Äntligen!!

Hejsan, hoppas ni alla mår bra? för det gör jag!! finally har jag klarat min matte, blev äntligen godkänd efter att kämpat med den i åratal.

Och inte nog med det så kom mitt paket i förra veckan i söndags, var så hyperglad för postnord hade slarvat bort min första leverans , så jag fick kontakta abc-gruppen så dom skulle göra en ny beställnings grej och det skulle inte kosta något, efter 4 veckor så kom leverans, blev så sur att jag inte kommer låta mina vänner beställa via abc-gruppen haha, men det är ju postnord jag ska klaga på!!

Men det var ju mina positiva saker som jag ville nämna, så nu ska jag fixa mig för kvällen, ska diska, borsta tänderna, bädda till sängen och lämna in mitt arbete till herr naturlärare, fyfan vad jag har kämpat! dock tror jag att jag kommer få göra omprov om energi osv. gick nog inte så bra för mig när jag skulle skriva provet, och inte nog med det ska skriva ett arbete om kubakrisen med en annan klasskamrat på historian. svårt men måste göras, sen ev en ny chans att göra om provet så måste öva till det igen för säkra sidan. Men samtidigt försöka koppla av nu i helgen med killen då jag inte se röken av honom då han jobbar kväll denna veckan! Så godnatt!!

bjuder på lite bilder från elmia och byckorna Samt rosorna jag fick från svärfar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

" Trött, seg och värk"
Hejsan alla mina godingar!

Vad mer kan denna dagen erbjuda! jag är så fruktansvärt trött och seg så det inte är sant, inte hungrig även om jag brukar äta om 1-2h med min kille, men eftersom han jobbar kväll denna veckan så känner jag inget intresse för att äta. skulle jag säkert göra om jag inte hade påsklov.

Jag har iallafall varit duktig och tvättat!! yaaay! men nu orka jag inte diska så jag ska ta o kolla film och dricka en massa vatten ur en 800ml flaska. Sen får vi la helt enkelt ser när jag tänker ta tag i livet o diska efter mig o killen som åt innan han åkte te jobbet. Både han och jag var svin trötta och hade ont i kroppen, jag saknar min älskling så galet mycket nu när han jobbar kväll varannan vecka, så vi hinner knappt ses så mycket, men ändå är jag stolt och glad över att han jobbar. Jätteglad över hans framsteg i livet.

Som ni även ser har jag färgat om håret till rött och det kommer jag inte ha så pass länge, så färga till det igen i Juni sen får jag försöka boka en tid oss en frisör för klippning! sen tänker jag färga det till svart efter när jag har fått låta håret vila efter både balen och studenten!

Ta hand om er, puss

Likes

Comments

" Trivs med kroppen
Hejsan, nu var det absolut ett tag sen jag bloggade, men tyvärr så har jag inte haft tid men även så vet jag inte vad jag ska skriva överhuvudtaget för mitt liv är nog inte så fruktansvärt intressant?

Vid tillfället som är planer för övrigt är att träna och träna, min pusch för träningen är då min kille som även träna nu igen. Men jag ska träna mina ben, lår, och rumpa, samt vader för jag ska inte pumpa mina armar förrens efter balen och studenten. Bara för jag tränar betyder det inte att jag ska bli en bodybuilder utan jag träna för att jag vill trivas med min egna kropp, och pga mobbningen så blev jag oftast kallad för ful, äckel och vider m.m men what the fuck, I don´t care anymore! Det här är min kropp och ni har ingen kontroll över hur jag ska ser ut, visst är det snyggt med fastare rumpa och skit och vara smal o stora bröst! men nej!! jag ska inte ser ut efter vad medier vill att en kvinna ska ser ut, om jag nu har en stor kulmage pga jag skydda mig från att bli gravid så får jag ta smällen att jag går upp i vikt för jag har p-staven i underarmen. men sånt skiter ju killar i fullständigt, dom behöver inte tänka på att man som kvinna offra sina kroppar för att skydda sig, men dom tänker inte alls, dom tränar och tränar för att se snygga ut inför alla andra osv. Dom behöver bara tänka på den här kondomen "Som dom flesta inte använder alls" hahaha!!!

Men om du råkar vara en man med ölmage eller bara överviktig, detsamma gäller kvinnor. NI är fanimej lika underbara och hjärtgoda ändå. Hur skulle livet vara om alla var enformiga? trist och bara trist, för det finns inget man kan välja här i livet då!! typ som jag älskar män som har lite mage, för då finns det något man kan ta på, men även gillar jag män som har muskler i måttliga mängder och inte alls överdrivet för det äcklar mig. visst du får ser ut som du vill men jag behöver inte bli tänd på allt. men då talar jag om män i bodybuilder som inte träna normalt utan kost grejer. men ändå är det ganska awesome att veta varför man börja träna och finna intresset för det!

typ som jag "Jag träna för jag vill trivas med min kropp, jag tog ut min ilska via att bära tunga vikter osv för jag hade så mycket ilska, men nu idag tack vare min älskling som har gett mig ett bättre liv, på hopp och tror, gett min en stark innebörd till livet, så träna jag enbart för att trivas med kroppen och få en bättre hälsa".

