Vuxenvärlden är kaos för mig! Att sluta gymnasiet utan råd och tips hur jag ska hanterar saker o ting var tufft för mig i början. Jag har fått hjälp hittils vart jag befinner mig än idag. Tack vare denna personen så skulle jag inte stå här idag, men det är en bit kvar innan allt är stabilt och innan man kan släppa taget om oron som alltid cirkulerar runt än.

För bara några dagar sedan fick jag göra 2 olika tester inom af dvs 245 frågor jag skulle svara på och ett häfte med 4 (A4-papper) jag skulle kryssa i. Jag gör det här för att enklare få stöd vad för jobb som funka för mig, då jag har en nedsatt funktionshinder (Autism) plus så har jag min:

(S-rygg) skolios så jag får inte ha för tungt jobb heller. Och det är absolut inte lätt o leva med, det jag framför allt avskyr med människor är att dom jämför MIG med andra funktionshindrande. Vilket jag inte acceptera!! MEN NU ska vi går framåt och inte stanna där vi är. För jag ska lyckas och jag gör inte denna resan själv. Ni är med min resa mot arbeteslivet!! Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godkväll alla hjärtan!
Ligger i soffan hemma oss svärmor och kolla på Carina Berg (testa på tuffa jobb) eller vad det nu hette.

men nu mina hjärtan om ni är vakna och har ett ljus hemma oss er, tänd ljuset och skänk en tanke till era nära och kära. skänk en tanke till dessa liv som hamnat i botten i livet som vill finna sig till ljuset. och tänd ett ljus för någon som är borta i livet som har lämnat en stark sorg!

nda ett ljus eller 2 två kan betyda mer än ett ljus. det kan betyda både kärlek och omtanke. men även lyckan och glädjen man kan finna i det vackra ljuset. Känner du någon som mår dåligt på alla sätt o vis så tänd ett ljus och skänk en tanke. För en vacker dag stå man där och funnit ljuset❤

Ett starkt tips till dig som har en stark sorg, ta ett fotografi på någon som saknas i livet och sätt den bredvid ett ljus och skänk ett par ord varje dag. För ditt psyke så kan du bearbeta din sorg. Kram på er❤


Likes

Comments

Hej alla fina!
Idag är det helg och alla får äntligen koppla av från jobb och skola eller ja de flesta som inte jobba helger!

Jag hoppas att ni alla mår bra och ta hand om er själva, vill bara påminna er att inte glömma dom fina orden "Jag älskar dig" är ett ord som alla barn vill höra så dom vet att dom är älskade av sin mor & far eller varför inte syster och bror. Att man är accepterad av sin egna familj eller vänner.😀❤

Dricker en efterlängtad kaffe och andas in djupa andetag för att njuta av denna dagen på allra bästa sättet. så varför inte förmedla det viktigaste budskapet ni kan säga till era nära och kära. Ni som läser min blogg är bäst & underbara. kram på er🎈🌸

Likes

Comments

Livet som pälsdjurs allergisk!

Jag älskar djur i överlag för man kan prata med dem. Alla som har hund & katt förstå mig att djur i överlag är sällskapsdjur.

Så mycket kärlek dom kan sprida sig till alla människor. Man kan lita på dem mer än människor, dom sviker inte än.

När jag möter på djur som idag under dagens promenad så ville jag klappa djuren men tyvärr är jag allergisk. Dom är ju så otroligt söta så det finns inte!!❤ visst finns det mediciner men det är inte alltid man har ekonomiskt råd😉 önskar er alla en underbar kväll och sköt om er💕

Likes

Comments

Kära vänner!

Nu börja det bli kallt om dagarna! varje morgon så kliver man upp ur sängen och sätter på sig sina goa tofflor som ska värma mina fötter från det kalla golvet. Jag hoppas att ni alla ha en underbar dag oavsett kylan.

Ett varmt bad hade jag rekommenderat under denna årstiden! Skulle jag göra nu om jag hade badkar, men dessvärre så får man vara klädd i två stora hoodies ,bli nog varmare efter maten ska vi se.

