Nu när jag ändå är igång och säger att jag älskar regn och hela faderuttan (och det kommer jag ångra när det regnar en vecka i sträck) så kan jag även passa på att längta till vintern så jag kan bära den här underbara jackan, den är dö-snygg!! Tycker inte ni det? Jag personligen gillar inte päls-industrin så speciellt mycket men det känns lite bättre att den åtminstone kommer ifrån en second-hand butik, so please don't hate me.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej allesammans!! Sitter just nu och letar efter en läskig film att titta på, jag har redan sett de flesta då jag har en crush för skräckfilmer. Väldigt många gånger så har jag också lyckats sätta på en film som inte är bra alls, då är det så tråkigt att jag bara stänger av den och orkar inte ens kolla klart.
Idag är det en väldigt grå och regnig dag här i mlg, vilket åtminstone jag har väntat på väldigt lång tid nu, jag älskar regn, verkligen älskar. Det är så himla mysigt att bunka upp sig med massa gott, titta på film med en vän eller vad som helst och bara snacka skit!! Idag får dock min hund stå ut med mig och vara min vän haha, hon är dock alltid med mig. Jag skojar inte, jag sitter på toa och hon följer med mig, eller jag duschar och hon sitter på golvet och väntar tills jag är klar, sötaste och jobbigaste lilla hunden ever.

Här är en bild från när hon var liten, jag typ gråter av hur söt hon var (och är)

Likes

Comments

Här är fyra chokers jag själv gjorde igår.
Jag förstår inte hur man kan köpa ett litteraly just a sidenband för en sån löjlig summa när man kan göra en själv hur billigt och simpelt som helst. Dessutom är det kul att man kan göra sin egna precis i den stilen man själv vill ha, sen är det nice för ingen annan kommer bära samma som du!!

Skulle ni vilja se hur jag gjorde dom? Jag funderar nämligen på att göra ett nytt inlägg lite senare om hur dom är gjorda, skulle ni vara intresserade?

Likes

Comments

Don't be sad little girl.

Jag är en person som har otroligt svårt att öppna upp mig för vem som helst, delar väldigt oofta med mig vad som händer i min lilla hjärna, när jag är ledsen, bekymrad eller helt krossad.

Men det är viktigt att dela med sig, faktiskt. För det gör att tyngden på axlarna känns lite lättare. Därför tänkte jag idag dela med mig lite av de som jag går och grubblar på. För det första så har jag som alla andra också dagar då allt känns rent ut sagt förjävligt, jag har depression och får ångestattacker när jag känner mig kvävd. Jag har gjort mig illa och jag slår på saker när det känns dom om det kokar inom mig, sån är jag.

I helgen så var det ju min födelsedag, och det var jätte mysigt med familjen och jag fick så fina paket som jag verkligen verkligen uppskattar. Men enda från den stunden jag vaknade så gick allt helt åt skogen, egentligen inga stora grejer men jobbiga saker ni vet. Det värsta hände dock på kvällen när jag skulle iväg att fira den på klubbar med ett par vänner. Och det var väll därifrån det hela började och det roliga tog slut.

När man känner något extra för en person så gör man så många saker man egentligen kanske inte borde lägga sig i. Åtminstone jag. När jag ser en sån person bli slagen av ett gäng blodig kan jag inte bara stå och titta på. Jag går in och försöker stoppa det även om det inte har med mig att göra för att det gör ont att se någon annan ha ont, någon som jag bryr mig om. Det går inte att lösa med ord för ingen bryr sig ett jävla shit.

När jag står där hysterisk och skriker känner jag bakifrån ett slag i huvudet och flertal andra tjejer äldre än mig drar mig i håret och slår mig, jag faller, dras iväg på ett annat håll och lyckas inte ta mig upp, så fort jag reser på mig håller den ena i mig medans den andra slår mig och den tredje drar mig i håret, det är omöjligt att slå tillbaka så jag skriker och använder all min kraft för att skydda mig själv ända fram tills att den andra ligger medvetslös på marken, då springer de små råttorna iväg snabbt som fan för att inte vill åka fast på det dom har gjort. Jag springer fram till hen och hen blöder i hela ansiktet, ligger medvetslöst på marken och jag får ingen respons. Jag i den stunden tror att hen är död så jag skriker på hjälp för mobilen och alla mina saker ligger utspridda på marken och det kommer springandes ett annat gäng och hjälper oss, ringer ambulansen och när ambulansen tillslut är där visar det sig att hen hade puls (tack gode gud). Där tog inte kvällen slut men jag tänkte avsluta där för resten är lite för privat och det är onödigt att veta.

I stunden när jag skriver det här så blir jag så jävla arg på dom här helt fucking efterblivna tjejerna, och ja, jag tänker kalla dom så för det är fan vad dom är.

