Header

Altså, herlighet altså. Jeg kan ærlig talt ikke huske sist jeg har hatt en så fin helg! Alt har bare vært over all forventning - og disse dagene kunne ikke vært bedre. Når jeg ankom Ålesund fredag skinte solen og vi kunne nyte frokosten ute på verandaen. Deretter gikk turen opp til Storhornet på Godøya. En veldig fin tur, der vi gapte over høydemeter på høydemeter, med en fantastisk panoramautsikt over Ålesund som belønning på toppen.

Etter Storhornet dro vi ned til Blimsanden en tur, og altså - hvem trenger syden når du har solstek og kritthvit(!) strand i Ålesund? Jeg ble helt lamslått når vi kjørte inn på stranden. Det var så fint.

På kvelden ble det reker og hvitvin ved vannet med en kompisgjeng av typen, der vi satt lenge etter solen gikk ned før vi tok båten hjem.

Lørdag dro vi som ekte turister i Ålesund gjør; en tur til Aksla. Litt obligatorisk nærvær det tross alt var så lenge siden sist jeg hadde vært der. Utpå kvelden bar det ut med en god gjeng - veldig hyggelig, veldig gøy!

I går tok vi en rolig dag der vi blant annet prøvde fiskelykken. Hadde ikke så mye hell med oss på den fronten, så med det valgte vi å istedet dra ut for å kjøpe oss fisk. Vi var på Zuuma, en veldig fresh sushirestaurant med herlig. delikat sushi! Smakfull avslutning på helgen :-)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

I dag stod alarmen på 04:45. Da var det bare å komme seg opp, kaste seg i dusjen og gjøre seg klar for å komme seg til Oslo Lufthavn. Nå sitter jeg godt plassert på flyet til Ålesund hvor jeg skal tilbringe helgen :-) Årets første lille sommerferietur! Det gledes! Typen er fra Ålesund, men bor ellers i Oslo hvor han studerer det samme som meg. Nå er han hjemme en tur, og jeg lurer meg til en liten snarvisitt. Jeg har vært der flere ganger, men det er så lenge som 12 år siden jeg var der sist, så det er med andre ord absolutt på tide å ta turen igjen. Så dette blir en fin helg, og jeg håper været holder seg like bra som det er nå, det hadde jo vært helt fantastisk!


God helg! :-)

Flyr over hjemstedet mitt også, Skjåk. Over ser dere bilde fra nabokommunen, Lom :-)

Likes

Comments

Contains affiliate links

I dag var det helt fantastisk å sette seg på balkongen etter jobb. Solen skinner fortsatt, jeg kastet det jeg hadde av mulig gode salatingredienser i en bolle og tok med meg en flaske rosé ut. Altså, keep it simple! Det ble en salat av ruccola, babyleaf, tunfisk med tomat og basilikum, tomat, agurk og rødløk, salt og pepper med en liten skvis lime. Skulle så gjerne hatt litt avokado, men den jeg kuttet opp var hverken fin eller god, så da ble det som det ble.

Etter å ha stått inne i hele dag var det uansett det å komme seg ut i sola det jeg tenkte på, så det ble en "keep it simple summerly"-salat, og søren ble den faktisk god også. Selvfølgelig ble jo alt toppet med glasset med rosé og kveldssolen! Herlig, herlig!

Ha en fin kveld, alle!

Likes

Comments

Jeg har vært stor tilhenger av Kulturhuset på Youngstorget i Oslo. Med herlig stemning, godt utvalg av det som var av beverage, shuffleboard og det som er har det alltid vært hyggelig å ta turen hit. Nå Kulturhuset flyttet rundt hjørnet, fortsatt på Youngstorget og endelig fikk jeg tatt turen hit. Altså, hvis jeg likte det gamle Kulturhuset, da elsker jeg det nye! Treetasjes utested du ikke kan unngå å kose deg på. Det var som på det gamle Kulturhuset en fantastisk stemning, og atmosfæren var helt herlig. Utvalget i baren bestod av alt du kan tenke deg av alt av forskjellig, deilig øl. Vinglasset ble fylt med Meinklang. Og cocktails på tapp! Ja, enten så får du servert cocktail på tapp. Eller så får du servert cocktail på tapp. Ikke sant, det kan føles litt vel spennende å bestille ferdigblandet drink rett fra kran til glass, men her snakket vi god drink – på tapp! Henda i været for det.

Sammenlignet med det gamle lokalet har det nye blitt større med flere rom, en nydelig bakgård og et kjøkken der alle gjester skal kunne finne noe godt på tallerkenen. Her kan man møtes både på dagtid og kveldstid, alt fra konferanser, foredrag og utstillinger til konserter, vinsmaking, spill, minglig og det som er. Kulturhuset står for kulturelle gledelser – for å bringe mennesker sammen! Og dette, dette vil de så absolutt kunne lykkes med i det nye lokalet. Det nye kulturhuset.

Likes

Comments

Lofthus Samvirkelags´pizza med trøffelsalami – favoritten av alle favoritter! Altså, hvem liker ikke pizza? Hvem liker ikke god pizza enda bedre? Endelig gikk turen til Lofthus Samvirkelag på Alexander Kiellands plass. Før har jeg kun vært på Lofthus på Holtet, der jeg helt ærlig fikk den beste pizzaen jeg noen gang har smakt. Forventningene var mildt sagt høye når vi satte oss ned ute for å nyte siste rest av kveldssol og fikk overlevert menyen. Valget for min del var enkelt, og min bedre halvdel ble nysgjerrig på hvordan reinsdyr på pizza ville fungere.

Og det skal sies; Lofthus leverte igjen! Den hvite pizzaen med trøffelsalami og sopp var like smakfull som den jeg har fått servert tidligere. Deilig, enkelt og greit. Reinsdyrspizzaen var en fulltreffer, og vi ble begge like overrasket over hvor kult reinsdyr og granateple fungerte sammen.

Med god service og nydelig pizza er Lofthus Samvirkelag et sted jeg virkelig med hånden på hjertet anbefale. Smak, og nyt!

Likes

Comments