Header

Verden er mørk. Selv fra det lyseste stedet i verden kan vi se utover det store mørke. Det håpløse uten godhet. Følelsen av hjelpeløshet og urettferdighet. De triste fjesene, de uforståelige hendelsene. Hvor er medmenneskeligheten? Hva er meningen med oss?

Selv fra det mørkeste stedet kan jeg skimte lyset. Langt der borte føler jeg gløden av godheten. Energien av entusiasme og solstråler. De som hjelper til litt mer enn noen kunne forvente. Disse menneskene som gir litt mer enn de selv forstår.

Det er noe unik med disse menneskene – nemlig de ekte hverdagsheltene. De gir av seg selv uten å forvente noe tilbake. Et smil, medmenneskelighet og kjærlighet. De finnes overalt som små lysglimt i manges hverdag. Kanskje du selv er en slik hverdagshelt for en annen, uten å vite det selv?

Disse lysglimtene kan bety så ufattelig mye i noens liv. Det koster så ufattelig lite, men kan likevel ha så stor betydning. Jeg tror dette er viktig for oss alle. Uansett om du er ung eller gammel. Ønsket om et samfunn hvor alle ble sett er så utrolig stort, men samtidig så vanskelig.

Det nærmer seg jul og en tid mange gleder seg til. Samtidig er dette en vanskelig tid for mange. Jeg ønsker at vi skal være hverandres hverdagshelter. Et menneske, venn, kollega, søsken eller fremmed som ser en annen og lager disse hverdagsglimtene i hverandres liv.

Takknemligheten er stor i mitt eget liv for mine hverdagshelter. Derfor unner jeg flere mennesker å få oppleve disse fantastiske menneskene.

Alle fortjener en hverdagshelt og alle klarer å være en

Likes

Comments

Hallo!

I skrivende stund sitter vi på flyplassen og venter på flyet vårt tilbake til Norge. Disse dagene i Paris har vært utrolig fine og opplevelsesrike. Vi har rukket å se alt vi ønsket og er veldig fornøyde med det. Samtidig er det alltid godt å komme hjem igjen og jeg ser frem til å komme tilbake til normale rutiner igjen.

I går startet dagen relativt tidlig ettersom vi hadde planer om å dra til Musèe du Louvre. Her var køen lang så det var absolutt en fordel å reise tidlig. Vi skal ikke skryte på oss at vi brukte ufattelig mange timer der inne, men vi fikk sett Mona Lisa som definitivt var høydepunktet med museet. Videre var vi innom både Notre-Dame, Jardin du Luxembourg, Moulin Rouge og Sacré-Coeur.

Sacré-Coeur er virkelig å anbefale i solnedgangen! Det var nydelig utsikt med solen lavt over byen. Samtidig var det en unik stemning med mange folk og en gitarist som var utrolig flink til å spille og synge. Hvis du ønsker å dra hit burde du være obs på utrolig innpåslitne selgere på vei opp - så unngå disse. Selv synes jeg det er utrolig slitsomt på disse flotte severdighetene at folk skal komme bort og nesten ikke slippe deg forbi da de ønsker å selge deg noe tullball :-) Samtidig har jeg forståelse for at dette sikkert er "jobben" deres, men hadde vært supert om turister slapp dette.

Alt i alt har Paris vært fantastisk og jeg anbefaler byen på det sterkeste. Kunne godt tenkt meg å dra tilbake hit ved en senere anledning. Tusen takk til Christian som tok meg med hit - så fornøyd og glad ♥

Likes

Comments

Hallo!

Etter 10 timer gatelangs i Paris ligger jeg nå avslappet på hotellet. Første dagen her har vært helt fantastisk. Vi sto opp 06.00 (ehe...) for å få mest mulig ut av dagen. Dagen startet med frokost på bakeri med den tradisjonelle croissanten og ferskpresset appelsinjuice. Neste punkt på planen var å finne ut av hvordan undergrunnssystemet her i Paris fungerte. Selv var jeg veldig spent ettersom jeg hadde hørt at dette var komplisert å forstå. Heldigvis var jeg ikke enig i dette, heller det motsatte og vi fant lett fram dit vi skulle. Dermed fikk vi se den nydelige soloppgangen ved Eiffeltårnet! Dette var så flott at det var absolutt verdt å stå opp så tidlig. Sammen med oss var det mange vakre bruder i flotte brudekjoler som tok bryllupsbilder - så det var definitivt flere som mente dette var en god morgenutsikt. Videre i løpet av dagen har vi vært innom triumfbuen og noen kjente broer - viktig å være turist på tur :-) :-). Samtidig har vi vært innom en del butikker og koselige kafeer langs gatene.

