Ja ha då var det torsdag redan ....dagarna går himla fort... ja och på måndag börjar jag praktisera får se vad som händer då, vad man får göra och så... ska börja jobba 8-11 perfekt tid för mig då jag hinner lämna och hämta Linnéa på dom tiderna hon har nu så man slipper ändra dom just nu iaf för hennes skull mest.

ska börja med att testa 1 månad får vi se vad det blir om det är ok eller om det inte går alls, vi får se om det passar mig helt enkelt :-)

nej nu ska jag pyssla lite grann innan det är dags hämta Linnéa igen tiden går fort idag....kramelikram


Likes

Comments

onsdag redan, veckorna går fort! :-) Linnéa är på dagis, hoppas hon har det bra idag med men det brukar hon ha, jag lämnade henne när hon lekte med 2 andra barn, det var roligt att se ;-) dom sprang runt med hennes hästar som hon har med sig (Twilight - Rainbow Dash - Pinkie pie - apple jack - fluttershy - rosa glitter ponny)


sitter och tittar på Vampire Diaries, medans jag väntar på att klockan ska gå så man får lämna mat till Mathias samt hämta Linnéa från dagis, så får vi se vad som händer resten av dagen tills Mathias slutar jobbet (15.30). 

Idag har jag och Mathias varit tillsammans i 9 år och 9 månader <3 vi blev tillsammans 19 januari 2007 <3

Nä nu ska jag fortsätta med det jag gör...kramizzar​

Likes

Comments

Tisdag idag! tänkte mig på att försöka börja blogga lite grann, får se hur det går! 


Linnéa är på dagis, ska hämta henne kl 11.30 (hon börjar 7.45 på dagarna) och hon går bara måndag till torsdag, då jag just nu är arbetslös, får se om jag ska böraj praktisera snart, allt beror vad för svar man får från min handläggare ang en fråga jag skickat på mail till honom. spännande se när han svarar! 


Idag har pappa tagit in bilen våran för lagning efter besiktning, hoppas det går bra! så vi har lånat pappas röda bil och det tyckte Linnéa var ganska roligt imorse då vi fick åka den till dagis :-) 


riktigt kallt ute idag till och från känns verkligen att hösten är här - snart kommer snön att falla de tycker nog Linnéa är roligt, hon pratar om att åka sin snowracer/bob, hon kom ihåg att hon fick en orange förra året, så den vill hon åka så hoppas på att det blir bra med snö :-)


ska snart ta och göra lite lunch till mamma och mormor som är i tvätt stugan! så då ställer jag upp på att göra nått att äta :-)


nej ska gå och börja nu får se om jag skriver mera senare! 


Tjingeling​

Likes

Comments