Jeg er som regel den som er sist ute med alle julegavene. Og jeg sier hvert år at i år så skal jeg begynne tidligere, men skjer det? Nei. Men nå skjedde det faktisk at jeg er begynt nå, å her kommer et julegave tips til dama, svigermor, mamma, bestemor eller egentlig til hvem du selv vil unne noe godt.

Dette er en hudpleieserie som de fleste blir mer overrasket over når de har prøvd enn hva de trodde de ville bli. Huden blir silkemyk, som babyhud. Og passer til alle. Det er en pakke som består av fem deler og den heter Sonya. Hvert enkelt produkt inneholder i tillegg til Aloe Vera Gel, rikelig med urte- og fruktekstrakt og andre ingredienser som er mykgjørende, fuktgivende, fuktighetsbevarende og vitaliserende. Ta gjerne kontakt om du vil høre mer. Mail: solveiglyngmo@hotmail.com Eller så er jeg å finne på Facebook.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God morgen fine folk! Dette skulle bli en fin dag, en bra dag. Men så klarer vi å starte den med å forsove oss til helsesøster timen, er det mulig liksom!? Så etter det gikk liksom alt galt.. Måtte ringe å ordne oss ny time, men selvfølgelig var det ingen der da, midt oppi dette SÅ våkner lillemor, men heldigvis i strålende humør i forhold til meg. Men det lille fantastiske smilet kan gjøre bra mye. Så fikk etterhvert ordnet ny time, etter mye om og men.

Så nå kan dagen vår starte, kl 11.00 skal vi teste ut babykino sammen med Katrine og lille Dennis, det gleder vi oss veldig til. Skal se Bridget Jones baby. Er veldig spent hvordan det fungere dette med babykino, de små er jo begynt å bli ganske stor nå, noen av de kan jo nesten krype. Blir gøy å se hvordan vi gjør det.
Nå er det frokost og en liten lur på lillemor før vi drar. Ha en fin onsdag! 😊

Likes

Comments

Hei! Nå er det en stund siden sist så har jo skjedd en del. For det første må jeg bare skryte over min lille prinsesse som er blitt hele 5 måneder, snart 6 faktisk! Helt sykt hvor de siste månedene har rast av gårde, er jo utrolig nok ikke så veldig lenge igjen til det er jul heller, herlighet så fort det går! Føler litt av og til at jeg ikke får nok timer sammen med min lille baby selv om jeg da er hjemme med henne hver dag, men uansett det er på en måte ikke nok. Får bare nyte de timene vi har sammen.💛


Har lenge vært på tanken med å starte selv, men har liksom bare blitt med det. Det er mange og nå blir det bare fler å fler som er interessert, så jeg har endelig bestemt meg for å sette i gang. Jeg snakkes så klart om forever living! Jeg er blitt min egen sjef og styrer derfor dagen min ut i fra når jeg selv har tid, høres det ikke helt fantastisk ut? Det er det! Jeg er akkurat starta og er veldig ny på alle punkt, men det kommer seg. Gleder meg stort til fortsettelsen med mitt fantastiske team av helt herlige og fantastiske mennesker. Om du vil vite mer så send meg gjerne en melding, eller kontakt med gjennom Instagram: Solveigevly eller på facebook. ​

Lik gjerne også siden min på Facebook: Aloeproducts V/ Solveig Lyngmo.

https://m.facebook.com/aloepsolveiglyngmo/

Likes

Comments

Nå er det allerede èn måned siden Ella var døpt. Den 17.juli hadde vi dåpsdagen og dagen etter dro vi på ferie for første gang vi tre♡, til luleå camping. Vi hadde en veldig fin tur, ble ganske mange timer i bil med en liten baby, men med det sovehjerte hun har så sov hun hele veien. Vi skal absolutt tilbake!

Dåpsdagen ble veldig fin. Har en tendens til å planlegge alt i hodet mitt fra den minste detalj, når det kommer til realiteten så er det ikke alt som blir sol man ønsker. Men jeg ble veldig fornøyd med dagen, og kunne ikke gjort så mye annerledes. Vi fikk fantastisk hjelp fra flere i familien å hadde nok ikke klart å fått et like fint resultat uten dem! Ella sov seg godt gjennom kirka, og gjennom mesteparten av festen også, tar på å være liten i en slik anledning.

Vi fikk virkelig føle sommeren da vi kom til Sverige. For å si det sånn så hadde vi aldri under 15-20 grader, det var i overkant varmt. Første dagen var vi å kjøpte badebasseng til Ella, det ble alt for varmt både i vogna, ute og inne for den lille kroppen, så bassenget var tingen! Hun storkoste seg. Hver dag gikk i ett og tror ikke vi slappet av og gjorde ingenting dagen før vi dro hjem igjen. Men mange gode minner og vi skal definitivt på flere campingferier sammen.

Likes

Comments

Hei igjen! Nå er det en stund siden sist og lillemor er blitt 4 måneder(!!) eller snart 5 da. Hvor ble tiden av? Tida går så utrolig fort at jeg føler nesten jeg bare roter bort dagene med prinsessa mi og ikke nyter de godt nok. Men det er jo ikke slik, jeg elsker hvert eneste sekund jeg har med henne og kunne bare ønske det var mulig å stoppe tiden et øyeblikk.