Stemningen her i byen er så utrolig avslappet og behagelig. I forhold til flere storbyer vi har besøkt er dette den mest "rolige", selvom det er utrolig mange mennesker her. Folkene som bor her virker også utrolig hyggelige bortsett fra at det er litt vanskelig å kommunisere da vi ikke kan noe særlig fransk :-) Uansett storkoser vi oss denne første dagen og gleder oss allerede til nye planer imorgen.

Håper dere alle får en super kveld videre ♥


Likes

Comments

Hallo! ♥

Høsten har kommet og jeg kjenner virkelig at det er kaldere om dagen.. Kveldene er mørke og jeg har mest lyst til å ligge godt pakket under dyna med en god film. Samtidig er det MASSE å gjøre - så det er bare å komme seg opp å stå på!

I dag tenkte jeg å ha et tilbakeblikk på reisen vår til New York! Jeg og Christian reiste i starten av april ettersom vi hadde friår og vi hadde lenge ønsket å reise til USA! Valget falt derfor enkelt på New York ettersom vi har hørt mye bra og er en by alle "må oppleve". Vi planla en god del før reisen og selvom vi gjorde det merket jeg raskt at vi kunne gjort enda litt bedre "research "før vi kom frem.

Vi reise med Ving. Dette funket helt supert og de hjalp oss i forhold til hvilket hotell vi kunne bo på. Dersom man er under myndighetsgrensen i USA kan det være lurt å sjekke opp på forhånd om du kan sjekke inn på hotellet slik at man unngår en uhyggelig overraskelse når man kommer frem :-) Vi bodde på et hotell som het Pennsylvania Hotel. Hotellet lå sentralt og rett ved siden av Madison Square Garden - uansett så ville jeg ikke anbefalt dette videre! Det var utrolig slitt og møkkete, MEN billig :-) Nå skal det sies at vi virkelig var minimal på det hotellrommet - viktig å benytte tiden så godt som mulig i den flotte byen!

Aktivitetene og mulighetene i New York er uendelige!! Jeg føler virkelig at jeg ikke ble ferdig og håper jeg får muligheten til å reise tilbake senere. Samtidig fikk vi mange fine opplevelser og fikk sett mye. Den første dagen var vi ekte turister og ble med en "hopp av og på" buss. Her fikk vi god oversikt over byen og fikk sett mye selvom turen tok mega lang tid. Videre gikk vi helt tilfeldig inn i en helt nydelig steinbutikk da vi skulle gjøre oss litt kjent i byen. Her var det både steiner og andre gamle ting som var til salgs og sto til utstilling. Jeg elsket denne butikken og det var så morsomt å se noe så spesielt!

SHOPPING sto jo selvfølgelig også på planen når man drar til New York. Vi fikk kjøpt alt vi hadde planlagt og litt mer til.. :-) Bena mine verket etter mye gåing og vi burde kanskje benyttet oss enda mer av undergrunnsbanen enn vi gjorde de første dagene. På en annen side er det utrolig fint å gå langs gatene og se hvordan byen er. Hvis jeg skulle reist tilbake ville jeg planlagt bedre hvor vi kunne spise. Dette ble veldig surrete og vi endte ofte opp på det nærmeste og beste hver gang vi var sultne. Ofte var det veldig fult på de gode spisestedene og jeg føler vi burde booket bord på stedene vi ønsket å dra. Her kunne vi gjort bedre research, men det er litt vanskelig å finne frem i "havet" av alle spisestedene i den gigantiske byen.

