jag sörjer er var dag, jag saknar er så det gör ont. Bonzo, Tösen och Mimmi ni satte era spår i mitt hjärta och tanken på att jag aldrig får ser er igen tynger mig. Tror inte på Gud men hoppas det finns en liten hund himmel som ni springer runt i nu.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Var ett tag sen jag skrev, har haft några bra timmar dom senaste dagarna så har passat på att göra det mesta utav det. Min bästa vän spelar league of legends och skriver ofta om det i hennes blogg så jag har faktiskt laddat ner det och ska se om jag förstår mig på det lol.. Får se hur det går.

Blir inget djupare än så idag, barnen sover, jag tar mig ett glas vin och en cider och tar det lugnt.


stay in the clouds , peace

Likes

Comments

Idag är en dag full med irritation, frustration och ilska. Jag kämpar redan dag in och dag ut, du kämpar också men varför är det bara jag som kämpar för vår relation? Jag tar första steget, jag räcker ut handen gång på gång. Men i slut ändan blir det aldrig något.. jag vill bara ha närheten vi brukade ha tillbaka, du var är stor del av mitt liv, en stor del av min lycka. Jag kanske måste släppa taget, ta ett steg tillbaka och låta dig leva ditt liv som inte inkluderar mig längre. Jag måste kämpa för mig själv nu, men det är svårt.. för var gång en notifikation dyker upp med ditt namn drar det i smilbanden. Du är fortfarande en stor del av min lycka, jag önskar bara att den vore verklig och inte bara över internet..

  • 5 readers

Likes

Comments

Jag hatar att jag ibland inte kan prata för då börjar jag gråta, jag kan inte förklara något som pågår inom mig för då börjar jag gråta. Jag hatar att jag inte kan bli arg utan att tårarna hotar med att dyka upp. Jag hatar att gråta. Jag hatar mig själv för att jag gråter.

Jag hatar att jag alltid höjer rösten när jag blir arg/frustrerad/irriterad, jag hatar att jag skriker på mina barn. Jag hatar hur det får mig att känna, jag hatar att jag inte kan kontrollera det. Jag hatar att skrika. Jag hatar mig själv när jag skriker.

Jag hatar att jag inte kan känna glädje i en längre period, jag kan vara glad när jag ser mina barn efter jobbet men det försvinner lika snabbt som det kom. Jag har ett låtsas leende på mina läppar var dag, en mask, som för var dag blir svårare att sätta på. Jag kan skratta och delta i konversationer men jag glider längre ner för var skratt och vart leende jag låtsas ha.

Jag hatar att man inte har något val, att man riskerar att förlora allt om man visar vem man verkligen är, det är min värsta rädsla, att depressionen är inte något som går att bota längre.. Jag har sjunkit för djupt ner i den..
Jag är omgiven av min familj, kollegor och djur, jag är inte ensam fysiskt men psykiskt är jag förlorad. Allt känns hopplöst, och hade jag inte haft mina två söner hade jag inte orkat kämpa mot tankarna som säger att jag är en börda min familj borde få slippa.

Jag hatar att jag blir arg, på min man för att han inte förstår, på mina barn när dom inte lämnar mig ifred, på min familj som tjatar om städningen och som inte förstår att orken existerar inte. Jag blir arg på mig själv, för att jag förstör för min familj, jag hjälper inte till med städningen alls och det lilla jag gör en gång i månaden är obetydligt och osynligt. Jag är så arg på mig själv för det är inte min mans fel, det är jag som sabbar vårt hem med min röra.

Fastän jag vet att många lider av depression och att det är vanligt känns det som om jag är onormal, hemsk, värdelös. Ibland ifrågasätter jag mig själv, hur kan jag utsätta min familj för mig själv? Jag drömmer om självmord, men jag drömmer även om deras reaktioner och det är vad som hindrar mig.

Jag vet inte om det är möjligt att bli botad helt, jag kommer inte ens ihåg hur det kändes innan depressionen. Kommer jag ha det såhär i 60 år till och vad för liv är det att leva? Även om jag har små framsteg ibland så blir det aldrig bättre, inte ens lite.

Jag hatar att vara till besvär. jag skäms, över mig själv..


  • 5 readers

Likes

Comments

Ja, jag önskade mig glas i present för jag är för lat för att handla det själv. Finns bättre saker jag känner för att kasta iväg mina pengar på.

Fick 2 st fina lampor i svart och koppar

var lite skeptiskt över hur det skulle se ut men måste säga att jag blev mycket nöjd, och jag har till och med själv satt upp den jäveln.

Boots (badass beige) från JFR 499:- (present från min man <3)
vantar 149:- från Åhléns
handväska 499:- från Åhléns
vantarna och väskan är presenter från mig själv (a)

fick jätte fina och otroligt många vinglas från min farmor

lyktan 149:- eller 199:- (minnet är inte det starkaste) från ÖoB

Likes

Comments

idag klarade jag av att städa lite, kanske inte låter som mycket men för mig är det stort. jag har tagit mig igenom 3 sidor i min studiebok som ironiskt är psykologi - att läsa hur psykiatriker ser på ens sjukdom är som att skrattas rakt i ansiktet. Idag är min födelsedag, jag kommer inte ihåg om jag brukade se detta som en dag att glädjas åt på gott och ont. Denna födelsedagen har jag iallafall fått presenter som jag är väldigt nöjd med, kanske blir ett inlägg om dom senare. Eftersom detta är första inlägget på bloggen känns det som om man borde presentera sig men eftersom jag inte är ute efter följare eller ens förväntar mig att någon kommer läsa den så ser jag det bara som ett ställe att skriva av mig lite skit då och då.

Jag känner mig uppgiven dygnet runt nu för tiden men det är okej för jag kommer inte ihåg något annat, jag kommer inte ihåg hur det känns att vara "normal" Dom senaste veckorna har det varit svårt att ta sig upp ur sängen, mina barn hjälper mig, dom är min motivation. Hade jag inte haft dom... tanken är för tung just nu. Jag vet inte vart jag hittade energin till att städa idag, ibland, för en sekund eller två, släpper den svarta massan som tynger ner min kropp, själ och sinne. Då gäller det att passa på innan den gör sig påmind igen. Jag har väldigt svårt för att förklara hur jag mår, hur jag uppfattar saker och ting då jag inte förstår själv, jag förstår inte varför eller hur en människa kan må såhär dåligt och fortfarande lyckas sätta ena foten framför den andra och uttala det ena orden efter det andra. Hur man lyckas andas när man går runt med denna osynliga korsett som aldrig låter en ta ett djupt andetag, varje andetag är ytligt och ansträngande. Egentligen är det inte så jävla konstigt att man är så trött som man är. Jag sitter med ett vinglas bredvid mig, lyssnar på Spotify och funderar på om man ska försöka sova eller om man ska ta ett andra glas. På sistone har mitt sug för alkohol ökat vilket är lite skrämmande men samtidigt som jag inte förstår mig på mig själv är jag otroligt medveten om allt jag känner och gör. Jag bara suger på att hitta orden och orsaken bakom..


Likes

Comments