Hejsan, nu var det ett tag sen jag bloggade! Men det har hänt mycket i mitt liv och jag har inte haft tanken till att blogga över huvud taget! Just nu har jag praktik i 4 veckor men går sista veckan som kommer, solen skiner verkligen gött ute. Som ni kanske förstå, tar jag studenten till sommaren och då är det mycket planeringar osv. men ni får har det så gött.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

~Varför lägger du inte ut lika mycket bilder på dig & din kille? ~

HejHej, som ni såg på rubriken ska jag då svara på en fråga! det är fler som har frågat mig varför jag inte lägger ut så mycket bilder på oss längre.

För min del så håller jag det mesta privat och orka verkligen inte lägga ut så mycket som jag gjorde förr när man var riktigt nyförälskad sen dag 1. Jag och J hade väldigt mycket bråk under vissa perioder. och det slutade oftast med att jag hade starka åsikter som jag ville skulle bli hörda. och han ville bara göra slut så fort något inte var på hans vilja. Men just nu håller jag bilderna privata för oss själva o ta väldigt sällan bilder på oss. jag lägger väldigt mycket vikt på skolan för jag har bara 1 termin kvar på gymnasiet och det är så viktigt! Just nu ska jag funderar på praktikplats osv. Men vad är viktigast? ta bilder och skryta om vårt förhållande? elr ta livet som om det vore våra sista dagar och njuter av livet men samtidigt som vi måste kämpa för våra mål

 Just nu stöttar jag min kille all fyllo för nytt jobb och stabilitet i arbetslivet samtidigt som jag sköter mitt. Jag är så glad att jag har kunnat sova riktigt ordentligt dom 2 senaste nätterna. Utan killen hade jag inte kunnat samlat mig för allt pluggade & prov mot slutet av terminen. Äntligen tar har julavslutning imon! Men även så försöker jag hålla förhållandet i liv och går framåt och se vad dagen har o erbjuda. Vissa dagar är hemska och vissa dagar är bra. det har lite på vilket hurmör man är på! ibland har man varit skit trött och sen är killen kanske sur för chefen är helt pucko och då måste man lyssna på sin älskling för att han måste lättna på hjärtat! Så förhållandet är så mycket viktigare än att skryta om sitt förhållande via sociala medier. även om folket tycker det är goals.


Likes

Comments

~Torsdag~

HejHej idag var det sista dagen man var nere vid åkanten, igår och idag har man städat&diskat, efter det så gick jag en liten promenad och tog lite mäktiga bilder när frosten låg på marken. Finns även på min sida på facebook: Sofijahs Photo .

Likes

Comments

~Ny vlogg

Likes

Comments

~Dåligt bloggande~

HejHej, jag vill först och främst ber om ursäkt för dåligt bloggande, det är så mycket plugg och projekt. Samtidigt som jag vill umgås med min älskade & så håller jag på med att vlogga & fotograferar. Det är väldigt mycket på en o samma gång samtidigt man har skolan vid sidan om.

Jag är skoltrött och det kan jag helt enkelt medger om! Men jag vill tacka älsklingen som får mig att kämpa och som har hjälpt mig med mitt projekt.

Äntligen har min faktura kommit från abc-gruppen där jag har beställt studentmössan & mjukiskläderna till. Jag har ju visserligen ångest över storleken till studentmössan. vem har inte det? eller är jag ensam om det?

Enligt mina beräkningar är det 3 månader tills jag är 20år & 7 månader till balen och studenten!! Längta så möe! För att avsluta mitt bloggande så vill jag dela min photo sida & min youtubekanal: 😃⬇⬇

SofijahsPoto

Sofia Larsson

Likes

Comments

~Fruktanvärt trött~
Hejhej, här sitter jag på en religions lektion och är skit trött, utanför fönstret står det två störande brudar (dvs fjortisar.) Jag är något så otroligt trött när det kommer till skolan, så mycket energi jag lägger på att allt ska bli bra, på måndagar & tisdagar är det rena "sjävmordslivet" jag avskyr"Historia, Naturkunskap & Religion, det är inte alls min starkaste sida!! Vem skulle tror att mitt sista år på gymnasiet skulle vara så fruktansvärt jobbigt?! Men som tur har själva praktiken nere vid Resturang Åkanten, räddat mig från lektioner. onsdagar & torsdagar samt fredag är mina bästa dagar.

