• Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Quotes

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Daily update

Det var någon mer än jag som tyckte om den nya leksaken. Hon skrek som en galning på flamingon.

Alltid massa bus med pappa.

Jag hade ingen pump att blåsa upp flamingon med så imorse innan vi skulle gå satt jag och blåste upp den för hand. Jag var helt yr när jag var färdig och det tog ett tag eftersom att jag var tvungen att vila mellan. Adele satt och kollade på mig som om jag var dum i huvudet. När den väl var uppblåst så insåg jag att den inte kommer få plats i bilen, tvingade ner Samuel för att testa. Det var längesen jag skrattade så mycket. Det gick så klart inte så vi fick tömma den på luft igen. Fattar ni som jag kämpat i onödan? Jag som var så stolt att jag blåst upp den helt själv.
Det var bara att gilla läget och börja om igen på stranden.
Tänkte att jag skulle ta några bilder vid strandkanten också. Vad händer då? JO, jag flyter långt ut och vattnet är iskallt och jag ville verkligen inte bada. Jag hade panik, mitt enda alternativ var att hoppa i. Jag har alltså badat ofrivilligt idag.
Det var historien om flamingon, allt för fina bilder ellerhur?

Vi har haft en underbart mysig måndag, det gäller att ta vara på de sista sommardagarna för snart är dom slut.

Likes

Comments

Contains affiliate links Daily update

top /jeans /shoes /bag

Måndag: Enda dagen vi har haft fint väder på ett bra tag nu så passade på att njuta utomhus med familjen. Fottade lite outfits och bilder till samarbeten. På kvällen gick jag och Kristin på bio för första gången efter att vi fått barn. Hur sjukt är inte det? Vi kollade på Baby driver, en film helt i min smak. Ni kan läsa mer om filmen här.

Tisdag: Morgonen började med att vi försov oss, jag hade stängt av alarmet i sömnen. Vaknar i panik och har då ungefär tio minuter på mig att göra mig och Adele redo för att hinna till vår tid på BVC. Ni som har barn vet ju att det inte är en lätt match. BUT we did it, vi hann, kände mig lite som en supermommy.
Adele väger nu 8970 g och är 73 cm lång. Hon är en stor tjej som är tidig i sin utveckling, sköterskan sa att det Adele kan göra brukar man inte börja med förens man är tio månader och Adele är bara åtta, stolt mamma. Hon fick även sin första tandborste (hur sött?) hon har inte fått några tänder än men det kommer snart antar jag.
Förresten så kör jag all in nu på att försöka få henne att sluta äta på nätterna, eftersom hon sover dåligt om nätterna sa bvc att det kan bero på att hon äter, då får hon aldrig sin djupsömn som hon behöver. Första natten avklarad och det gick förvånansvärt bra, inget skrik, bara vaken lite då och då och ville ha napp och hålla mammas hand.

Onsdag: Regn, regn och ännu mer regn. Kan man inte få lite sommar till? Jag känner inte mig redo för hösten. Har i princip inte gjort något på hela dagen. Vi tog en kvällspromenad precis and thats it liksom. Adele och Samuel sover och jag myser framför datan med en redbull och pringles. Kvällarna är dyrbar tid för mig.

Jag har inga spikade planer för resten av veckan men imorgon ska jag till gymmet och sen hämta paket som kommit.

Fredag: är killarna lediga och som det ser ut nu så ska det vara fint väder. Hoppas man kan gå till stranden eller bassängerna eller något.

Lör & Sön: Ska jag bara njuta.


Likes

Comments

Adele

I samarbete med @pimpimdesign håller jag i en tävling på min Instagram där ni kan vinna valfri kanin bitring eller napphållare.

För att delta:
1.Gilla tävlingsbilden
2.Följ mig och @pimpimdesigns på instagram
3.Tagga två vänner.

Direktlänk till tävlingen hittar ni här.

Bitringarna är i ekologiskt trä och givetvis giftfria. Napphållarna finns i olika varianter och kan designas efter ditt önskemål.

Tävlingen avslutas imorgon kväll.

AVLSUTAD!

Likes

Comments

Adele

Det har varit så dåligt väder hela helgen, kallt och regnigt så vi har inte kunnat vara ute så mycket. Idag hann vi precis leka en stund innan regnet kom. Jag tycker det är viktigt att barn är ute och får frisk luft, även om vi kanske inte kan gå till lekplatsen varje dag så ser vi till att hon är ute varje dag.

Likes

Comments

Instagram@sofkaa