Header

vardagen, Lennon

Hej på er. En helt okej dag på jobbet, dock ville jag bara att den skulle sluta haha. Slutade iallafall halv 3 och då åkte jag ner till systemet och mötte upp Kim. Sedan drog jag till stallet och fixade allt med Lennon först och sen red vi ut i skogen tillsammans med Kim och Saga, en mysig och härlig tur i skogen. Lennon ville gärna gå först i början sen blev det lite läskigt men väldigt duktig var han. Sen åt jag hemma hos Saga med hennes familj och efter det har jag hunnit duscha, fixa naglarna och packat lite. Nu ligger jag i sängen och ska sova! Imorgon blir det tömkörning med Lennon direkt på morgonen och sedan förbereda inför tåget vid 13. Hörs imorgon, godnatt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

vardagen, Lennon

Hej på er. Efter en lång dag ligger jag äntligen i sängen, tidigare än vad jag trott när jag kom till stallet. Jobbdagen har iallafall rullat på bra men ganska stökig på fritids dock så har lite huvudvärk som jag känner av nu när man slappnar av. Slutade iallafall 17 och åkte då direkt hem och bytte om och fixade stallet åt Lennon först och red sedan honom på banan. En pigg liten krabat men väldigt fin faktiskt. Red över lite travbommar och han gjorde det med storm. Och i galoppen var han väldigt duktig, lugn och fin. Lite dumheter men inga stegringar och så som han höll på förut.

Åkte sedan och handlade lite och ställde mig och gjorde lax och potatis. Har precis duschat och packat lite inför helgen och nu ligger jag i sängen. Imorgon blir en fullproppad dag också. Men nu måste jag sova! Godnatt.

Likes

Comments

vardagen, Lennon

Hej på er, dagen på jobbet gick väldigt bra och timmarna bara flög iväg som alltid. Slutade vid två och åkte till stallet och mockade först sedan var tanken att jag skulle rida på banan men Saga kom och frågade om vi inte skulle rida ut så det gjorde vi. Lennon var väldigt duktig men så pigg. Vi körde mycket backträning och det tyckte han var jobbigt så han blev lugnare då. Men varje gång vi skulle galoppera sparkade han bakut haha. Så kul och veta att han tycker det är roligt.

Efter det fixade vi allt annat sedan drog vi hem till henne och åt. Och sen vidare till hennes lägenhet där vi tagit bort tapeter och nu har vi precis kvällsfodrat och jag har lagt mig i sängen för att sova. Imorgon är det en lång jobbdag och efter stallet. Hörs imorgon, godnatt!

Likes

Comments

vardagen, Lennon

Hej på er. Dagen på jobbet har faktiskt gått väldigt snabbt om jag får säga det själv. Slutade vid 17 och då åkte jag hem och bytte om lite snabbt och åkte till stallet. Fixade allt till Lennon först och sedan gick jag, Kristin, Kim och Klara ut i skogen och gick backträning med hästarna. Lennon tyckte det var jätte jobbigt men det är bra för hans framben. Nu ikväll har jag tittat på serier och nu ska jag sova. Imorgon är det en kort dag på jobbet, skönt! Hörs imorgon godnatt!

Likes

Comments

Lennon

Hej på er. Har varit en bra dag på jobbet och timmarna rullade på bra. Direkt efter jobbet åkte jag hem och bytte om sedan åkte jag till stallet. Mockade åt Lennon och tog in hästarna. Och sedan fixade jag resten. Bytte dagar så han fick vila idag istället för imorgon eftersom det spöregnade. Så imorgon går vi i backar istället. Borstade av honom och myste.

Nu på kvällen var, Saga, Kim och Kristin här och vi åt thai och planerade inför helgen och hade det mys. Men nu ska jag sova! Godnatt

Likes

Comments

Lennon, vardagen

Hej på er. Idag har jag inte gjort sådär jätte mycket. Slappade hemma fram till 14 och då åkte jag till stallet och fixade allting. Sedan red jag ut tillsammans med Kim. Hästarna skötte sig jätte bra och vi rejsade massor i galoppen och set tyckte Lennon var roligt. Skönt att se att han är så positiv och glad i galoppen i skogen. Sedan massa mys och så smörjde jag allt och sedan åkte jag hem till mamma och pappa och åt där.

