Hello på er! Hoppas att ni mår toppen!

Jag mår la helt okej. Det har varit en konstig dag idag. Usch asså. Jag kommer inte att prata om min dag idag men jag kommer dock att prata om något jag länge velat skriva om.

Det jag istället kommer att prata om i detta inlägg är hur det är för mig att vara vän med min före detta mobbare. Jag är vän med en person som mobbade mig och slog mig under en väldigt lång tid. Jag är vän med någon som jag tyckte var den hemskaste personen i världen och en person jag önskade allt ont mot. Jag är vän med någon jag inte kunde se något annat än en mobbare och en misshandlare. Jag är vän med någon som kallade mig för värdelös, åsna, idiot med mera. Jag är vän med någon som verbalt och fysiskt misshandlade mig från 10 års åldern fram tills 14 års åldern.

Japp. Jag är vän med min mobbare. Varför? Hur kan jag ens vara det? WTF?

Jag är vän med min mobbare för att jag under tre års tid inte accepterade någon ursäkt eller förlåtelse. Jag accepterade ingenting. Jag förstod inte varför personen bad mig om förlåtelse. Jag hade ju mist fyra år av mitt liv åt hens mobbande. Jag hade mist så mycket. Jag hade blivit ärrad och jag är fortfarande ärrad. Än idag frågar jag mig själv "Varför", "Varför hände detta just mig". Jag kommer aldrig förstå det jag fick gå igenom. Aldrig någonsin kommer jag förstå det. Men jag insåg att om jag inte tog emot förlåtelsen skulle jag aldrig kunna få ett avslut på det och gå vidare med mitt liv. Jag insåg att om inte jag skulle ta emot förlåtelsen skulle hens liv också gå åt ånger. För att hen kände ånger och känner fortfarande sig väldigt ångerfull. Hen kan idag inte förstå hur hen kunde göra så mot mig. Hen ångrar allt hen gjort. För mig var det aldrig lätt att förstå, för att jag hade under en väldigt lång tid varit rädd för hen så jag förstod inte varför hen ville be mig om förlåtelse för allt hen gjort. Jag förstod ingenting. Så jag började må dåligt igen. Jag började gräva ner mig. Jag började få dessa hemska tankar som hen fick mig att känna och tänka på. Men jag insåg att vart jag än tog vägen i världen skulle jag aldrig kunna gå vidare om inte jag tog emot hens förlåtelse och accepterade det som hade hänt i mitt förflutna. För att idag och sen tre år tillbaka har jag inte blivit verbalt eller fysiskt misshandlad. Idag mår jag hyfsat bra. Det funkar liksom. Minnena kommer alltid att finnas kvar. Jag kommer aldrig förstå och jag kommer aldrig att se de fyra åren som något okej. Min före detta mobbare har gjort så mycket för mig i tre år, bra saker som jag inte velat se. Jag stampade på hen. Jag stampade på hens försök i att ge mig en förlåtelse. Men som sagt så insåg jag att om inte jag tog emot förlåtelsen skulle jag aldrig kunna gå vidare. Det var inte okej och det kommer aldrig att vara okej att göra så som hen gjorde men jag kan inte ändra på det som har hänt. Jag kan inte det och jag kunde inte leva mitt liv i rädsla. Jag kunde inte leva mitt liv i oro utan jag tog emot förlåtelsen och nu går jag i lugn takt framåt. Hen och jag har inte den bästa kontakten men vi har en trevlig ton mot varandra och jag försöker långsamt att lära känna denna nya personen som hen har blivit. Japp.

Detta var ett väldigt stort och känsligt inlägg för mig att skriva. Tårarna börjar falla mot min kind nu av lättnad. Ingen i min vänskaps krets har vetat detta. Men ja, jag hoppas att ni har mer förstående för varför jag har mått så himla dåligt och varför jag är en så känslig person. Wow. Japp, vi hörs.

Kram på er.

Likes

Comments

Godmorgon godmorgon på er pinglor!

Solissa mår jättebra, hon har fått sova gott. Igår gjorde jag inget inlägg för ett det fanns verkligen ingenting att skriva om... Nä men det blev lite struligt igår vilket gjorde att jag hade rätt mycket fokus på just det. Som tur var så löste allt sig igår. Det hade bara skett ett stort missförstånd men nu är allt på g igen så det känns prima.