En av de store opplevelsene mine denne turen var å reise på Broadway Dancecenter. Her klarte jeg å rote meg inn på en avansert ballett klasse første besøket (for utøvere som har danset ballett i rundt 4 år) hehe... Heldigvis kom jeg tilbake dagen etter og fikk delta på "Contemporary Jazz". Dette var en fantastisk time og det var utrolig spennende, lærerikt og utfordrende og delta på dette. Anbefaler ALLE danseglade til å besøke dette senteret dersom de skal til New York og har mulighet. De har drop-in timer og betjeningen er bare helt super.

I løpet av dagene vi var der fikk vi også besøk Empire State Building, American Museum of Natural History og vi så musikalen Phantom of the Opera. Museumet var veldig spennende og passer alle uansett om du er ung eller voksen. Christian storkoste seg her og vi brukte mange timer :-) Jeg var godt fornøyd etter et par timen, men heldigvis var det wifi når han ville lete etter spesifikke dinosaurer han ville se nærmere på. Bena mine var også godt fornøyde etter en hel dag i det svære museumet. Om du har tenkt å reise til New York du også få med deg en musikal. Dette er en helt spesiell opplevelse som er verdt å ha opplevd. Likte musikalen svært godt og har lenge ønsket å se denne!

Kjenner jeg savner den flotte byen når jeg ser tilbake på alt det fine vi opplevde. Jeg tror dette er en by man kan reise til mange ganger uten å bli lei. Samtidig elsker jeg å oppleve nye steder og om en liten uke er jeg på vei til Paris!!! Gleder meg kjempemasse og håper det blir en flott tur

Håper dere likte å lese om min tur til New York og at dere kanskje fikk noen tips dersom dere ønsker å reise dit ♥

Likes

Comments

Hei ♥

Hvordan får man mest mulig ut av dagen?? Det er alltid et godt spørsmål de dagene man ikke har forelesning, men samtidig har 100 ++ ting man burde gjøre. Selv prøver jeg etter beste evne å lage "planer" og følge disse så langt det lar seg gjøre. Noen dager er det ikke like lett og holde struktur som andre, men sånn blir det for alle regner jeg med... 

Min dag har så langt blitt brukt på lesing, bakkeintervaller, ryddet, sushi og en liten tur i byen!! Utrolig hvor mye man får gjort om man bare står opp om morgningen og kommer igang. I helgen er det jobbhelg og det er derfor ekstra godt å få gjort unna "gjøremål" som ligger å venter før man drar på jobb.

Koos dere med helg ♥ ♥

Likes

Comments

Heii!

Denne uken har gått så syykt fort. Tror jeg sier det hver uke, MEN wow dagene flyr når man har mye å gjøre. Riktignok er ikke uken over enda... Helgen min starter imorgen kl 10.00 da vi er tidlig ferdig - goodt!!

På mandag var jeg på etterpålag etter konfirmasjonen til min kjære låne "lillesøster" Emma. Dette var utrolig hyggelig og håper virkelig hun hadde en flott kveld. Samtidig var det sååå mye god mat - tror jeg var litt for god og mett etter den kvelden he he :-)

Denne uken har kursene på dansingen startet igjen og det er såå deilig å være skikkelig igang. Har savnet de faste rutinene veldig, så NÅ blir det godt å komme inn i rytmen.

Time tooooo sleep soon.. ha en fin kveld videre!!

Likes

Comments

Hei!
I dag var det endelig klart for den første konkurransen denne sesongen. Det var utrolig herlig å se alle dansevenner og bekjente igjen og selvfølgelig å være på dansegulvet. Det er alltid så god stemning og fantastisk å ha en dag til å være 100% med det man elsker å drive med.

Vi var en liten gjeng fra Dansehuset Lillehammer idag. Alltid litt sånn på starten av sesongen, men utrolig mye bra dansing fra jentene! Selv fikk jeg en 5 og 7 plass og er godt fornøyd med det. I dag koste jeg meg på gulvet og håndterte mye av nervøsiteten og spenningen som tidligere har vært utfordrende på konkurranser.

Nå blir det utrolig godt å legge seg etter en lang dag. Ha en super lørdag videre!