Åkte sedan hem och duschade och slog på en film på teven. Och nu ligger jag i sängen. Helgen har varit väldigt bra men den går alldeles för snabbt. Nu 5 arbetsdagar och sedan ser vi fram emot lördag då vi drar oss till Uppsala och firar Valborg! Längtar som bara den, ska bli kul och åka iväg med tjejerna och bara umgås och inte tänka på massa. Hoppas ni haft en bra helg, godnatt!

Likes

Comments

vardagen, Lennon

Hej på er. En bra dag har det varit idag. Ställde klockan på 9 och då åt jag och sedan åkte jag till stallet och mockade sedan var det dags att åka till Oxelösund. Och där hade vi det jätte kul, det var jag, Kristin, Kim och Tim i vår grupp. Stannade på Max och åt sen på hem vägen. Var väl i stallet runt 19.30 och då drog jag och Kim ut i skogen med hästarna. Var ju tänkt att Lennon skulle vila men vi hann rida så då gjorde vi det. Och det var så mysigt och härligt. Dem rejsade lite i slutet i galoppen och jag fick ta i Lennons mun massor och det fick jag ju inte innan tandläkaren var och tittade så det är ju jätte positivt, så jag är så nöjd!!

Var väl hemma sen vid 21.30 och då duschade jag och la mig i sängen och tittade serier men nu ska jag sova. Är helt död! Hörs imorgon, godnatt!

Likes

Comments

vardagen, Lennon

Hej på er, får bli ett snabbt inlägg då jag måste sova! Har haft en bra dag på jobbet slutade 16.30 och då åkte jag hem och bytte om och fixade stallet. Mockade först och sedan red jag i tältet. Jätte fin även dig, lite mer bråk men ingenting jämfört med för ett tag sen. Så väldigt stora framsteg gör han! Så jag hoppas det håller i sig, jätte nöjd över honom även idag! Åkte sedan till Norrköping med Kristin och åt på pinchos, första gången för oss och väldigt gott var det! Båda var nöjda. Nu har vi nyligen kommit hem och jag ligger nu i sängen och ska sova!

Imorgon blir det Boda Borg med stallgänget så det blir nog vila för Lennon antagligen. Men vi hörs imorgon under dagen, godnatt!

Likes

Comments

Lennon, vardagen

Hej på er. En skön dag på jobbet. Slutade klockan 14 då jag inte tagit min rast, as skönt att sluta så tidigt! Åkte sedan hem och bytte hem och åkte en snabbis förbi mamma och pappa sedan åkte jag ut till stallet. Fixade stallet först och sedan tog jag in Lennon och började fixa honom. Red han i tältet och tog även fram lite bommar. Lite ovillig att arbeta i början som igår men släppte ganska snabbt sen. Och han var tokfin lite pigg även idag men jätte fin! Några små vändningar gjorde han men annars inget. Och han ville bara galoppera haha, så roligt! Så en stor guldstjärna får han idag, hoppas det håller i sig nu!

Har iallafall varit och handlat och nyss duschade jag. Så nu väntar jag på att Kristin ska höra av sig så ska vi göra pizza och äta ihop. Annars bara ta det lugnt. Hörs imorgon, chao!

Likes

Comments

vardagen, Lennon

Hej på er. Känns som det har varit en otroligt lång dag men jag pallrade mig igenom den. Hade stängningen på jobbet idag så slutade 17.30 idag. Har även varit och hämtat bilen idag, min fina pärla. Känns så himla bra, äntligen min alldeles egna bil! Åkte sedan över till mamma och pappa och gjorde sista uppgiften i kursen. Sen ska jag bara ha betyg samtal men tror inte jag klarade kursen, den var så jobbig faktiskt för mig. Åt hos dem och åkte sedan till stallet.

Idag var första gången jag skulle rida på 2 veckor. Så Lennon var pigg och glad. Men jag krävde inte så mycket eftersom jag mest vill känna på honom. Lite okoncentrerad i början eftersom han hade sån energi: men efter några galoppfattningar så släppte det. Och vart relativt mjuk och avslappnad så jag nöjde mig. Får se hur passet är imorgon med honom. Nu har jag precis kommit hem och duschat och lagt mig i sängen så nu ska jag äntligen sova. Hörs imorgon, godnatt!

Likes

Comments