Header

Hej på er.

Först vill jag börja med; Vet att jag inte skriver allt för ofta, ska försöka att bli en ändring på det, men händer inte allt för mycket i livet just nu och då finns det inte mycket att skriva heller.

Och sen till ämnet:

Jag är en sån, jag kan ta mycket och skratta åt det bara, det bekommer inte mig, hajar ni? Men när en och samma människa gör grejer gång på gång, då menar jag verkligen gång på gång, så får jag till slut spel. Man kan skriva ut saker på sin ruttna blogg 1 gång kanske, men att skriva det i var och vartannat inlägg? Och dessutom tycka synd om sig själv och få sig själv att framstå som offret när du i själva verket har dig själv att skylla. Det är du som gjorde fel, men i bloggen låter det helt annorlunda. Patetiskt? Japp.

Ta av dig offerkoftan nu istället och lägg inte upp mer inlägg angående mig, varken här eller på Instagram.

Falsk. Konflikträdd. Dem två första orden som kommer upp i huvudet när jag tänker på dig.

Jag har sållat bort dålig energi nu, behöver inte "two faced people" i mitt liv. Vem fan behöver det egentligen? Man mår bara dåligt av såna människor.

Nej, tack för mig. Kommer lite mer positiva inlägg hädanefter. Var bara tvungen att kräka. 😙🖕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag kan tycka det är intressant att folk skriver och väljer att pika en i sina bloggar. Och ja, det stör mig, det stör mig något fruktansvärt för att jag bestämmer själv vad jag väljer att göra och inte är jag en dålig människa för det. Jag är också en sådan människa som ger svar på tal. Märker jag att någon snackar sitt skit om mig, då får dem tillbaka. För visst ska man få smaka på sin egen medicin?

Iallafall. Vissa människor ska bara ta och sätta sig ner i båten och sluta att tro att dem är bättre än andra, att få en att framstå som någon jävla alkoholist? Nej tack. Gör om, gör rätt. Denna människan är den sista som ska snacka om alkohol, när människan förtär så mycket mer än vad jag gör.

Sån här är jag. Jag är inte en människa som kan ta en cider/öl/vin till maten bara för att, jag är inte heller en sådan människa som tar ett glas mitt i veckan "bara för att man kan". Jag är inte heller den som t.ex dricker/festar två dagar i rad på en helg. Jag är snarare den som knappt festar och dricker, men när jag väl gör det så tycker jag att det är okej att man kanske går all in, man festar, har kul och lever livet - för en kväll, sen är det bra.

Undrar egentligen vad som är värst?

Till exempel i lördags, jag drack 5 cider, tog lite shotar och sen tog jag en cider till när vi kom till Moriska. Var jag full som en idiot? Nä, det var jag knappast.

Nä, jag är less. Less på att folk försöker få mig att se så jävla dum ut. Less på energitjuvar. Less på folk som försöker pika och som inte tror att jag fattar. Less på folks jävla dåliga ursäkter och deras skitsnack. Man the fuck up och skaffa lite balls istället.

Och det viktigaste, är där något som du stör dig på med mig, kom till mig då, och skriv inte det på bloggen/facebook/instagram eller what so ever.

Nä, nu tackar jag för mig.

Likes

Comments

I lördags så spelade Spice på Moriska Paviljongen och givetvis så var jag där med mina två bästa älsklingar.

Vid halv 8 så promenerade jag och mannen över till Milo för att dricka lite innan, vi hade hur trevligt som helst och pumpade Spice's musik och snackade skit. Vid 23.15 så ringde vi taxi som tog oss in mot folkets park, kom in och väntan kändes sååå lång.

Men när hon väl kom in på scen, alltså herreguuud vilken känsla jag fick i hela kroppen, det pirrade och jag var påväg att gråta kändes det som 😂 hon är trots allt en av mina dancehall-idoler.

Hon spelade i nästan 2 timmar, vi stog nästan enda fram och dansade, sjöng med och man kände verkligen gemenskapen och kärleken från alla. Helt galen känsla var det! Lyckoruset man hade i kroppen ska vi inte tala om.

Hade en otroligt minnesvärd och rolig kväll med massa dans, skrik, dricka och ren kärlek tillsammans med min bästa vän och min pojkvän. Bättre kunde det inte bli ♡

Likes

Comments

Godkväll!

Ligger just nu i sängen, spelat Bubble Witch 3 i ungefär 1 timme nu, helt hooked på det spelet när jag väl spelar, varken hör eller ser något annat än det 😰

Igår började jag min vecka med att gå till gymmet, hann stå på crosstrainern i.... 10 minuter, sen ringer min telefon, det var förskolan som berättade att Benjibus hade kräkt, så det var bara för mig att torka av crossen och bege mig snabbt till förskolan för att hämta hem mitt lilla hjärta. Väl hemma så somnade han och sov i ungefär 2 timmar, vaknade med feber men kräktes inte mer, fick Alvedon och vilade, på kvällen var han helt som vanligt igen, ingen feber och pigg var bara förnamnet. Vetefan vad det var... men magsjuka tror jag inte det var iallafall. Imorgon var han välkommen tillbaks till förskolan igen ♡ och jag ska röra min röv mot gymmet igen och hoppas att jag kan få ta mig igenom ett helt träningspass denna gången. 😅

Nä, nu ska jag mysa ner mig med mitt spel och min snygga man. Vi hörs!

