Jag är inte direkt människan som brukar sitta inne och blogga. Har aldrig varit, kommer nog aldrig att bli. Då kan man tycka att det var onödigt att starta den från första början, men sanningen den är att jag behö ett ställe att bara skriva av mig. Även om jag inte är personen som kommer att följa någon särskild eller kanske ens komma ut med vem jag egentligen är, behöver jag en plats som alla andra att bara få ur mig allt jag tänker på.

Till det jag ens kom hit för en eftermiddag som den här:
Så många tankar springer runt i mitt huvud, osäkerheten tar över mer och mer. Kännr att jag går på fel folkhögskola för min del då den bara kretsar kring en sak kvinnor. Jag ser det som en bra skola på det sättet där de drar upp svakorna mellan män och kvinnor, men inte fan blir det något bättre när allt handlar om enbart kvinnan och allt som männen gör som är fel. Studietiden blir inte enklare av att fler och fler som jag känner som en trygghet hoppar av alternativt blir sjukskrivna. Lugntet försvinner.

Jag har inte varit på skolan sedan v.43, alltså precis innan lovet. Sömn är ingenting jag har känts vid det senaste. Minns inte när jag senast fick somna innan kl 4 på morgonen vilket har påverkat större delar av min vardag. Ångesten kryper ikapp, jag kan inte ljuga för mig själv längre. Eller för allämheten för den delen. 

Gjorde jag ens rätt som skrev ut mig från psyk?

Likes

Comments

Det här är mer en eller mindre en dagbok om alla dessa tankar som sprudlar i mitt huvud som ny 20-åring-

Kommer förmodligen att ta ett tag innan jag är tillräkligt bekväm med att gå ut med vem jag egentligen är, om jag nu någonsin kommer att göra det. Det här handlr mer om att jag behöver en plats där jag kan uttryck mig för den jag är och försöka förstå mig på det själv. Kanske med hjälp av er? Ingenting jag förväntar mig, utan mer en plats där jag själv kan se vart jag egentligen står någonstans.

Vid varje inlägg kommer jag att fördjupa mig mer i vart jag står någonstans, tankarna som springer löst i mitt huvud. Kommer även att gå in på en del saker om vad jag har varit med om, och vart det har lett mig. 

Let's begin
M

Likes

Comments