Jajaja! Jag vill att denna dag ska komma med en massa bra grejer, jag behöver det. Vem behöver inte det liksom! Hit me up tisdag, hit me up!

Fick precis ett meddelande där det stod att min idrottslärare är hemma sjuk och det betyder då att jag och mina kära klass kamrater får träna på en valfri plats. Jag ligger just nu i min säng och nu kan jag istället ta det lugnt och ta en spring runda i trappuppgången typ... Haha åh vad härligt, vilken känsla!

Jag hoppas att ni har en super dag idag för det ska jag ha!

Kram på er! Vi hörs

Likes

Comments

Heeeeeej på er mina fina!

Jag måste tacka er för alla frågor ni ställt. Jag fick in 113 frågor totalt vilket jag verkligen inte trodde att jag skulle få. Jag fick många liknande frågor och vissa av era frågor blev för personliga så jag valde därför att välja ut ett par frågor och jag hoppas att ni gillar det ändå. Jag valde att sortera vissa frågor också så att det skulle ha en slags sammanhållning. Det är totalt 41 frågor som jag valt att svara på. Eftersom att ni tyckte att det var så kultur vi ha det snart igen. Hihi ja men varsågod och läs på!

Hur gammal är du?

Jag är 17 år gammal.

Hur kom det sig att du började blogga?

Anledningen till varför jag skaffade en blogg var för att prata om det tabubelagda ämnet i vårt samhälle som heter psykisk ohälsa. Samt att få andra att se saker och ting ur ett annat perspektiv, ur mitt perspektiv. Plus att det är en slags terapi för mig att skriva om hur min dag har varit eller hur jag mår.

Vad har du för mål med din blogg?

Mitt mål med min blogg är att få andra i min ålder och även äldre eller yngre att förstå att det här med psykisk ohälsa inte gör en sämre än alla andra och att det inte är något fel på att söka hjälp. Det betyder inte att man har gett upp i att försöka bli bättre själv utan det betyder man är stark nog till att säga att det inte är bra. Sen om det finns en anledning man vet om eller inte så ska det inte spela någon roll. En tanke är en tanke ja, men när tanken blir till verklighet då far det illa.

Har du någon tatuering?


Nej.

Är du en morgon eller kvälls människa?

Jag är både och.

Vad har du för åsikter om Donald Trump?


Tönteri.

Ångrar du att du valde en skola så långt bort från ditt hem?

Verkligen inte för att jag har fått lära känna så många nya och härliga människor.

Vem är din favoritkusin?

Om jag bara få välja en, väljer jag definitivt min kusin Arina.

Favoritserie?

Oj jag har tre favoriter faktiskt. Dexter, Bates Motel och Naruto.

Vad är höjdpunkten på din dag?

Höjdpunkten på mina dagar allmänt måste vara den kärleken och stöd jag får från mina vänner och från min familj och te, självklart!

Vad är dina mål med 2017?

Mina mål med 2017 är att ta det lugnt och inte stressa upp mig så himla mycket för att det slutar aldrig bra. Jag ska även träna och äta rätt precis som jag gör nu fast mycket bättre. Ett mål jag verkligen vill uppnå är att synas på topplistorna bland de flesta "ytliga modebloggarna".

Vad är ditt favoritte?

Mitt favorit te just nu är faktiskt Liptons "English Breakfast"!

Hur klarar du av att skriva så personligt?


Jag tror nog jag klarar av det för att jag själv hade önskat att det hade funnits en blogg som hade varit så personlig så att jag hade kunnat inse då att jag inte var ensam och att det hade varit okej att söka hjälp istället för att gräva ner sig själv.

När började du skada dig själv och varför?


Åh, någon gång mellan 2012-2013.

Skäms du för dina ärr från ditt självskadebeteende?

Nej verkligen inte. Från början var det verkligen något jag skämdes för att det inte var lika öppet som nu. Men nu skäms jag inte, absolut inte. Mina ärr är en del av mig och min historia. Även fast jag hade önskat att jag inte hade behövt gå igenom något av det jag fick gå igenom så är jag sjukt tacksam för det. Varför? Jo för att den psykiska ohälsan drog mig igenom mörker men bara för att visa mig att det fanns ljus.

Är det jobbigt att bada och vistas offentligt i en bikini?

Inte nu längre. Nu klarar jag av det. Jag går runt i bikini med stolthet numera. Min kropp är awesome.

Hur är din relation med dina vänner? Umgås ni ofta?

