Header

- en kortfattad historia, om nästan allting.

Sega nätters sysselsättning för oss som inte fick Mysa på "Doppardagen" ⇓ ⇓ ⇓

Nakna & tighta kroppar, smekningar, alla möjliga typer av kyssar, stön, squirtande tjejer, avsugningar, rakade musar och ordentliga knull både här & där, till höger & till vänster, bakifrån och ja, till och med upp-och-ner!
.. på tv'n ..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

- en kortfattad historia, om nästan allting.
 F j ä r d e  a d v e n t .

Även detta är ett inlägg som skulle ha publicerats under gårdagen, men.. detta året verkar det ha varit helt omöjligt att publicera inläggen de datumet de ska ha publicerats. 👊 Har det inte handlat om total minnesförlust så har det handlat om sömn, sjukdomar, djupa skogsvistelser, eller en blandning av allt. Som igår, till exempel, då jag först sov bort så mycket av dagen jag bara kunde och sedan när minnesförlusten försvann och jag kom på att det faktiskt var fjärde advent så befann jag mig i en bil, någonstans i en av Uddevallas djupare skogar, på väg ännu djupare in i den djupa skogen. Till min stora lycka så fanns det dock faktiskt en ljusstake i bilens handskfack, men när den var fotad och redo att läggas ut på Nouw så var det dags för annat, och bloggen fick läggas åt sidan. Ännu en gång..
Så, nehepp - sista advent-inlägget publicerades inte heller som det borde, och skulle, ha gjorts. 😣

Det ska bli väldigt spännande att se när jag önskar er ''God jul'' här. Tre dagar, två veckor eller fyra månader efter julafton? Kommer jag önska er ''God jul'', överhuvudtaget? Tja, vem vet - den som lever få se!
Jag borde helt klart börja schemalägga mina inlägg, känner jag. Eller bara få folket i min närhet att förstå att bloggen faktiskt är något jag måste lägga all min fokus på när det väl är dags för det. Få dom att förstå att jag inte har tid att medverka i det som händer runtomkring mig när ett inlägg ska skrivas.. #lättare_sagt_än_gjort.

Likes

Comments

- en kortfattad historia, om nästan allting.

Jag har sagt det förr, men jag tänker tommefan säga det igen: Bättre sent än aldrig!

Men nu när jag är frisk som en nötkärna igen, tänker jag göra allt som står i min makt för att publicera Fjärde advent-inlägget på just fjärde advent..! #wishmeluck.

Likes

Comments

- en kortfattad historia, om nästan allting.

Idag hittades (läs: tvingade jag mig mig själv att ta!) orken till att gå igenom de bilder som togs under begravningen den 25 November. En dag med otroligt mycket blandade känslor, då dagen handlade om så mycket mer än bara begravningen.. Men det är inget vi ska gå in på här. Inte idag, i alla fall. Men några av Den där Fredagens bilder, och en video, ska ni få ta del av. Så, ja.. enjoy!
.. eller vad man nu ska säga..(?)

Lars-Gunnar, "Greven", Olsbrand.
✮ 2 April, 1950 ✝ 25 Oktober, 2016.

Vila i frid, älskade farfar.
🌷 🌟 🌷

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw