Jag har märkt på senaste tid att många skriver att dom mår dåligt och att det är okej att inte må så bra men man ska inte ALLTID må dåligt det är helt okej att må så, men man måste må bra också man kan inte bara vara ledsen men eller bara vara glad. Jag mår själv dåligt ibland men jag är också glad ibland, jag har grov ångest jag är inte glad för det men jag har det, det är olika för alla men jag har också en lindrig social fobi och lindrig depression och som sagt det är olika från person till person så jag kan bara skriva från min egen erfarenhet.


Jag vill gärna skriva om vad man ska göra när man mår dåligt och hur jag känner och vad jag tycker man ska göra så om du gillade det hära inlägget kan jag fortsätta skriva om det, så gilla gärna och kommentera om ni vill att jag ska fortsätta.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Det hära är min outfit för skolan den hära tisdagen,

Min jacka är från HM DIVIDED i en sorts smutsrosa färg, mitt mjukissätt är ifrån Cubus helt svart med silvrig dragkedja, och mitt svarta linne från Lindex helt vanligt linne med tunna band och en liten rosett högst upp i mitten på framsidan av linnet.

Likes

Comments

Hej, jag heter Sofia och tänkte börja blogga regelbundet om allt möjligt.


Lite fakta om mig

- jag är 13 år

- jag har en katt som heter Bella

-älskar choklad

- spelar hockey

Hoppas ni finner ett intresse för min blogg och glöm inte mig att följa mig på sociala medier

Insta- Soffan_b

Snapchat- stoffi_b

Ask- Soffan_tofflan

Likes

Comments