Igår klockan 13.42 hade jag horstövlar på Linnégatan. Det var ungefär lika opassande som att sitta på en badstrand o prata om könssjukdomar. Det får man tydligen inte heller göra. Konstigt det där ändå. Det är ju normalt o skönt med könssjukdomar. Asså skönt när man får dem iallafall. Hur som, horstövlar på dagtid verkar No-No. Kanske varit nån lokal folkomröstning mot detta? Har totalt missat det isåfall . Varit så himla busy med att fundera på hur det gick till när Mick Jagger 78! gjorde en 29-åring med barn? Vem av dem hade tagit mest piller? O var gjorde de det? På ålderdomshemmet eller i lekskolan? Nä. Nu var jag riktigt jävla elak. Klart det finns love över åldersgränserna. Speciellt om man har deg som Mick. Han kan göra sex-sju ungar till innan han ligger med näsan i vädret. Madonna, däremot som e 58 får en jävla massa skit för att hon dansar opassande i en bil. Ursäkta men när blev det förbjudet för 58-åriga skitsnygga kvinnor att dansa i bilar? Måste ringa nån superdupersmart människa o fråga. Sandy heter hon!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 326 readers

Likes

Comments

Hej! Varför får Bob Dylan Nobelpriset funderar jag på idag. Tänker att han typ är trehundra år gammal och dessutom man. Det är sjukt jobbigt att ta in, både gammal och man. Hur i helvete fick Horace den dumma idén. Måste genast kolla Ebbas bok om just Horace. De var gifta i kanske 20 30 40 år o så ba- vi ska skiljas. Grattis till det Ebba. Fattar att det sög o va gift med han. Du kan bli ihop med nån flata i FI istället. Eller Pernilla Wahlgren. Hon verkar duktigt desperat. O pank. Tåget gick för exakt 35 år sedan, Pernilla. Det är mycket möjligt att ngn ville se dig i TV då när det bara fanns 2 kanaler. Men idag? Nej. Det får du bara tugga i dig. Själv tuggar jag i mig att jag träffat 1. en humorlös nykterist med en 35 år gammal navelsträng kring halsen. 2. en "jag är feminist-kille" men har inte Donald Trump lite rätt ändå. Livet suger. Avslutar med att lägga upp en bild på han, den senaste alltså. Ciao. Visst är han lite snygg ändå?!

  • 368 readers

Likes

Comments

En gång för inte jättelänge sen blev jag kär. Det var jättekul o vara kär. I två månader. Och ja det bubblade av fjärilar i magen av bara tanken på han.Jag var inte van vid det. Fattade knappt att man kunde bli kär. Känner fan inga kära människor. Känner bara trötta. Såna som ser ut som om de redan varit gifta i hundra år-på bröllopsfotot. Eller såna som lägger sig ner som barn på golvet o skriker o sparkar för att han inte skiljer sig för hennes skull. Suck. Tjugonde århundradet o kvinnor tror fortfarande att de är den enda i en mans liv. Det trodde faktiskt aldrig jag. Men att aldrig ljuga om känslor o kärlek det trodde jag på. Fan så blåst jag blev ....

  • 1007 readers

Likes

Comments

Hej på mig o alla som tjatat att jag ska skärpa upp o börja toppblogga igen, det är många. Iallafall var det många tills jag petat in linserna. Då såg det ut att vara kanske tre, två med grava synnedsättningar ( läser typ enbart blindskrift) o så en pensionär från republikanska föreningen. Skit samma. Valde ny so called domän, haha, fan e det för nåt. Såg ett gäng retuscherade tonårsbrudar o tänkte jag passar där. Fast mycket snyggare då-utan retusch! Nouw, vete fan vad det betyder. Lottar ut ett fett hångel till den som förklarar vad det betyder. Ni med skägg får inte tävla. Orkar inte få löss. Igen. Precis shavat bort allt förresten så kan inte få löss. De måste ju ha nån jävla buske o växa i. Skickar över lössjävlarns till han supertönt med skägg som " vill bara lära känna dig"... Öh, varför då stör ej, jag har kille (long story)! sa jag. Du är dessutom NOT My type. Alla killar med stort skägg o över 27 är not my type. Tips till er gamlingar. Flexlinjen. Hört det vimlar av mammis där. Ta med stora tuben glidmedel. Nu. Jobba. På rumpan. Langar bild sen. Eller inte. Orka avundsjuka! Xoxo Sandy.

  • 1069 readers

Likes

Comments