Hello my lovely sunshines!

It's been a while since last time you guys heard from me here. I've missed publishing blogposts here and I've also missed you guys and your positive energy and your nice messages.

I don't know where to start.. it has been a lot of things happening these past months where I've been inactive.

But I'm thinking that instead of writing several blogposts talking to you guys about what's happened and so on. We can have a q and a instead. So ask questions here in the blog, Snapchat or private. I'll do my best in answering all your questions as detailed as possible. (You can also send me an email with questions if you would like to) haha you guys know best.

Ugh, I've missed publishing blogposts so much.

You can ask questions until 8:00 pm tomorrow.

//

Hej på er mina fina solstrålar!

Ah det var ett bra tag sen sist vi hördes av. Har saknat att skriva inlägg här och har även saknat er och er positiva energi och era fina meddelanden.

Jag vet inte vart jag ska börja.. det har hänt såååååå himla mycket de senaste månaderna då jag varit inaktiv.

Men tänker att istället för att jag ska behöva skriva en massa inlägg, kan vi ha en frågestund på bloggen. Så ställ frågor här på bloggen, Snapchat eller privat. Så gör jag mitt bästa i att svara på alla frågor som ställs så utförligt som möjligt. (Ni kan även maila mig frågor) Hahah ni vet bäst.

Åh som jag saknat att göra inlägg.

Frågestunden avslutas imorgon klockan 20:00.

Puss och kram på er.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hello guys!

Hur är läget då? Ah vad härligt att höra! Med mig så är det toppen tack.


Jag och min kära Simone har precis kommit hem efter att ha varit på stan och gjort lite små ärenden!

Jag låste bara säga att vi var på Espresso House Nordstan och köpte oss en iste vid namn "Very Merry". DEN VAR EN STOR BESVIKELSE. Den var inte god nånstans enligt mig och Simone. Jag kan liksom inte beskriva smaken men det var inte gott iallafall. Testa om ni vill och skriv till mig vad ni tyckte om den. Det kan liksom inte bara vara jag och Simone som ej gillar den. Well Well.

Vi träffade på min kära vän Haris som jag inte träffat på ett tag. Superkul att ses igen och växla ett par ord. Haris ser ni på bilderna! Superfin!

Kram kram på er! Vi hörs

Likes

Comments

Hej på er!

Nu har jag sagt hejdå till min finaste Sophie som skall iväg på sin bal! Åhhhhh vill börja gråta, har sett framemot denna dag så länge. Har sett framemot att Sophie ska på bal sen jag gick ut nian i grundskolan. Min finaste Sophie ska på sin bal idag, Wiho!

Jag sminkade Sophie och lockade hennes hår. Hon är så vacker naturligt men med lite spackel så blev det en helt annan grej. Hon blev så vacker och jag blev så glad över att se ett så stort leende på hennes läppar när jag var klar.

Max som är Sophies pojkvän, var såå fin han med och de båda tillsammans var helt fantastiska. Jag önskar de en underbar kväll.

Hihi nu ska jag hem till min Simone och kolla på någon dokumentär (standard). Puss puss och hoppas att ni alla fååååår en superdag! Särskilt Sophie och Max!


Kraaaamisar (BILDERNA ÄR SÅÅÅ FINA eller hur???)

Likes

Comments

Heeeej på er mina solstrålar!

Idag har jag varit hos bästa Carl och badat. Där var även Johan och en vän till killarna vid namn Oliver, en oerhört trevlig grabb.

Jag hade ju inte träffat Carl på ett tag men någon jag verkligen inte hade träffat på ett tag var Johan. Så det var jätteskönt att få träffa båda två samtidigt och bara höra hur allt är face to face.

Yas men det var super trevligt verkligen, vi badade och lyssnade på musik och ja efter det fick jag skjuts av Carls pappa in till stationen och ja sedan så satte jag mig på tåget hem till mig.

När jag kom hem var klockan runt 20:00 och min finaste Simone var hos mig redan.
Ni som följer mig på Snapchat vet att jag och Simone ska flytta till Danmark och bo där permanent. Om detta kommer som en chock så får jag ursäkta. Jo men det är sant, jag ska flytta till Danmark.
Jag har nu i ett bra tag tänkt på vad jag vill göra och jag kom fram till att jag vill bort. Jag vill från min hemstad, jag vill ifrån Göteborg och starta om någonstans. Den tanken blev större och större och jag beslutade till slut att jag skall flytta till Danmark och bo där, studera där och jobba där.

