View tracker

Var på bio ikväll och såg American Honey, 10 av 10 stjärnor enligt mig! Rekommenderar er att gå och se den!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! hoppas allt är fint med er, med mig är det asbra! Igår vid 8 tiden träffade jag Matilda & Téa, vi satte oss på Vau de ville ett bra tag och bara hade det mysigt innan resten kom. Téa sov hos mig vilket var asmys och nu är jag hemma hos mamma med min lilla syster. Bilderna ovan är från i veckan och igår/idag.

Likes

Comments

View tracker

Fick naglarna fixade på five five nails idag. Blev ett par akryl naglar i en mörkbrun färg, första gången och jag är sjukt nöjd! Rätt ovant att skriva på mobilen (eller göra vad som helst egentligen) men man vänjer sig nog! Vad tycker ni?

Likes

Comments

Sitter och pluggar lite sam media med Hanna atm och väntar på min nageltid klockan 15:20, har aldrig gjort naglar innan så det ska bli askul och testa, fotar resultatet sen.

Likes

Comments

Morning! Hoppas allt är fint med er, men mig är det bra. Var ute och dansade igår med Téa (the girl on the pic), Hanna och Amanda. Var hemma strax innan 4 och då var det bara att fixa sig inför läggdags, kan dock säga att det inte var lika trevligt att vakna upp till ett bombnedslag i rummet och ansiktsmask som jag kletat på igår men aldrig tvättat av, den sitter typ fast i hyn nu, hehe. Ska tvätta av den nu och efter det plugga!! 

Likes

Comments

Hejhej! Sitter nerbäddad i soffan med datorn samt TVn i bakgrunden. Kvällens planer är bara att ta det lugnt, just nu sitter jag och läser lite bloggar samt tittar på project runway. Pappa håller på att laga Risotto vilket blir kvällens middag, det känns verkligen som om att det var flera veckor sedan jag var hemma och åt middag samtidigt som min pappa och syster, antingen äter jag ute eller så åt jag klockan 1 på natten när jag kom hem från mitt gamla jobb, haha. Men nu ska jag fortsätta läsa lite bloggar, tänkte bara kika in och säga hej.

Likes

Comments