​Anledningen till att jag slutat blogga ett tag va för att sommarlovet tog slut, skolan började haha och jag började i nian så de e en massa nationella prov som står ivägen och därför kan jag typ inte blogga på ett tag hoppas ni förstår men ahh hejdå :)Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Älskade mamma, även om hon är en sådan person djupt borde jag vetat bättre. Hon är egentligen min mamma som uppfostrade mig. Hon lärde mig livets gåta, "om du faller, måste du ta dig upp på egen hand genom att tro på dig själv."

Anthony va så glad när han kände sig så välkommen i min familj, han va så helt inne i pratet vi hade nyss. Älskade han så galet mycket. Just då tänkte jag på hur blir de me gymnasiet? Me skolan typ... Ingen aning vart han går.

Nu när jag tänker på det blev jag fett ledsen och bestämde mig för o gå på toaletten o låta tårarna rinna. Så jag stack, Anthony såg mig i gråten o undrade vad som hade hänt. Men jag svarade "låt mig vara" Varför? Kan jag inte svara bättre nästa gång?! Så dum o patetiskt.

Jävla liv, fan tänker jag med? Varför dök aldrig Gymmade frågan upp i våra jävla konversationer? Så jävligt fel av mig o bli kär kanske... Men han räddade mitt liv... Vafan tänker jag med nu dåra? Hur fan ska jag göra...

  • 8 Readers

Likes

Comments

När vi kom fram till sjukhuset låg hon o sov på sin säng. Hon hade luftgas masken i näsborrarna, hon va påväg o skriva på lappen om förlåtelse till mig. Hon hann inte skriva mer än 4 rader. Söta mamma, så ringde jag pappa första gången på 5 år. Han svarade

- Hej gumman.. Sa han.
- Henrik du måste komma omedelbart till sjukhuset! Sa jag argt på honom.
- Vad har hänt? Sa han förvånat.
- Ja om du va här skulle su vetat vad som hände med dumma jävla mamma. Din jävel som lämnade mig i det här skitet. Skrek jag på telefonen och kastade den på marken och la på.

Va så arg att jag hade lust och slå någon riktigt hårt. "Gumman" vem fan kallar mig det? Det är ju bara så jävligt barnsligt tänkte jag. Anthony blev lite skrämde när jag kastade min mobil på marken. Mamma började sakta vakna, hon såg mig och Anthony. Vi höll i varandras händer, han skyddade mig oavsett vad.

Mamma lutade sig upp och jag hjälpte henne, då började hon prata med mig. Jag presenterade Anthony för henne. Han blev lite smått nervös men gjorde sitt bästa för o känna sig välkommen.

- Jaha när börjar bröllopet då? Frågade hon lite skojigt.

Jag tittade på Anthony och han började skratta. Blev så röd i ansiktet o sa till mamma att det är ingen bröllop. Då började hon skratta, och hon frågade Anthony om han hade köpt nån vigsel ring än. Så blev han ännu mer nervösare. Jag hade aldrig sett mamma så snäll, hon hade verkligen ändrat sig. Blev så glad att jag aldrig glömmer den där dagen.

  • 9 Readers

Likes

Comments

Han somnade, hans kropp va så varm att jag kunde inte låta bli av att ligga bakom och hålla om honom. Kysste hans rygg och sa "godnatt min ängel" tyst för mig själv.. Morgonen där på vaknade jag utav doften av tre rosor på varandra, Anthony skrev i en lapp att han kommer tillbaka med frukost snart.

Tog rosorna o satte mig upp och log, jag tog på mig min ljus rosa morgon rock. Rotade i Anthonys garderob och tog hans shorts, och gick ner för o göra kaffe. Just då kom han hem med frukost, och la korgen på bordet o kom till mig o kramade mig bakifrån.

- Godmorgon älskling. Sa han o kysste mig.
- Älskling. Sa jag och log.
- Kom jag har gjort frukost till dig. Sa han och började duka fram i köksbordet.

Han gjorde pannkakor med choklad och jordgubbar, yoghurt med hallon. Och några mackor, Fyfan va gott tänkte jag. Blev så dö hungrig att jag åt upp allt snabbt. Anthony tittade på mig som om han inte kände igen mig så började han skratta. Jag kollade konstigt på honom och låtsades som att jag inte fattade någonting.

Plötsligt ringde det på min mobil, det va mamma. Jag sprang för o svara hon saknade mig och ångrade djupt i sitt hjärta att bli tillbaka en bra mamma och älska mig. Tårarna exploderade så började jag sjunka ner på golvet o ville skrika "mamma jag älskar dig!" Anthony tog bil nycklarna o sa att vi kunde besöka henne.

