• Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Contains affiliate links Daily update

Igår hängde jag med mina tjejer Johanna och Kristin. Vi var sugna på att ta en drink eller två men det var typ stängt över allt i stan pga att det är midsommar idag. Vad är det liksom? Har aldrig varit med om det någon annan stans.
Men vi hittade ett ställe som var öppet till elva i allafall, och avslutade hemma hos Kristin. Hade en riktigt trevlig kväll.

Vi har pratat om att starta en youtube kanal där ni får följa våra liv här. Jag vill verkligen göra det, det hade varit så roligt. Men vi får se hur mycket snack och hur mycket verkstad vi kommer att göra av detta.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Adele

Min fashiongirl i sin nya tröja från MinimiJr. Dom har kläder för båda vuxna och barn så att ni kan matcha. Hur sött?

/Igår fyllde Adele sju månader. Hon har gjort så stora framsteg i sin utveckling den senaste tiden. Hon är överallt i hela lägenheten och busar. Hon kan inte krypa riktigt men hon drar sig framåt och är riktigt snabb. Jag gjorde exakt samma sak när jag var liten, jag kröp aldrig så vi får se om hon gör det eller inte. Hon är riktigt rolig och ger mig så många skrattanfall om dagen. Hon älskar att dela ut pussar och prata. Jag är så stolt över dig , mamma älskar dig.

Likes

Comments

Adele
Instagram tävling

Var med och tävla om att bli en av de första att vinna en valfri anti-kolik Twistshake med tillhörande super-mixer och pulverbehållare från deras nya PASTELL -Kollektion!


Pastell-kollektionen kommer i 6 härliga färger och samtliga storlekar i anti-kolik serien, 180ml, 260ml samt 330ml!

Följande regler:
Följ mig & @twistshakebaby
Tagga 2 vänner som du vill tipsa om tävlingen och motivera kort varför just du ska vinna!

Till er som inte kan vänta på priset så får ni en rabattkod – använd koden sofkaa20 och få 20 % på hela @twistshakebaby’s sortiment! Pastellkollektionen finns tillgänglig från och med idag!

Tävlingen avslutas lördag kväll och kommer presenteras på Instagram.

Likes

Comments

​Vi hälsade på Samuels syster på jobb en dag och tog en fika. Fiket ligger vid stranden och vi valde den absolut blåsigaste dagen att gå på, jag hade sand överallt (i håret, i öronen.) Ni som bor i Helsingborg vet hur stormigt det kan vara. Men vilken utsikt man har över vattnet.  Det är hon som har bakat kakorna som säljs och hon är då duktig.
Tveka inte på att höra av er om ni vill göra beställningar. 

/Nu är det slut på semester och godsaker, idag ska jag tillbaka till gymmet.

Likes

Comments

Daily update
Fish´n chips

Mitt snygga set hittar ni HÄR och det finns i flera olika färger. Visst är min vän grym på att göra flätor?

Så många känslor som väcktes till liv från barndomen när vi besökte Köpenhamns tivoli. Det är så himla mysigt där och nu har även Adele fått uppleva det. Hon fick åka båt för första gången och besöka Danmark precis som jag när jag var liten. Det blev en heldag med massa åk, god mat, sockervadd och trevligt sällskap.

Likes

Comments

Daily update
Friends and Pizza

Godaste pizzan i Helsingborg hittar ni på Brutale.

Varje gång jag besöker Helsingborg så är fixa naglarna det första jag gör. Jag har inte hittat någon bra nagelteknolog här i Sundsvall än. Denna gången blev det nude med lite glitter. Ser ni förresten att jag har ett födelsemärke inne i handen?

​Jag överraskade mina vänner som vanligt, jag tröttnar aldrig haha. Vi spenderade dagen tillsammans, åt pizza, tog en promenad på gröningen och en liten shopping tur på Väla. Standard när man är på besök. Åh vad jag saknat mina fina tjejer.

Likes

Comments

Instagram@sofkaa