Alltså det där med cancer, bara ordet får mig att vilja spy ! Att ha någon i sin närhet som drabbas av detta cancerhelvete känns så oerhört ledsamt ! Men jag vet vilken kämpe hon är, hon är en stark krigare och ger inte upp i första taget ! Hon och hennes make är mina Superhjältar ! Carpe Diem !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då var det Måndag igen, helgerna rusar iväg med raska kliv ! Denna helg har vi fixat och donat hemma. Idag blir det en tur till Eksjö med maken och sonen, handla och äta pizza ! Vi äter väldigt sällan snabbmat, blir mest hälsosam mat hemma. Pizza sätter sig bara runt midjan, är inte mycket näring i den. Solen tittar fram mellan molnen, hoppas på en fin dag. I natt hade maken och jag en liten Tyra som verkligen ville sova så nära som möjligt, med huvudet på min arm. Där låg hon och snarkade i mitt öra. Tyra är vår älskade hund ! Hon är en helt underbar hund, en Amstaffmix på snart 8 år. Nej, nu måste jag kicka igång dagen ! Ha det gott !

Likes

Comments

Då var det Söndag igen, helgerna går fort ! Funderar på att plocka upp höstkläderna från förrådet så att jag kan tvätta upp dom, samt ta fram höstskor ! Jag älskar hösten, det är så vackra färger i naturen, löv som prasslar under fötterna och luften blir så frisk och klar. I morgon ska maken, sonen och jag åka in till Eksjö och handla när maken slutar skolan. Annars har vi inte så mycket planerat för morgondagen. Ja, jag ska dammsuga. Funderar på att börja rensa i sonens garderob och byrå oxå. Önskar er alla en trevlig dag !

Likes

Comments

Idag blev det officiellt, min äldste älskade son och hans fru ska bli föräldrar, jag ska bli farmor !! Jag känner en sån oerhörd lycka för deras skull, ja jag är väldigt väldigt glad att jag ska bli farmor till mitt första barnbarn ! I Februari ska det lilla miraklet födas ! Min älskade make ska bli Bonusfarfar, mina barn ska bli farbror och faster ! Vi har börjat köpa bebiskläder till den lille/lilla, finns ju hur mycket gulligt som helst ! När jag såg bilderna idag från ultraljudet så kom glädjetårar, man såg så tydligt ansiktet, och man såg han/henne suga på tummen. Det var magiskt att se !

Likes

Comments

Idag har jag tvättstugan och det passar utmärkt eftersom vädret inte är bra ! Det regnar stundvis, känner inte för att vara ute ändå ! Annars har jag inget planerat mer än tvätten och matlagning. I morgon ska jag till sjukgymnasten igen, har verkligen turen att få en bra sådan ! Han säger att vi har en lång väg framför oss, det såg illa ut både i axlarna och nacken, men att vi ska försöka få till en lindring iallafall. Sen hoppas jag att jag får full känsel i armen och handen !

Likes

Comments

Känns att hösten har kommit nu, men jag älskar hösten ! Det är vackra färger i naturen, luften blir klar och känslan då det prasslar under fötterna av löven är en härlig känsla !

Likes

Comments

Kvällen har gått i lugnets tecken, spelat yatzy och tittat på film ! Vår hund Tyra är kvällstrött, hon tycker att det är dags för oss att sova nu, haha ! I morgon ska jag med sonen Mikael till Eksjö, det är marknad där. Maken ska gå i skolan då, tyvärr ! Annars är det inget planerat för morgondagen. Vi ska börja gå igenom de saker som sonen Mikael ska ha i sin kommande lägenhet, vi ska se till att han kommer ha ett komplett hem ! Han flyttar till ett gruppboende, troligen i slutet av Oktober. Han har en hel del saker redan, men vi ska åka till IKEA bl.a och handla det som saknas. Vi har även fått reda på att han har fått en plats på en daglig verksamhet, och det blev där han helst ville ha. Så han är jätteglad över det ! Ha det gott alla !

Likes

Comments

Idag blir det en promenad med sonen, avvaktar bara för att veta hur vädret bestämmer sig hur det ska vara ! Ena stunden så skiner solen och andra stunden så är det regnmoln. Önskar er en trevlig dag ! Ta vara på varje dag i ditt liv, det går inte i repris !

Likes

Comments

Tänkte att man skulle börja blogga igen, det kommer mest handla om familjen, mig, våran hund Tyra och lite om vardagen !

Likes

Comments

Dessa två kan verkligen sprida kärlek och glädje varje dag, sonen och våran hund Tyra ! 

Likes

Comments