Heisann!

Nå er det virkelig en stund siden sist jeg bloggen, føler jeg skriver dette i starten av hvert eneste inlegg. Som jeg har nevnt tidligere har vi flyttet til et nytt hus, det har tatt veldig mye tid og har rett og slett ikke hatt tid til og sette meg ned foran pc'en å blogge. I tillegg har jeg startet på privat skole, noe som er veldig annerledes på en positiv måte! Alle er så imøtekommende og hyggelige. Om dere har noe spørsmål ang privat skolen eller noe helt aent er det selvfølgelig bare og ta kontakt!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Heihei!
Nå er det noen måneder siden sist. Og jeg har hatt fri fra "jobben" i sommer. Men nå er jeg tilbake og skal blogge så ofte det skjer spennende ting!

Vi skal flytte om kun to uker!! (Viss du leser dette kommenter "flytte") Så har prioritert det en god del! (Når jeg flytter blir det videoer igjen) Fy søren så mye jobb det er og flytte, ALT på rommet mitt skal i esker. Begynner allere og savne tingene mine som jeg bare hadde i skuffen før. Jeg er litt usikker på hva jeg synes om og flytte, jeg har tråssalt bodd her jeg bor nå i 10 år! Det er ikke lite, så det blir veldig rart og plutselig komme til en helt aen omgivelse, Men jeg må si at jeg gleder meg også! Det er veldig fint der så velger og tenke på det som er positivt, for det er det mest av!.

Min sommer har ikke vert den mest eksklusive ferien, men selvom jeg ikke har vert på en syden ferie har jeg hatt det like bra som før. det er litt deilig og bare slappe av i sommeren også. Men litt har vi da gjort i sommer, så har satt sammen en del bilder av min ferie for og se tilbake på neste sommer. Kanskje neste sommer blir like bra? Eller bedre!

Jeg har vert i København norefjell osv. (Kommer innlegg om det senere)
Jeg blogger nå fra ipaden, synes dere det funker? Noen ganger er nokk dette den enkleste løsningen for og blogge oftere, men Selfølgelig skal jeg blogge fra PC også:)

Hva har dere gjort i sommer? Klem solveig

Likes

Comments

1 - new era caps HER koster 299kr

2 - Itunes gave kort (det finnes på matbutikker og elkjøp) kan koste 50kr - 1000kr

3 - penger

4 - JBL høytaller HER jeg har denne selv og er den beste lille høytalleren etter min mening, koster 200kr

5 - Iphone HER ​(hvor mye den koster kommer helt ann på hvilke du kjøper)

6 - Samsung nx mini kamera HER koster 1992kr

7 - beats hode telefoner HER koster 3000kr

8 - solbriller 

  • 104 lesere

Likes

Comments

Idagens sammfunn har vi en god del press, kropps press, karakter press, utseende press osv… Jeg tenkte og snakke litt om dette nå rett og slett fordig det er noe jeg virkelig ikke liker og har lyst til og komme med tips til dere som føler på press innibland. For det første, det er helt normalt at du føler på press. Men det at du skylder på andre er bare tull. Folk kan ikke slutte og legge ut bilder pga du synes hun lager press. Det er DU, bare du som bestemmer om du vill føle på press. Om en person legger ut et bilde av seg selv og du tenker «hun var drit pen, jeg er drit stygg» Da kommer du ingen veg og vill nokk føle på presset. Men om du tenker «hun var pen! men det er jeg også» så kommer du til og se en enorm forskjell med en gang. Jeg synes alle skal ha i bakhodet at du er bra nokk, uansett. Du ble født for og leve, ikke for og vere såkalt «perfekt»

(Dette er selfølgelig ikke kritikk til noen personer, men tips sånn at jeg kan bidra til et bedre sammfunn<3

Likes

Comments

(bilder fra instagramen min @solveig_bm)

Heisann!

Nå sitter jeg og søskenbarnet mitt klistra i pcèn og gjør alt og ingenting. Når jeg sto opp idag var jeg utrolig trøtt, døgn rytmen min har blitt snudd helt på hodet, fra og legge seg 9 og våkne kl 7 til og legge seg kl 12-1-2 og våkne kl 8. Det er så utrolig rart! når det er skole er man alltid trøtt og sover så lenge man kan, men i ferier våkner man utrolig tidlig og er lys våken haha.

Jeg så på statestikken på bloggen min og så at det 1 innlegget jeg la ut på bloggen har fått 100 lesere! er utrolig takknemmelig for det og får bare mere og mere motivasjon og inspirasjon til og fortsette med og blogge:) Klem

Likes

Comments

Hvor lenge har du hatt bella? (hunden min) - Jeg har bella helt siden 2 november 2015

favoritt is om sommeren? - Det er veldig vanneskelig, men er veldig glad i ben and jerrys

favoritt butikk? - Brandy melville

starbucks vs vanelig kaffe? - helt klart starbucks

planene for fremtiden? - Dette spørsmålet stiller jeg meg selv hele tiden og kommer aldri fram til et svar, men hviss du mener jobb så har jeg lyst til og bli barne psykolog. Pga jeg har lyst til og hjelpe andre som trenger det mest av alt.

hva gjør deg glad? - Det som gjør meg glad er og se andre er har det bra og at det stråler positiv energi!

gleder du deg til skolen? - Ja!

kakao vs tea? - Kakao, helt klart. Har aldri vert så fan av te pga jeg synes ikke det har noe smak, dette kan selfølgelig ha sammenheng med at jeg har vert forskjøla hver gang jeg har drikket det og ikke hadde smaksanser, hah.

hvordan er det og vere youtuber? - jeg synes det er utrolig gøy og ikke minst lære rikt! Jeg har lært mye mere om meg selv og blitt en mere selv sikker person som tørr og stå for mine meninger.

fav mat? - taco og pizza

aldri se på filmer men se på serien eller aldri se på serier men filmer? - Dette var et utrolig vanneskelig spørsmål siden jeg er "fan" av begge deler. Men tror nokk jeg måtte valgt og se på serier og ikke filmer.

hviss du kunne dratt til new yourk eller california hva hadde du valgt? - jeg hadde valg california

hva gleder du deg mest til i sommer? - og vere med søskenbarnet mitt på ferie! det blir veldig koselig (ønsker ikke og si hvor vi skal)

Alle personene som har stilt spørsmål (følg de på instagram)

@synne_nilsen @privgrondahl @malinorholm @a.r.e.m.a.r.i.u.s @trinesektnan @thelma_aase @nicolinemidteng @gunnarsenmari @idacjberg @sindre.kb @julielillebraten

  • 131 lesere

Likes

Comments

3 TING JEG LIKER OM SOMMEREN

- Det er så deilig vær!

- Sommer ferie, det er godt og bare slappe av maksimalt og lade opp til skole start igjen.

- Myye god mat. Og ta frem grillen på sommeren det sier jeg ikke nei til

3 TING JEG IKKE LIKER OM SOMMEREN

- Mygg, det er så utrolig irriterende og våkne opp med 50 mygg stikk haha

- innsekter. Jeg har alltid hata alle typer innsikter men heldigvis begynner det og bli myye bedre

- Sola, sola er selfølgelig mest positivt men når det en så sterk blir man halv-veis blind hah

Hva liker dere best ved sommeren??

Likes

Comments

.

INSTAGRAM @solveig_bm