Header

vardagen

Hej, hade en fruktansvärt bra kväll igår. Drog ut med Hanna D och Mikaela. Så det blev en väldigt sen natt. Så var lite seg imorse men trodde faktiskt jag skulle vara ännu segare än jag var.

Sen var det bara att åka ut till stallet och åka med på tävling. Kajsa följde också med. Var en trevlig dag i Kumla. Bob var jätte fin under framridningen och framhoppningen men inne på banan vet vi inte riktigt vad som hände, han hade jätte fina språng men han gick inte fram, så slutade med att sista bommen i grunden flög mer tråkigt nog. Sen på vägen hem åt vi på Max, väldigt välförtjänt. När vi kom till stallet borstade jag Lennon och släppte honom lite i tältet. Och nu har jag precis duschat och ska sova. Har varit väldigt seg nu på kvällen istället. Hörs imorgon, godnatt!

Likes

Comments

Lennon

Hej på er.
Dagen har rullat på bra och snabbt. Tabatan var väldigt jobbig men kämpade på och klarade igenom hela passet. Sen bytte jag om till stallkläder och drog ut och fixade allt i stallet och sedan red vi ut med 6 andra. En härlig tur när det inte var kaos haha. Men Lennon skötte sig som en klocka som vanligt. Han fick sedan gå ut naken då det var så skönt väder och det uppskattades verkligen av både han och hans bästa vän. Dem brallade i hagen och hade det skönt. Sedan har jag städat och duschat och handlat.

Nu har jag bara slappat i soffan framför serie och nu mello. Men ska strax byta om och dra mig till stallet då jag har kvällsfodringen. Sen ska jag väl träffa Hanna D. Men imorgon ska jag följa med Saga på tävling och Lennon ska jag bara ut och promenera. Ha en bra lördag kväll chao!

Likes

Comments

vardagen

Godmorgon, här sitter jag just nu. Har precis ätit en macka och kaffe. Ska snart byta om och sedan röra mig till Tabatan. Efter Tabatan ska jag hem och byta om och sedan åka till stallet och rida ut med Kimberly och Kristin sen får vi se om någon mer hakar på. Efter stallet ska jag väl försöka städa lite kanske annars blir det en lugn kväll. Hörs senare, chao!

Likes

Comments

Lennon, vardagen

Godkväll, timmarna rusade iväg på jobbet idag igen. Och slutade 15 idag så hem och byta om direkt sedan ut till stallet och göra iordning Lennon och rida ut med Saga. Och tycker uteritten gick väldigt bra, lite tittig och så men han jobbade på bra.

Sedan iväg på tabata där det var väldigt jobbet, hem och duscha och sedan till mamma och pappa och äta. Och nu ligger jag i sängen och ska sova, är så himla trött! Imorgon är det tabata klockan 11 sedan ska jag rida ut igen. Aja hörs imorgon, godnatt!

Likes

Comments

Lennon, vardagen

Hej på er. Idag har väl varit en helt okej dag, både på jobbet och hos Lennon.

Timmarna på jobbet sprang förbi som vanligt med lite strul var det emellanåt men idag slutade jag 17 så hem direkt och bytte om till stallkläder och sedan ut till Lennon. Fixade allt i stallet först och sedan red jag i tältet. Lite stel i början men mjuknade på mot slutet men har definitivt varit finare andra dagar än idag. Stretchade honom efteråt och myste lite, han är så himla gosig. Sedan hem och laga mat och lite serie tittande och har nyligen duschat och nu ligger jag i sängen och ska strax sova.

Imorgon slutar jag 15 och då ska jag direkt till stallet och rida ut med Saga och Bob. Och sedan är det tabata 17.00. Mamma ville fixade stallet imorgon då hon ändå slutade 13 så det tackar jag så mycket för då jag bara hinner rida innan Tabatan. På kvällen ska jag sedan hem till mamma och pappa. Men nu ska jag sova, godnatt!

