View tracker

Har ni sett dessa från Odd Molly!?!? Alltså vilken kollektion. De flesta av mina egna träningskläder är nog svarta faktiskt, men man blir ju så inspirerad av färg, och dessa är ju helt underbara!! Mina favoriter är de i den rosa färgskalan, GLADA, motiverande färger.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu är ju faktiskt tiden för ALLT julpyssel och nu till helgen har jag tid över att mysa en massa med julfika och pyssel. Här är en massa inspo som jag samlat på i typ flera år, haha. Får ju göra iaf något av det nu i helgen, varvat med lite skolarbete såklart. Resultatet kommer kanske senare i helgen om det blir något vettigt av det 😁😅

Likes

Comments

View tracker

Jag älskar ju det här med att pyssla och kring jul blir det ju extra mycket. Varje år görs det mängder av julkort och massor med godis och såklart det årliga pepparkakshuset. Här är lite inspiration som jag tar med mig till mitt hus i år. Jag hoppas att jag får tid att göra mitt eget och inte bara använda ett färdigt kit från affären. I vilket fall kommer nallen att göras. Jag menar HUR SÖT!?!?!

Det måste ju liksom inte va ett hus man bygger. Detta får mig att tänka så mycket på Lotta på Bråkmakargatan. Ni vet: Du tappade en gran! DU TAPPADE EN GRAN!

Likes

Comments

Tillbaks till en sommardag i skogen. Det finns inget mer lugnande. Önskar jag lagt mer tid på sånt här. Jag älskar ju att mysa runt i skogen och leta efter gula små hattar, thihi. Och så älskar jag att klumpa runt i mina alldeles för stora stövlar.

Likes

Comments

Är inte detta kärlek så vet jag inte! Jag har redan denna i svart, men har ändå önskat mig denna i julklapp i grått eller i denna vita. Den är så fin bara till ett par svarta byxor, och jag får hålla tillbaka lite för att inte ta på mig den varje morgon, haha. Den kommer från Kappahl.

Likes

Comments