Jag har många underbara vänner men jag umgås tyvärr inte med alla ofta eller vissa men jag hade önskat jag hade varit bättre på det. Förhoppningsvis sker det en ändring snart.

Finns det någon känd person du har ett crush på?

EMMA WATSON OCH ARIANA GRANDE

Favorit maträtt?

Allt med curry går hem.

Vad tycker du är attraktivt?

Ärlighet och humor.

Varför mådde du dåligt?


Än idag vet jag ingen exakt anledning. Men det fanns många anledningar. Kan inte nämna en specifik anledning tyvärr.

Ser du dig själv som stark?


Ja, det gör jag för att jag står på mina ben även fast jag gått igenom en jäkla storm.

Har du någon favoritlåt?


"Tattooed Heart" av Ariana Grande.

Har du några syskon? Isåfall hur många?

Jag har fyra äldre syskon. Alla mina syskon är över 28 så ja det gör mig till en sladdis.

Vad hade du gett för tips till någon som inte hade velat leva mer?


Jag hade sagt till personen att jag själv varit i samma sits och velat ge upp allt livet har att erbjuda för att jag var för rädd. Rädd för att inte lyckas för att jag inte trodde på mig själv och den enda utvägen för mig var att ge upp. Men jag tog tag i mina problem istället för att fly från de. Jag tog tag i de genom att prata med folk och min familj. Jag insåg inte att jag hade så mycket människor runt omkring mig förens jag låg på sjukhus sängen och hade tagit en överdos av sömntabletter och alvedon. När jag fick möta deras blickar av oro och förtvivlan. Att jag inte berättade för de att jag inte mådde bra så att jag hade kunnat ge de en chans att lyfta den Solissen jag en gång var. Jag hade sagt det och jag hade sagt att jag vet att det kommer att bli bättre. Att det kommer vara ett helvete men att det är det som kommer få en att inse hur mycket livet har att erbjuda. Att söka hjälp är ingenting fel utan det är absolut rätt att göra. Det behöver inte alltid var det värsta utan det kan även vara något väldigt litet som bara känns som hela världen för stunden. Alla söker vård varje dag. Det kan vara för allt möjligt men ett exempel kan vara att man har en väldigt stor knöl på bröstet och man kan för stunden ana det värsta och tro att livet är över men sedan kan det även vara det här med att det inte är något allvarligt med knölen utan att det är något betydligt mycket mindre.

Hur hanterar du en dålig dag?

Jag försöker att fokusera på att det är en ny dag imorgon och att jag ser framemot den dagen. Jag pratar gärna med någon om det inte känns bra också.

Har du panikattacker fortfarande eller är de helt borta?

Jag har inte haft någon panik attack sen sen den 16 december så jag vet inte riktigt. Jag försöker göra allt för att det inte ska bli för mycket för mig.

Hur skulle vänner beskriva dig?

Glad, omtänksam, social (väldigt social och speciell på ett bra sätt. Hihi

Vad är din dröm? Vad vill du uppnå?


Min dröm är att få skapa en klädkollektion till olika kroppsformer för att jag tycker att alla ska få kunna köpa coola plagg oavsett kroppsform. Plus att alla ska ju få känna sig bekväma när de går in i en butik. Jag tycker att det är rätt självklart. Vissa kan ju inte hjälpa att de har en vis kroppsform. Men annan dröm jag vill uppnå är att få vara med i en dramafilm haha och även bidra med att prata om det tabubelagda ämnet i vårt samhälle som heter psykisk ohälsa!

Vad är det bästa rådet du fått?

Hmm. Ett jag kommer på nu är att jag ska sluta stressa upp mig själv och sluta tro att jag alltid måste prestera på topp. Jag måste lära mig att ta det lugnt ibland också.

Har du någonsin färgat ditt hår?

Ja ett par gånger.

När fick du din första smartphone?

När jag var 11.

Hur är din och Olivers relation?

Väldigt bra!

Har du och Oliver något ni båda vill göra i år?

Gå på Way Out West, semester, roadtrip, Ariana Grandes konsert i Stockholm mm.

Är Oliver din bästavän?


Ohja, det är han verkligen!

När träffades du och Oliver?

Jag och Oliver träffades för 1,5 år sedan.

Hur gammal är Oliver?

Oliver är två är äldre än mig. Han är alltså 97:a.

Vad tycker din familj om att du är så öppen på din blogg?

Jag vet inte riktigt, lol. Jag tror nog att det gillar det??

