View tracker

Nu är jag i skolan och har nyss haft elevens-val. har rast nu.... men jag kollar typ bara på tumblr haha. men sen när jag kommer hem (slutar 2) så ska jag starta tvättmaskinen för att jag har nt så mkt att göra nu när jag är sjuk ;( men sen så ska jag kolla på lite virke sånt skit till min "lägenhet" som jag ska bygga :) (snart? när jag har råd? jaaaaaa!!) hoppas ni kommer ha en trevlig dag så syns vi nästa gång antagligen senare på dan :)


Tack och bock :)


ja, det här är mitt favorit citat så alla skit ansikten vet :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu var det ett väldigt lång tag sen jag bloggade haha :/ men jag tänkte ju tyvärr att vid mitt förra inlägg så tänkte jag faktiskt sluta blogga :( men nu ska jag börja igen!! :) hoppas ni kmr gilla min uppdatering iaf. men jag ska försöka uppdatera varje dag kanske blir lite svårt med läxor, nationella prov, hästar, killar (haha alla jagar mig vettu, eller ja nej) och kompisar :) men vi får väll hoppas att jag kommer ihåg att uppdatera också!

Tack och bock för denna gång :)

Likes

Comments

View tracker

vi hämtade aldrig min kavaj men det får bli nån annan dag :) men nu ska jag sova så hörs vi imorgon! godnatt ❤️ här nere får ni en bild på Gina oxå :)

Likes

Comments

​hejsan! nu. har jag precis kommit hem ifrån stallet :) det var kallt som fan 23- typ och ja jag har gjort en ny video på min vfm kanal - mammuth_03 som ni gärna kan följa 🤘🏻 men snart ska vi till stan och hämta min tävlingsdagar och pizza 😻 men det var allt för idag så syns vi imorrn hejdå :)

Likes

Comments

​Hej igen! Nu är jag hemma igen men det har väll varit okej i skolan men men :) Ja jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag :( men innan jag skrev det här så har jag gjort kola alltså såhär godis ;) gott var det ;) kan lämna en länk här nere i slytet men det var allt för denna gång så syns vi i nästa inlägg, ha en trevlig dag <3 http://www.tasteline.com/Recept/Hemgjord_kola

Likes

Comments