Header

vardagen

​Hej på er, två bilder från idag. 
Har iallafall varit en väldigt bra dag om jag får säga det. Vi var i Norrköping i några timmar och hade egentligen tänkt att käka på pizzahut men när vi gick förbi ett thai ställe i stan så blev vi så sugna så det blev det istället vilket var väldigt gott. 

Sedan drog vi direkt och solade en sväng vilket var väldigt skönt. Nu sitter jag med datorn i soffan och bara tar det lugnt, blir en lugn kväll annars. Kom på förut att jag har en långdag imorgon på jobbet då jag har kurs 8-10 sen jobbar jag 10-19.30 så blir en lång dag men vad gör det. Nu är det mat så nu måste jag sluta, chao!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

vardagen

Godmorgon på er och välkommen vecka 43. Ny vecka och helt nya möjligheter.

Ställde idag klockan på 9.30 eftersom jag och hanna ska åka till Norrköping så kände jag att jag inte ville sova för länge. Så just nu sitter jag och dricker kaffe i soffan, ska strax upp och borsta tänderna och ringa Hanna. Vi åker väl strax när jag är klar. Blir nog en bra dag, hör av mig senare chao!

Bild från igår

Likes

Comments

vardagen, träning

Ja hej på er. Ledsen för dålig uppdatering idag.
Kvällen igår och dagen idag blev inte riktigt som planerad men igår drog jag ut på krogen. Först år jag hemma med mamma, pappa och Marcus och sedan drog jag till Hanna min jobbkompis och förade lite med dem tills Hanna min kusin slutade jobbet och då fixade vi oss och sedan drog vi till Harrys. Och jag hade verkligen en toppenkväll. Det var längesen jag hade så kul faktiskt.

Men det fick jag sota för idag, mådde inte alls bra imorse så blev inget i stallet utan har bara legat hemma och försökt piggna på mig så jag skulle orka med Tabatan. Vilket jag till slut gjorde och jag och Elise drog dit. Idag var det väldigt jobbigt så jag hoppas på otrolig träningsvärk de kommande dagarna. Nu ligger jag i sängen och ska strax sova!
Imorgon drar jag och Hanna till Norrköping en sväng. Hörs imorgon, chao!

Likes

Comments

vardagen

Hej på er, blev en kall och frusen halvdag i ridhuset. Tävlingen gick fruktansvärt fort måste jag säga vi var klara redan 13.30 dock skulle vi bygga om inför imorgon men jag drog lite tidigare då Anna var själv hemma för att mamma och pappa är i Västerås och kollar på Marcus när han spelar bandy.

Så nu ligger jag under filten i soffan och försöker få upp värmen och dricker kaffe. Men ska nog dra ut till skogen med Anna nu så hon får röra på sig lite. Har ingen aning om vad resten av dagen har att ge men vi får se. Hörs senare, chao!

Likes

Comments

vardagen

Godmorgon, blev lite ändringar igår. Jag drog aldrig till Moa för Marcus kom över och åt med oss ju och han blev kvar ganska länge. Sen tittade jag på en Beck film och sedan gick jag ut med Anna och gick och la mig.

Nu sitter jag i soffan och dricker kaffe ska alldeles strax gå och borsta tänderna och sedan åka till trolldal. Ska ju jobba där idag och imorgon på tävlingarna. Men nu rullar klockan iväg och det är dags, chao!

Likes

Comments

vardagen

Hej igen, har haft en väldigt bra fredag om jag får säga det själv. Gick ca 6 km ute i skogen och sedan åkte vi direkt till Intersport där jag köpte nya träningsbyxor.

Sen vid 14 åkte ju mamma och jag till veterinären med Anna men dem hittade inget fel. Men Anna var inte så hjälpsam så hon fick lugnande och är helt borta nu fortfarande.
Har precis kommit hem från att ha varit och handlat lite med pappa nu ska jag bara ta det lugnt tills Marcus kommer sen ska vi äta ihop. Troligtvis drar jag till Moa senare om det inte blir försent. Hörs nog imorgon, chao!

Likes

Comments

vardagen, träning

Godmorgon på er. Vaknade runt 9, hade tänkt ställa klockan men brukar ju alltid vakna runt 9.30 men inte idag vilket var skönt för så slapp jag stressa eftersom jag och Hanna hade bestämt att åka till skogen vid 10. Så har precis druckit klart mitt kaffe och ska upp och borsta tänderna.

Direkt efter skogen åker vi till Intersport, då jag behöver köpa nya träningsbyxor.
Men vi hörs senare, chao!

Likes

Comments

vardagen, träning

Hej på er. Dagen på jobbet gick väldigt bra och även väldigt fort om jag får säga det själv. Direkt när jag kom hem runt 16 så tog jag lite yoghurt och sedan bytte om och mötte upp Hanna och sedan drog vi till Hälsokällaren och körde 30 minuterspass. Och nu är jag hemma, har precis varit ute med Anna och kastat boll på tomten. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen kolla serie antar jag, vi får väl se.

Imorgon ska jag ut i skogen tillsammans med Hanna och Anna och röra på mig lite efter passet idag. Annars ska jag och mamma till veterinären med Anna vid 14 också då hon kliar så mycket i öronen så vi får se vad som händer. Hörs imorgon, chao!

Likes

Comments

vardagen

Godmorgon! Sitter i soffan och laddar upp för några timmar jobb. Längesedan jag gick upp såhär tidigt, men skönt!

Likes

Comments