  • 10 Readers

Likes

Comments

När vi kom hem, gick Anthony upp för o fixa sängen tills kvällen. Jag gick till köket o la papperna på bordet, öppnade kylskåpet och började laga mat. Det fick bli kyckling med pasta och ost.

- Anthony! Ropade jag.
- Ja? Sa han och va påväg ner för trappen.
- Jag e hungrig så om due hungrig så håller jag på göra mat. Sa jag snabbt och lagade kycklingen.
- Ja, jag är hungrig. Sa han och kramade mig bakifrån.

Jag blev så glad att jag ville att han skulle stå sådär länge, kanske hela livet. Att få vara med just honom fick mig att må bättre. Anthony tyckte att det luktade så gott, så jag tog ut pastan och han åt upp den.

Värst va han va hungrig, maten blev klar Anthony dukade fram och jag hällde upp maten i våra tallrikar. Så mumsade vi på, han åt så snabbt. Och så ville han ha mer och åt, när vi va klara diskade jag tallrikarna.

Sen gick vi och la oss, skulle t av mina kläder så kom han upp och drog mig ner till sängen. Så började han kyssa mig, han låg på mig vi kunde inte låta bli av att röra vid varandra. Det va ungefär vid 01:45 vi låg upp och myste med varandra.

Likes

Comments

Mammas puls på maskinen visade svaga hjärtslag, läkarna sa åt mig att få henne att sluta röka och dricka. Jag kollade ner och tankarna slog mig att för 3 år sen så försökte jag med det. Men allting gick åt helvetet, hon skrek att hur jag än försökte få henne sluta så slog hon mig.

Inte ens Anthony vet det... Jag vill inte att han ska få veta, det är min hemlighet. Fastän jag älskar honom så mycket. Gråten ville bara fram, försökte hålla tillbaka det fast det gick inte. Om bara pappa kunde komma hem, då skulle allting vara okej. Eller kanske inte...

- Vi återkommer med mediciner och prover hon får ta. Säger en av läkarna och kollar lite små glatt åt mig.
- Jaha, okej. Sa jag med en hes röst.

Anthony kramade mig, han visste att jag verkligen behövde en kram av just honom. Hans kramar va så mjuk o varm, ville stanna kvar i hans kramar.

- Hur länge ska hon vara här? Frågade han och kollade på mig.
- Vet inte, säkert ska hon va här tills läkarna vet att hon klarar sig. Sa jag och kollade på honom.
- Du kan sova hos mig älskling. Svarade Anthony och tog mig i min hand.

Jag gick med honom bredvid och kysste hans hand, och nickade till svar. Han la armen runt mig och vi gick hem. En av läkarna kom och petade på min axel, och sa

- Vi har undersökt din mamma, att hon behöver vård och att hon behöver stanna här i 1 vecka. Genomsnitt ska hon ta medicinerna dagligen. Sa hon och gav mig papper.
- Okej, jag kommer hit kanske då och då för o se efter henne. Och kollade på papperna.

Hon nickade och gick. Det stod inte så mycket positivt men mest negativt om hennes hälsa. Varför ska detta hända henne nu? Jag hade aldrig mått dåligare än såhär av att min mamma är så dum mot mig o håller på så som hon gör.

  • 15 Readers

Likes

Comments

Han och jag på något sätt drogs till varandra, jag fick bara den där underbara känslan att älska någon såhär starkt. Anthony är min babe, och jag älskar honom över allt annat. Tack vare han kände jag mig lite bättre än förrut.

- Jag älskar dig min prinsessa. Sa han o kollade på mig med sina havsblåa ögon.
- Jag älskar dig mer än mest! Sa jag o kramade honom.

Han tog av mitt linne o låg i sängen o myste med mig. Hans händer gled överallt på min kropp, blev alldeles stel att jag inte ens kunde beskriva hur känsligt o kittlande pirrigt det va i magen.

Helt plötsligt hörde jag fotsteg ner för trappen, det va mamma. Anthony blev lite rädd o skyndade sig med kläderna och även jag. Helt plötsligt hörde jag ett glas gå i tusen bitar, Anthony blev ännu mer skrämd. Han va orolig för mig, han kysste och kramade mig och gick så tyst.

Jag skyndade mig ner och såg mamma ramlade på golvet. Gud va dum hon är, så jävla dum. Jag böjde mig ner o skakade på mammas axel o sa mamma till henne flera gånger. Men hon vaknade inte, jag kollade om hon andades, hon andades svagt.

Sprang till telefonen och ringde efter ambulans. Dom skulle komma om 5 min, jag ringde Anthony direkt efter och bad honom komma. Går ingenstans utan honom. Han kom så snabbt som möjligt, och blev ledsen för min skull.

