Header
View tracker

- gör det idag, imorgon kan det vara förbjudet.

Idag hittades (läs: tvingade jag mig mig själv att ta!) orken till att gå igenom de bilder som togs under begravningen den 25 November. En dag med otroligt mycket blandade känslor, då dagen handlade om så mycket mer än bara begravningen.. Men det är inget vi ska gå in på här. Inte idag, i alla fall. Men några av Den där Fredagens bilder, och en video, ska ni få ta del av. Så, ja.. enjoy!
.. eller vad man nu ska säga..(?)

Lars-Gunnar, "Greven", Olsbrand.
✮ 2 April, 1950 ✝ 25 Oktober, 2016.

Vila i frid, älskade farfar.
🌷 🌟 🌷

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

- gör det idag, imorgon kan det vara förbjudet.

Ja, ni har helt rätt - detta inlägget skulle ha publicerats för, hmm.. *tittar på min klocklösa vänsterarm*.. ungefär tre dagar sedan. Men Herr Förkylning kom på besök i Söndagskväll och verkar trivas alldeles för bra för att vilja lämna mig och min kropp ifred, så jag har legat som en handikappad lutfisk de senaste dagarna. Totalt oförmögen att göra någonting, överhuvudtaget. Jag har till och med blivit snurrig när jag gjort de tappra försöken att använda luren.. 👊 Men nu jäklar! Nu blir "Andra advent, 2016"-inlägget publicerat! För ni vet ju vad man säger: "Bättre sent än aldrig".

Andra advent spenderades för övrigt hemma hos L⚡D, tillsammans med honom, hans mamma, hennes gübbe och A.K-agent. Svartvinbärsglögg, vörtbröd med julskinka och en gitarrspelande & sjungande A.K-agent var det som erbjöds, minsann. 👌 ...innan den oinbjudna gästen Herr Förkylning kom på besök.

Likes

Comments

View tracker

- gör det idag, imorgon kan det vara förbjudet.

Godkväll, godkväll!
Jag tror att klockan var strax efter 03.00 imorse när jag stensomnade på soffan hemma hos L⚡D och sedan sov jag fram till klockan 17.40, ungefär. Väldigt behövligt efter de senaste dagarna. Tro mig..

Just nu då? En kopp kaffe & nagelfix och sällskapet är L⚡D & A.K-agent, såklart!

Likes

Comments

- gör det idag, imorgon kan det vara förbjudet.

Just nu? Hemma hos L⚡D.

Morrn, morrn!

Likes

Comments

- gör det idag, imorgon kan det vara förbjudet.

Det är nu en minut kvar tills klockan är 00.00 och givetvis vill jag hinna publicera ''Första advent''-inlägget på just Första advent, så.. återkom gärna en stund igen, då inlägget är redigerat och publicerat med 100 % korrekt text!

.. ungefär 65 minuter senare.

Godkväll på er, kamrater!
Dagen är Söndag och om det skulle vara någon som, precis som jag gjorde, missat det så är det Första advent, 2016. Det betyder att det nu bara är fyra veckor kvar tills det är julafton. 🌟 Eller, ja.. med tanke på dagens datum så är det mindre än fyra veckor kvar, till och med. Men i alla fall! Ni som har hängt med mig genom, den nu för tiden tråkigt stillastående, bloggen ett tag har nog rätt bra koll på att jag inte kunde bry mig mindre om alla jäkla högtider man tvingas fira sig igenom med alla man känner, och ännu fler av de man inte känner, varje år. Men det finns faktiskt en högtid jag tycker väldigt mycket om och firar utan någon större protest - julen. Yes, julen har faktiskt alltid varit en väldigt viktig högtid för min del. Och då menar jag inte bara julafton, utan allt som har med den att göra - julprydnader, advent, mängder av levande, och ikke-levande, ljus, pepparkakor, lussebullar, knäcktillverkning, ja.. allt. Under hela mitt liv har hela December alltid haft den där speciella mysfaktorkänslan och på något vis så känns det som om att man alltid har hållit ihop och kommit lite bättre överens med de i ens närhet under just under Den månaden.

Ni som har hängt med här ett tag sitter just nu med tankarna: ''Hur kunde du glömma bort årets Första advent? Vem som helst, men inte Du. Hur, hur, hur..?!'', och utan att ljuga så kan jag säga att jag är rätt förvånad själv, faktiskt! Men samtidigt så är jag det inte, då denna julen kommer bli väldigt annorlunda än vad den har varit tidigare år. Just 2016 har varit ett väldigt jobbigt, svårt och kaosigt år, så i dagsläget bor jag tillsammans med två kompisar och en av dessa kompisarna är inte alls något stort fan av jultiderna - man skulle faktiskt nästan kunna jämföra honom med Grinchen! Så hos oss är det ingen jul-mysfaktor, överhuvudtaget, och inte kommer det bli något större av det heller. Vilket jag självklart respekterar och anpassar mig till! Men advent-Söndagarna.. ja, då kommer jag faktiskt tända ljus och pynta mitt skrivbord med, väldigt få, julprydnader.

Mycket kan jag anpassa mig till och vara utan för att undvika onödiga ångestladdningar, men inte allt. Advent, till exempel. Så trots att det första ljuset tändes lite senare än vad det borde ha gjort så tändes det 2016'ons Första advent-datum. Så jag är supernöjd! 👌
Visst, nu finns ju varken de typiska ''Advent-ljusen'' eller den rätta adventsstaken, men vad fan.. egentligen så finns det väl inga ''Rätt'' och ''Fel'' när det gäller högtider? Alla har ju sina egna, speciella traditioner. Så pokermarker, värmeljus, ett lila trollhuvud med blå, flummig frisyr, en vätte och en röd/vit älg kanske är min blivande tradition!?

Who knows?
Den som lever får se.

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw