Heeeeeej på er mina finaste!

Soliss har varit supersjuk de senaste dagarna och jag är fortfarande inte helt frisk än. Jag känner mig dock bättre och bättre för varje dag men jag mår illa lite här och var och det suger en massa!

Idag var jag dock tvungen att ta mig ut för att jag först skulle träffa min psykolog och sedan så skulle jag gå på ett möte!

Efter mitt möte så träffade jag på Jacob och vi tog oss ut i det halv bea vädret och bara gick runt och pratade en massa om livet i allmänhet.

Sedan så gick jag hem och där hemma hade jag en Rebecka väntades på mig. Som jag saknat henne. Åh och nu har vi i ett flertal timmar pratat och druckit te och lyssnat på musik!

Jag gjorde även en jättegod sallad till mig och Rebecka! Mums!

Jag hoppas att jag snart blir frisk så att jag kan gå ut och springa hihi!

Puss och kram på er! Vi hörs!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Heeeeej på er!


Jag har inte gjort något inlägg på två dagar nu omg!! Jag har nämligen haft det jättejobbigt. Minns ni när jag skrev att jag inte mådde så jättebra? Efter det inlägget blev det mycket värre. Jag har i de två senaste dagarna haft världens huvudvärk, feber, hosta och plus det så är jag förkyld. Som tur är så är det något snäpp bättre nu.

Just nu sitter jag i köket och dricker te och lyssnar på musik. Jag har fastnat på en låt som heter "Ride" av SoMo. Det är sjukt hur mycket jag lyssnat på den.. well well jag hoppas att allt är bra med er!

Jag sitter även och väntar på att min säng ska bli klar. Så taggad! Lägger upp en så fort den är ihopskruvad osv!

Vi hörs! Puss puss

Likes

Comments

Hello Hello! 

Solen är tillbaka i Göteborg och det känns för jävla härligt!

Jag har äntligen kommit hem från Skagen eller äntligen och äntligen. Saknar det redan! TYCKER OM DEN HÅLAN SÅ MYCKET! 


Jag hade det så himla bra och det var så himla lugnt och jag behövde verkligen den tiden jag fick för mig själv. Hihi.

Just nu mår jag lite halvt kasst för att jag tror att jag fått i mig någonting jag inre borde ha fått i mig. Haha har la ätit något konstigt. Mår annars super bra!

Jag och Oliver sitter i soffan just nu och kollar på Orange is the med black och proppar i oss en massa popcorn. Gott är det! 


Vi får höras imorgon och sorry sorry ännu en gång för att jag inte lagt ut någonting på min Snapchat story. Min mobil har på något vis inte haft något batteri vid de bästa tillfällena att filma på.

Well well, till sommaren har jag lite projekt på g. Hihi!

Tråkigt inlägg, I know men vi hörs tihi!

Likes

Comments

Heeej på er mina solstrålar!

Jag befinner mig just nu på mitt hotell rum i Skagen och jag mår toppen. Det är superduper fint väder och ja jag vill bara vara ute. Skagen är ju definitivt en håla men det är en fin håla. Jag trivs jättebra här och det är lagom med invånare också haha!

Jag checkade in runt 06:00 på morgonen, sedan så sov jag i några timmar och därefter tog jag mig en promenad i byn. Åhh det är så mysigt här! Hotellet jag bor på heter Hotel Marie Skagen och priserna är nästan för bra. Vill man koppla av eller festa under vecka 29 i Skagen så är det perfekta hotellet.

Det finns två små städer jag verkligen älskar och det är Skagen och Sandefjord. Love Love Love it!

Mina planer för dagen är rätt så oklara haha! Nä men jag lär gå ut och äta någonting och sedan senare ikväll träffa mina danska vänner höhö! Simone ska på påskmiddag så jag vet inte hur det blir med att träffa henne idag men its oki, jag har skit kul utan henne.. haha nä men jag klarar mig. Jag för helt enkelt tagga upp för imorgon för att då kommer ett dansk band vid namn Specktors och det ska bli skitkul att få se de live! Oppa! Lyssna på de! De är rätt bra faktisk!

Ja men vi hörs! Kram på er

Likes

Comments

Haha Hello guys!

Ni som läser min blogg och ni som känner mig är ju medvetna om varför jag tagit en paus från skolan. För er som kanske missat detta så är det nämligen såhär att jag har valt att fokusera på mig själv i ett par månader framåt för min och min hälsad skull. Jag insåg det och jag gjorde precis så som jag tyckte var rätt. Jag har nu haft ett studiuppehåll i nästan 2 månader och jag har inte mått bättre. Jag har lärt mig så mycket och jag forsätter att lära mig så mycket om mig själv samt om annat i livet.

Jag är inte konstig, jag är inte efterbliven och jag är inte dum i huvudet bara för att jag fokuserar på mitt välmående före skolan. Skolan för mig är viktig, det är den. Men varför fokusera på vad jag gör istället för att fokusera på din skolgång som du tycker är så viktig före allt annat. Du mår tydligen inte bra om du har mod till att prata om någon som fokuserar på sig själv istället för skolan. Skolan är viktig det är den men människans hälsa är den viktigaste och om man inte inser att saker och ting inte är bra vid rätt tid. Ja då finns risken att det blir för mycket i ditt huvud vid en punkt och du väljer att ta ditt egna liv. Ja, jag sa det. Jag sa att en människa kan ta sitt liv pga psykisk ohälsa. Yes, var 6 timme i Sverige så dör en person på grund av psykisk ohälsa.

Nästa gång du pratar om mig eller någon annan som har det kämpigt. Kom ihåg detta att oavsett kamp en person går igenom så betyder inte det att en person är dum i huvudet för det. Är det bara för att det är någonting psykiskt som man "själv kan styra över" är det därför du tar dig rätten till att prata om mig på det viset?

Du känner inte mig, det gör du inte. Du bryr dig om människor eller hur? Så som du fint säger till mig. Men till de andra i din närhet så visar du din riktiga sida. Jag känner dig och du är ingenting i min värld förutom en riktig jävla mobbare.

Gå och prata om mig, gör du det. Men glöm inte av din skolgång, som är så viktig för dig.

Vad har jag någonsin gjort dig? Varit ärlig och stått upp för mina vänner? Är det då du snackar skit om mig. Wow.

Om du bryr dig så jävla mycket om mitt bästa, varför har du ett så negativt tankesätt? 

Jag tog i rätt mycket när jag sa att jag kände dig och i min värld så är du ingenting annat än en riktig jävla mobbare. Jag känner dig och varför jag blir så arg är för att jag vet att du är så mycket bättre än det du visat. Jag tror inte illa om dig, jag tror på att du har en fin själ någonstans men tyvärr så har du gjort som du har gjort och det har gjort mig super besviken på dig. 

ÅSluta! Bara sluta! Inte bara för min skull utan för de andra ni också pratar om. De har det bara jobbigt, uppmuntra de och förklara för de att ni finns där istället. Oavsett hur konstiga ni tycker att de är så vet ni att de har det kämpigt.

Eller så fokuserar ni på skolan så blir allt toppen!

Denna text är riktad mot fler än en person. Ni vet vilka ni är och ni vet hur fula ni är i munnen. Inte bara mot mig utan mot alla som har det bättre än er.

Vi hörs! Ni som stöttar mig är så jävla bra! Tycker om er så! Tack för alla varma ord. Kram

Likes

Comments

Att du ens hade mage till att göra så som du gjorde och sa. Att du ens hade mage till att kolla någon jag älskar i ögonen och ljuga. Att du ens hade mage till att lägga all skuld på mig. Att du ens hade mage till att säga att jag ville det du gjorde mot mig. Att du ens hade mage till att ljuga för våra gemensamma vänner. Att du ens hade mage till att säga något ont om mig. Att du ens hade mage till att såra mig så mycket som du har sårat mig.

Jag är bra, jag är snäll och jag är ärlig. Våga inte tro för en sekund att jag inte tror det om mig själv nu när du försökt göra mig till åtlöje. Jag kan här och nu avslöja för mina läsare om vem du är men vet du vad jag är bra, jag är snäll och jag är ärlig. Jag är inte som dig. Jag är inte ett egoistisk och oärligt svin. Jag tänker på andras känslor, jag bryr mig om människor. Gör jag fel tillsammans med någon annan, då ansvarar jag för min halva och står upp för det jag har gjort.

Sen att du lyckades få med en nära vän till oss båda att skydda dig och göra sig själv till åtlöje och göra mig besviken som fan. Göra mig så fucking besviken. Wow.

Jag är ledsen än idag för det du gjorde mot mig, men det har inte gjort mig svagare utan starkare för att jag insåg att det finns verkligen idioter som dig. Nu är jag mer uppmärksam än någonsin.

Det spelar ingen roll om det är en väns vän eller liknande. Akta er för människor i allmänhet.

Hade detta på hjärtat. Var tvungen att få ut det någonstans. Nu kanske ni inte hänger ned till fullo men det är tillräckligt enligt mig.

Kram


Likes

Comments


Heeeeeello!

Jag måste börja med att säga att jag är helt slut haha! Två små barn springandes åt alla håll hela tiden, det är rätt så utmattande faktiskt. Särskilt när de inte följer någon rutin alls.

Planen för mig idag var att gå upp klockan 06:00 men mitt alarm gick inte eftersom att min mobil var död. Jag glömde lägga den på laddning igår kväll. Förstår ni hur slut jag var då? Haha oerhört!

Men annars, bortsett från att barnen har förflyttat sig var tredje sekund så mår jag bra. Väldigt bra faktiskt för att jag har saknat barnen och min syster massor.

Nu tänkte jag att jag kunde berätta lite om gårdagens intressant resa till syrran.

Jag tog båten över till Fredrikshamn och vi kan säga såhär att hela båtturen bestod av att jag förklarade för två tanter att jag inte var Laleh och att vi inte är släkt på något vis överhuvudtaget. De höll på och förklarade för mig att det var okej att säga så som det var och tillslut sågar jag upp. Haha det vad två danska damer också så jag hoppas att de förstod tillslut att jag inte var hon.

Detta är inte första gången jag fått höra att jag liknar Laleh. Grejen är den att hon är jättevacker och hon verkar oerhört lugn och jag är inte så jättelugn av mig när jag pratar. Sen så ser Laleh oerhört naturlig ut, jag använder smink och jag tycker ju att det syns på mig att jag använder smink. Jag använder inte en gnutta smink utan jag gillar att köra på hela paketet. Foundation, concealer, puder, contour, jag ni hajar.

Haha men men, om andra tycker att jag är lik henne så får jag la ta det. Särskilt när två danska tanter tar med mig till Stena lines "VIP lounge".. haha gratis dricka och gratis mat, jag kan vara allas Laleh för det.

De tanterna pratade med mig och jag förstår ju danska men jag var så fascinerad över att de var så övertygade om att jag var Laleh så att jag helt och hållet försvann. De såg så söta ut när de pratade med mig och jag koncentrerade mig inte på vad de sa utan jag bara satt och nickade glatt mot de.

Tycker ni att jag liknar Laleh? Helt ärligt nu.

När båten närmade sig så tackade jag tanterna en massa och sedan så gick jag ut och väntade på att vi skulle gå i land.

När jag var framme i Fredrikshamn så promenerade jag bort till tågstation. På tågstationen så köpte jag mig min biljett till tåget och sedan så väntade jag på att tåget skulle komma. Det var så fint väder så jag satt ute och hade solen lysandes på mig. Vilket var helt fantastiskt skönt.

När jag satt på bänken så såg jag en dam gåendes mot mig och hon frågade med en halvkass engelska med tysk brytning om hon kunde ta kort på mig och då sa jag absolut.

Hon tog ett par kort på mig och sedan så frågade jag henne med en halvkass tyska om vad hon skall göra med bilderna och hon sa att hon skulle göra ett album med kort som hon har tagit när hon har rest runt i världen. Det lät as nice ju så jag frågade om hon kunde ta kort på mig med min mobil och då sa hon självklart.

Så hon tog ett par bilder på mig som ni ser här på bloggen och ja det blev ju lyckat. Förutom är jag sa till en fotograf att flytta på sig så att det blir bättre ljus. Höhö!

