Header

Någon mer än jag som blir lite mörkare under helvetesveckan, haha. Tänker sällan på det men så står jag framför spegeln i helsvart och svart verkar va det som passar till allt. Även i moodboards uppenbarligen, haha. Slängde in lite grönt för att liva upp det lite, tycker dock att det blev ganska snyggt ändå. Mysigt på något vis. Ska byta gardiner och kuddar här i veckan. Men först... tentor.

Likes

Comments

Denna sötaste tröjan står högst upp på min önskelista nu när det börjar bli riktigt kyligt ute. Här i Luleå är det i alla fall nollgradigt inatt. Och jag vet ju att det är så dumt att klaga, jag väntar ju liksom stabila minusgrader när som helst. Men visst är det alltid lite kallare när det är fuktigt och ligger precis ovanför nollan? I alla fall, tröjan hittar ni HÄR för endast 299kr.

Kramis!

Likes

Comments

Har alltid varit ett stort fan av klassiska svarta A-linje formade kappor. Men de är inte särskilt varma alltid och de blir inte lika mysiga som en omlott-kappa som denna. Denna snygga är från ONLY och finns på rea HÄR. Den finns även i flera andra färger, inte alla till nedsatt pris dock. En mysig omlott-kappa ska helt klart flytta in i min garderob under hösten i alla fall. NU tillbaka till plugget.

Likes

Comments

Passa på att uppdatera sovrummet med harmoni inför vintern, nu under mellandagsrean. Nedan finns några personliga favoriter hos mig. Mitt kanske bästa tips är att köpa kuddar och fodral på rean, man kan ju liksom aldrig ha för många, haha.

Flätad korg: HÄR

Kapphängare: HÄR

Taklampa: HÄR

Filt: HÄR

Kuddfodral: HÄR

Vägglampa: HÄR

Likes

Comments

Hur snygg är inte denna vasen då? Jag tycker i alla fall att den är superhärlig och för er som håller med mig, hittar ni den på rean hos HEMTEX.

Likes

Comments

Visst är det så för oss flesta; att vi tänker på allt lite extra innan vi somnar. Vissa kanske har bra sätt att kontrollera alla tankar på. För mig brukar en film eller serier funka bra innan jag ska sova. Gärna något nytt. Då tar den upp alla mina tankar när jag kryper ner under täcket. Men jag har också en annan regel. Jag undviker krimskrams i mitt sovrum. Jag väljer att inreda ganska monokromt.

Genom att hålla färgexplosioner utanför sovrummets dörrar, tillåter jag mina ögon att vila. Jag fyller inte heller upp sovrummet med sådant som tillhör jobb eller skola. Skrivbordet och datorn får alltså även de stanna utanför. Istället fyller jag min säng med fluffiga täcken och kuddar, och mina väggar med enkel och/eller harmonisk konst. Allt i en noga vald färgskala.

Såhär skulle det lätt kunna se ut hos mig. För mig är mattan viktig för att skapa en känsla av värme och trygghet. Men hade jag haft ett vackert slitet trägolv vet jag tusan om jag inte hade låtit det vara bart. Som en känsla av landet, en sommarmorgon, något annat som är trygghet för mig. Men här i Luleå är det till största del vinter, så mattorna får allt stanna kvar.

Likes

Comments

Trötta dagar nu. Fick iväg mig på en cykelrunda till stan idag. Glömt hur mycket jag tycker om att cykla. Så den tog jag även till gymmet nu på kvällen. Hösten är verkligen här nu och det är underbar luft ute. Försöker komma ut allt jag kan på promenader, men inte så lätt när man pluggar och söker jobb. allt jobb görs framför datorn och böckerna.
Hoppas alla haft en toppendag
kramis

Likes

Comments

Till hösten blir jag alltid extra pysselsugen, när alla färger förändras, ute som inne. Tänkte slänga in ett DIY! Jag har inte testat själv, men är väl dags, jag menar hur söta!? Ni hitta beskrivningen på foundandfeatured.com tillsammans med andra bra tips och pyssel! 

Likes

Comments