Är du en känslig typ?

Jag är jätte känslig, det är inte ens kul. Fast jag håller dock på att bli bättre!

Vad betyder vänskap för dig?

Vänskap för mig betyder att man finns där för varandra och att det spelar ingen roll om man ses varje dag för att om man har en bra vän så har man en bra vän.

Festar du?

Det händer ibland.

Jag hoppas att ni blev nöjda med svaren! Tack ännu en gång för frågorna! Kram på er så hörs vi!

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Imorgon hade jag tänkt att ha en frågestund. Ni kan ställa era frågor fram till 17:00 imorgon. Ni kan skriva till mig på bloggen, Instagram, Snapchat eller Facebook.

Jag svarar på alla frågor. Juste, så passa på nu att ställa frågor.

Kram på er!

Likes

Comments

Halloj på er!

Jag hoppas att ni mår kalas! Jag mår själv väldigt bra.

Idag har jag haft en lång dag! Jag gick upp vid 06:30 och gjorde mig i ordning för jobbet. Jag åt gröt till frukost och ett glas juice. Vid 07:40 satt jag i bilen tillsammans med Olivers pappa som körde mig in till stationen där jag skulle ta mitt tåg till jobbet.

När jag hade kommit fram till jobbet var det runt 20 minuter kvar till att vi skulle börja så jag började förbereda mig och tog en kopp varm choklad vilket redan har hunnit bli en standard för mig.

Min chef kom in och peppade både mig och mina arbetskamrater och önskade oss en massa lycka. När hon gått insåg vi att internet inte fanns med oss utan att internatet hade kraschat så vi kunde inte påbörja någonting för att vi behövde internet för att göra våra arbetsuppgifter. Det blev med andra ord lite små kaos. Jag som var ny tänkte ju att det skulle finnas hopp på att det skulle lösa sig medan mina arbetskollegor tänkte mer logiskt.

Det blev inte mycket jobb kan jag ju säga under många timmar. Under hela dagen för att vara helt klar. Men jag var där och drack min varm choklad och lyckades lära känna två av mina arbetskollegor lite mer vilket inte alls var fel. Det var rätt kul faktiskt. Fredagen den trettonde försökte göra det surt för mig men lyckades inte.

Nu till vad jag gjorde efter jobbet. Efter jobbet åkte jag inte till nordstan för att träffa Tyra och Simone (Två vänner från skolan) och vi hade det väldigt mysigt. Vi gick runt i olika butiker och kollade om vi skulle hitta något speciellt att köpa men det fanns inte så mycket. Sedan följde jag med de till terminalen där de skulle ta sitt tåg hem. Vi snackade innan de gick på tåget och det blev en massa skratt, hihi!

Därefter gick jag och mötte My på korsvägen och vi gick hem till henne. Det brukar bli så när jag är med henne. Hon är ju helt underbar. Vi snackade massor, åt massor ( vi åt klyftpotatis och halloumi och en jättegod sås till ). Vi pratade även med en friendo i telefon för lite tips och stöd. Jag är ju som sagt lite kass ibland men numera stänger jag inte ute någon utan jag försöker prata om hur jag känner öppet så att jag kan höra att det är normalt och att jag inte är ensam med mina känslor. Well well. Efter deep snacket blev jag och My otroligt sugna på läsk och godis så vi åkte sparkcykel till Coop. Jag har velat låna mys sparkcykel så länge men hon har alltid hatat på den idén haha men nu så! Nu fick jag äntligen min dröm i uppfyllelse att åka sparkcykel till mataffären.

Det blev många blickar av avundsjuka må jag säga. Vi köpte hallonsoda och lösgodis. Sedan åkte vi hemåt igen med sparkcykel, jag skjutsade My, ohoho!

När vi kom hem satt vi oss i soffan och började kolla på "Zootropolis" men 20 minuter in i filmen bli jag jättetrött.

Så nu ligger jag i sängen och är superduper trött och kommer somna vilken sekund som helst. My däremot är i badrummet och borstar tänderna och aa fixar sig i ordning för läggdags. Jag däremot ligger redan i sängen och kommer somna närsomhelst så kram på er. Godnatt!

Vi hörs imorgon! Kram

Likes

Comments

Hello hello på er!

