Söndagen inleddes med jobb kl 05:45 och avslutas på söder med Melinda. Imorgon väntar skola, samt jobb till halv 12. Vi hörs! Kramis!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejhej! Startar inlägget med en fin bild från idag. Hängde med Téa på söder och tog en fika, alltid skönt att bara träffa en nära vän och prata på (och vi hittade vårt nya favoritfik!!). Nu hade jag dock tänkts börja värva ner lite pga att väckarklockan ringer kl 04 imorgon, fy för det men vi hörs helt enkelt mer imorgon, godnatt!

Likes

Comments

Var helt slutkörd efter jobbet, kom hem någongång innan 1, var stört hungrig då så åt en fet middag typ haha. Sov till 12 och nu sitter jag och tittar på TV med frukosten i högsta hugg. Idag är jag ledig så jag ska njuta, lutar mot att gå på bio idag. Dock får det inte bli för sent för imorgon ringer klockan på 04:00. Men nu ska jag äta klart, vi hörs!

Likes

Comments

​En liten önskelista jag suktar efter just nu, de bruna Nike Janoski skorna är så jäkla feta alltså, vill ha nu nu nu!! Har dock haft jätteproblem med att hitta de i min storlek, 36,5/37. Har hittat de på några hemsidor men då har just de storlekarna varit slutsålda. Om någon vet, hojta till, köper de på 2 röda sekunder.

Likes

Comments

Téa från Joe och jag på Taco bar. Gick i skolan från 8:30-16:40 och sedan skulle jag börja jobba kl 18:30 så jag stannade i stan med Téa och Hanna, vi satte oss på Joe&the juice och myste en stund. Ett jobbpass som slutade kvart över 11 och avslutades med en liten promenad med chefen. Nu ska jag äta, samt plugga lite. Sen kallar nog sängen. Vi hörs imorgon, godnatt!

Likes

Comments

jeansskjorta - sis by sisters / jeans - JC / väska - bikbok / mössa - fjällräven

Likes

Comments

Tre favoriter från Kenzo's kollektion för H&M som släpps den 3e november! Vill verkligen ha jackan på sista bilden, så jäkla fet!! *hearteyes*

Likes

Comments

Hade två inställda lektioner och av en ren slump träffade jag Melinda på tunnelbanan så vi har hängt hos henne i några timmar nu. Bästa sättet att ladda upp för jobbet mellan halv 7 till halv 12 ikväll. Vi hörs imorgon!

Likes

Comments