Finaste killen

Likes

Comments

Lennon, vardagen

Hej ledsen att det aldrig blev någon bloggning igår men slutade ju 17 sen var det tabata direkt och sen hem och äta och duscha för att sedan åka mes Saga och Kristin på bio. Den var så himla bra!!

Idag har allt gått bra på jobbet tiden har rullat på. Sedan stallet direkt med mamma. Mamma fixade allt så red jag. Och han testade mig massor men till slut släppte han och då var han verkligen fin. Har efter det duschat och lagat mat och nu sitter jag i soffan och tittar serie. Imorgon slutar jag 17 igen och då blir det stallet direkt. Nu ska jag fortsätta titta, chao!

Likes

Comments

Lennon, vardagen

Hej, två bilder från idag.
Började med att ha utsläpp imorse och det gick bra men när vi skulle åka hem kom ridskole valackerna i full fart, då hade dem glömt att sätta för grinden men det gick bra iallafall.
Haft en bra dag idag på jobbet, dagen rullade på väldigt fort och bra. Slutade ju vid 15.30 så drog hem och bytte om direkt till stallkläder och hämtade mamma. Vi hade insläppet så vi tog in alla först och sen fixade vi stallet. Mamma mockade och allt annat så fixade jag med Lennon och vi gick en sväng i skogen och han lunkade på fint och lugnt. Tog även lite bilder på honom och det börjar ta sig nu så det är väldigt kul. Har bara tagit det lugnt efter det.

Imorgon jobbar jag till 17 sen är det tabata och sedan ska jag, Saga och Kristin till Norrköping och kolla på bio. Så mamma fixar stallet och Lennon får vila och bara bli borstad av mamma. Men det behöver han. Nu ska jag fortsätta titta på Greys. Hörs imorgon, chao!

Likes

Comments

Lennon, vardagen

Hej, allt gick bra i stallet. Lennon jobbade på bra, var lite tjafsig i mellan åt men han jobbade ändå på bra. Och Evelina tyckte det var stor skillnad på honom i kroppen så det var jätte skönt att höra!

Åt sedan mat hos mamma och pappa och har efter det bara slappat. Men nu ska jag sova, är så trött! Har utsläppet imorgon bitti. Godnatt.

Lite bilder på nya saker i lägenheten.

Likes

Comments

vardagen

Hej på er. Ledsen för jätte dålig uppdatering. Men hade ingen bra dag med Lennon i fredags så efter det hade jag ingen lust att blogga om det. Han testar mig lite och vill försöka bestämma över mig. Och igår hann jag inte riktigt. Har faktiskt haft en rätt fullspäckad helg. Städade lägenheten igår efter Tabatan och efter stallet. Satte på lite saker i lägenheten som vi inte hunnit med. Sen hade jag inflyttningsfest hos mig. Och så drog vi ut. Hade en väldigt bra kväll igår, Saga sov kvar hos mig då med. Sen när vi vaknade åt vi lite och sen åkte jag ut till stallet för att se lite på tävlingen. Och nu ligger jag hemma hos mamma och pappa. Men ska snart åka till stallet igen då Evelina(Lennons ägare) kommer hit och hälsar på. Sen ikväll äter jag hos mamma och pappa. Hörs sen för nu ska jag hinna dricka kaffe, chao!

Likes

Comments

Lennon, vardagen

Godkväll på er.
Gud vad dagarna springer iväg alltså.. Hade iallafall femorna idag fram till lunch och på fritids gick allt bra. Slutade vid 17 och då åkte jag direkt hem och bytte om sedan mockade jag och fixade hö åt Lennon sen red jag i tältet. Idag var han en piggelin men han var ändå väldigt duktig. Körde lite med huvudet men tror det var för han var pigg. Dock tror jag han var pigg för att dem hoppade där inne så inte så konstigt. Men han skötte sig bra. Gosade massor med honom som vanligt. Sedan hem och äta fisk, mums! Och nyss duschade jag så nu ligger jag i sängen och ska titta lite på mobilen sen sova.

Imorgon har vi utsläppet för första gången men det ska väl gå bra. Hörs imorgon, godnatt!

Likes

Comments