Detta var allt för mig! kan nog gissa att jag har skrivit en dålig svensk gramatik ;) men har som sagt en diagnos Autism och även läs-och skriv svårigheter. Tack för mig, puss


Likes

Comments

Hejsan, nu var det ett tag sen jag bloggade! Men det har hänt mycket i mitt liv och jag har inte haft tanken till att blogga över huvud taget! Just nu har jag praktik i 4 veckor men går sista veckan som kommer, solen skiner verkligen gött ute. Som ni kanske förstå, tar jag studenten till sommaren och då är det mycket planeringar osv. men ni får har det så gött.

Likes

Comments

~Varför lägger du inte ut lika mycket bilder på dig & din kille? ~

HejHej, som ni såg på rubriken ska jag då svara på en fråga! det är fler som har frågat mig varför jag inte lägger ut så mycket bilder på oss längre.

För min del så håller jag det mesta privat och orka verkligen inte lägga ut så mycket som jag gjorde förr när man var riktigt nyförälskad sen dag 1. Jag och J hade väldigt mycket bråk under vissa perioder. och det slutade oftast med att jag hade starka åsikter som jag ville skulle bli hörda. och han ville bara göra slut så fort något inte var på hans vilja. Men just nu håller jag bilderna privata för oss själva o ta väldigt sällan bilder på oss. jag lägger väldigt mycket vikt på skolan för jag har bara 1 termin kvar på gymnasiet och det är så viktigt! Just nu ska jag funderar på praktikplats osv. Men vad är viktigast? ta bilder och skryta om vårt förhållande? elr ta livet som om det vore våra sista dagar och njuter av livet men samtidigt som vi måste kämpa för våra mål

 Just nu stöttar jag min kille all fyllo för nytt jobb och stabilitet i arbetslivet samtidigt som jag sköter mitt. Jag är så glad att jag har kunnat sova riktigt ordentligt dom 2 senaste nätterna. Utan killen hade jag inte kunnat samlat mig för allt pluggade & prov mot slutet av terminen. Äntligen tar har julavslutning imon! Men även så försöker jag hålla förhållandet i liv och går framåt och se vad dagen har o erbjuda. Vissa dagar är hemska och vissa dagar är bra. det har lite på vilket hurmör man är på! ibland har man varit skit trött och sen är killen kanske sur för chefen är helt pucko och då måste man lyssna på sin älskling för att han måste lättna på hjärtat! Så förhållandet är så mycket viktigare än att skryta om sitt förhållande via sociala medier. även om folket tycker det är goals.


Likes

Comments

~Torsdag~

HejHej idag var det sista dagen man var nere vid åkanten, igår och idag har man städat&diskat, efter det så gick jag en liten promenad och tog lite mäktiga bilder när frosten låg på marken. Finns även på min sida på facebook: Sofijahs Photo .

Likes

Comments

~Ny vlogg

Likes

Comments

~Dåligt bloggande~

HejHej, jag vill först och främst ber om ursäkt för dåligt bloggande, det är så mycket plugg och projekt. Samtidigt som jag vill umgås med min älskade & så håller jag på med att vlogga & fotograferar. Det är väldigt mycket på en o samma gång samtidigt man har skolan vid sidan om.

Jag är skoltrött och det kan jag helt enkelt medger om! Men jag vill tacka älsklingen som får mig att kämpa och som har hjälpt mig med mitt projekt.

Äntligen har min faktura kommit från abc-gruppen där jag har beställt studentmössan & mjukiskläderna till. Jag har ju visserligen ångest över storleken till studentmössan. vem har inte det? eller är jag ensam om det?

Enligt mina beräkningar är det 3 månader tills jag är 20år & 7 månader till balen och studenten!! Längta så möe! För att avsluta mitt bloggande så vill jag dela min photo sida & min youtubekanal: 😃⬇⬇

SofijahsPoto

Sofia Larsson

Likes

Comments

~Fruktanvärt trött~
Hejhej, här sitter jag på en religions lektion och är skit trött, utanför fönstret står det två störande brudar (dvs fjortisar.) Jag är något så otroligt trött när det kommer till skolan, så mycket energi jag lägger på att allt ska bli bra, på måndagar & tisdagar är det rena "sjävmordslivet" jag avskyr"Historia, Naturkunskap & Religion, det är inte alls min starkaste sida!! Vem skulle tror att mitt sista år på gymnasiet skulle vara så fruktansvärt jobbigt?! Men som tur har själva praktiken nere vid Resturang Åkanten, räddat mig från lektioner. onsdagar & torsdagar samt fredag är mina bästa dagar.

När det väl är söndag, vill jag inte ta mig till skolan dagen efter, jag är så trött! Samtidigt jag inte vill till "fotografi bild (foto) längre, för det är bara slöseri med onödig tid om man inte får någon hjälp över huvudet taget!! Nejnej men om jag går i samhäll och naturlinjen så hjälper han mig hjärna...och ev sluta kalla mig för öknamn -.- jag har liksom ett namn och vill inte bli kallad för " Restaurang tjejen" -.-

Men men det är bara 5 veckor kvar sen tar jag julavslutning (vilket jag längta till) m¨åste samla krafter till nästa termin. Dock är det 3 månader kvar tills jag är 20 och 7 månader kvar tills jag tar studenten!! yeeeey!

Ska bara till lägga här mot slutet att jag & babe har återförenat oss. och denna gången är det så mycket bättre, kan inte vara mer stolt över honom. 1år & 2 månader idag.

(vi ville inte räkna bort den månaden det var kaos mellan oss)


Likes

Comments

~ Kolla gärna dagens vlogg~

Likes

Comments