Jag har löst med boende, skola och jobb. Jag ska jobba på ett jättefint ställe i Danmark men jag kan tyvärr inte säga någonting förens jag börjat jobba. Hihi så ni får helt enkelt bara vänta.

Yes så det var det. Jag har Simone och hennes kära Mor Maya att tacka jättemycket för att de hjälpt och stöttat mig i detta. Jag vill även tacka min fina familj för all support och kärlek också.

Ja men nu vet ni det. Jag åker även till Danmark nu på onsdag och jobbar där i fyra dagar..

Kram på er, vi hörs.

Likes

Comments

Heeej på er!

Idag är det en ny dag och idag ska jag, Simone och Oliver till Haga för att fika på ett jättemysig café som heter Café Husaren. Jag har rätt bråttom nu så det lär inte bli ett jätteroligt inlägg men jag lägger upp bilderna på vår mysiga fika stund senare.

Önska mig lycka till! Hoppas liksom på att träffa på Håkan Hellström höhö!

Vi hörs, kramis

Likes

Comments

Hello mina solstrålar!

Idag har jag varit på picknick tillsammans med Rebecka och Lovisa. Vi satte oss på gräset i Slottskogen och åt mat och godis. Vi snackade även massor om rätt så intressanta saker och gemensamma vänner och ja ni hajar. Det var jättemysigt och det var jättefint väder.

Jag hade på mig en baddräkt, ett par jeans och en mysig kofta och Olivers skor haha! Goals outfit!

Bilderna som ni ser är tagna av Rebecka och det är tagna vid det tillfället då jag säger till Rebecka att vända kameran. Lovisas leende på bilden är helt oslagbar.

När vi satt och åt gott så får vi syn på en man med riktigt bra yoga skills eller nu efterhand vet jag inte om det kan kallas för "yoga skills" men han var oerhört flexibel kan man ju lätt säga. Wow wow wow, det var komiskt att kolla på också.

Kram och puss på er så hörs vi!

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas att allt är bra med er! Med mig är det bra. Jag har haft jobbig dag idag (halvt).

Idag så väcktes jag av min kära mor som behövde lite hjälp. Hon skulle göra lunch åt mig och henne men så hade hon glömt köpa några ingredienser så lilla soliss var tvungen att springa till Hemköp för att köpa det som fattades. Mamma som inte har något kort sa att hon skulle överföra pengar till mitt kort så att jag kan använda mitt kort. Jag gick till affären, plockade det jag skulle köpa och sedan gick jag mot kassan. När jag står vid kassan så tar jag fram mitt kortavgifter sätter in det i kortmaskinen och ska ju sedan slå in min pinkod. Gissa vem som står framför kassörskan och ska precis slå in sin pinkod men inser att "fan vad var det nu igen".

Den paniken som uppstod, åh blev så generad men jag sa till kassörskan att jag strax skulle komma tillbaka för att hämta mammas kort men när jag går ut ur affären så kommer jag ju på att mamma inte har något bankomatkort för att hon tappat bort sitt. Jag gick hem och sa till mamma att jag helt glömt av min pinkod, så vi fick gemensamt ta oss till banken och fixa ett nytt kort till mig.


Min syster fick hjälpa mamma istället haha! Hur kan man glömma av sin pinkod? Jesus.

Efter den jobbiga händelsen så träffade jag på Jacob och vi gick till Slottskogen och la oss ner och solade och hade det allmänt mysigt. Vi kollade även på alla människor som gick förbi oss och kollade på oss. Höhö!

Och efter att jag och Jacob fått oss lite färg så promenerade vi till hållplatsen där jag och Jacob gick åt skilda vägar (det lät kanske lite dramatiskt)

När jag kom hem var lilla Simone hos mig och vi gick till affären och köpte oss lite gott och sedan gick vi hem och satte oss på min balkong och åt massa gott.

Vi hörs! Kram
På er

Likes

Comments