Nå er det en god stund siden jeg har lagt ifra med et spor igjen på bloggen! Men det er rett og slett fordi jeg ikke har hatt tid, å guttungen har vært syk. Så det har vært veldig travelt, å slitsomt med overnatting på sykehuset i Haugesund slik at han skulle bli bedre siden han har fått RS-virus.. Men nå er han heldigvis på bedringens vei!

Nå når julen snart står for tur så er det vell på tide å tenke på julepresanger? Jeg sa for en stund siden at jeg allerede da skulle begynne å kjøpe julepresanger, men det ble det ikke.. som vanligt når det kommer til meg! Heldigvis så er det Black Friday mange plasser, om ikke alle plasser. Så har jeg vært å kikket litt på hva jeg skal kjøpe til venner å familie. Men så er det jo litt vanskelig å finne ut hva man skal kjøpe dersom vi ikke helt vet hva vi ønsker oss! Jeg vet enda ikke hva jeg skal kjøpe til William enda! selv om det er tønnevis med ting man kan kjøpe til sånne små.

​Jeg har også komt med at jeg skal ha Black Friday med mine produkter! så dersom du ønsker å ta en titt så er det bare å gå inn på siden min å se hva jeg har å tilby! Gjerne send meg en melding dersom du har noen spørsmål om noe eller om du ønsker å bli forhandler! 


- Hva kommer dere til å kjøpe til deres barn?
- Har du funnet ut hva du skal kjøpe til venner å familie? 

  • 48 lesere

Likes

Comments

Idag startet dagen egentlig ganske tidlig for både meg å William. Jeg stod opp kvart over 7 for å komme meg i dusjen, å stelle meg, mens jeg lot William sove litt lenger. Så han måtte jeg vekke rundt 8 for å få i han grøt, vaske å bytte bleie å finne frem klær som han skulle ha på seg da han skulle til morfaren sin som skulle passe han mens jeg var hos tannlegen.

Jeg måtte jo da ta bussen 2 timer før jeg skulle være hos tannlegen da neste buss gikk halv 1 da jeg skulle være der. Så da hadde jeg god tid, da tok jeg med meg ei venninde på en kafé som heter HiSio en ny "møte plass". Utrolig koselig plass å sitte når en vil slappe aav med en kaffe eller noe annet å drikke på!

Så var det enda mer tid å slå ihel før jeg skulle være der, da måtte jeg jo bare opp på Cubus å se om jeg kunne finne noe til William som var hjemme å er bare helt fantastisk å ha med å gjøre å synest han fortjente litt nytt inn siden det er lenge siden han har fått noe. så da gikk tanten å fant en søt liten dress til han mens jeg kjøpte en fleece dress å en hue som han virkelig trengte nå når det begynner å bli så kaldt ute!

Så idag har det igrunn bare vært en kose dag for meg å få litt luft å komme meg litt bort fra hjemme en stund!

Så nå er det bare å slappe av resten av kvelden å vente på at samboeren min skal komme hjem ifra trening så vi kan spise kvelds sammen å slappe av før vi legger oss.

  • 111 lesere

Likes

Comments

Ja da var det November igjen! Å er 1 mnd igjen til Desember med jul å advent å mye familie tid! Nå når det er November er det vell på tide å begynne å tenke på julegaver, å hva man ønsker seg, kanskje begynne å finne frem julegardinene, som skal vaskes å strykes. Selv om de ikke skal henges opp enda så er det vell godt å være i god tid framfor? jeg er alltid den som er sist ute med det meste. til og med julegaver som skal være kjøpt inn! så i år skal jeg begynne nå fortløpende!


Så nå får vi håpe at denne månen blir bra! Håper også på mange nye utfordringer inne businessen å håpe på flere kollegaer ønsker å være med! å at man når målene som vi setter oss!

Ha en fin kveld videre!♡

  • 108 lesere

Likes

Comments

Som sikkert mange av dere fikk med dere igår så var det brann i en ferje på Bømlo. den låg på dokk siden den skulle fikses, den låg da altså ikke så alt for langt borte ifra der jeg bor å mange andre bor. det var en veldig intens lukt, den var irriterende å fryktelkg ekkel å puste inn.

Rett etter vi oppdaget at lukten ble sterkere å sterkere forsvant røyken igjen. da tenkte vi som så at da har dem velk fått slukket den da! Men så gikk det ikke lange minuttene før røyken kom tilbake bare enda verre å var mer synelig å evakuerings meldingen kom på telefonen.

Da vi fikk meldingen så var det å finne hundebur, få hundene i det å inn i bilen, pakke litt ekstra klær mat å flaske, bleie å salve å noe å vaske William med når vi skulle bytte bleie å hive oss i bilen å komme oss vekk.