När det väl är söndag, vill jag inte ta mig till skolan dagen efter, jag är så trött! Samtidigt jag inte vill till "fotografi bild (foto) längre, för det är bara slöseri med onödig tid om man inte får någon hjälp över huvudet taget!! Nejnej men om jag går i samhäll och naturlinjen så hjälper han mig hjärna...och ev sluta kalla mig för öknamn -.- jag har liksom ett namn och vill inte bli kallad för " Restaurang tjejen" -.-

Men men det är bara 5 veckor kvar sen tar jag julavslutning (vilket jag längta till) m¨åste samla krafter till nästa termin. Dock är det 3 månader kvar tills jag är 20 och 7 månader kvar tills jag tar studenten!! yeeeey!

Ska bara till lägga här mot slutet att jag & babe har återförenat oss. och denna gången är det så mycket bättre, kan inte vara mer stolt över honom. 1år & 2 månader idag.

(vi ville inte räkna bort den månaden det var kaos mellan oss)


Likes

Comments

~ Kolla gärna dagens vlogg~

Likes

Comments

~ Dagens fix~
Hejhej, här sitter jag var i skolan och studerar "Religions projektet" så man kan säga att jag håller på o svara på några frågor angående en uppgift " Tolkning av en text" medans man väntar på skjuss. Jag hade sådan tur idag som fick hjälp av Anders!! HAN offrade sin lektionstid till att hjälpa mig, jag skulle ju skriva ut mitt arbete som jag skulle ge till Natur läraren, men som vi alla vet som går på figy så suger deras skrivare... så jag fick maila mitt arbete till honom så han kunde lätt skriva ut den åt mig...phuu!! vilken lättnad kan jag säga till er.

Då slapp jag bli röd markerad av natur läraren! Men tänker bjuda på en grym bild som jag gjorde på fotografin idag, kram

Likes

Comments

~Saknad själ~

Hejsan, idag kände jag mig för att öppna mitt hjärta efter att jag lättnade mitt tillstånd igår tack vare min älskade lillasyster. Med henne kan jag prata om när det kommer till "killar" för hon förstå mig vad jag tycker är rätt & fel & får höra hennes konkreta resonemang! Vad som är ett moget beteende bland vänner & män. Jag saknar en viss själ i mitt liv, han som fanns där & stöttade mig i alla lägen. vi hade ett unik kärlek som folk inte förstod förutom våra änglar "hans far & mor" dom är så något otroligt underbara människor. Utan honom skulle mitt liv rasa fullt ut, vi båda har ju inte haft den perfekta tonen mot varandra då vi slutade fråga varandra den viktigaste frågan. Jag vet att den mannen är den rätta för mig & det vet jag men för att allt ska funka som vi ville så är det att förändra sig till det bättre i beteendet! Och jag måste däremot försöka stå på fötterna på marken i alla lägen, jag mår bara en bitch i tonen men för det mesta är det pga att jag inte orka med folk som trampa på mig! Vilket mitt ex har bett mig att inte låta trampa på folk men det gäller även honom! Jag & mitt ex hade en stark kärlek till varandra, men när saker och ting blev för mycket kunde det sluta till tårar, bråk och ibland break up pga konflikträdd, om jag stöter på problem vill jag lösa saker o ting, men i hans fall låser han sig pga hans barndom, han sprang ifrån konflikter. Men nu är vi båda stora nog att lösa saker på ett konkret och vuxet sätt! Men nu ska jag fan lägga fokus på skolan & extra jobbet när dom kallar in mig. puss o kram


Likes

Comments

~Onsdag~
Hejsan alla babes! hoppas allt är bra med er? själv är man lite trött & stel, finns inget annat än ligga o trökar om dagarna. Som ni troligtvis vet så är jag singel & helt slut nu efter allt tänkande. under 2 dagars nätter har jag haft underliga drömmar då jag inser att jag starta en ny kula i verkligheten!!

NI anar inte hur mycket jag egentligen saknar mitt ex, men evigt tacksam för att vi är vänner men sen helt enkelt får vi se vad framtiden har o säga! Helt ärligt denna grabben är något så speciellt vilket som gör att jag har fastnat vid hans sida. Om ni inte tänker efter o läst min blogg tidigare så har jag förändrats till det bättre & gör mina mål och uppfyller dem, tack vara 4 veckors praktik har jag äntligen fått extra jobb till o börja med! Awesome och jag sökte jobb sen November 2015! Så allt är ju tack vare mitt ex för allt oroligt stöd & hjälp man har fått. Men nu kämpar man in i det sista! Och jag är otroligt glad över att jag & min sessa har blivit goda vänner igen!

checka gärna in i min yt-kanal och kolla på gårdagens klipp! klicka på texten nedanför!

~Min älskade sessa~ Puss & kram 


Likes

Comments