• Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Quotes

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Daily update

Idag påbörjades delar av renoveringen av vårt kök. Arbetarna var här redan halv åtta imorse. Vi har fått tömma hela köket så det är lite smått kaos här. Tanken var att vi skulle gå och äta hotellfrukost men jag var så trött och Adele somnade bredvid mig så vi sov vidare. Jag tycker det är så jobbigt att vara hemma när dem jobbar, man känner sig i vägen så vi har varit ute hela dagen. Vi köpte subway och gick till vattnet och satt oss och åt. Sen tog vi Adele till parken så hon fick leka och gunga lite. Vädret har varit på vår sida hela dagen.

Likes

Comments

Adele

Hårband /Body/ Skor

ALLT OM DIN FÖRSTFÖDDA :

1. Epidural? JA
2. Var pappan i rummet? Ja självklart.
3. Igångsatt? Nej
4. Visste ni könet innan? Ja
5. Beräknat datum ? 22 November 2016
6. Födelsedatum? 22 November 2016 (En punktlig tjej.)
7. Illamående på morgonen? Ibland
8. Cravings? GLASS
9 . Hur många kilo gick du upp? 15 kg
10. Pojke eller flicka? Flicka
12. Vart födde ni? I Stockholm på Karolinska Universitetssjukhuset
13. Antal timmar med värkar? Runt 24 timmar
14. Antal timmar från du kom in tills bebisen är född? Ca 12 timmar
15. Bebisens vikt? 3215g
16. Bebisens fullständiga namn? Adele Aziz
17. Hur gammalt är barnet idag? Snart 6 månader

Likes

Comments

Contains affiliate links Outfits

Tisha /Jacka /Jeans /Skor

Idag kom samtalet angående min intervju som jag hade i fredags, vilket var en jobbintervju i en klädesaffär. Dem ville gärna anställa mig och sa att jag hade passat in där MEN jag är ju som sagt mammaledig vilket gör mig mer begränsad än andra. Jag förstår detta fullständigt men jag vill ju så gärna ha ett extra jobb eller göra något vid sidan av min mammaledighet. Jag vill så mycket, jag älskar att ha många bollar i luften. Jag vill ut och träffa människor, jag vill inspirera och påverka ,jag vill känna mig viktig. Jag vet att jag har den viktigaste uppgiften redan: att få vara mamma. Min dotter kommer alltid först men en människa som jag behöver sysselsätta sig. Det låter säkert sjukt men jag älskar att jobba. Jag mår inte bra av det här, det typ kryper i kroppen på mig och jag får panik.
Varje gång vi flyttar så måste jag skapa mig ett helt nytt liv med jobb, vänner osv, den här gången är det inte lika lätt eftersom jag är mammaledig, jag har inte hittat mig själv i Sundsvall än.

Likes

Comments

Adele

(Vi tog en snabbdusch efter gröten idag.)

Denna månaden fyller hon sex månader, hon kan sitta själv och kryper snart. Hon älskar mat och ska gärna hjälpa till att äta. Vart tog min lilla bebis vägen? Det är ingen myt när föräldrar säger att tiden går för snabbt.

Likes

Comments

Instagram@sofkaa