Nämen hallå!

Vad trevligt att du kom förbi min blogg 😀 först och främst vill jag be om ursäkt för dom senaste "snapchat filtrena" men dessvärre kan jag bara ladda upp bilder från snap bilderna när jag blogga via mobilen.


För bara några dagar sedan skrev jag med en underbar tjej som dels träna och blogga. Och jag hade sådan frustration ang min träning och kropp så hon gav mig en massa komplimanger som fick mig att sköta träningen och minska ännu mer på sötsuget 😀 det här med positiv energi får än att mår 10 000 gånger så bättre än allt negativt som flöda runt omkring.!

Idag vaknade man upp runt kl:10 tiden för att äta en nyttig frukost med sambon. En tallrik fibrer havregrynsgröt och flaska vatten på cirka 800ml (dricker mellan 1 - 2 flaskor till frukosten).

1h efter frukosten så tog vi en powerwalk ute vid prostsjön 😂 med min astma så log jag efter så fick springa lite efter min sambo. Seriöst känns som om jag inte ha rört min kropp på fruktansvärt länge.

Men sedan åkte vi uppåt mot ett ute gym och körde marklyft, situps osv.

Jag hoppas att ni fick en underbar dag som jag, eller om ni till och med hade en ännu bättre dag ! Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Godmorgon alla kära vänner! 

Hoppas att ni alla mår bra? För det gör jag. Nu talar jag nog för alla som har drabbat av mobbning av olika grader eller bli mobbad än idag i skolan eller på jobbet! Efter 10års mobbning, 2 döds sorg och olycklig liv så har jag hittat ljuset. Visst nu ska vi inte säga att jag alltid ha ett leende på läpparna, men jag har hittat chansen där jag kan få vara lycklig utan att någon ska förstöra MIN lycka! 

Til er som bli drabbade av mobbning så vill jag ger en tum regel:

" Bryr er aldrig om folks negativa kommentarer om hur ful, äcklig och vidrig du är" för vi alla vet att ingen i denna värld är varken ful eller äcklig. Alla är unika och vackra på sitt sätt och det är insidan man ska se efter! Alla har sin charmighet som finner ut till någon som kommer älskar dig en vacker dag. 

Om du möjlighetvis är ensam i skolan och inga vänner!? Ser det som en fördel även om det kan vara en lång och tråkig väg! Men då kan du lägga all fokus på dig själv att lyckas i livet! ALLA trasiga diamanter kommer lysa på ytan en vacker dag!  Ser bara till att du kommer till din slutända och finn din lycka med passion och lust. Du kommer aldrig kämpa ensam för du kommer alltid ha någon vid din sida. Go girl/boy!! Du är älskad och omtyckt. Kram på er ❤

Likes

Comments

Godkväll kära vänner!

Alltså det här med träning för min del kan vara kämpigt, för 1årsen tränade jag riktigt hårt men sambo livet blev verkligt med snabbmat. Så nu försöker jag komma igång igen men jag tycker det är svårare med P-staven.

Idag har jag kommit i en jobbig period där jag är missnöjd med min kropp och vissa dagar " jisses vad vacker jag är " 😂 livet är hårt med man ska inte fastna i det mörkrar!!😘 kram

Likes

Comments

God dag!

Hoppas ni alla mår bra!? Själv mår man prima idag.

Dagen började med att man åkte en liten tur runt orten och sedan blev det en spontan städning konstigt nog. En liten om möblering i lägenheten.

Likes

Comments

​Godkväll mina kära läsare!

De senaste tiden jag har kollat runt på olika sociala medier så ser jag en massa näthat som går över gränsen. Där dels barn som jag anser inte fått den uppfostran hur man ska behandla sina medpersoner oavsett känd eller icke känd! Jag heter Sofia Larsson, på 20år med diagnosen autism som i stort sätt fick uppleva mobbning i olika grad under min skolgång. Där av jag har empati och förståelse hur folk mår. 

Alltså ni som tycker att det är roligt att utsätta någon för fara fysiskt eller psykiskt är noll tollernas! Jag var en ensam varg och är det fortfarande, okej jag kan erkänna att jag har max 2 bästa vänner som jag träffa ytters sällan pga jobb& förhållande. 


Men min fråga till er som äventyra andras mående, hur stolt är du över ditt beteende!? Kan du se dig själv i speglen med handen på hjärtat och intala dig själv...

- Jag är den perfekta sonen/dottern/ i denna världen och mina föräldrar är stolta över det jag gör! 

