Två lyckliga herrar. Den ena nygift.

Alla ville såklart dansa med den vackra bruden.

Bröllop!

I Lördags fick jag & många andra nära & kära bevittna & ta del av ett otroligt vackert bröllop. Ett bröllop där min ena syster Karin skulle säga ja till sitt livs kärlek Daniel, en man som jag välkomnar med öppna armar in i våran familj & jag är oerhört glad för er skull att ni har varandra.

Vigseln ägde rum i Söderåkra kyrka, samma by som jag och mina syskon är uppväxta i. Väldigt fin vigsel med en bra präst & härliga solosånger. Jag själv hade äran att leda min syster in i kyrkan och halvvägs in lämnade jag över till min storebror som sedan tog henne fram till alltaret.

Båda svarade självklart ja & efter fotografering, riskastning & mängder med kramar begav vi oss till Torsås för att börja deras bröllopsfest. Eftermiddagen & kvällen gick i kärlekens tecken, såklart. Många väldigt fina tal, sånger & annat härligt slutade i massor av dans tillsammans med alla underbara människor. Tackar såklart min syster, hennes man & och alla delaktiga till en magisk dag, kväll och natt.


Kostym: These Glory Days - Skjorta: Riley, Brothers - Skor: Komi - Slips: Tieroom.se - Näsduk: Tieroom.se - Klocka: Gant - Manschettknappar: Mittnamnhalsband


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag efter jobbet mötte jag upp Maja & vi tog en härlig runda i stan och kikade lite. Hösten är verkligen här & Kalmar är en magisk stad även denna årstid enligt mig. Älskar att gå runt i våra butiker (även om de är få), känna & klämma på olika plagg i massor av härliga material.

NJUTER AV HÖSTEN!

Likes

Comments

Vardag

Välkommen!

Detta är något jag velat länge, starta en blogg. Tanken är att jag ska dela med mig av mitt liv i mest bilder men även lite text.

För dig som inte vet vem jag är sedan tidigare så kommer här lite kort information om mig. Jag är en kille på 24 år som heter John bor i Kalmar men är uppvuxen i Söderåkra (söder om Kalmar). Jag jobbar som kundkommunikatör på Eniros kundservice om dagarna, på fritiden spelar jag fotboll & golf. Jag har stort intresse för mode & inredning, det är också detta bloggen kommer att innehålla. Jag lever tillsammans med min sambo Maja & min övriga familj består av skilda föräldrar & 4 underbara syskon.

Idag har jag druckit mängder med kaffe samt filat på bloggen här hemma under tiden musiken har flugit ur datorn. I eftermiddag var jag hos min nya frisör & klippte håret för att bli fräsch inför lördag då en av mina systrar kommer gifta sig, ska bli otroligt spännande. Efter det blev det lite skäggfix, en kall öl & fotboll.


På återseende!

Likes

Comments