Sedan så kom tåget och mitt äventyr med att leta efter min plats. Jag gick på tåget och hittade min plats så fort jag gick på tåget typ och sedan så satte sig den tyska fotografen tvärs framför mig och jag tänkte för mig själv "WHAT, så sjukt sammanträffande". Sedan så kom det en kvinna och satte sig framför mig och hon såg så bitter och bestämt ut. Hon började med att sätta sin Coca-Cola på min plats och därefter så pratade (skrek) hon i telefon. Äh asså hon var en katastrof.

Jag var både uttråkad, trött, arg och jag kom på den briljanta idéen att lyssna på musik jättehögt. Jag satt själv och rörde mitt huvud åt alla håll till musiken. Jag hade det jätte trevligt. Jag tog fram
en påse chips och började slafsa i mig det. Samtidigt som jag håller på och slafsar i mig chipsen så ser jag hur en kille stirrar på mig och nu tänker ni säkert såhär "men det är ju inte så konstigt när du slafsar i dig chips och lyssnar på hög musik. Nä det kanske inte är så konstigt fast ha stirrade ju på mig innan jag ens visade min slafs sida. Han stormade på mig konstant och vid en tidpunkt så somnade han men sedan så gin han tillbaka till att stirra på mig. Jag ogillar när människor stirrar på en. Det ger ju inte ett särskilt bra intryck heller.

Gosh människor alltså.
Oj nu har det här inlägget blivit jättelångt ju, hihi.

Nu måste jag återgå till att umgås med mi syster och hennes kids.

Kraaaaam på er!

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Jag hoppas att ni sovit så gott så!

Lilla jag sitter och dricker upp det sista av mitt te och förbereder mig mentalt inför min resa till min syster som bor i Danmark. Det kommer ta mig runt 6 timmar att ta mig till henne och jag ser väldigt mycket framemot att få träffa min syster och hennes familj.

Jag har inte packat än så det måste göras! Min spring runda var awesome imorse för att det var så himla fint väder och det är fortfarande helt toppen väder ute enligt mig. Yay, längtar till mer sol och värme! Hihi!

Hoppas att ni alla får en toppen dag! Kram och vi hörs.Likes

Comments

Heeeeej på er!


Är allt bra eller? Amen vad härligt att höra haha!

Soliss är på toppen humör idag, jag gick upp vid 06:00 och gjorde mina vanliga morgon ritual. Jag drack mig en kopp te och sedan tog jag mig ut i vår vädret och sprang en runda.

Klockan 14:45 sprang jag till mor som befann sig vid domkyrkan. När jag mötte upp henne tyckte vi att det var dags för mig att äta lunch. Så jag fick en super idé att gå till den ny öppnade hälsocaféet som heter JOS och som ligger vid domkyrkan.

Vi gick dit och när vi kom in så kändes det jättemysigt. Tjejen som jobbade där fick välja vad jag skulle ha för att jag hade ingen aning, det fanns så mycket jag ville ha haha. Men det hon valde var sååå gott verkligen. Jag beställde två juicer också. Det var verkligen supergott, jag kan inte förklara smakerna för er, det är för varje individ att uppleva själv. Hahah what?

Efter att jag ätit klart så sprang jag hemåt. Mamma var kvar för att hon skulle göra ett par ärenden innan hon åkte hemåt.

Hörni! Lova mig att ni gör till hälsocaféet? Det var så nice, ni lär inte bli besvikna.

När jag kom hem tog jag mig en dusch och efter det så gjorde jag mig i ordning för att träffa Rebecka.

Jag och Rebecka gick till Vapiano för första gången någonsin. Det var god mat. Jag åt en risotto med räkor och Rebecka åt en salami pizza med ruccola.

Det jag tyckte var jobbigt dock var att man var tvungen att beställa för sig själv och hämta maten.

Jag tyckte att det var jobbigt och stå bland människor i typ 10 minuter och vänta på sin mat. Sen att de som jobbade där försökte inte ens med ett smile så det gjorde det hela jobbigare.

Men men annars var det gott!

När vi var klara så gick vi till espresso house och köpte oss en chailatte och varm choklad och därefter promenadens vi hem till mig.

Jag hoppas att ni haft en bra dag idag! Kram så hörs vi


Likes

Comments