Efter flera månader utan att ha uppträtt någonstans så är det dags för oss att köra igen! Där vi kör kommer även en artist från Jamaica att köra! Han har släppt många låtar som b.la.my love, never to late och slog igenom med watch yuh friends! För er som gillar honom så har vi goda nyheter, det är nämligen Jah vinci som kommer till Sverige! NU PÅ LÖRDAG! Så för att inte riskera att missa detta, köp biljetter nu! Annars 200 kr före midnatt vid dörren, efter midnatt 250! 

Jah Vinci 23 Maj!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå!

Då var det klart! Unruly ghal föreställningarna på dansens hus är över! Det är sjukt att efter 4 månaders träning så är vi klara! Vi har fått jätte bra komplimanger och kritik om showen och många blev rörda. Det var allt från skratt till gråt till rysningar och aggressioner. Så vi fick publiken att känna många känslor. 

Tack till alla som kom och titta! Ni va grymma!!! ❤

Likes

Comments

Hej!

Idag hade vi genomdrag på dansens hus två gånger med ljus och musik samt ombyten osv. Det gick ganska fort att köra igenom allt men det blev ändå försenat så vi kunde ej gå därifrån i tid.

Efter genomdraget så drog några utav oss i SoMAD hem fort som bara den och snabbt vidare till en videoinspelning för Isa, som dom flesta känner igen från melodifestivalen, och vi dansade till hennes nya låt drum n bass. Allt gick väldigt fort och det gick hur smidigt som helst vilket var skönt eftersom att vi alla va så trötta. Vi lyckades dock ta två bilder efter inspelningen trots att vi var helt trötta i huvudet hahah...

Imorgon är det dags för vår första föreställning på dansens hus med Unruly ghal gänget som sagt, såååå it's time for some dancehall!!!!! 😃


Likes

Comments

https://www.facebook.com/events/1571776423105054/

Info från länken ovan:

Now its time to Crown the best DANCEHALL CREW 3vs3 BATTLE!Preselections will be held, each crew gets 1 min 30 sec to dance to their own SONG of choice, NO mix and NO effects, Pitch is ok. You can choose to freestyle or/and routines, as you like. The crews bring their own music only for the preselections to really represent their own style and what they like.
The judges simply choose the best 8 crews that go through to the battles.
The battles consist of quarterfinals, semifinals and final. The Dj will select the music for the whole battle.
Three (3) rounds per crew á 1 minute in each battle. During each battle every member of the crew is required to perform at least one (1) solo. During your crews rounds, you are free to dispose your time as you want.There will be an extra honorary prize for the best dressed crew chosen by the judges.Dress for success!
Registration Fee: 100 Sek (aprox. 11 €) per dancer and category.First price: 900 Euro

Judges:

OVAMARZ (Jam)

SHORT MAN (UK)

DHQ IMEN (Swe)


The judge panel will consist of three (3) judges. All judges will meet the eligibility, training, judge skills level, and requirements set forth by the organizer Streetstar.


Schedule DANCEHALL

Check In dancers:
April 10th 13:00-15:00 @ Clarion Hotel Stockholm

Information Judges to Dancers:
April 10th 18:30 @ Clarion Hotel Stockholm

Prelims:
April 10th 19:00-22:00 @ Clarion Hotel Stockholm

Check In dancers finalists:
April 11th 10:00-11:00 @ TBA

Final Starts (Semifinal + final):

April 11th 13:00 @ TBA

FOLKEEEEEEEEEEEEET!!! Det är dags för det som många har längtat till, DANCEHALL BATTLES!!! och som ALLA vet så kommer det bli hype! Visa vad just du går för så att just du och DITT crem kan kamma hem priset för i år !!! Så anmäl er nu nu nu !!! 😁💃


Likes

Comments

Hej!

Vi har dansat med Bigga från elite team några gånger nu och han är verkligen duktig! Han har känsla, älskar dancehall och vill lära ut så mycket som möjligt. Det märks att han tycker om att undervisa vilket smittar av sig på eleverna. Eftersom att han är från Jamaica så har han mycket kunskap inom dancehall för att den stilen kommer därifrån. alltså har han sett allt och dansat från platsen där allt dancehall har sina rötter!! Han är medlem i dansgruppen Elite Team som har gjort massa olika steg som b.la. shoota, guzzel up, garline med flera.Här kommer en video på en klass som vi hade med honom, en video på han och hans dansgrupp och även kontakta uppgifter om ni vill boka honom!

Avaiable for bookings:
- Dance Workshop
- Judging
- Performance
etc.
Contact: dancehallverbingz@hotmail.com

Likes

Comments

Hej!

Det var längesen som vi skrev och det är för att det inte har hänt så mycket nytt. Det som vi har fokus på just nu är föreställningen på dansens hus. Det är mycket nytt för alla med denna show och det är annorlunda att träna med andra på detta sätt, men mycket lärorikt och kul! Jag tänker inte skriva så mycket om showen för all info finns på unrulyghal hemsidan som jag kommer länka längre ner. Det är fullbokat de två första showerna och det blev det ganska fort, så dansens hus la till en till föreställning, som inte är slutsåld än. Så om ni vill gå, köp biljetter nu!

http://unrulyghal.hemsida24.se/

Ha det bra folket! 😃 /Lollo


Likes

Comments

Här kommer en video från It's a love thing! Det var riktigt nice vibes och Thomas är alltid så hype vilket är jätteroligt! Tror att vi alla somnade fint efter detta haha!


Likes

Comments

Hej!

Vi i SoMAD plus en massa andra dancehalldansare från Stockholm ska göra en grym föreställning på Dansens hus nu i maj! Biljetterna har redan släppts och det är extra bra priser fram tilll 1 mars! Så se till att köpa dom nu. Det är inte så många kvar, så det gäller att vara snabb! 

Hoppas vi ser alla er där!!

/SO MAD CREW

info: http://dansenshus.se/event/unruly-ghal/

Likes

Comments

Hej!

Igår var vi från SoMAD först och tränade med alla som ska uppträda på dansens hus. Träningen gick bra vilket var kul! Direkt efter det så åkte vi till Södra teatern där vi uppträdde på "It's A Love thing". Vi var verkligen trötta men det var bara att köra på helt enkelt. Thomas Gylling var Dj under kvällen och shit vilken hype det blev. Vi stod på sceen och dansade och hade bara så roligt. Vi gick ner i publiken och dansade och folk kom upp och dansa med oss. Vi festade helt enkelt bara hahah.

Videos kommer läggas upp senare här på bloggen! Ha det bra sålänge!

/ SoMAD 😄

Likes

Comments