Okej! Det vi kan resonera tillsammans är att vissa föräldrar har ingen aning om hur sin unge hanterar sociala medier och ska leka kaxig bakom skärmen, ska skrämma andra men bakom denna "elaka själen" så är du egentligen en snäll individ. Men saknar denna specifika umgänget eller är en ensam trasig diamnt som måste sticka ut i mängden för att synas. Kära människa det hjälper inte! Du skada andra och även dig själv för att folk som blir utsatta hamna i dåligt självförtroende.Jag tror inte det minsta att du är stolt över din insatts som fått andra att mår psykiskt dåliga. 

Jag tycker att alla bör tänka om igen och funderar lite hur man ska behandla sina medpersoner. Hur vill du att folk ska behandla dig!? Även om du är känd eller inte. Ska vi respektera vandra om man vill ha privatliv i sitt egna hem eller ha en egen tid med sin älskade man/ fru / familj som man i stort sätt förtjäna. Efter allt jobb och slit. Tycker ni att det är okej att skriva hat eller skrika hat till andra som redan mår dålig!? Det min mor lärde mig under tiden jag var mobbad innan min period av slagsmål blev inblandat.

-Dom som älskar att hata dom gillar att provocera dig, hur du regerar mot all hat. Om du sluta regarerar så kommer dom tycka att det är tråkigt att  mobba dig för du har slutat regera. (Ett bra tills till er alla som blir mobbade eller er som får näthat) 

Jag är levande beviset som överlevde från mobbning, mina självmordsförsök!! Är idag lycklig med min sambo som jag älskar på riktigt och bli älskad av. Önskar er alla en trevlig kväll och tänk på att behandla era medpersoner rätt❤ kram

Likes

Comments

​Godkväll mina kära vänner!

Har du någonsin användt privitivmedel utan att få ångest över din vikt!? För att inte få missuppfattningar tycker jag att alla kroppsformer är vackra!❤ 

Jag har användt p-staven i minst över 1år nu och jag har gått upp i vikt runt om magen och självklart huvudet! Men har ändå mina " 3 pack" runt magen lite synligt. Men på något sätt tycker jag att det är svårare o träna när man har pstav? Är det någon som träna, fast man har privitivmedel? Vill verkligen få den formen jag hade för 1årsen typ men inte allt för smal😂 önskar er alla en trevlig kväll, kram❤

Likes

Comments

​Klockan 07:00 ringer alarmsignalen! För att fixa mig inför tandläka besöket och eftersom jag la mig väldigt sent inatt kl:02:30, kan vi räknar med att jag fick för lite sömn och var otroligt trött. 

Men idag på besöket räknade jag med vanlig kontroll undersökning!!! Men tack vare att jag har metallstångar bakom dom 4 tänderna i övre och - under tänderna, så blev det infektion av att jag inte användt dom minsta borsta som man drar längst tandköttet/mellan tänderna 😯 dels har jag inte haft den ekonomiska delen för att ha råd för o köpa just dom dyra produkterna för att sköta mina tänder. Men idag fick jag offra min plånbok för att behålla mina tänder.

Just nu efter besöket mår jag som alltid illa och har huvudvärk!! Men vi får klara av denna dagen 😀 önskar er alla en trevlig dag. Kram!❤

Likes

Comments

​Godkväll!

Jag har dessvärre haft en bloggpause pga psykiskt mående. Jag har saknat en person otrolig mycket som dog för 10årsen just idag den 5 aug😭 så det blev en pasue från nätverket i överlag mer eller mindre. Vill bara meddela att ni ska ta vara på tiden medans era föräldrar, syskon, kusiner osv lever!!! För en vacker dag finns dom inte kvar vilket är sorligt nog😭❤ kram

Likes

Comments

Godmorgon!

Inatt kunde man absolut inte sova pga värmen. Jag är ju den som håller om min sambo och håller i ena hande, ja men tänk er skeden fast det är jag som håller om honom😉

Men dagens planer är att kolla runt på arbetsförmedlingen och sen kolla på film tills sambon kommer hem. Och ikväll blir det att tänka igenom vad man ska äta till mat idag. Innan dess får ni alla har en underbar dag. Kram❤

Likes

Comments

​Godkväll! 

Eftersom jag inte bloggade igår så berättade jag inte om min åsikt angående om "Nocco" med smaken annans. Jag i övrigt älskar annans och jag kan tänka mig att fler tjejer här i sverige älskar denna drycken.

Smakmässigt var den utsökt och hade denna härliga smaken av annansen. Om den inte var så dyr hade jag lätt köpt den fler gånger.

Gillar eller kommenterar om just du har druckit denna och bjud gärna på era åsikter om smaken. Godnatt babes och ta hand om er nu!❤

Likes

Comments