Trenchless pipreparation har blivit den viktigaste metoden för rörreparationer över hela landet. Processens sömlighet tillsammans med de stjärnresultat gör det långt och över det främsta sättet att förstärka befintliga rör och undvika det arbete som är inblandat i full ersättning.

Det finns många fördelar med inre rörbeläggning, vilket är en process som tar mycket mindre tid och fungerar både för trycksatta och icke-trycksatta system. Det är det bästa alternativet för alla typer av mekaniska rörledningar när de har försämrats eller inte tillåter ett produktivt flöde längre.

Som en ekonomisk och effektiv process föredrar både husägare och företag intern rörbeläggning i motsats till andra metoder. Det finns minimal utgrävning och de i byggnaden kan fortsätta med sin dagliga rutin under restaurering. Pinhole läckage kan repareras med lätthet under denna revolutionerande inre rörbeläggningsprocess.

Processens historia

stambyteistockholm

Efter att ha varit i Nordamerika sedan 1987 har denna metod för rörreparation tagit en tid att bli populär. Förenta staterna Navy var den första kunden till denna process. Framgången är vad som ledde andra att prova det.

EPA (Environmental Protection Agency) godkännande 1988 var en vändpunkt, och många företag både tillverkar och installerar linjer eller inre rörbeläggning. Detta ger dessa företag en kanten över andra som kan göra bara en eller annan.

Likes

Comments