Header
View tracker
View tracker

vardagen

Godkväll på er.
Ledsen för sen uppdatering men har inte haft sådär jätte mycket att berätta om. Jobbet gick iallafall bra, dagen gick faktiskt fort! Direkt efter drack vi lite kaffe och sedan åkte mamma och jag och handlade lite. Köpte en tavla som jag tittade på tillsammans med Hanna i veckan men köpte den aldrig då så nu gjorde jag det. Annars har jag bara tagit det lugnt här hemma med mamma och pappa, ganska skönt faktiskt. Imorgon ska jag åka till Norrköping med mamma och pappa. Och sedan ska jag hämta lite saker och sen är det tabata. Hörs imorgon, godnatt!

Likes

Comments

View tracker

vardagen

Godmorgon, sitter här under filten och fryser ihjäl.. imorse var det jobbigt att kliva upp, speciellt med den träningsvärken som jag hade.. Den är enorm, hoppas det är någorlunda borta imorgon när jag och Hanna ska träna tabata i Vingåker. Hoppas denna dag går fort.
Vill bara att alla dagar ska gå fort nu så jag kan få flytta någon gång.. Hörs senare, chao!

Likes

Comments

vardagen

Hej på er, hoppas ni haft en bättre fredag än vad jag har. Har ju inte hunnit göra så mycket eftersom jag har jobbat. Men det var lugnt på jobbet förutom alla kunder men vi hade ingen vi skulle göra osådär. Direkt efter jag slutat åkte jag till Hanna och där är jag fortfarande, ska väl dra om en liten stund för att sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Vi hörs, chao!

Likes

Comments

vardagen

Hej på er.
Har vaknat till och från nu på morgonen också på grund av att dem håller på och arbetar precis utanför huset så hela huset skakar ju. Men har iallafall ätit frukost för ca 1 timme sedan och tittat på Julkalendern. Och nu har jag bara tittat lite på internet och ska strax ge Anna lite lunch mat och sedan gå ut med henne. Idag jobbar jag 14-21.15 sen får vi se vad som händer, blir nog en lugn kväll eftersom jag jobbar 7-15 imorgon.

Men iallafall så tänkte jag berätta om min lilla "Hemlighet".
Det är nämligen så att jag strax har gått och blivit med lägenhet! Jag är så himla lycklig, det pirrar i magen hela tiden och jag kan inte vara annat än glad. Jag längtar så tills jag vet när jag får den, den var några små saker som skulle fixas i lägenheten först innan jag får flytta in men den står tom och allt så jag hoppas att det blir snart! Jag berättar mer om det när det är helt klart och jag skrivit på.

Likes

Comments

vardagen

Hej på er.
Har haft en bra dag idag faktiskt. Var förbi Skogsborgsskolan och presenterade mig då jag ska hoppa in och vikariera där på måndag, kul! Så hoppas att det kan bli något med det. Annars har jag varit med Hanna nästan hela dagen. Käkat och varit ute och shoppat lite. Och sedan kollade vi även på julkalendern. Och nu ligger jag i soffan och surfar lite på nätet. Om en timme är det tabata, Jippie äntligen! Sen ikväll vet jag inte vad som händer.

Imorgon får ni reda på "hemligheten" och sen jobbar jag 14-21.15. Hörs ikväll, chao!

Likes

Comments

vardagen

Hej på er. Hoppas ni haft en bra dag.

Jag har varit lite seg idag faktiskt, jag är så himla ovan att jobba dagtid då jag nästan alltid jobbar kvällstid men det var skönt att jobba tidigt och att komma hem skapligt och kunna göra annat och slippa gå hela dagen och vänta tills man ska jobba. Gick iallafall ut med Anna direkt när jag kom hem och sedan åkte jag till systembolaget med Hanna och till andra affär en sväng och sedan har jag bara tagit det lugnt. Imorgon är jag ledig så då får vi se vad som händer.

Och jag vet att jag inte har berättat det jag skulle berätta för ett tag sedan. Men kan fortfarande inte helt säga vad det är men bilden nedan är en liten ledtråd iallafall, det är något som jag tittar efter då jag letar lite inspiration. På fredag får ni veta helt säkert vad det är för något, är iallafall jätte taggad!! Nu ska jag lösa lite korsord och sedan slå på en film eller serie, Chao!


Likes

Comments

vardagen

Hej, allt gick bra på jobbet. Tiden gick väldigt fort faktiskt. Hann inte att ta min rast så fick gå 15 min risigare, skönt! Har precis druckit min shake så ska byta om strax och sedan gå ner till bandyn. Imorgon jobbar jag 7-15 sen får vi se vad som händer, vi hörs chao!

Likes

Comments

vardagen, träning

Hej på er.
Vaknade väldigt tidigt idag så försökte somna om men vaknade en stund och somnade om hela tiden så vid 9.30 gick jag upp fast jag kände mig jätte seg.. Åt iallafall frukost direkt och en kaffe och sedan strax efter 11 åkte jag och Anna ut till skogen. Lite kyligt i början och i slutet idag med men väldigt härligt. Dock var jag lite seg i kroppen men vi gick 5 km iallafall.

Nu ligger jag i soffan ska strax hoppa in i duschen och sedan käka något. Får ta min shake ikväll efter jobbet istället eftersom mamma och pappa dragit på bandyn när jag slutar jobbet så jag drar dit efter halvtid, så då tänkte jag att det passade bra att ta shaken då. Men nu ska jag hoppa in i duschen, chao!

Likes

Comments

vardagen

Ligger i Soffan just nu och har gjort lite korsord i min lilla tidning, as skönt på kvällen att fördriva lite tid med.
Gick iallafall väldigt bra på jobbet, jobbade med Hanna så tiden gick väldigt fort vilket var skönt. När jag kom hem var maten klar och annars har jag bara slappat. Var ute en sväng med Anna förut och kastade lite med bollen och då snöade det, äntligen!! Vill verkligen att snön ska komma nu konstigt nog, brukar inte längta till snön men det är första gången som jag faktiskt gör det.

Nu ska jag faktiskt borsta tänderna och sedan lägga mig i sängen och slå på någon film. Imorgon jobbar jag 15-18.30 då med. Hörs imorgon, godnatt!

Likes

Comments