Sedan jag flytta till Luleå blir det allt mindre kalas för mig och vi brukar passa på att fira innan jag åker hem efter sommaren. Jag blir alltid så överambitiös numera. Vi började förbereda med dukning, potatissallad, inlagda champinjoner och hemmagjord pesto i onsdags. Så fyllde vi på lite under torsdag och fredag. Sen på lördagen så fick vi ändå stå hela dagen i köket. Och då beställde vi desserten från Karlskronaglass (godaste glassen för de som inte testat, och man kan alltså beställa glasstårtor). Jag var helt slut när kalaset väl började, men jag blev så nöjd med hela dagen!!!
Ps. Den fina gubben på väggen gjorde min lillebror när han var 8 kanske (han är 18 idag 😉).

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Imorgon börjar jobb igen efter en ledig helg i Göteborg. Bra shopping. God mat. Och en helt makalös Håkan! Tänk att vi hade äran att se dig innan du slutade turnera!

alltså längst ner i NK finns det bara inredning och dylikt. Och asså Matteus! Vill ha i alla färger. Åh vad det är svårt ibland att inte bara köpa.

Likes

Comments

Nu när det drar mot höst lockar basplagg mig mer och mer. Men tycker det är så tråkigt att köpa med basplagg, vilket jag gjorde hela förra hösten. Så nu i år kan jag köpa basplagg med en twist eller bara vad jag känner för helt enkelt. Här kommer en härlig blandning från zalando. ÄLSKAR skorna och kostym byxorna. Kostymnyxor känns som ett måste i varje garderob just nu. Och vilket fantastiskt skönt mode dessutom!!

Denna stickade är på rea just nu! Tycker det är en härlig variant av den klassiska vita stickande.

I år ska jag investera i ett par riktigt snygga blå jeans. Sånna man kan ha till allt! Kanske blir det ett par under dagens shopping i Göteborg. Håller tummarna.

Likes

Comments

Ikväll var en fantastisk fin kväll här i Karlskrona  skärgården. Vi gick ut och åt med familjen och avslutade det hela med bowling (vi tänkte först minigolf men SMHI så regn).

Bara igår bokade jag resan hem till mitt kära Luleå igen. Tänk vad fort sommaren gått och tänk i år har nog det mesta faktiskt regnat bort. Men det är mycket kul kvar än, och en hel del jobb. Vi har skärgårdsfesten här i Karlskrona och till helgen ska jag och lillebror till Ullevi och Håkan. Nu blir det lite sömn innan morgondagens dunderpass på jobbet.

Likes

Comments

Hej alla glada! Har ni vart ute och letat i skogen än? Mamma och jag var ute förra veckan. Blev nog två liter orensat kanske. Lite små kan jag allt tycka att de var och vi var ute i flera timmar. Men vi hade i alla fall fika med oss och det är ju faktiskt en fantastiskt mysig grej att göra. Fika ihop i skogen. Och det blev ju en del svamp ändå. Idag inväntar jag kvällspasset på jobbet, men innan dess ska jag hinna med att springa en runda tänkte jag.

Likes

Comments

Under vår vistelse i Primošten passade vi på att besöka den vackra naturen i Krka nationalpark. Så fint! Och en perfekt sak tycker jag att hitta på när man reser och bara vill strosa runt lite.

Likes

Comments

Så jag kan nu bocka av ytterligare ett resmål på min checklista över måste se länder, nämligen Kroatien! Vilket sevärt land! Förutom avsaknaden av sandstränder är ju detta ett fantastisk resmål även för barnfamiljer. Men det finns också massor av kultur för de som vill ha mer än sol och bad. All mat var fantastisk och de allra flesta pratar näst intill flytande engelska. Inte heller är det särskilt dyrt.

Vi startade vår 12 dagar långa resa med fyra dagar i Primošten. Vi körde sedan med hyrbil ner till partystaden Split för fyra dagar där och avslutade sedan de fyra sista dagarna i Dubrovnik. Alla städerna ligger precis vid adriatiska havet och jag kan starkt rekommendera att besöka några utav öarna runt om. Vi var bland annat på Brač och Vis. Här kommer i alla fall en massa bilder, vi hade 30-40 grader hela resan, svettigt! 

Nedanstående bilder är Dubrovnik. Denna vackra stad är fylld med sevärt. Vi tog kabinbanan upp från old town och från där kunde man se hela staden.

Nedanför är från vistelsen i Split och öarna runt om. Då jag var där med familjen blev det inte något party. Men ska man åka med Vänner kan jag rekommendera Split. Mycket evenemang och håll igång om kvällarna. och nära färjetransport till Hvar där det är mycket fester.

Här kommer bilderna från Primošten. Där vi då startade resan (vad bakvänt det blev 😅).De fula skorna ni ser köpte vi där nere. De var dock fantastiskt bra, då havet är fullt av sjöborrar. Sen var det rätt skönt att ha eftersom stränderna består av stenar.

Vi mellanlandade i Zagreb och flög sedan med inrikesflyg vidare till Zadar där bilen väntade på oss.

Likes

Comments

Har tyvärr inte hunnit med att se över min framtida grönskan. Inlägget om det gröna sköna får vänta till helgen, när plugget är klart. Här kommer lite gamla godingar som jag önskar fanns i min garderob just nu. Gärna igår, haha. Tror jag hittat alla på boozt. De svarta är jag just nu lite extra förtjust i. Jag och skor. Jag och svart. Det går hand i hand.

Likes

Comments

Så kämpigt just nu. Har en tuff höst framför mig och det är allt jag verkar kunna se. Men på fredag ska, bara ska, jag klara en sista tenta innan sommaruppehållet. Jag ska, bara ska, bli ingenjör!

Tänkte dela med mig lite imorgon, kopplat till föregående inlägg, om bra växter om man är som jag och liksom aldrig vattnar, hehe. Söker själv massa inspiration just nu för hur jag ska skapa en fin lite buskig (Men kontrollerad) atmosfär inomhus. Tänkte att det kan kanske va kul för fler. Nu blir det sängen.

Likes

Comments

Något jag saknar sedan jag flyttade norr ut, är grönskan på våren. Utan alla bladväxter har våren inte samma effekt på mig. Våren här uppe är ju fantastisk på sitt egna sätt, med vattendragen som börjar forsa. Men något jag kommer satsa på till hösten är att ta med naturen in. Jag ska plantera växter, det ska finnas grönt i alla rum. Alla! Just nu får jag nöja mig med att njuta av gröna textiler och sten och träinspirerade material. Sammansättning bilder från hm home, som hade blivit supersnyggt med en rå, guldig, sängstomme, vita väggar och  en enorm grå matta under sängen. Och såklart en del gröna bladväxter!

Likes

Comments