Jag älskar att skriva av mig och marknadsföra men samtidigt göra alla andra glada genom att lägga ut budskap, jag vill bara förmedla er alla även JAG har varit i den mörkaste svackan. Och det gör mig starkare per dag som går även om jag har typ NOLL FRIENDS som jag inte träffa längre. Men då känner jag att man ska lägga all den energin man har att söka till jobben man vill ha och försöka hitta sin inre ro och samla krafter efter all slit, svett, blod och tårar. Det viktigaste budskapet ni alltid ska ta med er även vid dom jobbigaste stunderna " Du kämpa aldrig ensam, det finns alltid någon vid din sida" .

Älskar er och även du är älskad av någon här i världen. BE strong and u are stronger more than U know!!


Likes

Comments

Känslan av att man aldrig vet vad som kommer hända dom närmaste dagarna i ens liv, att hjärtat krossars eller att man får värsta dagen. men ändå försöker man går igenom dessa dagar även vid dom svåraste tiderna. Man får aldrig den tiden att koppla av eller lägga sig i sängen och gråta ut sin frustration och sorg.


SOMEDAY...

Att man lider av sorg efter sin styvfar som dog för 10 årsen och saknar omgivningen av kärlek och att man är så utmattad i kroppen som man fick kämpa igenom skolan och KÄMPA igenom skadebeteende och självmordsförsök. för man kände sig konstant ensam, oälskad och hade en temperament. tekniskt sätt klarade jag av skolan tack vare en viss person som fanns där för mig även vid hans jobbiga tider. Ibland önskar jag att man kunde spola tillbaka tiden då daddy levde! Jag minns fortfarande när han sjöng " Min fot är död"


Psykologiskt hjälp

När jag fick hjälp för mitt mående så skulle jag skriva ner allt på papper (bok) som ingen skulle få tag eller läsa. eftersom jag är inte den som vill tala öppet om mitt mående eller vill att folk ska veta att jag är en trasig diamant bakom mitt leende. Fick så goda tips att jag skulle lyssna på musik som gör mig glad, ta promenader med den närmaste du älskar eller varför inte ensam. Jag skulle träna på att inte fastna så mycket på det förflutna eller på de som har sårat mig som djupast.

Träna på att lita på män i överlag och samtidigt vänner som har gått bakom ens rygg och sårat än. Folk tror att jag är hur stark som helst, men jag är en emotionell kvinna som har så mycket tankar och frågor. tex: Vad har jag gjort för att bli behandlat på det sättet?


Bjuder på låtar som får mig att mår bra, dels country och att tillägga är han "The country king"

Likes

Comments

Godmorgon kära läsare!

Hoppas ni har sovit gott inatt och drömt sött. För det har jag gjort inatt för en gångs skull.

kom nyligen hem efter en promenad med sambon. är så trött i kroppen psykiskt så det finns inte ord till att beskriva min trötthet. I stort sätt kommer denna dagen bli en lugn dag och kommer försöka umgås med sambon så mycket det bara går idag.
Tyvärr har jag inte bloggat på några dagar eftersom mitt mående gick ett steg före bloggandet. önskar er alla en fortsatt bra dag🌸 kram🌸

Likes

Comments

Hejsan alla kära vänner!
hoppas att allt har gått bra för er i skolan & jobbet?! och självklart mår bra?

Idag blir det att ta det lugnt och söka jobb! men imon ska jag till möte oss af. men det roliga är att jag inte har andra rena byxor och jag kommer låna min sambos gamla byxor! och det roliga är att dom är ljusblåa!!!

Med andra ord har jag inte haft ljusblåa sen jag var 12år då jag fick min första mens och idag är jag 20år så det var ett tag sedan!!
jag som har sådan dåligt självförtroende tycker att jag får en stor rumpa!!😂
Ljusa byxor brukar ju framhäver människans former.
Jag får helt enkelt vara tacksam för att jag får låna ett par byxor.
önskar er alla en toppen dag. kram

Likes

Comments

Godkväll mina kära läsare!
Tyvärr har jag återigen inte haft tid eller ork till att blogga, men dels har jag inte haft några idéer vad jag ska skriva.

I några dagar om jag minns rätt så har vi kollat på biggest loser hemma oss svärmor och då fick man känsla att försöka träna igen. men tyvärr är det sådan trist väder ute med mycket regn och blåsigt och då orka man inte gå några motioner.

Idag mår jag bra men är lite trött psykiskt! har inte så mycket kraft inom mig pga jag tänker så mycket om jobb hit och dit. och min mage krångla konstant.
önskar er alla en trevlig kväll.
kram

Likes

Comments