Idag har jag och Tyra haft en stillsam förmiddag, jag har legat och läst en stund på förmiddagen med Tyra intill mig. Sen kom sonen Mikael hit och vi hade riktigt trevligt, vi åt mat tillsammans, surrade och sen kollade vi på en film. Tyra blev oxå väldigt glad då Mikael kom ! Maken är med skolan på teater i Linköping och kommer hem sent. Idag har vi köpt en tv, en riktigt bra sådan. Känns himla skönt !! Ja, i morgon fyller maken år, 55 år ! Sonen Mikael och jag ska ta med honom på ett trevligt fik, vi ska äta smörgåstårta och fikabröd. Vi ska fira honom inne i Eksjö, eftersom sonen bor där. Sen ska vi gå och handla. Vi har köpt maken en present som han har nytta av ! Nu ska jag lägga mig och läsa en stund, boken är så spännande. Ha en trevlig kväll alla och sov gott !

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu ska vi börja med möbelköp denna vecka, först ut är en säng/dagbädd som vi har köpt och sen blir det en bokhylla, soffbord och tv-bänk. Det blir fint när det är klart och vi har fått allt på plats ! Maken fyller år på Fredag, sonen Mikael och jag ska ta med oss honom på restaurang och fira honom. Sen blir det tårta, kaffe och fikabröd. Han är ledig på Fredag, så det är perfekt. Han fyller 55 år, dubbla femmor ! Ska åka in till Eksjö i morgon och möta sonen Mikael, vi ska gå och köpa makens present. Nu ska jag ta och göra nytta ! Ha en fin dag alla !

Likes

Comments

På Fredag fyller min älskade make år, så i veckan ska jag baka ! Sonen Mikael kommer hit och ska fika då och fira Bubbis då han fyller 55 år ! Ska laga något gott, om jag lyckas med matlagningen ! Älskar han så otroligt mycket !!

Likes

Comments

Eftersom man vaknar varje morgon mellan klockan 06:00 och 06:45 (oavsett när jag somnar) så känner jag mig lite seg idag. Tänkte ha en slappardag idag, läsa ur boken jag håller på med och laga mat. Idag ska jag koka korvsoppa, gott med en massa rotfrukter i ! Vädret är grått och trist, så då passar det bra med varm soppa. Maken fyller år på Fredag som kommer, sonen Mikael kommer hit och firar honom. Maken fyller 55 år. Jag ska baka och göra en tårta. Nu ska jag lägga mig på sängen och läsa ur boken, bredvid Tyra. Önskar er en trevlig dag !

Likes

Comments

Nu börjar det dra ihop sig till att beställa möbler till lägenheten, vi ska köpa en säng till sonen Martin kommer ner, bokhylla, soffbord och en tv-bänk bl.a. Sen blir det att köpa ett täcke och kuddar oxå. Vi MÅSTE köpa en tv givetvis, det är ett måste ! Det ska bli skönt när möblerna är på plats, vi ska köpa dom på IKEA och de har hemkörning som tur är. På Måndag ska vi börja köpa julklappar. Nä nu ska jag läsa ett par kapitel ur boken jag håller på med, hade tänkt göra det tidigare men då började jag dammtorka istället. Haha, typiskt mig !! Önskar er alla en trevlig eftermiddag och kväll !

Likes

Comments

Ja snart är det dags för oss att börja köpa julklappar, vi brukar börja redan i Oktober fast detta år blir det i November. Sönerna Mikael och Martin kommer att fira jul med oss, det ser vi verkligen fram emot ! Martin blir nere i 3 veckor som vanligt och det är så himla kul ! Mikael har jobbat idag, han trivs bra på den dagliga verksamheten. Inskolningen är klar, nu jobbar han 3 dagar i veckan. Nej, nu ska jag ta ett par Alvedon och sen göra lite nytta ! Önskar er en trevlig kväll !

Likes

Comments

Sov dåligt i natt, så känner mig rätt trött och slö nu ! Har inga speciella planer för dagen, kanske bakar jag något. Sitter och tänker på vintern just nu, det är inte min favorit av årstider. Värken blir sämre och jag kan inte vara ute lika mycket som andra årstider, andningen blir sämre och det är då man längtar till våren och sommaren ! Idag känns det som att jag skulle ha blivit påkörd av en lastbil och jag är tät i halsen. Jag är nog född i fel ände av världen ! Tänk så skönt det hade varit om det inte skulle bli nån snö (har svårt att gå ute då det är snö och halka) och istället vara varma soliga dagar. Tänk om isen på gatorna byttes ut mot varm sand på en härlig strand ! Tänk om snöflingorna byttes ut mot ett varmt sommarregn ! Nu ska jag återgå till verkligheten, vinter, snö, halka och kyla ! Önskar er en trevlig dag !

Likes

Comments

En helt vanlig dag, tvättstugan för min del ! Typiskt då vädret har varit så vackert ! Det var -7 grader i morse, men temperaturen steg till 2-3 plusgrader under dagen. Det har varit strålande solsken och inga moln. Nu är lederna bråkiga och andningen är tuff. Men, nu är jag strax klar för denna gång med tvättstugan ! Sen ska jag laga middag, idag blir det enkel mat, Oxpytt, stekta ägg och rödbetor. Önskar er alla en trevlig kväll !

Likes

Comments

Idag är det Fars Dag och jag ska gå till minneslunden och tända ett ljus för min älskade pappa, det är lite drygt 6 år sen han gick bort ! Jag glömmer aldrig det roliga som vi har gjort, alla fisketurer, alla gånger vi plockade bär, allt du lärde mig om naturen ! Jag minns att var vi än skulle med bilen så fanns alltid fiskespön med och då vi åkte till skogen med mamma och syskonen så hade vi alltid med oss falukorv, bullar och sockerdricka, det var det godaste jag visste ! Ha en fin Fars Dag där uppe pappa, vi ses en dag !

Likes

Comments

Idag har det varit en typisk innedag, blötsnö och blåst ! Har följt Faiks bandymatch på nätet och sen börjat kolla på serien Alex. Den verkar vara väldigt bra ! Nu ska vi kolla på senaste Roland Hassel och kolla om det är något att se. Ha en trevlig kväll alla ! Ps ! Faik vann 😊😊😊

Likes

Comments