Jag älskar minis vagn. Köpte till en sufflett i beige så man kan byta om man tröttnar.
Det är en kombivagn som kommer från Beemoo och den är i perfekt storlek för mig,
Den har även andra bekvämligheter så som mugghållare, lufthjul baktill och plasthjul framtill, en stor varukorg under sitsen och justerbart handtag för att kunna anpassa efter förarens längd.
Längtar tills jag ska få gå på långa promenader med dig.

Latte mamma deluxe..

Stort tack till svärmor / farmor Maggi för vagnen


Likes

Comments

”Bitches hate to see you happy especially if you can change a nigga they could´t”

Likes

Comments


När är du beräknad? 22 november , vilket betyder att jag nu är i vecka 22.

Cravings? Den här varierar hela tiden men glass i stora lass.

Äter du några vitaminer? Jag äter järntabletter (Niferix) och kosttillskott för gravida som är bra för vävnad, celler och blodet.

Smörjer du in din mage? Att få bristningar är något jag är livrädd över. Vissa säger att det spelar ingen roll om man smörjer eller inte men för mig känns det bra att smörja och då använder jag mig av bio oil och olja för gravidmagar.

Har du känt bebis sparka? ​Ja mest på kvällarna och morgnarna, så mysigt.

Röker du under graviditeten? Nej nu har jag någon annan än mig själv att tänka på.

Hur har du mått under graviditeten hittills? Jag har mått förvånansvärt bra sen har jag ju inte så stor mage heller, jag är ganska liten.
Men de 12 första veckorna var jag otroligt trött och bara sov hela tiden och var illamående från och till.
Sen kom huvudvärken men som tur är också lagt sig nu.
Utöver detta så är det endast 2 saker jag tycker är
jobbigt 1. Att jag är så otroligt kissnödig hela tiden, måste typ planera om jag ska någonstans så att det finns toalett tillgängligt. 2. HUNGERN dödar mig är hungrig hela tiden.

​Hur mycket har du gått upp i vikt? ​Jag väger nu ca 48 kg vilket innebär en ökning på 5 kg totalt.

Har ni något namn? Ja namnet var givet sen dag ett om det var en flicka. Men jag vill inte nämna det här det får bli en surprise.

Var graviditeten planerad? Nej det var den inte men samtidigt ska jag vara ärlig och säga att jag genomgick en jobbig abort precis i början när jag flyttade till Södertälje.
Samma dag som jag varit på jobbintervju på mitt nuvarande jobb gjorde jag ett graviditetstest på kvällen som visade positivit. Känslorna var blandade men jag var mest rädd. Vi planerade att behålla barnet om jag inte fick jobbet. Två dagar senare ringer telefonen och jobbet var mitt. Jag valde så klart karriären som jag alltid gjort. Det var inget rättvist val och jag hade ingen aning om hur tufft det skulle bli. Ensam utan vänner och familj i en ny stad. Det var väldigt psykiskt påfrestande och sen den dagen har jag känt ett tomrum som ingen kunnat täcka FÖRRÄN nu när min lilla prinsessa är påväg till världen.

Var ska ni bo när du fött? Den frågan kan jag inte svara på för jag vet helt ärligt talat inte. Tanken är väll att jag ska föda här i Södertälje sen får vi se.

Hur märkte du att du var gravid och hur berättade du för din pojkvän? Jag märkte inget alls det kändes som vanligt när jag skulle få mens bara det att mensen aldrig kom så en dag innan jobbet köpte jag ett graviditetstest som visade positivt. Jag var chockad och skickade ett sms till min pojkvän som inte fattade något.


Likes

Comments

Uppe med tuppen och redo för ett besök hos barnmorskan. Sen är det jobb som gäller, första dagen efter semestern, wish me luck! Sen ska jag hämta ut lite paket som kommit medan jag varit borta.
Efter jobb ska jag övningsköra och plugga teori. OO just det vi har köpt ny bil som jag ska köra för första gången. Bebis måste ju åka säkert.

Puss

Likes

Comments


Jag fick en tidig babyshower innan jag åkte hem från Helsingborg då jag antagligen inte kommer hem igen innan bebis tittar ut. Så fint dem hade gjort, pyntat allt i rosa.
Rosa cupcakes och massa god plockmat.
​Bebis fick många  fina presenter.
Fick bl.a ett babygym, massor av mysiga filtar,kläder, gravidsmycke, nallar, nappar, produkter till bebis, första året bok och sovpåse.
Har världens finaste vänner & familj & pojkvän som arrangerat detta. (Blev nästan lite gråtfärdig av alla gravidhormoner.
)


Likes

Comments

Först och främst TACK så mycket för alla fina gratulationer och uppvaktningar som vi fått till vår lilla flicka.
Ni är helt fantastiskt underbara. När man bor så långt i från familj och vänner glömmer man ibland bort hur mycket människorna runt omkring sig faktiskt bryr sig och hur glada ni är för vår skull.

Vi lever lite på rosa moln just nu efter att ha varit på semester hemma i Helsingborg en vecka. 

Jag ska bli bättre på att blogga nu så att familj/vänner får följa med  genom graviditeten på avstånd. PROMISE.

Jag varnar redan nu det kommer bli mycket bebis inlägg.

xoxo 


Likes

Comments