Etterhvert som dagene går så ser jeg den fantastiske personligheten til lille Ella, hun forandrer seg så fort og lærer seg mange mye ting. Akkurat nå er det veldig IN å spise på fingrene og samtidig snakke høyt så hun selv hører seg og skvetter av og til. Er vel også like før vi får se den første tanna, mammaen gleder seg hvertfall enormt!

Så dagens tips til alle førstegangsforeldre der ute; NYT HVERT ENESTE SEKUND MED DEN LILLE ♡

Likes

Comments

Kjenner jeg gruer meg til i morgen, da skal lille ta sin første vaksine. Nesten så jeg synes det er verre for meg enn for henne. På en måte så vil jeg virkelig slippe å måtte være den som må holde henne fast, men samtidig så vil jeg være der for henne når hun trenger trøst. #mammalivet


Til dagen i dag, så har vi bare tatt det helt kuli og gjort minst mulig. Lillemor sover og jeg er helt inni "orange is the new black" modus. Starta helt fra begynnelsen igjen og er totalt avhengig. Nå venter vi bare på at pappaen skal bli ferdig på jobb, de siste dagene har vi kun vært sammen om natten på grunn av lange dager på jobb. Så vi gleder oss veldig til han kommer hjem tidligere i dag.

Likes

Comments

For nøyaktig tre måneder siden lå jeg spent i vente på sykehuset for å få møte mitt livs store kjærlighet, lille Ella Elise. Alle sier "du må nyte tiden med lille", "tiden flyr når de er små, tro meg", "plutselig sitter du der med en 1-åring". Og nå skjønner jeg virkelig hva foreldrene mener, tiden flyr virkelig fra oss. Her sitter vi å bruker tiden på alt annet som egentlig er helt urelevant, som datamaskiner og smarttelefoner for eksempel. Mens vi heller skulle ha brukt tid på de små tingene og øyeblikkene før det er for sent. Note to self!

Når jeg tenker på det så kan jeg ikke forstå at det er tre måneder siden jeg hadde min værste og beste dag på en gang, skulle egentlig tro det var i forrige uke. Du vil uansett alltid være mammas lille beste venn.

Likes

Comments

Heisann! I går gikk turen til badeanlegget vi har her, polarbadet. Har lenge hatt lyst til å ta lillemor med på babysvømming, men har alltid kommet noe i veien. Endelig fikk vi satt av en dag til å dra å bade sammen. Vi dro sammen med min venninne Mia og hennes sønn(min gudsønn) Sander på 1 år. Var jo forberedt på at barna kunne bli fort lei, men det fikk fint. Vi var vel i bassenger rundt en halv time før vi spiste lunsj og dro hjem. Begge to var rimelig utslitt etter bading, lillemor sovnet i fanget på pappa en stund før vi gikk for å spise(så og si med en gang vi kom opp i fra bassenget). Men det var en fin dag, og vil tro ungene også var fornøyd.

Likes

Comments

Hei igjen og god morgen!
De siste dagene har ting virkelig forandret seg her hjemme, nå er det plutselig jeg selv som våkner i 7 tiden og ikke får til å sove mer, men lillemor sover fortsatt da. Hun kan gjerne ligge til rundt 11, i tillegg så tar hun kveld rundt 9/10 tiden dagen før! Er veldig lykkelig for at hun er så flink om natten, da er mammen uthvilt og i godt humør når vi begge står opp.

Har nevnt det tidligere og nå må jeg si det igjen, hvor blir tiden av?? Lillemor blir tre måneder om tre dager, når skjedde det liksom? Dagene er så fine, gleder meg hver dag til å stå opp å bli møtt av verdens søteste og det mest verdifulle smiler jeg vet om. Så er vel ikke rart tiden går alt for fort når man har det så fint sammen.. Av og til vil jeg bare pause dagene og huske de små tingene, de viktigste minnene.

I dag ser det ut som det kan bli en sommerdag(i allefall i fra soveromsvinduet) her i nord. Og de dagene mæ virkelig nytes her oppe, her vêr man aldri om sommeren plutselig er over igjen. Vi får komme oss ut å trille en tur. Vi har også funnet oss ei annen leilighet forhåpentligvis, så kanskje vi tar turen å ser. I vår plan så skal vi jo egentlig kjøpe hus nå, mens vi venter på det så har vi tenkt litt på å finne oss en ny bo plass mens det skjer. Med en liten baby så synes hvertfall jeg at alt skal være i orden og fremstå som barnevennlig, og det kravet fyller ikke leiligheten vi bor i nå. Så hvem vet, kanskje er vi på flyttefot før jeg selv vet ordet av det igjen.

Likes

Comments

Hei igjen! Da var visst plutselig uka over, og en ny ved begynnelsen. Og har vært rolig på bloggfronten. Blir liksom bare ikke tid til å sette seg ned med så mange hektiske dager som det har vært. Men igjen så sitter jeg på senga å prioriterer et og annet innlegg.
I helga har vi vært litt overalt egentlig, både på besøk, også har vi vært en tur innom villmarksmessen som holdes oppe ved Bardu, også avsluttet vi dagen med feiring av lillebror som hadde fødselsdag forrige helg. Så har gått ganske i ett.

Nå er lillemor akkurat sovnet på fanget mitt, skal få lurt henne over i sin seng så vi får lagt oss. Er vel også på sin plass med den obligatoriske søndags filmen til vi sovner.

I morgen skal jeg få gjort ferdig bordkortene til barnedåpen, og så får vi prøve oss på en trilletur med forbehold om OK vær. Snakkes i morgen!

Likes

Comments