Header

Heihei, idag tenkte jeg og ta opp dette med så kalt "nettmobbing" igjen. For det er virkelig noe som jeg begynner og få nokk av.

Først av alt BITCH betyr i utganspunktet tispe, altså hokjønnet til en hund. Men blir mest brukt til negative setninger.

Jeg skal vere ærlig med dere ja jeg har blitt kalt bitch, hore mange gansker, men hvorfor skal jeg skamme meg over og si det? når det egentlig bør være di som hater som skal skamme seg over det?. Jeg synes det er vilt at noen kan få seg selv til og skrive sånne ting uten og vite hva den personen evt har gått gjennom elr hvilke bakgrunn personen har. De lager sin egen mening om saker som de bare har hørt en side om, eller bare hørt rykter om. Det er ikke greit og kalle andre folk stygge ting, ikke bare er det stygt men det er også ulovlig. Loven har laget en regel om at det ikke er lov, vi bryter jo som regel ikke andre regler. Så hvorfor skal vi bryte en av de viktigste og den mest nødvendige regelen av de alle? det er et spørsmål som jeg lurer veldig på. Jeg er lei av at det begynner og bli normalt og vere frekk av andre, vi må stoppe det for det er ikke greit!


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

.

INSTAGRAM@solveigbreenden