Julen nærmer seg og jeg har faktisk begynt på julegavene!

Julen er jo en veldig fint tid for å vise hvor glad man er i de rundt seg blant annet ved å gi gaver. Gjennom PLAN sine alternative gaver kan du glede ikke bare en, men flere med din gave! Vi er utrolig heldig som bor her i Norge, hvor folk flest har det trygt og godt, et hus å bo i, mulighet for utdanning og god helse. Slik er det dessverre ikke i alle andre land. Ved å kjøpe gavene hos PLAN gir du også noen mulighet til å få utdanning, vaksiner, skolemateriell, bedre helse, rent vann og andre gleder gjennom Plan prosjekter. Er det ikke flott?

I tillegg er produktene superfine og av høy kvalitet!

VINN VINN sier bare jeg

Kjøp årets julegaver HER

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Drømmer meg tilbake til bryllupsreisen vi hadde til fine Portugal, sommerkjoler og solbrune bein

//Kjolen er fra Zara//

Likes

Comments

PROTEINBOMBE

Jeg fikk virkelig øynene opp for chili con carne i høst, da jeg fikk smake det for første gang. Jeg har vært solgt siden!
Det er en enkelt rett å lage (supert å lage om man skal ha besøk), sunt, relativt billig og viktigst av alt: SUPERGODT!

400 g Kjøttdeig
1 finhakket gul løk
2 hvitløksfedd
1/2 - 1 stk rød chili (etter hvor sterk du liker maten)
1-2 bokser hermetiske tomater
1 ss tomat pure
2 bokser kidneybønner
1 rød paprika
1 gul paprika
1 grønn paprika
1 1/2 ts chilipulver
1/2 ts spisskummen
1/2 ts salt

Lag gjerne en større porsjon og frys ned. Denne retten er perfekt å ha i frysen!Likes

Comments

Ser ikke smoothien bare 10x mer innbydende ut når den er i en skål? haha :D

Jeg drikker smoothie flere ganger i uken. Det er så forfriskende og godt til alle døgnets tider, før og etter trening. Her er den oppskriften jeg bruker mest:

OPPSKRIFT
fryst skogsbær-blanding - litt eplejuice - Yoplait Dobbel 0% Vanilje eller mager kesam - havregryn - vanilje protein
Her toppet med musli, jordbær og kiwi


Men helt ærlig, må jeg si at jeg faktisk foretrekker å drikke den

Likes

Comments


Pinterest og instragram er min "go-to" for inspirasjon. Så utrolig mange inspirerende sjeler det fins rundt om, både når det gjelder trening, interiør, mote og hverdag (ikke minst)!

Hvor finner dere inspirasjon?
Kanskje du har en inspirerende instagram konto eller pinterest du ønsker å dele? :)

Likes

Comments

THROWBACK
til den fantastiske ferien vi hadde til Kreta i vår. Hvis dere er utkikk etter en avslappende reise, anbefales det virkelig å reise til Kreta FØR sesongen starter. Det var bare så utrolig deilig å være der, når det faktisk er flere lokale enn nordiske turister, hehe. Billig var det også! Vi bodde like ved et tur terreng fylt av appelsin-, sitron- og mandarintrær hvor vi kunne plukke med oss noen frukter underveis på turen. Snakk om idyll! Og jeg kan love dere at de mandarinene er de beste jeg noen gang har smakt!

Likes

Comments

Mmmmm, fins det noe bedre?

Så godt, så enkelt. Både mannen min og jeg er veeldig svak for milkshake så det har blitt noen milkshake. Funfact: Vi drakk FIRE HD Diner milkshakes når vi var i Paris forrige måned, haha. Den er bare verdens beste og vi hadde cravet den helt siden vi dro fra Paris sist.

OPPSKRIFT:
Vaniljeis - Melk - Sjokoladepulver - Sjokoladesaus - og gjerne litt krem på toppenLikes

Comments

Instagram er jo virkelig et sted man kan finne inspirasjon på alle mulige områder. Trening, kreativitet, mat, mote og selvfølgelig interiør. Gjennom Instagram har vi fått mulighet til å få et innblikk i så mange fine og kreative hjem, og jeg elsker å se hvordan andre har det. Enten om det er "katalog-hjem" eller "ekte" hjem, jeg finner inspirasjon i det meste. Likevel er det nok ikke interiør-profiler det går mest i, i min Instagram-feed, men noen fine og inspirerende profiler har jeg funnet

https://www.instagram.com/ritavalstad/


Vil du tipse om noen inspirerende interiør-profiler?
Hva er din instagram-profil?


Likes

Comments

Det er et HAV av fine strikkeprofiler på Instagram. Jeg finne stadig nye profiler med inspirerende og fine bilder av nydelig strikk. Hvis jeg skal gjette følger jeg sikkert 50 strikke-profiler på Instagram, haha. Det er jo så gøy at strikking har blitt sånn i vinden, og det dukker stadig opp nye, fine oppskrifter som bare må testes ut.

Selv er jeg litt ny i strikke-gamet, eller jeg lærte å strikke tidlig på barneskolen, men det var ikke før jeg ble tante at jeg begynte å strikke på ordentlig!

Under finner dere noen av mine favorittstrikkere på Insagram, enjoy!

https://www.instagram.com/hanneshugleik/
Min flinke, superkreative storesøster som nå også er tvillingmamma


https://www.instagram.com/stinehgrindheim/

Min dyktige og greie svigerkusine (hehe), som alltid stiller med en hjelpene hånd om jeg skulle stå fast med noe.Følger du noen fine strikke-profiler på instagram?
Hva er din Instagram-profil?


Likes

Comments

Jeg liker å tro at det er musikkterapeuten i meg som gjør at jeg liker å finne musikk som passer til humøret mitt, tankene mine eller utfordringene jeg står ovenfor. Hehe, uansett hva det er, så er det ikke mye som slår den avslappede stemningen med chill musikk, en kopp varm kakao i hånden, innpakket i en varm og god dyne eller et deilig teppe


Fire spillelister med musikk du kan slappe av til:

Slow Down

Relax & Unwind

Rolige Hits

Peace


Hvilken musikk slapper du av til?

Likes

Comments

Instagram@solveigkarinb