Header

Idag har jag träffat mina flickor som jag var nanny till i höstas. Gu va de små liven växer fort. Även den fina mamman blev jag superglad att få träffa och min lilla förmidagsfika blev till både lunchmys och eftermiddagskaffe. Senare på eftermiddagen var jag och mamma ute och gick och sen tog vi det lugnt i soffan. Imorgon blir det skola igen. Taggad på att lära mig något nytt, även fast pluggmotivationen inte är på topp just idag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lördagen var precis som planerat, lugn. Jag städade och plockade upp packningen, drog till stan, tränade och käkade med tjejerna. Söndagen bestod av träning och lite mystajm med min Linnéa. Gud vad man saknar folk bara för att man har varit många mil ifrån varandra. Inte för att man brukat umgås varje dag, men för att anståndet dödar tanken på att ens kunna träffas o kramas.

Likes

Comments

Årets första dag började med packning som jag sedan skulle ta till dalarna och Älvdalen. Helen som jag pluggar med och hennes två barn var också inpackeade i bilen och vi åkte 53 mil upp i landet. Veckan som skulle fyllas med vackert landskap och trevliga relaioner med helens släkt. Första natten gick bra, sen kom magsjukan. Vi fick flytta på oss för att inte bli smittade. Caliciviruset hängde efter oss hela veckan men vi lyckades hålla oss undan (än så länge) Bortsett från att vi inte kunde ungås med Helens familj så gjorde vi många andra roliga saker. Jag åkte scoter, pulka, bowlade, grillade, m.m Älvdalen, Mora och Orsa är så vackra platser och jag skulle lätt kunna bo där. Orkar inte skriva, men jag åker därifrån med fina minnen.

Likes

Comments

Årets sista dag var fantastisk och början på det nya året var likaså!

Likes

Comments

Det har hänt typ inget, samtidigt som det händer en massa.

-Anmält mig till Tobiasregistret! GÖR NI DET OCKSÅ!!
- Tränat
- Festat x flera
- Varit på House of lola party
- Mat...
- Livet är braLikes

Comments

Blä för o blogga, blä för skolan, blä för mat, blä för ledighet..

Jag är så sjukt otaggad på livet. Vet inte alls va jag vill eller inte. Alla människor är patetiska och jag är nog det mest av alla. Får se hur länge detta håller i sig denna gången.

Iaf så han jag praktik för tillfället. I gnosjö hemsjukvård där det finns massa intressanta saker att ta sig itu med. Här ska jag vara i 5 veckor o lära mig allt de kan. Jag pallar inte förklara ngt mer o vill bara sova. fan va jag klagar. godnatt.

Bilderna förklarar att jag försöker iaf ha det roligt.

Likes

Comments

En fredag.

Nu när sommaren är igång jobbar jag på en vårdcentral, så det har jag gjort idag. Efter jobbet tränade jag lite för att sedan åka hem och äta de klassiska varma mackorna som har serverats varenda fredag hemma hos oss sedan 1996... Jag, mamma och pappa kollade på film. Cinderella. Faktiskt ganska bra. En klassiker är alltid en klassiker. Efter det gick jag över till Linnéa och kollade/sov till ett avsnitt av game of thrones. Nu ska jag sova och vakna upp till en skön helg imorgon.

Likes

Comments

Detta får bli ett samlat inlägg från igår och idag.

Tisdagen bestod av skolan, gym och häng med en rar vän, livet är fett mycket bättre med dom!

Onsdag. Ledig, pluggade hon Helen, åkte in till stan för att träffa gamla kollegor. älskar dom tjejerna, tiden räcker aldrig till när man har massa att pratat om. Tur att vi har en tid imorgon också, på harrys med quiz o mat! Tillbaka till Helen efter fikan, pluggade lite till och den sötisen bjöd på lunch. Hem, lagade lite mat till, beställde hem något roligt! Senare kom Annie och Polly o vi kollade på film.

Även idag är jag tacksam för alla vänner jag har!

Likes

Comments

Ja, typ i skolbänken e vad jag o mina kloka vännen spenderat dagen. Längtade faktiskt lite efter skolan igår när jag hade kommit hem. Snöstormen inatt gjorde att jag blev lite sen till uppsamlingsplatsen innan vi åkte till skolan. Plogbilen hade lyckats ploga in min bil i en snödriva! Skyller på det idag!

Föreläsningen idag handlade om Hälsa och hälsofrämjande arbete för barn och ungdomar. Kanske inte den mest givande föreläsningen jag gått på, men alltid lär men sig något. Vi delade upp en gruppuppgift som vi ska ha seminarium om på fredag.

Åkte hem och tränade lite. Eller jag ska inte säga lite, jag nådde faktiskt ett mål som jag har haft ett litet tag. Springa 5km under 30 min. Jag sprang det på 29,59. Sjukt nöjd och stolt. Klarar jag vårruset (5km) under 30 den 10 maj så ska jag vara glad!

Hem och plugga, 3h blev det till och med. Trodde inte ens man kunde sakna det. Lagade lite mat o tog en dusch...Annars e veckan fullspäckad med roliga saker såsom jobb, gym och harrysmidag med gamla kollegor.

Likes

Comments