Ambulansen kom, och Anthony o jag hoppade på med mamma och åkte iväg till sjukhuset. Dom körde snabbt, läkaren sa att hon va nära med lugninflamation. Tårarna rann för kinderna och Anthony satt bredvid och höll om mig. Allt jag tänkte på va att dumma jävla mamma lämnade min pappa.

Anthony är det ända hoppet jag har kvar. Utan honom är allting hopplöst, han tog hand om mig han älskade mig. Han gav mig den vackraste gåvan i livet, kärlek, hopp och lycka. Jag älskar honom så galet mycket. Han är min drog.

  • 18 Readers

Likes

Comments

Jag kom hem, stängde dörren försiktig. Tog av mig mina kläder och gick upp. Såg mammas dörr stå på glänt, så jag gick in och såg mamma. Tårarna rann ner för kinderna.

Hon har druckit igen. Glaset låg på hennes hand, och hon låg sovande på sängen och det rann droppar ur hennes glas. Usch vad det började stinka i hennes rum. Om pappa va här skulle han vara besviken på henne.

Jag gick ifrån henne och stängde dörren på mitt rum. Jag sjönk ner bakom dörren och tankarna ville bara explodera. Jag satt där och tänkte på Anthony. Han verkade som en helt underbar människa som nästan räddade mitt liv?

Eller ville han bara mig något dåligt? Eller börjar jag få känslor för honom? Nu när tankarna slog på mitt huvud, steg jg upp för o gå till sängs. Tog av mig kläderna o stod där med mitt linne och mina trosor. Helt plötsligt knackade det på mitt fönster.

Vände mig om och kollade ut, det va Anthony. Shit, jag som redan tog av mig kläderna. Öppnade och han kom in, och tog av sig sina kläder och tog sina händer runt mig. Nu händer det, tänkte jag. Han började kyssa mig, och ännu mer. Även jag kunde inte heller låta bli.

  • 21 Readers

Likes

Comments

Han och jag promenerade den långa vägen hem, hans hus va väldigt fint när vi kom fram. Han låste upp och vi gick in, tog av mig utekläderna och steg på.

- Här bor jag. Sa han och log.
- Va fint. Svarade jag snabbt och kollade mig omkring.
- Mina föräldrar kommer hem om 1 vecka. Sade han o kollade ner på sin hund.

Jaha, tänkte jag. Han gick och tände på brasan, och fixade lite popcorn. Han satte även på musik, det va lugn musik. Så kom han och tog i min hand o sa kom.

Jag gick efter honom och satte mig på soffan framför brasan. Alla tankar flög runt i huvudet, allt jag ville göra va att stoppa tankarna o bara tänka på honom.

- Såe.. Vart kommer du ifrån? Eller jag menar vart bodde du innan du kom hit? Frågade han o kollade besviken på sig själv.
- Jag? Aha hehe, nä jag växte upp här.. Sa jag o kollade ner.
- Jaha, okej. Det va roligt och få stötta på dig där ute. Säger han och ler.
- Ja, detsamma! Log jag.

Sen så satt vi där ett tag alldeles tysta. Helt plötsligt vibrerade min mobil, det va mamma. Jag svarade och hon skrek på mig. Sen la jag på.

- Jag kanske måste hem nu vi ses. Sa jag med en ledsen blick.
- Nej, stanna om du vill. Sa han snabbt o kollade ledset på mig.
- Tror jag måste gå. Men vi kan ses imorgon? Frågade jag.
- Jag längtar redan dit. Sa han och log.

Tog på mig kläderna och gick, blev så glad på alla sätt. Han gjorde mig glad, det var som om någon tände på elden i mitt hjärta att den plötsligt fick känna värmen efter alla dessa år. Att vara hemma med min aggressiva mamma va väldigt jobbigt för mig. Men jag klarar av henne ändå.

  • 22 Readers

Likes

Comments

Han sträcker ut som hand till mig, jag tar tag i hans hand o ställer mig upp. Hans hand va full av värme o vänlighet. Kanske han e snäll, kanske han kommer bli den jag kan vara med?

Nu när jag tänker på det tittar han på mig med sina fina havsblåa ögon. Att få se just den där blicken fick mig bli alldeles varm i kroppen. En värmen jag aldrig känt förrut.

- Vad heter du? Frågar han.
- Jag heter Kathy, va heter du då? Frågar jag blygt.
- Jag heter Anthony. Säger han o kliar sig på håret.

Kunde inte slita blicken ifrån honom. Han va så söt kille. Kanske han tycker om mig? Vad vet jag, jag är inte den typen som frågar vad andra tänker på.

- Vill du följa med mig hem? Frågade han.
- Ja, okej. Svara jag med ett leende.

Han gick bredvid mig med sin hund. Han kollade på mig helatiden. Så söt tänkte jag.

  • 26 Readers

Likes

Comments