Har tyvärr inte hunnit med att se över min framtida grönskan. Inlägget om det gröna sköna får vänta till helgen, när plugget är klart. Här kommer lite gamla godingar som jag önskar fanns i min garderob just nu. Gärna igår, haha. Tror jag hittat alla på boozt. De svarta är jag just nu lite extra förtjust i. Jag och skor. Jag och svart. Det går hand i hand.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Så kämpigt just nu. Har en tuff höst framför mig och det är allt jag verkar kunna se. Men på fredag ska, bara ska, jag klara en sista tenta innan sommaruppehållet. Jag ska, bara ska, bli ingenjör!

Tänkte dela med mig lite imorgon, kopplat till föregående inlägg, om bra växter om man är som jag och liksom aldrig vattnar, hehe. Söker själv massa inspiration just nu för hur jag ska skapa en fin lite buskig (Men kontrollerad) atmosfär inomhus. Tänkte att det kan kanske va kul för fler. Nu blir det sängen.

Likes

Comments

Något jag saknar sedan jag flyttade norr ut, är grönskan på våren. Utan alla bladväxter har våren inte samma effekt på mig. Våren här uppe är ju fantastisk på sitt egna sätt, med vattendragen som börjar forsa. Men något jag kommer satsa på till hösten är att ta med naturen in. Jag ska plantera växter, det ska finnas grönt i alla rum. Alla! Just nu får jag nöja mig med att njuta av gröna textiler och sten och träinspirerade material. Sammansättning bilder från hm home, som hade blivit supersnyggt med en rå, guldig, sängstomme, vita väggar och  en enorm grå matta under sängen. Och såklart en del gröna bladväxter!

Likes

Comments

Idag drog jag på mig löparskorna för en sen kvällsrunda. Men det var nästan dagsljus ute. Så härligt! Börjar äntligen känna att sommaren är påväg. Tyvärr innebär ju det också att det blir mer intensivt i plugget, pust! Tänkte i alla fall dela med mig av lite fina bilder från Luleå denna kväll.

Likes

Comments

Jag startar sista läsperioden med att åka till Åre med familjen. Den stora familjen, med alla kusiner på pappas sida. Lite halvtaskigt väder vissa dagar, men då är det ju mindre folk i backen, hihi. Men en hel del fina timmar blev det ändå! Har saknat skidåkningen så mycket! Var så länge sedan. Nu är jag i alla fall hemma. Så skönt och jag är så pepp på att köra igång plugget på riktigt och dra till gymmet! Hoppas alla haft en kanonpåsk!

Likes

Comments

Får aldrig nog av denna färg. Började min besatthet redan förra året, men då var jag fullt inställd på att "Nej rosa är inget för mig". Så var det kanske en gång. men det är länge sedan nu och i år vill jag bara ha mer och mer och mer... alla dessa sockertoppar är från Zalando. Fullkomligt älskar deras app!

För vårvädret eller oss som vill tjuvstarta fastän snön ligger tät, thihi.

Till bröllopet eller trädgårdsfesten? Kjol är fantastiskt användbart enligt mig. Så lätt att dressa ner med en lite tjockare stickad eller enkel tröja. Men lika lätt att slå på stort med paljetter eller spets till. Denna är en dröm!

Dessa vill ja ha till alla klänningar i sommar. Eller till ett par snygga jeans. Kan ju pigga upp vilken outfit som helst.

Likes

Comments

Tänk att den lilla plutten i min famn blir 18år idag (hur gammal börjar inte jag att bli!?!?). Jag åkte såklart till Karlskrona för att va med och fira, det blev en rolig överraskning som bara mamma & pappa visste om. Kul var det också att testa på att ta tåget. Det kan jag tänka mig att göra om. Har också hittat årets vårskor (ett par av alla iaf, haha). Inte klickat hem de än, men det kommer nog snart SNART. 

Likes

Comments

Just nu är det så himla mycket i skolan. Får knappt en lugn stund och även om jag sitter inne mest hela dagarna, så finns det inget som piggar upp så mycket som lite sol. Helgen har varit helt magisk! Jag passade på att gå dit jag skulle istället för att ta bussen. Vill verkligen ta tillvara på detta underbara!

Likes

Comments

skor är, för mig, kärlek! jag kan liksom aldrig få för många. Och när jag tycker att jag hittat drömparet så varar det i ungefär två veckor, sen är jag på jakt igen. Förstå mig när jag säger att jag älskar ALLA mina skor. Men jag verkar aldrig kunna få nog, och tycker om alla trender lika mycket 🙈🙉🙊 dessa är på önskelistan just nu. Bara älskar!!! Men vet att det är ett par jag inte kommer använda varje dag, så tvekar lite. Men kanske blir det rea någon gång och då tänker jag slå till, hihi.

Likes

Comments

Alla plagg från chicwish.com

I vår vill jag matcha den hårda militära stilen med det mjuka feminina. Jag har aldrig själv beställt från denna sidan, men något säger mig att det inte dröjer länge nu. Såååå mycket fantastiskt vackra plagg! Något jag aldrig verkar kunna ha för mycket av är spets och trumpetärmen är ju supertrendig just nu.Det är ju dessutom plagg som passar lika bra i sommargarderoben. Längtar efter barmark och lite värme i luften nu!

Likes

Comments