Fick åka ambulans igår

Orkar ej gå in på varför eller hur vi kommer tala ut mer om saker o ting sen när jag är redo o orkar o kan

Likes

Comments

Likes

Comments

Sitter just nu o sminkar mig hos Barbie o har nu börjar få klar het i många saker

Team Barbie säger jag bara

Likes

Comments

Hej Droger, beroende heter jag!
Jag vänder upp och ner på de flesta hem, river sönder alla familjeband, jag tar barnen ifrån er, och det är bara början. Jag kostar mycket mer än Diamanter, mer än Guld, och sorgen som följer mig är ett skådespel. Om du behöver mig, kom ihåg att det är lätt att hitta mig, jag är överallt, runt omkring dig, jag finns i skolorna, och i alla föreningar, arbetsplatser...Jag bor hos de rika,de fattiga.Jag bor på gatan nedanför dig,är kanske din granne! Min makt är övernaturlig. Prova, så ska du få se. Och OM du provar mig så kommer du förmodligen aldrig att släppa mig. Prova mig EN gång, och jag kanske släpper dig, men om du provar mig flera gånger, så är din själ förmodligen min. När jag styr dig, stjäl du och ljuger, du gör vad som helst bara du blir "hög". Kriminella saker kommer du att göra, bara för att känna min närvaro, det kommer att vara värt det när jag finns i dina armar. Du kommer att ljuga för din mor, stjäla ifrån dina anhöriga.
När du ser deras tårar, borde du känna sorg/smärta.

Men med MIG glömmer du!

Ditt samvete, Din uppfostran. Jag blir ditt samvete, jag kommer att lära dig min värld. Jag tar barn ifrån föräldrar, föräldrar ifrån barn. Jag kommer att få dig att glömma din tro,skrämma iväg dina vänner. Jag kommer att ta allt ifrån dig , ditt vackra utseende, din stolthet, och jag kommer alltid att vara med dig, vid din sida alltid. Du kommer att ge mig allt, din familj, ditt hem, dina vänner, dina pengar, Du och jag blir "ett" . Jag kommer att ta ifrån dig allt vad du har och när du inte har något kvar, kan du skatta dig lycklig om du har livet kvar. Om du hör röster skrika i ditt huvud då är det bara jag. Om du ser syner eller skakar okontrollerat ska du veta att det är bara jag som är hos dig. Jag vill bara att du ska veta att det är en gåva ifrån mig till dig, men sen är det för sent, du ser att du är underkastad mitt maktbegär, och vi kommer aldrig att skiljas, Du kommer att ångra att ha testat mig, dom flesta gör det, men nu är du min. Men kom ihåg. DU KOM TILL MIG inte jag till dig. Du visste vad skulle komma. Alla har sagt det , du har fått höra det åter och åter igen. Du hade/Har ett val Och du väljer/valde. Du borde sagt "Nej tack" och gått därifrån, Men nu har du träffat mig, Vad ska du göra? Jag tar gärna din hand och leder dig till fördärvet, ger din familj massor av sorg,och kommer att hålla din hand ända ner i träsket.
Jag kan ge dig och din familj mer smärta/sorg än dom flesta av oss skulle klara av.."

Likes

Comments

Asså s hår är så jävla snyggt asså helt sjukt vill ha hans hår

Jag har fått värdens största
Sår i pannan asså nej nej nej nej men va fan

Men s han gör sig inte besvärad

Myspojken

Likes

Comments

God kväll god kväll

Sitter just nu o glor tv har vart i brandkärr o idag hamnade jag i rätt stort bråk med 4 killar haha

Jag har blivit känslig för bråk i allmänhet efter allt som vart så
Jag brast ut i tårar 🙄 vilket va en bra grej då bad alla grabbarna om ursäkt haha

Jag är i känslig period nu igen allt med Nyköping är som sagt sig likt

Jag känner redan att jag vill vidare men vart?

Är det en flykt jag vill inte bli en del av Nyköping igen

Jag träffade ju en kolla men valde att lägga han på hyllan då vi känns alldeles för olika fast vi funkar ganska bra endå

Jaja vi hörs imorgon har massa o styra upp med imorgon o möten o blä jag spyr lite på detta

Likes

Comments