Idag väcktes jag av att alarmet gick klockan 07:00 och när jag skulle stänga av alarmet fick jag syn på ett meddelande ifrån skolan där det stod att min kära historielärare var sjuk och låg nerbäddad. Det var bara för mig att lägga mig igen och försöka somna om tills klockan 10:00 då jag hade satt mitt alarm. När alarmet gick vid 10:00 gick jag upp fort som fan och gjorde mig i ordning. Min mor som är en pingla gick och köpte sushi till mig under tiden som jag gjorde mig i ordning. När hon kom tillbaka var jag klar och redo för att åka till skolan.

När jag var på Centralstationen ringde jag upp min kära vän Amelie och kollade om hon skulle ta samma tåg som mig och det visade sig att hon hade tänkt ta samma tåg som mig. Hennes buss blev lite försenad vilket gjorde att hon var tvungen att springa till tåget. Jag som stod nästintill tåget såg henne komma springandes och som tur var så hann vi med tåget. Hade hon kommit en minut senare så att vi missat tåget. När vi satt på tåget såg jag på klockan att den var rätt mycket och att min lektion strax skulle börja. Det kändes rätt kasst faktiskt men vad ska man göra när det väl har skett, man får ju acceptera det och försöka se till så att det aldrig sker igen. Om jag ändå var så klok.
Jag åt två avocado bitar och mamma hade köpt 8 stycken till mig. Jag hann alltså inte äta upp alla.

När jag kom till skolan kände jag hur hela jag sa till mig själv att äta upp min frukost/lunch. Jag lyssnade på mig själv och gjorde så. Jag åt inne på toaletten. Ja, ni läste rätt. Jag fick ångest för att jag inte hade hunnit äta min lunch samt att jag inte hunnit kommat tid till min lektion. Japp så det var det. Jag åt sushi på skoltoaletten. Nu lämnar vi det, haha!! Jag fick panik okej?? Perfekt.

När jag gick ut från toaletten (hahahaha) gick jag mot lektionen men så insåg jag när jag stod utanför salen att vi skulle ha en jätteviktig genomgång idag och jag hade just missat 40 minuter av min lektion på grund av mig själv. Jag skippade därför hela lektionen för att jag visste att om jag hade gått in där så hade jag inte hängt med. Eftersom att detta inträffade ville jag prata med någon om vad jag gjort under 40 minuter. Jag gick då till skoladministratören och berättade för henne om allt som hade skett. Jag skippade dock att berätta för henne att jag hade ätit sushi på toan.. Hon lyssnade på mig och sa att det inte var någon fara. Ja, det kändes jätteskönt. En jätte lättnad verkligen. Under tiden som mina klasskamrater lyssnade på en genomgång så pratade jag med mina homies från en annan klass. Även där lättade jag mitt hjärta. Lol. De fick självklart reda på att jag hade ätit brunch på toan.

20 minuter senare återvänder jag tillbaka till salen men denna gång öppnar jag dörren in till salen också. Allt som allt så löste det sig och jag hamnade på rätt spår igen så att säga. Jag bestämde mig för att göra den uppgiften vi fick i matsalen. Jag gick ut med en nål och tråd samt min dator och macarons som jag hade fått av Jacob. JAG ÄLSKAR MACARONS, de är super goda! Jag tog med en nål och tråd för att fixa Jacobs knapp på hans fina kappa. Kort efter att jag blivit klar med Jacobs jacka kom ett par vänner till mig och satt och pratade massor. Det kändes jättetrevligt. Vi pratade lite om allt möjligt men även om min uppgift. Jag behövde nämligen lite hjälp.

16:46 satt jag på en buss påväg mot ett ett gym där Oliver jobbar. Jag gymmade i 1 timme och sedan gick jag hem till Oliver. När jag kom hem till Oliver var det bara hans lilla syster som var hemma. Kort efter att jag hade kommit hem kom Olivers mamma hem. Jag hoppade in i duschen och när jag kom ut var det dags för mat. Vi åt middag tillsammans vi tre, Oliver och hans pappa kom hem en halvtimma senare. Sedan åt vi alla tillsammans det blev massa prat och skratt.

Sedan kollade jag och Oliver på en film och nu ska vi sova. Jag är ledig från skolan imorgon så jag ska upp vid 06:30 och åka ifrån Oliver för att jobba vid 09:00! Tagga!

Natti natti på er! Ni är awesome. Jag hoppas att ni inte tycker att jag är allt för konstig.

Kraaaam

Likes

Comments

Nämen tjenare!

