Header

Blä för o blogga, blä för skolan, blä för mat, blä för ledighet..

Jag är så sjukt otaggad på livet. Vet inte alls va jag vill eller inte. Alla människor är patetiska och jag är nog det mest av alla. Får se hur länge detta håller i sig denna gången.

Iaf så han jag praktik för tillfället. I gnosjö hemsjukvård där det finns massa intressanta saker att ta sig itu med. Här ska jag vara i 5 veckor o lära mig allt de kan. Jag pallar inte förklara ngt mer o vill bara sova. fan va jag klagar. godnatt.

Bilderna förklarar att jag försöker iaf ha det roligt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En fredag.

Nu när sommaren är igång jobbar jag på en vårdcentral, så det har jag gjort idag. Efter jobbet tränade jag lite för att sedan åka hem och äta de klassiska varma mackorna som har serverats varenda fredag hemma hos oss sedan 1996... Jag, mamma och pappa kollade på film. Cinderella. Faktiskt ganska bra. En klassiker är alltid en klassiker. Efter det gick jag över till Linnéa och kollade/sov till ett avsnitt av game of thrones. Nu ska jag sova och vakna upp till en skön helg imorgon.

Likes

Comments

Detta får bli ett samlat inlägg från igår och idag.

Tisdagen bestod av skolan, gym och häng med en rar vän, livet är fett mycket bättre med dom!

Onsdag. Ledig, pluggade hon Helen, åkte in till stan för att träffa gamla kollegor. älskar dom tjejerna, tiden räcker aldrig till när man har massa att pratat om. Tur att vi har en tid imorgon också, på harrys med quiz o mat! Tillbaka till Helen efter fikan, pluggade lite till och den sötisen bjöd på lunch. Hem, lagade lite mat till, beställde hem något roligt! Senare kom Annie och Polly o vi kollade på film.

Även idag är jag tacksam för alla vänner jag har!

Likes

Comments

Ja, typ i skolbänken e vad jag o mina kloka vännen spenderat dagen. Längtade faktiskt lite efter skolan igår när jag hade kommit hem. Snöstormen inatt gjorde att jag blev lite sen till uppsamlingsplatsen innan vi åkte till skolan. Plogbilen hade lyckats ploga in min bil i en snödriva! Skyller på det idag!

Föreläsningen idag handlade om Hälsa och hälsofrämjande arbete för barn och ungdomar. Kanske inte den mest givande föreläsningen jag gått på, men alltid lär men sig något. Vi delade upp en gruppuppgift som vi ska ha seminarium om på fredag.

Åkte hem och tränade lite. Eller jag ska inte säga lite, jag nådde faktiskt ett mål som jag har haft ett litet tag. Springa 5km under 30 min. Jag sprang det på 29,59. Sjukt nöjd och stolt. Klarar jag vårruset (5km) under 30 den 10 maj så ska jag vara glad!

Hem och plugga, 3h blev det till och med. Trodde inte ens man kunde sakna det. Lagade lite mat o tog en dusch...Annars e veckan fullspäckad med roliga saker såsom jobb, gym och harrysmidag med gamla kollegor.

Likes

Comments

Woop vilken kväll!

Framåt 12 tiden drog vi oss till verket. En nattklubb i Karlstad som blivit utsedd till årets nattklupp 2015 och 2016!! Jag håller med, en superbra nattklubb! Rekommenderas starkt! En hel del drinkar och shots åkte ner i strupen, men ibland ska det bara vara så. Där hängde vi till kl 2 och sen hemåt o sova. Eller... vi letade efter Leffe i typ 1,5h för han hade vi tappat bort. Nu är han återfunnen i någorlunda skick!

Hotellfrukost är fantastiskt, inte mycket mer som behöver sägas där faktiskt. Resan hemåt var inte den bästa. grabbarna var sletna och jag var trött. En superduperlyckad helg! Kommer garanterat göras om! Nu ligger jag hemma i sängen och funderar på o äta lite o sen KANSKE öppna pluggboken, men bara kanske.

Imorgon är det måndag och skola, men även första dagen på andra veckan som sockerfri. Hahah vilka framsteg. Målet är en månad, med 1 fusktillfälle (mitt var igår med alkoholen). Känner mig duktig som fixat det såhär långt, även om det har varit ganska jobbigt, något säger mig att det blir lättare efter första veckan.

Likes

Comments

Första delen av Karlstad är gjord. Resan är ganska lång, men aldrig tråkig. Vi åkte först till fel hotell, men som tur var inte det rätta hotellet mer än 500 meter bort. Hockeyn var däremot jättetråkig, tur att man har fantastiska vänner med sig iaf. Druckit lite o nu ska vi fylla på med kebab typ o sen blir det krogen!

Likes

Comments

Ja, det kan man säga och idag hade jag nog tjugan i foten.

Dagen började med att packa för resan imorgon, sedan in till stan för att uträtta några ärenden. Backade även på en bil. (klant) Mot skolan och seminarium, efter det till Vaggeryd för att fira Linnéa med tårta och lasange. Nu hemma och ska försöka sova. Behöver min sömn för skönheten och även för att vila upp mig efter det magknip som följt med hela dagen, eller jag skulle inte vilja kalla det knip heller. Har mer varit som kramper som kommit och gått. Imorgon ska jag iaf vara på topp!

Likes

Comments

Såå tråkig dag. Vaknade med huvudvärk och somnade med huvudvärk. Däremellan hann jag göra en god gryta, plugga, jobba och planera inför fredagen och lördagens bravader. Vilket visade sig att jag måste gå upp vid halv 8 imorgon för att hinna med allt, trots att skolan inte börjar förens 13. Jaja, då är det fredag iaf och allt är mycket bättre.

Likes

Comments

Onsdag

- Jobb på vårdcentralen, mycket o göra idag faktiskt. Tog säkert 10 venprover o pysslade med massa annat. Så roligt at komma dit o arbeta, jag känner mig verkligen lycklig på jobbet. Svårt som tusan, rekommenderar inga nya USKor att söka dit i första hand.

- Tränat en liten sväng. Ska bli såå skönt imorgon när de äntligen öppnar den nyrenoverade delen på gymmet efter 1 månad med vattenläcka och folk överallt.

-Hemma. Pluggade lite, började kolla på BAND OF BROTHERS, pappa har alltid sagt att den e bra. Ätit såklart, annars har det varit väldigt lugnt...

Likes

Comments