Mina vänner är inte heller så himla bra som jag trodde, då det resulterade i att dom lämnade mig där för att dom inte ville lägga sig i, och för mig är det jävligt fult men det är självklart upp till var och en vad den vill, men det gör ont att veta att någon inte är redo att göra något som jag personligen skulle ha gjort.

Tidigare under den här veckan har jag inte kunnat sluta gråta, jag gråter så mycket tills jag skakar och får ångestattack. Det här har varit så jobbigt att ta sig igenom för det ger mig så jävla dåliga minnen som jag lyckats trycka bort, för det är tyvärr det jag gör. Jag går och håller allt inom mig tills jag glömmer, och så fort det såret åker upp lite så kommer allt ut, ALLT. Relaterade saker från de tidigare moment jag upplevt. Nu när det har gått en vecka så har jag mest bara ilska inom mig, jag blir så arg, har lust att delta i en boxningsmatch och göra någon illa, typ.

Jag mår ganska bra dock, fysiskt. Fick två små sår i ansiktet, två av mina naglar vart avslitna ändå ner till botten (då jag hade lösnaglar som satt som berg) lite blåmärken, ett sår på ryggen som förvånansvärt gjort ondast men det är för att det är infekterat och mitt hår, mitt älskade hår har fittorna (förlåt för ordvalet) dragit av så jag har mindre hår på högra sidan.

Med det här inlägget vill jag medge, att alla människor är inte snälla, att mitt liv absolut inte är perfekt även om jag väldigt många gånger får det att se ut så. Det är många människor som säger att jag inte borde vara ledsen för att jag är så fin, och tack för komplimangen men vad har finhet med ledsenhet att göra?! Många gånger blir jag drabbad av saker för att folk är avundsjuka. Men jag är som vem som helst inuti mig (om inte mer konstigare), bara för att jag älskar kläder, smink, har en fin omkrets etc etc så tror folk så jävla fel, det här är bara mitt skal. Jag vill att ni ska vara försiktiga där ute, ta inte vem som helst föregivet och var snälla med varandra, prata ut om saker!!

Och till er som har upplevt liknande saker eller helt enkelt bara har en jobbig period, ge inte upp. Det kommer ljusare tider. Jag uppskattar allt som händer mig, för det gör mig starkare, även fast det slår hårt den stunden. En bamsekram till alla ♡

Likes

Comments

Hej på er alla fina! Hoppas ni mår super bra, idag är det fredag och som många andra ser jag fram emot helg. Idag kommer jag förmodligen bara stanna hemma och vara lite kreativ, det var ett tag sedan jag var det, jag har egentligen ett stort intresse för att måla och DIY saker och jag känner att det passar just nu. Tänkte bl.a. göra egna chokers så stay tuned!!

Den här veckan har varit som en enda stor mardröm, en sån där mardröm man inte riktigt vet hur man ska ta sig ur. Men sakta men säkert så börjar jag stå på fötterna igen, med tiden läker alla sår brukar man säga, och tillvissa del är det väll sant men jag tror helt enkelt att man bara lär sig att leva med det. Jag vill mer än gärna öppna upp mig och dela med mig utav mina tankar men jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig angående det här, jag tror det behöves lite deep-talk. Jag tror det blir bra, då får även ni lära känna mig bättre.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och gå ut med min lilla filur Luna, hon sitter just nu bredvid mig och tittar på mig med sina söta små hundögon och försöker sända signaler om att hon behöver gå ut, hehe. Hörs senare! Förmodligen med mer update för jag känner för att skriva ett eller annat, tills dess, ha det bra megakyyyss!!

Likes

Comments

Idag blev det strandhäng, det var kul ända fram tills min bebe blev bränd av en manet. Här i Andalusia är det ganska vanligt med konstiga djur, för inte så länge sen hade vi en haj på besök och jag har sett flertals rockor under tiden jag bott här. Ibland blir jag lite osäker och rädd men visst är det ändå coolt?! I sommar tex åkte vi ut en bit från staden för att snorkla i grottor, livet under vattnet är så mycket häftigare än på land många gånger, i mitt nästa liv skulle jag vilja bli mermaid...

Nog om det! Söndagen har spenderats som många andra, göra sig fräsch för nya veckan, ni vet, ansiktsmask, ett bad, städa osv. Den här veckan ska jag fixa med jobb och planera för min födelsedag, jag vet vad jag ungefär vill göra men på samma gång har jag ingen aning, det återstår och ser, oftast blir det ju faktiskt bättre när man inte planerar, håller ni inte med? Mindre förhoppningar liksom.

Likes

Comments

Såhär kan det se ut en dag i oktober när man bor i Spanien 🙃

Likes

Comments