Idag visas den sista filmen "Star Wars: The Last Jedi" innan skandia biograf stängs som även är känd för metropol. I 9år ägdes biografen av en herre innan svenska bio tog över och idag efter 102år stängs det.

Värnamo kommer öppna en ny biograf som är mycket större, men man kommer ju sakna den som är liten och mysig.❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vanligtvis vid denna tiden skulle jag vara vid jobbträningen men det får dröja tills min leverans kommer. Så jag invänta sms från min handledare så jag vet när jag ska börja! 😀

Så idag på morgonen så somnade jag om i soffan, hur länge det vet jag inte. Fixade frukosten vid 11:0o tiden "2 stekta ägg med spenatsallad och jordnötter"

Åh det bästa av allt var julmusiken! 😍 visst jag har ingen julstämning sen 2år tillbaks men det är något jag ķommer ev få tillbaks den dan jag får barn. Då ska jag göra allt för att barnet ska mår bra😇

Hoppas ni alla mår bra!❤

Likes

Comments

Årets jukmarknad var det mysigaste här i Värnamo! annars så brukar julmarknaden vara ute vid centrum.😀 så idag efter dagens ärende så åkte man ut till apladalen och det var både ljus och mycket folk!!

Tyvärr så var det halt så man höll på o trilla ett antal gånger och mitt högre knä kände sig stel då jag föll från cyklen när jag var med om en trafikolycka sen januari. Nu är man hemma och har precis tagit ett varmt bad o ska fixa maten när som. Kram

Likes

Comments

Kan inte tacka er tillräckligt för all stöd och all hjälp på vägen, även om det fanns negativa personer runt om kring mig😪 men nu  lägger jag all fokus på att kämpa till ett mål som man ska sträva efter. 4 timmars arbetsträning i 5 dagar under en vecka (3månader) vilket betyder att både jag & min sambo får ensam tid från varnadra. (vi klaga inte ) Fast jag snarare ska utvecka mig till heltids jobb vilket är en positivt men även om det kommer vara en jobbig väg då jag behöver positiv cread till att klara av detta. Sen får jag helt enkelt acceptera att det kan finnas jobbiga dagar. Kram till er alla❤

Likes

Comments

Är på banan snart och är så glad att jag har kämpat så här långt i livet. Önskade bara att folk kunde se hur mycket en underklass kan kämpa med svett, tårar och blod för att få ett jobb.

Imon ska jag på kort info möte klockan 9:30 där jag ska ha praktik jobb och senare vid 13:00 tiden ska jag på möte med arbetsförmedlingen och försäkringakassan😁 är så glad för den hjälpen jag har fått. Hade inte klarat såhär långt utan all kämpande och stöd från sambon och att jag hade ett mål att stäva efter!😀

Likes

Comments

Som alla vet så träna jag men har för det mesta sug efter sötsaker nu när jag har min period!

Det var milkshacke med kladdkaka (glass). Under all kritik som min mage inte gillar. Efter denna sockerbomben så gick jag 3km's rundan med sambon. Nu mot kvällen bli det en nyttigare middag och ni får ha en forsatt trevlig dag😘

Likes

Comments

hallå alla underbara läsare!

Kan inte tacka er nog för att ni tar er tid att läsa mina inlägg. Just nu bli det en liten tankeställare hur jag mår i detta stadiget som troligtvis någon som kan locka sig att känna igen sig mer eller mindre.

För övrigt håller jag på med träning för min hälsa och mitt mående, det finns både för och nackdelar. Mitt mående när jag har min mens är att jag vill tröst äta med en påse ostbågar för jag har brutala smärtor men jag försöker bita ihop att inte köpa men det går inte. Jag vill inte hålla på o äta sötsaker så fort jag får mens eller unna mig.

För jag vet att jag har en mage som har blivit en förbättring på. Inte lika tung eller ivägen. Men visst man känner ju sig fortfarande rund om magen när man inte få denna komplimangen att jag är duktig, att jag kämpa på bra eller ge mig sparken på röven för att jag ska lyckas till mitt mål.

Det är så påfrestande för jag vill inte vara den "tjocka" som ska unna sig när man ser en söt godbit framför mig. Jag behöver någon som ändra mitt tankesätt och inte ha en irriterande ton som man tröttnar på med i längden. Visst jag träna ihop med min sambo, men som vi alla vet är inte livet alltid blommor och bin! Och man försöker ju med all sin kraft att ge komplimanger till sin partne för att hen inte ska ge upp sin dröm att mår bra i längden!👊Jag säger till nin sambo "Åh vad du är duktig, grym, och att han kämpa bra" och absolut bättre än mig utan tvekan"

Ingen dag är sig lik! Oavsett hur du än ser ut så är du vacker på ditt sätt❤ jag träna enbart för bättre liv och mående och absolut inte att få blickar eller uppmärksamhet. Utan enbart för mitt mående.

Men nu kära vänner ska jag vila från träningen då kroppen inte ha kraft just nu under min period👊

Likes

Comments

Äntligen kära vänner har jag väntat länge!

Jag trodde att af hade totalt dött men idag fick jag en påminnelse sms från af att jag ska på möte imon (28 nov 2017) klockan 11:00 på möte.

Förhoppningsvis hoppas jag på bra besked nu när det är 1 månad (December) på detta året och jag vill helst ha ett jobb innan jul pga jag vill ha rutiner under Dec- månaden mer än träning och måltiderna😂

Nog om det!, idag har jag börjat följa den andra säsongen med "Dessert mästarna"

på kanal 5 klockan 20:00!!! (MÅNDAGAR )

Likes

Comments

Sparkly Lace Gown
Maxiklänning 699kr

Egen åsikt: En otroligt vacker klänning som vilken kvinna kan ha på sig under jul & nyår eller varför inte vilken festighetet som helst.

Scallop Body Back Bodycon
Fodralklänning -Burgundy
399kr

Egen åsikt: Älskvärd klänning under en höstkollektion, passa även bra till jul&nyår.

V-back Lace Up
Knit
Stickad tröja - svart
224kr

Egen åsikt: Älskar mysigheten och V-formen. Lätt till vardagen när man vill klä upp sig lite fint.

Sleeve Focus Knit
Stickad tröja- light grey
Melange
224kr

Egen åsikt: Lika mysig som jag tyckte om förrgående plagg. När man fryser så kan man sätta på sig en stickad tröja och mysa ihop sig.

Här är kläder som jag tycker är så vackra som jag vill tipsa er. checka gärna in Nelly.com

Likes

Comments

Idag blev det en sväng in till Anderstorp för att hämta upp nya vinterhjul till bilen och på hemfärden fick man en underbar överraskning.

Fars dag var inte så pass länge sen och eftersom jag inte kunde åka till graven just den dan så blev det en sväng in till Forsheda kyrka❤.
Helt ärligt så bli jag glad både hjärtat och själen för att vissa uppskattning att jag inte ha glömt den finaste mannen som gav min mor den kärleken hon fick och fanns där för oss syskon. Tyvärr gick han bort för 10årsen  och saknaden är stor varje dag så länge jag lever och andas på denna jord!!

Jag kommer aldrig någonsin glömma bort mannen och legenden som var den hjärtgulda och kärleksfulla mannen❤

❤R.I.P daddy❤

Likes

Comments