Likes

Comments

​Goood fredag ♥

HVOR BLIR DAGENE AV? Dagene og ukene går så ufattelig fort. Merker utrolig godt at dagene suser forbi når man har nok å gjøre. Føles ikke lenge siden jeg sist sa det var fredag. UANSETT så elsker jeg fredager, så det passer meg helt fint :-) ... Denne uken har jeg brukt mye tid på lesing så i dag tok jeg en velfortjent tur til byen og spiste lunch. Jeg og Christian spiste salat og ferskpresset appelsinjuice og det var såå godt. Kunne gjerne spist cæsarsalat hver dag !! 

Videre har jeg brukt dagen på jobbmøter og å sette meg inn i litt nye ting som skal skje utover høsten - SPENNENDE! Elsker å gjøre nye ting, lære og utvikle ferdigheter. Føler det gir både motivasjon og gode erfaringer videre.

Nå skal jeg gjøre de siste konkurranse forberedelsene før morgendagen. Dette betyr pakking og selvbruning. FOR de som lurer bruker jeg "Dance On Tan" og er veldig fornøyd med denne. Den passer perfekt til dans hvor man skal være litt ekstra "tan" og den lukter ikke vondt slik jeg synes mange selvbruninger gjør. 

Ha en super helg ♥


Likes

Comments

Hei ♥

Ahh ... når alarmen ikke ringer før 09:30 og man videre har tid til en laaang frokost og god tid om morgningen. YES det var min start på denne tirsdagen. Seeeen forelesning og derfor prioriterte jeg søvn og avslapping i dag. Herlig å få hvilt ut og være helt klar til dagens utfordringer. 

Høstfølelsen fortsetter her på Lillehammer. I dag tok jeg på ulljakke og ullskjerf og det var utrolig deilig i det litt kalde været. Er så utrolig typisk å bli forskjøla og syk på denne tiden av året så prøver virkelig alt for å unngå det. Ull, antibac og ingefærte burde gjøre susen hehe... Er jo konkurranse på lørdag så nå gjelder det å holde seg frisk!!!

Håper dere får en super tirsdagskveld ♥

Likes

Comments

WOW FOR EN FANTASTISK HELG. Denne setningen oppsummerer helgen helt perfekt. WOW jeg er så stolt av oss, av dere, av meg selv. FOR en gjeng!! ♥

Byen ble lørdag fylt med danseglede og inspirasjon. Det var fantastisk å møte alle de danseglade barna og se hvor utrolig mye glede som ligger i dans og musikk. Jeg er så stolt av dansejentene på studio. Jenter som hjalp hverandre, underviste nye fjes, veiledet og var inkluderende, åpne og vennlige. Alle de gode verdiene som er viktig var så absolutt på plass i helgen. Det var en fantastisk boost på både motivasjon og glede å være med på.

I dag hadde vi "runde 2" på Maihaugen. Personlig var dette min absolutte FAVORITT! Vi møtte SÅ mange fantastiske mennesker i alle aldre. Alle jeg møtte var så ufattelig positive og fylt med glede. Vi møtte kjente og ukjente, langveisfra og lokale. Videre var ALLE menneskene der for å ha en fantastisk dag - noe det definitivt ble.

Danseshowet vårt handlet om vennskap og kjærlighet. Jeg tok for meg dette temaet ettersom jeg mener dette er så ubeskrivelig viktig. Etter mange ulike hendelser både nært og fjernt synes jeg dette var en ekstra drivkraft for å ta dette temaet og skape en koreografi ut av. Resultatet ble flott og jentene skrev lapper til hverandre med positive ting om sin venn.

DANSEHUSET LILLEHAMMER - en danseklubb der små og store tar vare på hverandre. Jeg skryter dere ikke opp i skyene kun fordi dere er en del av min oppvekst eller mitt andre hjem. DETTE mener jeg med hele mitt hjertet! HVOR fantastisk er det ikke å være en del av en stor dansefamilie? Et sted hvor små og store hører sammen og vi lærer av hverandre Jeg er så utrolig glad i dere og stolt av alt vi har fått til.

I kveld legger jeg meg med et smil om munnen og en STOR klapp på skulderen til oss alle.

Ha en super søndag videre og ta vare på hverandre ♥

!! Link til artikkelen i GD i forbindelse med vår opptreden på åpen dag.


Likes

Comments