Jag hoppas att ni sovit så gott både för er och för mig. Inatt eller rättare sagt, de senaste nätterna har jag varit väldigt dålig på att lägga mig i tid. Hmm, undrar vad det kan bero på..? Jag önskar att det berodde på att jag läste en intressant bok av någon cool okänd författare som bara jag och ett par få andra (coola) visste om. Tyvärr är det inte på grund av det utan på grund av att jag är usel. Okej, det var lite att ta i men jag är helt värdelös på att göra det jag ska göra när jag ska göra det. Jag kan sätta en tid, vi säger att jag sätter en tid på att jag ska duscha och fixa i ordning mig inom loppet av en timme för att jag ska hinna ta mig till skolan eller till något annat ställe jag ska vara på vid en vis tidpunkt. Så står soliss i duschen och får för sig att ta ett bad, massera in håret 3 gånger med schampoo, lägga i balsam på topparna och sedan få ångest för att jag inte ha lagt balsam i hela håret och bestämmer mig för att göra det och aa. Min poäng med allt det jag nämnd var att ni skulle förstå hur jäkla speciell jag är.

Gosh, idag har jag haft en lektion. Bara en lektion och det gick la bra. Jag hann inte göra så mycket men någonting blev gjort iallafall. Gr8, high-five!

Vädret idag suger. Det suger som bara den. Det är inte kul överhuvudtaget och om vi endå har nämnt en sak jag är usel på så kan jag lika gärna nämna en till. Jag är så dålig på att klä mig efter väder. Det är nog det absolut värsta jag vet om mig själv, lol! Nej men jag går runt med lättklädda kläder på hösten och på vintern men på sommaren så kan jag tänka på att det kanske blir kyligare till kvällen och kan då ta med mig en kofta och ett par byxor. Var är det tankesättet någonstans när jag står i busskuren och fryser en massa eller när jag går till skolan och det blåser något ofantligt och jag går i kappa, magtröja, ett par jeans och svarta boots??
Min hjärna kör nog en tvärtom lek eller liknande..höhö!

Nu ligger jag i soffan som en fin stor säck med potatis och det känns väldigt skönt. Särskilt efter det vädret vi hade idag, wow. Jag flög nästan iväg som en ballong. Det var super close.

Snart börjar jag jobbet också. Får dricka mig en kopp te och göra mig mentalt redo för min andra dag på jobbet. Det är inte så farligt utan jag gör egentligen inte så mycket, vilket är jättebra för mig just nu.

Ni får ha det toppen! Håll fast er vid en kompis eller liknande när ni går ute. Ni vill inte flyga bort hoppas jag. Hihi

Kraaaaaam

Likes

Comments

Heeeeej på er mina kära!!

Idag har jag haft en väldigt intressant dag! Jag har nämligen haft min första skoldag idag sen jullovet!! Det gick super eller det fanns inte så mycket att göra men det var kul att se alla igen.

Jag hade idrott som första lektion och det var la kul! Jag fick inte gjort så mycket utan det blev mer att jag gled runt i gymmet med gym kläder på.. Ops!

Efter idrotten hade vi lunch och till lunch så blev det sushi för min del. Det blev 10 avocado bitar, my favorite!

När lunch rasten var över hade vi religion och sedan engelska. Religionen och jag klickar inte så jättemycket egentligen utan det är mer jag och engelskan som skapat oss ett oerhört starkt band. Så kan det ju gå ibland!

Skolan nu denna termin ska bli väldigt intressant för min del! Jag ser verkligen fram till att ge allt jag har att ge! Jag tror verkligen på mig. Jag hoppas bara på att det verkligen blir bra nu för att jag är så oerhört trött på att lägga så mycket onödig energi på att inte må bra.

Nu till vad jag gjorde efter skolan. Jag och Jacob stack till NK för at Jacob behövde köpa sig ett par handskar för attan har varit himla kall om händerna det senaste. Han gjorde helt rätt som köpte sig ett par varma handskar, det är väldigt kyligt ute just nu.

Efter att ha varit med Jacob, åkte jag mot mitt nya jobb. Jobbet kommer jag inte avslöja och jag kommer inte säga någonting om vart jobbet är någonstans bara för min säkerhets skull. Men jag trivs väldigt mycket än så länge där och det är det enda ni behöver veta.

Efter att jobbet slutade vid 21:00 gick jag hemåt och när jag kom hem, åt jag mat och duschade efteråt.

