra på några lager med mascara. Make it look natural! Inga klumpiga ögonfransar tack! 
 11. Läppstift. Nuförtiden används samma färg som ens färg på analen. Men välj en ​nude ​färg som passar dig bäst.
 12. Avsluta hela processen med ​Fix + ​sprayen över hela ansiktet​. Detta gör så att allt du har gjort inte syns längre och huden ser helt flawless och icke kakig ut. 


Produkter ni behöver hittar ni nedanför i collagen som jag har gjort till denna inlägg. Det blir dyrt dethär. Såå värt dock. ​

Likes

Comments

Likes

Comments

Har inte skrivit nått på bloggen på ett tag nu men nu kör vi! 
Har varit en rolig och lite meningslös vecka i skolan. Varit inne 3 dagar och mest pratat bort tiden med människor som jag har saknat sjukt mycket. ​

Idag drog min mamma ut mig ur sängen och sa att jag skulle klä på mig asap. Satt oss i bilen och åkte runt på olika loppisar & secondhand. Fynda många sjukt fina grejer. En av dem är tröjan jag har på mig på bilderna som jag betala 35kr för. Såå värt! Sen köpte jag en ​''gucci'' ​tröja, en ​''acne'' ​liknande kjol, en ​''givenchy''​ svart tank med stjärnor på. Och den här ''nude'' top. 

Tänkte att vi alla på bloggen borte samla ihop oss någon dag och göra en lookbook. Välja det finaste ''vår/sommar'' vi har i garderoben, fixa sönder oss och ta massor med fantastiska bilder. Ska trycka på tjejerna och prata med en fotograf och förhoppningsvis fixa något under påsken. 

Thats it for now. Stay cool peeps! 

Likes

Comments