Likes

Comments

Vet inte hur jag ska börja detta inlägget, så jag skriver så att ni kan försöka tänka er in i situationen, som om ni vore denna pinsamma person.

Tänk er...

Ni har inga vänner. Ni gör aldrig någonting med någon förutom er partner och familj. Ni tycker det är synd att ingen gör något med er, att dina vänner aldrig "bjuder upp till dans" så att säga, aldrig tar sig tid att träffa dig och du gnäller över att du alltid sitter ensam och "inte har någon".

Men! Så blir du faktiskt bjuden till en vän till dig, du blir inbjuden till evenemanget säkerligen 1 månad innan, bara för att folk ska få tid på sig att ta sig tiden att faktiskt dyka upp på hens födelsedagsfest.

Och vad gör du? Du sitter tyst och trycker i att du inte kommer bara någon dag innan detta evenemang inträffar och du fortsätter hålla käften, ger ingen anledning till varför du inte kan komma eller något liknande överhuvudtaget..... sen så ser man på annat håll att du ska träffa familjen, vilket du gör nästintill alltid, men dina vänner? Dem skiter du i.

Du som läser detta, hade du inte skämts? Att bete dig så. Att bara rycka på axlarna och skita i att ge någon förklaring när vänner faktiskt försöker?

Jag personligen, hade nog satt mig ner och rannsakat mig själv, kommit underfund med att det faktiskt är mig själv problemet ligger hos och inte hos mina vänner, hade heller aldrig skrivit ut en enda klagande status längre om hur ensam jag är. För då hade jag genast skämts ännu mer för hur jag faktiskt beter mig. För med korten på bordet, så beter du dig som en skit.

Vad tycker ni? Är det ett normalt beteende?

Tack för mig.

Likes

Comments

Hej!

Då var det återigen söndag och denna helgen så har det inte hänt mycket alls, tagit det lugnt med mr. H, kollat serier och film, vilat en massa. Känner mig utvilad och nu är jag redo för kommande veckan :)

Veckan är rätt så "tom" om man säger så, lilleman ska till förskolan bara, jag har ett möte på Onsdag, ska se om jag kan kirra någon föreläsning på torsdag eller fredag också. Imorgon ska jag förresten fixa mitt gymkort också, skulle egentligen gjort det i fredags, men då var receptionen stängd där, så dem öppnade igen imorgon mellan 16-19 så då springer jag och Milo dit och fixar våra kort. Dags att bli fit 😉👌 och min tid är nu!

Vad har ni gjort i helgen? 😄

Likes

Comments

Den 10 mars så är det dags för mig att göra något som jag velat göra väldigt länge, kommer inte gå ut med något mer direkt angående det, men nu är tid bokad och jag är taggad! 😄👌

Haters gonna hate, en sak som är säker 😉

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har legat sjuk och är det fortfarande också. Både jag och mannen ligger med dunderförkylningar, han blev sjuk först sen så smittade han mig och jag blev ännu sjukare än honom 😅

Viktigare att han blir frisk dock eftersom han åker till Göteborg på Måndag för att han ska opereras på Tisdag. Ber till dem högre makterna att allting kommer gå bra 🙏 nervositet finns alltid där att det ska gå fel.

Blir kurering denna helgen, så att man kan bli frisk. Vad ska ni göra i helgen? 😊

Likes

Comments

Jag går och bygger mina naglar och har gjort det i över 2 år nu, har nyss gått tillbaka till Salong BeLövely på kirseberg, där jag bor. Är inte riktigt nöjd då mina naglar går av en efter en.

Skulle egentligen till "Ulla" (vi kan kalla henne det, som fixar mina klor) på Måndag, men igår så loggade jag in på hemsidan och avbokade tiden med henne och tog en tid hos hennes kollega istället, samma dag. Jag känner mig dum nu, att jag går till hennes kollega, som dock jobbar på samma salong, men ändå, men jag känner att "Ulla" och jag inte klickar alls, blir en sån pinsam tystnad och hon verkar så nonchalant hela tiden + att naglarna går av lätt.

Har jag gjort rätt eller fel? Är det dumt av mig att dissa henne och låta hennes kollega fixa mina naglar istället? 🙈

Likes

Comments

Tanken är att jag ska införskaffa mig ett gymkort på 24/7, bestämt mig för att promenera bort till vårt gym denna vecka och fixa det, inga ursäkter längre nu.

Men, är det bara min mage som knutit sig av tanken? Att behöva gå dit, visa sig och skämmas, att andra ska stirra och tänka att den där bruden med 0% i muskler inte kommer att komma någonstans, att hon lika gärna gå tillbaka till Mc donalds, där hon hör hemma. Hur ska jag få bort dessa tankar? Hur ska jag våga mig dit och köra mitt race? Hur lär man sig maskinerna? Hur vet man vilka maskiner man ska köra med och hur mycket man ska köra? Jag vill bara gråta vid tanken att jag ska ställa mig på ett gym och "blotta mig".

Idag köpte jag iallafall mina första par träningsbyxor. Gick till Emmaus och hittade ett par snygga som jag var tvungen att ha och som var fräscha fortfarande såklart. 60:- betalade jag för dem. Nästa steg är att skaffa mig det där träningskortet som jag får så ont i magen av just nu... men det är dags att vinna över min socialfobi nu.

Likes

Comments