Facebook
Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw

Food & health

Innehåller affiliate länkar

Hur många av er har som nyårslöfte att gå till gymmet eller att ta tag i träningen?

Sporttopp-här // Leggings-här

Idag gjorde jag mitt första gympass 2018, bättre sent än aldrig. Om jag ska va ärlig så gick det inte så bra. Jag körde tjugo minuter cardio och sen var det meningen att jag skulle köra ett benpass men jag körde för hårt dom första övningarna och med för tunga vikter efter att ha haft ett uppehåll. Efter fyra övningar fick jag snällt lyssna på kroppen och gå hem. Jag blev helt skakig, yr och svimfärdig. Jag blev så besviken för jag ville verkligen köra på idag. Men jag kör på nya tag imorgon och hoppas att det går bättre. Detta året vill jag gå upp i vikt och muskelmassa. Jag har haft svårt för att gå upp i vikt, jag är typ byggd såhär hur mycket jag än äter. Jag tänkte köpa ett nytt program som inriktar sig på just detta och kanske byta gym, men jag har inte bestämt mig än.

Mina bästa träningstips:

1.
Ha en träningskompis, ni kommer att peppa och utmana varandra.
2.
En bra musiklista gör träningen så mycket roligare och du orkar mer.
3.
Investera i snygga träningskläder, det låter kanske klyschigt men för mig är det viktigt att känna sig bekväm och fin. Det gör att jag presterar bättre.
4.
Planera ditt pass. Gå inte till gymmet oförberedd, du kommer inte att få ut lika mycket av din träning.
5.
Variera din träning och våga utmana dig själv. Byt övningar då och då och testa tyngre vikter. Man klarar mer än vad man tror.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Adele

I samarbete med twistshake.

Någon var ivrig efter sin frukost imorse. Lägg märke till handen.

Gröt med blåbär och jordgubb är favorit frukosten.

Det finns nu två stora nyheter hos twistshake nämligen click-mat och haklappen. Jag valde babyrosa på min produkter, det passar så fint med den svarta matserien. Det finns flera andra färger men alla är i begränsad upplaga.

Click-mat är ju verkligen det bästa som kan hända alla föräldrar. Adele lyfter gärna tallriken och ska stoppa huvudet i den eller varför inte kasta den i golvet? Twistshake har gjort detta nästintill omöjligt. Det här underlägget fäster du mot bordet eller matstolen (den kommer i två olika storlekar, en för bord och en för barnstolar såsom ikea, Stokke, babybjörn med flera.) När du fäster den mot bordet så skapas ett vakuum som gör att underlägget verkligen sitter fast och sen klickar du på tallriken. Underlägget passar med alla twistshakes tallrikar, så himla praktiskt. Adele blev verkligen arg när hon försökte dra loss tallriken och insåg att det inte gick. Det här underlättar vår vardag eftersom att jag kan låta henne äta mer själv utan att behöva ha ett stengrepp om tallriken liksom, annars kan det bli en fight eller två under varje måltid.

Haklappen fångar verkligen upp all mat som inte hamnar i munnen, den går att justera i storleken och är anpassad för att inte fastna under bordet.

Efter att ha provat dessa produkter så rekommenderar jag verkligen både click-mat och haklappen. Är ni sugna på att testa så kan ni använda min rabattkod "sofkaa20" som ger er 20% på hela sortimentet.

Likes

Comments

Adele

Innehåller affiliate-länkar

Babybjörn potta- här

Det var längesen jag skrattade så mycket som idag när jag introducerade pottan för Adele. Hon är verkligen världens roligaste unge. Det gick sådär, hon förstår inte riktigt än och ville mest klättra och leka med den. Nu tar jag inte detta på jätte stort allvar utan mer att hon får känna lite på den och sitta lite så att hon vänjer sig vid vad som komma skall. Vi hade iallfall en rolig stund och det är det som är det viktigaste. När började ni potträna era barn?

Likes

Comments

Shopping

Jag har länge varit på jakt efter ett par röda klackskor och äntligen kom dessa hem i brevlådan. Snygga både till vardags och vid lite finare tillfälle. Det bästa av allt är att dom är riktigt bekväma. Ni hittar dom här .