Vi så ikke mye på avstand da alt var dekket av røykeskyen fra fergen men det forsvant heldigvis jo lenger vekk vi kom oss fra Rubben.

Vi satt å venta å venta å kom på at vi hadde glemt medisinene til William.. da fik vi beskjed at vi fikk reise inn å hente viktige medisiner å hunder for de som ikke hadde tatt dem med seg, siden det kunne være at vi eventuelt måtte finne en ny plass å sove om natten dersom det var fare for diselen å oljen skulle brenne.

Da jim å de kom inn så de ingenting i leilkgheten. alt vat hvitt av røyken fra denne ferja på innsiden av leiligheten. Men heldigvis klarte han å finne frem.


Da vi endelig fikk skikkelig beskjed om at vi kunne reise hjem i 6 tiden så fikk alle untatt de med lungesykdom dra hjem, å vi måtte kontakte lege. Vi måtte da spørre om vi fikk reise hjem siden William har hull på hjertet som er litt stort. da fikk vi også beskjed om å belage oss på å finne en annen plass om natten. Men det kom fort nye beskjeder om at røykskyen som låg over var borte. Å vi kunne få reise hjem. Da var det store spørsmålet, hvordan lukter det i leiligheten? måtte vi finne en ny plass likevel å sove? men reiste inn å det var ingen lukt inne i stua eller rommet vårt. Da slapp vi unna med å finne ny plass å vaske ned hele leiligheten å begynne å finne ting vi måtte kaste.

Vi fikk gratis mat å drikke de timene vi satt i Bømlohallen, de var veldig flinke de som var der med å hjelpe de som trengte hjelp å det var ingen sure miner av de som var trøtt å slitene. Til og med barna som var der å de aller minste var i godt humør! Da kan vi vel egentlig si at det var litt koselig å sitte i hallen når det var bra humør på alle sammen!

  • 162 lesere

Likes

Comments

Idag har det vært veldig mye å gjøre, så har rett å slett ikke hatt tid til å skrive noe.
Men nå har jeg hele kvelden å resten til å skrive noen ord!

Dagen idag har det vært travelt med å rydde, vaske klær, planlegge å pratet, å planlagt enda mer, å blitt enig om hvordan man skal gjøre ting fremover også for å vise å få en god fremgang frem mot et neste steg i arbeidet!
Det er så sinnssykt moro å jobbe med Forever Living. Det er både spennende å utrolig kjekt! Med kjekke kvelder, kjekke kolleger, å mange som er der å gir deg tips å råd for at du også skal lykkes på din vei opp mot dine drømmer å mål!

Nå som det nærmer seg jul er det jo også på tide med julegave handel! Det er nemlig det vi har diskutert/pratet om idag, å hatt møte med. Dette er så sinnssykt spennende å se hvordan det kommer til å gå fremover! Også har jeg booket en produkt kveld i samme sleng. Noe som er veldig verdifullt i denne Businessen!
Jeg har aldri vært så langt utenfor min kom forsone som jeg var da jeg hadde min aller første temakveld. Selv om det var til venner å familie i første omgang, så var det litt vell flaut for min del siden jeg ikke liker å prate når det er så mange folk til stede! Men dette har kommet seg godt etter jeg begynte her! Jeg har fått mer selvtillit, er blitt mer sikker på meg selv når jeg snakker, å når jeg står i større samlinger.

Jeg har allerede begynt å få mye mer inspirasjon enn det jeg noen gang har hatt her i denne businessen før! For jeg ser nå hva som lønner seg å ikke! Man feiler å man lærer gjennom hele livet. Det gjør ihvertfall jeg!

Ønsker du å prøve noe nytt?
Ønsker du en helt ny livsstil?
Ønsker du deg en trygg fremtid?

Hvem ønsker seg ikke en trygg fremtid i vente? Der man har det man trenger, har penger til å reise på ferien man alltid har lyst å gjøre, Eller bare ha noen ekstra kroner å dreie med i måneden?

  • 153 lesere

Likes

Comments

Her er noen av mine drømme ferier som jeg har lyst å reise på. Men det er alltid lov å drømme!
Maldivene
Dubai
Paris
LA
NY
California

Dette er bare få av plassene jeg har lyst til å oppleve! Trenger ikke å bare være meg å samboer, men også noen venner hadde vært veldig kjekt! Selvsagt også William. Jeg kommer ikke til å ta ferier så langt uten at han er med!

