Who are you even??!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är det en sån här DÅLIG dag, då jag stör mig på allt alla säger till mig, har ångest, känner mig på botten, vill springa bort och sätta mig på ett berg i min ensamhet och bara lyssna på musik och disconecta från omvärlden typ. Jag skulle bokstavligen talat kunna göra det också, det brukar sluta att någon går över mig gräns och jag blir så arg att istället för att bråka så går jag min väg och tänker med lurarna i öronen. Känner någon igen sig? Eller är det bara jag?

Likes

Comments

Skulle ha lagts upp för typ två timmar sen? Aja

Jag är så usel på att skriva, SORRY!! Men jag vet inte vad jag ska skriva helt ärligt?? Ibland mår jag bra, är jätte kreativ och vill dela med mig utav tusen saker. Andra dagar är trista och jag känner mig spyfärdig på sociala medier, jag liksom varierar i humöret, sorry for that jag är sån... :p

Idag har det vart väll vart en trevlig dag. Vaknade upp till spö regn och det har pretty much fortsatt i ett hela dagen, klev upp ur sängen och gick iväg för att käka en god frukost på baren som ligger i området jag bor. Sen skulle jag iväg till gymmet men jag kan bokstavligen talat inte gå pga mitt ben/rump pass från igår, så det gick ju inte!! Träffade då istället en kompis, men kort därpå drog jag hem för regnet ösade verkligen ner och det gick inte att vara ute. Så jag kom hem och chillade ett tag för att vänta tills regnet lugnat sig lite, jag hade nämligen tidigare bestämt att gå till centrum idag för att köpa lite småsaker som jag behövde, eyeliner, snoddar osvosv. Sagt och gjort! Kom hem tillslut ganska sent och sen dess har jag bara myst hemma, ligger med mensvärk och har helt oförståeligt ont i benen.

Gymmet går förresten bra, var ju frånvarande ett tag eftersom att jag blev sjuk och hade typ någon influensa (?) USCH! Men nu är jag på fötter igen och ready to rock the gym. Det är ett så underbart ställe för mig att vara på, helt seriöst. Tankarna är någon annan stans ett tag och älskar känslan av att pressa/peppa mig själv tills jag lyckas.

Nu blir det ett glas vitt och lite skitsnack med brorsan, peace out ✌🏼️💕

Likes

Comments