Likes

Comments

Daily update, Outfits

Innehåller affiliate-länkar

2018

Klänning-här // Skor-här

Jag är inte personen som trivs i klänning och uppsatt hår och värsta sminket egentligen men det är ju bara nyår en gång om året. Klänningen hittar ni i alla fall hos chiquelle och jag vill påminna er om min rabattkod "GO2018" som ger er 15% på deras sortimentet.

Vi var bara hemma på nyår jag, Samuel och Adele. Vi fixade en trerättersmiddag där förrätten var skagenröra på baguette, huvudrätten bestod av hamburgare och pommes och till efterrätt fixade jag en Ahlgrens bilar pannacotta. Efter maten spelade vi nyårs bingo, man vinner ju aldrig så har faktiskt bestämt mig för att inte spela mer. Strax runt halv tolv så väckte vi Adele som egentligen sov för natten för att gå ut och kolla på fyrverkerierna. Vi gick till casinot nere i hamnen, där det var fyrverkeri show och musik. Det var verkligen det finaste jag sett, det trodde jag aldrig om Sundsvall. WOW.

Likes

Comments

Daily update

Jauari

Vi flyttade till Sundsvall och var nyblivna föräldrar, Adele var bara två månader gammal. Vi kom när det var som kallast, ungefär 25 minus grader. Jag höll ju på att dö.

Februari

Jag lärde känna en fantastisk person ; Kristin. Vi båda flyttade hit samtidigt och vi har barn i samma ålder, hur stora är oddsen? Vi började ta tag i träningen tillsammans efter våra graviditeter och sen sa det bara KLICK. Jag var även hemma i Helsingborg en vecka och besökte nära och kära (Saknaden blev för stor). Adele fick flyga för första gången och jag minns hur nervös jag var.

Mars

Snön började försvinna mer och det blev fler soliga dagar. Vi åkte på weekend till Stockholm där vi sov på hotell, gick på spa och åt god mat. Vi passade på att ta hål i öronen på Adele eftersom man inte kan göra det här i Sundsvall på barn under sju år.

April

Vi flyttade till vår nuvarande lägenhet här i Sundsvall. Hann besöka Stockholm över dagen.
Adele gick på sin första allsvenska match på premiären. Jag och Adele var hemma i Helsingborg en vecka för att fira mammas födelsedag.

Maj

Solen och värmen började komma på riktigt, första mjukglassen avnjöts och man började kunna sitta på uteserveringar. Vi grillade utomhus och det var tivoli i stan och Adele fick åka sin första karusell. Jag tatuerade in Adeles namn på min arm.Min första Morsdag firades på himlabadet med massa bad.

Juni

Vi åkte hem till Helsingborg igen för att bland annat gå på studentfest, åka till Köpenhamns tivolit och umgås med familj och vänner. Tyvärr hade vi otur med vädret, det regnade ganska mycket. Resten av juni spenderades i Sundsvall där vi firade midsommar.

Juli

Min fina familj kom på besök och bodde hos oss i några dagar. Juli var utan tvekan den bästa månaden 2017. Massor av sol och bad. Jag jobbade även extra på guldfynd.

Augusti

Kramade ur det sista ur sommaren och var ute så mycket som möjligt. Det blev mycket fika på uteserveringar och avslutade augusti med en utekväll med tjejerna.

September

Min syster kom på besök i en vecka. Vi hade så mysigt, åt god mat och tog en drink på stan. Adele älskar när vi har gäster. Samuels syster var också här för första gången i september. Det var matmarknad på torget här i stan.

Oktober

Höstens månad och jag blev ett år äldre.Mina fina tjejer skickade blommor ända till Sundsvall. Adele fick mata ankorna för första gången och leka bland alla löv.

November

Viktigaste månaden, vår prinsessa fyllde ett år och fick fira sin första födelsedag. Vi var även hemma en sväng i Helsingborg hos mina föräldrar. Där tog Adele sina första riktiga steg och började gå helt själv. I slutet av månaden åkte vi till Ankara för att umgås med Ebba och Abbe.

December

Vi flydde till värmen, vi började december månad med att åka till Egypten. Det var det bästa med detta året. När vi kom hem från Egypten började Adele på förskolan. Jul och nyår firades in i Sundsvall.

Wow vilket år jag haft, jag vill tacka alla inblandade för ett fantastiskt år. God fortsättning.

Likes

Comments