Instagram er jo virkelig et sted man kan finne inspirasjon på alle mulige områder. Trening, kreativitet, mat, mote og selvfølgelig interiør. Gjennom Instagram har vi fått mulighet til å få et innblikk i så mange fine og kreative hjem, og jeg elsker å se hvordan andre har det. Enten om det er "katalog-hjem" eller "ekte" hjem, jeg finner inspirasjon i det meste. Likevel er det nok ikke interiør-profiler det går mest i, i min Instagram-feed, men noen fine og inspirerende profiler har jeg funnet

https://www.instagram.com/ritavalstad/


Vil du tipse om noen inspirerende interiør-profiler?
Hva er din instagram-profil?


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 62 lesere

Likes

Comments

Det er et HAV av fine strikkeprofiler på Instagram. Jeg finne stadig nye profiler med inspirerende og fine bilder av nydelig strikk. Hvis jeg skal gjette følger jeg sikkert 50 strikke-profiler på Instagram, haha. Det er jo så gøy at strikking har blitt sånn i vinden, og det dukker stadig opp nye, fine oppskrifter som bare må testes ut.

Selv er jeg litt ny i strikke-gamet, eller jeg lærte å strikke tidlig på barneskolen, men det var ikke før jeg ble tante at jeg begynte å strikke på ordentlig!

Under finner dere noen av mine favorittstrikkere på Insagram, enjoy!

https://www.instagram.com/hanneshugleik/
Min flinke, superkreative storesøster som nå også er tvillingmamma


https://www.instagram.com/stinehgrindheim/

Min dyktige og greie svigerkusine (hehe), som alltid stiller med en hjelpene hånd om jeg skulle stå fast med noe.Følger du noen fine strikke-profiler på instagram?
Hva er din Instagram-profil?


  • 76 lesere

Likes

Comments

Jeg liker å tro at det er musikkterapeuten i meg som gjør at jeg liker å finne musikk som passer til humøret mitt, tankene mine eller utfordringene jeg står ovenfor. Hehe, uansett hva det er, så er det ikke mye som slår den avslappede stemningen med chill musikk, en kopp varm kakao i hånden, innpakket i en varm og god dyne eller et deilig teppe


Fire spillelister med musikk du kan slappe av til:

Slow Down

Relax & Unwind

Rolige Hits

Peace


Hvilken musikk slapper du av til?

  • 93 lesere

Likes

Comments

Ååå, den fine brudekjolen min! Nå er det snart to år siden jeg kjøpe brudekjolen min, og likevel så føles det som om det var i går når jeg ser på disse bildene. 

Det å kjøpe brudekjole, var kanskje ikke akkurat slik som folk flest forestiller seg, med ansatte som spør "are you saying YES to the dress??!" etterfulgt av et stort "YEES!", jubel, applaus og gledestårer, haha. Men likevel var det en superfin opplevelse. 

Før brudekjoleprøvingen (og egentlig lenge før jeg ble forlovet, haha)  hadde jeg raidet Belle Amie (brudesalongen) sin nettside for å få en oversikt over hvilke kjoler de hadde, og visste AKKURAT hvilken kjole jeg ville prøve, og var egentlig rimelig sikker på at det var den kjolen jeg ville ha. Og det var det, det var den første kjolen jeg fikk prøve, og ingen andre kjoler kunne måles med den. Jeg følte meg bare så fantastisk! I ettertid skulle jeg kanskje ønske jeg hadde prøvd litt flere på gøy, men der og da føltes det meningsløst å prøve alle slags mulige kjoler når jeg allerede hadde funnet den fineste av de alle  

  • 96 lesere

Likes

Comments

Det er så mye fint man kan fylle leiligheten med, og jeg finner stadig noe jeg kunne klikket hjem med en gang. Men så er det dette studentlivet da og økonomien som følger med det, man kan ikke akkurat kjøpe hva man vil, og greit er egentlig det :) Det er uansett kjekt å lete etter inspirasjon og plukke med seg noe en gang i blant :)

Likes

Comments


Ettersom jeg har jobbet natt i helgen, føles det nesten ikke som om det har vært helg ettersom jeg har måtte sovet på dagen. For å få en bitteliten helgefølelse tok meg og Håkon en spontan tur til sentrum for å se på livet, og tusle litt rundt. Vi endte opp med å ta middagen på koselige Da Stefano. En autentisk Italiensk restaurant i gågaten i Bergen. De har så masse godt, og i dag ble det pizza!


  • 107 lesere

Likes

Comments

Alle trenger noen fargerike instagram-profiler å følge

Under har jeg plukket ut noen av mine favoritt instagram-profiler som er fylt av farge og glede. Merker jeg alltid stopper opp når slike freshe bilder dukker opp på feeden min, og det er noe med de fargene som bare gjør man glad!​​Hva er din Instagram-profil?
Har du noen andre fargerike Instagram-profiler å dele?


Likes

Comments

Bilderesultat

Det finnes 45,8 millioner slaver i verden i dag!
Kan du tro det?


Dette er noe som er viktig å snakke om, og noe som absolutt må frem i lyset. Tro det eller ei, det er flere slaver i verden i dag enn det ble handlet med slaver over Atlanterhavet på 17- og 1800-tallet da det faktisk var lovlig i motsetning til i dag.


Å bevisstgjøre neste generasjon om menneskehandel og hva det innebærer er nøkkelen for å ta slutt på dagens slaveri.

Kambodsja er et av landene hvor størst prosentandel av befolkningen er i sex-industrien. UNICEF anslår at det er mellom 40,000 og 100,000 prostituerte i landet (trolig er det også enda flere), hvor en tredjedel av disse er barn. Selv har jeg jo bodd i Kambodsja i fem måneder og har virkelig fått sett dette på nært hold, likevel er det uvirkelig at så mange kvinner (og menn) må selge kroppen sin for å skulle overleve. Det er trist!


I serien STUCK får vi blant annet se nærmere på dette problemet. Anbefaler deg virkelig til å ta tiden å se noen om ikke alle episodene av denne sterke serien hvor Emilie Beck reiser til Kambodsja og Vietnam for å se nærmere på blant annet dette.

Se serien HER!

Bilderesultat for stuck emilie beck

Bilderesultat

  • 139 lesere

Likes

Comments

Høsten er her, eller den har vel strengt tatt vært her siden mai, hehe. Ihvertfall i Bergen. Med høsten følger deilige strikkegensere, store skjerf og varme jakker og jeg elsker det! På Pinterest finner jeg stadig ny inspirasjon innen sminke, interiør, hobby, matlaging +  og mote er intet unntak. Over finner du et lite knippe inspobilder jeg har leitet frem for sesongen på Pinterest.

Bruker du Pinterest?  • 133 lesere

Likes

Comments

Paris altså!
Har aldri vært i en mer "picture perfect" by. Husker jeg begynte å ta bilder av nydelige bygg, med en gang vi kom inn i byen, bygg som viste seg å være helt "vanlige" bygg. Men så og si alle bygg i Paris er fine, og de skjønte jeg fort :)
Helt siden vi var der sommeren 2014 har jeg "cravet" etter å dra tilbake, og i forgårs bestilte vi oss en weekend til Paris allerede i slutten av september. Ååå hvor jeg gleder meg!

​Nå har vi jo gjort og sett ganske mye i Paris forrige gang vi var der, noen ting vil vi gjerne gjøre igjen men kanskje dere har noe tips eller forslag til hva man må gjøre i Paris som ikke vi har tenkt på? Da tar vi de i mot med glede :)

  • 143 lesere

Likes

Comments

Instagram @solveigkarinb