  • 119 lesere

Likes

Comments

Da er det vell på tide å finne ut hva jeg skal gjøre nå etter at mammapermisjonen min snart er ferdig! Noe som er litt trist også med tanke på at da er det far sin tur å være hjemme med gullet i mens jeg er ute på jobb!
Vet ikke om jeg skal på skolebenken eller om jeg skal ut i jobb. Tenker jeg meg godt om så er kanskje jobb først å få inn litt ekstra inntekt å så heller bruke den tiden jeg har på å tenke på hva jeg vil bli mens jeg jobber! plutselig så sitter vi med et hus å en bil vi begge to har drømt om! Men det er virkelig ikke bare bare å finne ut hva jeg vil! For det er så sinnsykt mye som virker spennende å kjekt! Selv om jeg har en drøm om å ha faste inntekt med Forever Living, men da trenger jeg noe inn før noe kan gå ut.


Selv om det er en stund til jeg kan gjøre det så er det fortsatt en drøm! En skal ikke gi opp selv om det er ett stykke å gå for å klare drømmen din!

- Hva ville du gjort når mammapermisjonen er ferdig?
- Hva gjorde du da permisjonen din var ferdig?
- Vil du bli Forever Living Forhandler?
- Har du prøvd Forever Living sine produkter?

  • 161 lesere

Likes

Comments

Da var det morgen her i huset! Så " tidelig " morgen har det ikke vært her siden jeg gikk på skole eller skulle noe spesielt utenom. William pleier å sove ganske lenge, men inatt har vell ikke vært natten hans i det hele tatt.. Han har holdt det gående jamt å holdt både meg og far våken.
Men jeg skal ikke klage, for det er nå dagen egentlig starter til vanlig! Så jeg skal overhode ikke klage over at han ikke sovnet igjen.
Nå mens kjæresten er på jobb å guttungen har sovna igjen som han alltid gjør da jeg finner ut at det er på tide å gå inn i stua å sette oss å se på tv å spise frokost. Men det er ikke like enkelt hver dag å holde han våken når vi kommer inn å han får plassen sin i sofan med kose teppet på!

Så nå blir det bare for meg å gjøre litt husarbeid mens formen er litt bedre å håpe på at den kommer seg enda mer å at jeg snart blir frisk! For dette har jeg ikke mye tid til med alt som skal være gjort. Å det er ikke bare lite heller... Men slik er det! en får ikke gjort alt man skal når vi ligger syk å har en gutt som vokner når man går vekk ifra han.


  • 176 lesere

Likes

Comments

Egenpleie er jo noe av det viktigste vi gjør hver dag. Ikke bare for å se se bra ut, men også for å se litt godt ut å vise at du bryr deg om deg selv! Å for å ha et bedre selvbilde!

Jeg skal personlig si at jeg aldri har brydd meg noe om egenpleie, ikke i det hele tatt! Men den verden tok slutt da jeg fant ut at jeg var gravid! Da tenkte jeg vell kanskje at jeg burde bruke mer tid på meg selv, å begynne å leve på en annen måte enn det jeg gjorde før.
Jeg har prøvd sinnsykt mange hudmasker ifra butikk, å hudpleiebutikker å litt over alt! for å prøve å se hva jeg kunne gjøre for å få bedre å finere hud. Ingenting hjalp av det jeg prøvde. Huden ble feit, enda fler urenheter kom frem å resultatet endte med at jeg slutta helt med slikt. Slutta til og med med sminke i en periode, da jeg gikk gravid var det ikke hverdag jeg tok på meg sminke!


Men nå er jeg heldigvis begynt å ta litt mer vare på meg selv, se litt mer våken å fresh ut enn det jeg har gjort før!
Jeg begynte jo da med ett fantastisk hudpleie sett som heter Sonya Skincare Collection ifra Forever Living.
Jeg er selv forhandler der, men jeg er utrolig glad i produktene! hvertfall de jeg har prøvd. Etter jeg begynte med dette settet så har jeg begynt å få finere hud, mer glans å glød i huden, å den fuktigheten ansiktet trenger!
Jeg er blitt veldig glad i dette settet å kommer nok til å bruke det uendelig lenge! 
Likes

Comments

Jeg heter Solveig Louise, er 20 år gammel, og kommer fra Bømlo i Hordaland. Jeg er for tiden hjemmeværende med min sønn på snart 7 mnd.
Uten om det så jobber jeg litt hjemmen ifra med Forever Living​. Jeg vil beskrive meg selv som omtenksom, blid, og omsorgsfull. Jeg har også stor interesse for interiør, sminke, klær, og jeg liker å teste ut nye sunne matoppskrifter. Jeg er veldig glad i dyr så jeg har 2 hunder å 1 katt.

Jeg har hatt en del blogg oppover tiden, men her på Nouw er jeg helt ny! Så det kommer nok til å ta litt tid før jeg setter meg helt inn i det! 

  • 207 lesere

Likes

Comments