View tracker

Allmänt, Vardag, Nöje

Godmorgon!
Idag är det skola, 2 läkartider & sedan om jag hinner frisören som står på schemat. Just nu har jag håltimme så då fick det bli en fika med Sandra från min klass
❤️

Likes

Comments

Allmänt, Nöje, Resa

Jag älskar att resa, upptäcka nya favorit ställen, nya kulturer, testa nya rätter, sola, bada, flyga, jag älskar precis allt vad innebär att resa, t.o.m att packa. Min senaste resa var i våras till den Franska Rivieran & Monte-Carlo blev direkt förälskad i platserna & vill så gärna åka tillbaka dit igen men samtidigt så vill jag åka till så många andra platser. Vi alla har de destinationerna vi vill åka extra till, för mig är det Bali & Sydafrika specifikt Kapstaden, Öarna Madagaskar & Mauritius som ligger runt omkring Sydafrika. Jag hoppas på att mina drömresor kommer att bli av nån gång i framtiden.

Bilderna ovan är från den fantastiska Ön, Bali som ligger i det sydostasiatiska landet Indonesien.

Bilderna är från Öar runt omkring Sydafrika, populära ställen så som Mauritius.

Likes

Comments

Allmänt, Nöje, Vardag

Visste du att man kan bli frisk av att skratta eller att ett gott skratt förlänger livet? Det är faktiskt vetenskapligt bevisat, helt sjukt egentligen, det finns fler tal personer som blivit friska efter dödliga sjukdomar av att de skrattat, skrattat mycket. Finns hur mycket som helst att läsa om det på nättet.

Är du ledsen, mår dåligt mentalt, stressad, orolig osv, så försämras funktionen på kroppens inre organ & immunförsvaret försvagas & där med blir du lättare sjuk. Men är du glad, skrattar, höjs ditt immunförsvar & den läkande processen i din kropp höjs. Så var glad & skratta mycket det är inte bara bra för dig utan för din kropp & immunförsvar också.

I natt & imorse hade jag feber & mådde inte alls bra, men efter att tillbringat kvällen med fina & glada vänner & efter att skrattat & myst så känner jag mig nästan helt frisk, glada vänner & skratt gör mig frisk❤️

Likes

Comments

Nöje, Vardag

🕙🕚🕛🕒


Skolan sluta 10:55 idag kan det bli bättre? Svar ja, fika på det med en vän & fint väder gör det ännu bättre.

Likes

Comments

Allmänt, Mode, Nöje, Tankar, Vardag

Idag har det inte hänt mycket slutade skolan vid 13 & drog direkt ner till Sthlm för att shoppa. Själv? Svar JA,  älskar när man kan shoppa själv & inte behöva känna sig stressad för att nån annan kanske vill gå nånstans osv, man bestämmer liksom sin egna tid, man kan lyssna på musik & bara chilla medan man shoppar. Så det var jätteskönt att shoppa själv, lite quality time med mig själv. Det vart en del köp, saker som nu behövs är det börjar bli höst & skolan börjat, det jag vart mest nöjd med var med en väska från Tommy Hilfiger & ett par skor som går över knäna, ser exakt ut som de jag länkat. Älskar att jag köpte väskan för har spanat in den i nån vecka nu haha.

Likes

Comments