Header

Hej alla! Idag så är det andra dagen man bor hemma hos Angelica i stan, jag jag stortrivs, hon är en sådan underbar person så ni anar inte! I helgen så har jag varit hos Emilia och hos henne sov ​jag från lördag till söndag, men sen så dum som man är så kollar man inte med Angelica innan man åker till Emilia, nej utan man frågar när man sitter och kollar på mello när man är hos Emilia. Så då bodde man hos Emilias mormor och morfar från söndag till måndag.  

Jag har även börjat min APL (arbetsplatsförlagt lärande) på Tjelvarskolan igår, och där ska jag vara i tre veckor. Det är så bra där! På fredag nästa vecka så blir det våfflor till mellis, och så kommer jag bjuda personalen på chokladbollar sista dagen jag är där! 😄

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna vecka har varit konstigt i huvudet, men samtidigt så har min hjärna har varit avstängd både igår och idag fram tills typ nu dok, men det kändes skönt att få den att han hjärnan på off ett tag. I måndags och tisdags så var det teambuilding med Sydafrika gänget, juste har glömt att säga det jag ska åka till Kapstaden i Sydafrika i april med några ifrån skolan och ha APL (arbetsförlagt lärande) där på en skola, det var jätte kul! jag har skrattat jätte mycket och vi har bondat mer nu och jag längtar så efter att få åka, och jag lovar att skriva när jag är där. Men nu när min hjärna är på igen så kanske jag ska skriva lite om vad jag tänker på. Vi kan börja med O, just nu så är han hos sin flickvän på fastlandet och han har precis färgat sitt hår och det passar honom verkligen inte, jag skrattade mycket, till och med min pappa skrattade och han har typ alltid varit ett fan av honom, tills han gjorde slut förstås, men samtidigt har jag lite svårt att bara lägga ut den på fb, för han ville inte men känns ändå som att han testar mig på det för att jag vill lite grann lägga ut den. Jag har har fortfarande lite svårt med det hela att han har bytt ner sin till "henne" men samtidigt är det hans förlust. Men nu slutar jag prata om O och D istället. D är en underbar kille som jag tror att jag verkligen har fastnat för men är ännu lite osäker på honom men det jag ska göra nu är att lära känna honom lite bättre som vän och så får vi se vad som händer sen.

Likes

Comments

​Ja vad ska man säga... världen är lite orättvis ibland, tankarna bara springer i mitt huvud och det känns som mitt huvud ska explodera. 

Jag har ännu saknaden kvar efter O ibland speciellt denna vecka, nu när hans nya är här, för då vet jag att jag inte kan skriva till honom för att jag har tankar i huvudet och det känns lite som om han är den enda vet vad han ska säga så att jag ska förstå vad tänker på och varför jag är så arg i hjärtat men samtidigt sårad. Jag har jätte många i mitt liv som jag kan prata med men dom förstår inte riktigt, känns det som. 

Men nu lämnar vi det tycker jag och ändrar ämne lite. Här kommer lite fakta om mig själv.

Jag är en tjej på 18 år och jag är en väldigt glad tjej som oftast kan skratta åt allt och alla, även om jag mår lite dåligt, fake it til you make it som man brukar säga ;). Jag går på Gutegymnasiet i 3.an på Barn- & Fritidsprogrammet med den pedagogiska inriktningen. Jag gillar att umgås med min familj och mina vänner, de är allt i mitt liv. Sen har vi det här med killar... jag har haft en dålig start i livet när det gäller det, men sen kom det en UNDERBAR kille in i mitt som heter Ola och han förändrade mitt liv totalt, ha är nog den bästa killen man kan ha men vårat förhållande var inte det perfekta heller, så när han gjorde slut med mig i höstas så gick mitt liv och hjärta i kras! Nu försöker jag så gått jag kan bli vän med honom för han är verkligen den bästa vännen jag har. Men mina försök går i botten nästan direkt för jag en tendens att falla tillbaka i gamla spår... men eftersom han är så underbar och snäll så ger han mig bara fler chanser men tror nog att jag har nått min sista chans nu. Sen har vi en annan kille som nästan precis som jag och han är ju också underbar, bara det att han är lite väl på ibland, och jag är en sådan tjej som hatar när killar är på. Men jag tror att jag tänker ge honom en chans till eftersom O nu har gett mig så många chanser men jag är ändå rädd att han ska göra igen. Men som man brukar säga, om man inte satsar så får man inget heller, eller något i den stilen... 

Om ni vill veta något mer om mig så skriv gärna i en kommentar vad ni vill veta så ska jag nog kunna fixa det.

Likes

Comments

Hej alla! Nu sitter man i skolan och väntar på att börja. Igår så var jag hemma hos bästa Johanna och sen sov jag över, Gud vad roligt vi hade, hon är verkligen min själsfrände!

Likes

Comments

Hej alla! Ja då har man sett mello och jag är så jä*la glad av att Samir och Viktor gick vidare. Robin Bengtsson var bra också. Skriv vad ni tycker...

Likes

Comments

Hej alla! Jag heter Sofia och är 18 år. Jag är en tjej som älskar att umgås med mina vänner och min familj, de allt jag har och jag älskar dom över allt annat!

Idag så har jag firat min moster som fyller hela 50 år. Sen har jag varit på tonår (typ en ungdomskväll en gång i veckan).

Mitt liv just nu i spillror. Varför ska mitt vara så komplicerat? Jag älskar alla personer i mitt liv men...

Om ni vill veta mer om mig eller om ni bara har frågor över huvudtaget så svarar jag ärligt på alla.

Likes

Comments