Nu några timmar senare har jag ännu inte lagt mig! Det är super sent för mig! Kram på er så hörs vi imorgon!


Likes

Comments

Hello!!

Idag så gick jag upp av att mina kära vän ringde mig vid 09:00. Det var ju nice....not!! My och Julia som sov bredvid mig väcktes av att alarmet gick 10:00. Så där låg jag intill de båda och redan var vaken.

Efter att vi alla öppnat ögonen och var redo för att gå upp så hör vi hur Mys lillebror sjunger (skriker) inne på sitt rum. Hennes lillebror kommer in i rummet och säger till oss att han vill fixa frukost till oss. Vi tyckte ju självklart att det lät hur sött som helst för att han är ju bara 10 år. Men men, efter en stund ropar han på oss och säger att det han har fixat klart. När jag går mot köket och sedan ser hur fint han har dukat fram blev jag oerhört glad och stolt över honom. Haha så söt verkligen!

Efter den mysiga frukoststunden var det dags för mig, My och Julia att göra oss i ordning. Jag skulle hem till mig, Julia skulle ta tåget och My skulle följa med Julia till stationen. När jag hade kommit hem såg jag att My och Julia fikade och tänkte för mig själv att tåget kanske var inställt men det visade sig att Julia missade tåget med 1 minut så det var väldigt synd. Som tur var så var My med. De höll varandra sällskap tills nästa avgång.

När jag kom hem hade mamma gjort en jättegod kyckling pasta som blev min lunch, det var supergott! När jag var klar, degade jag i soffan tills jag glömde av tiden helt och hållet. Klockan hann bli 16:00 och jag insåg att jag inte var klar för min utbildning jag skulle gå på. Jag var tvungen att göra mig i ordning fort som fan för att jag skulle på utbildning vid 17:00.

Jag hann bli klar innan 17:00 så jag var på utbildningen i god tid tills jag insåg att jag hade kollat fel med tiden. Utbildningen skulle börja vid 17:30.... Där satt då lilla soliss en halvtimme tidigare, det var dock rätt skönt att slappna av lite. Jag var hur nervös som helst men det gick verkligen hur bra som helst. Jag lärde mig massor. Så förstod egentligen inte varför jag var så nervös.

Utbildningen blev klar runt 21:00 och efter det gick jag hem.

Detta kanske blev ett rätt tråkigt inlägg men nya tag imorgon, right??

Nu ska solissa lägga sig! Vi hörs imorgon. Godnatt, kramisar!

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas at det är super med er!! Själv mår jag jättebra!

Idag så har jag haft en jättebra dag! Jag gick upp vid 12:00 med Oliver och strax efter vi gått upp så bestämde vi oss för att vara lite lata och köpa oss frukost ute istället för att göra frukost hemma. Vi gjorde det även för att brödet var slut höhö. Jag gick då ut med mina söta pyjamas byxor för att varför inte?? Hahah, många blickar blev det. :)

Det blev två mackor och två chailatten från Condeco. Mackorna var helt okej. Det gick att äta liksom haha. Samtidigt som vi åt frukost så kollade vi på den animerade filmen "Anastasia" och det är en utav mina favorit filmer och är nu även en av Olivers favorit filmer. Lyckat!!

När den mys stunden var över, var det dags för mig att göra mig i ordning för att träffa mina kära vänner! Oliver åkte hem under tiden som jag gjorde mig i ordning och jag blev klar strax efter att han hade åkt.

När jag hade sminkat klart mig och tagit på mig en nice outfit så var det dags för mig att börja åka mot min friends. Jag träffade de vid Domkyrkan och vi promenerade sedan mot ett mysigt café.. Det blev Expresso House och det var jättemysigt att sitta där och bara prata ut massor. Det var nämligen ett tag sen jag såg de sist.

Efter vår mysiga stund så bjöd jag hem mig själv till min bästavän My för att äta middag hos de, haha jag skojar men aa. Mys mamma hade lagat en jättegod middag. Så det vara bara att hugga i och jag var hur mätt och belåten som helst efteråt. Så good job mamma My!! När vi hade ätit klart gick jag och My och Julia (våran underbara vän från Skara) till Mys rum och bara pratade massor.

Nu några timmar senare av att ha legat i mys säng så har vi äntligen flyttat oss till soffan och ska nu kolla på lite "American Horror Story" innan det blir dags för oss att lägga oss.

Kram på er så hörs vi imorgon! Hihi

Likes

Comments