Hejsan, har för 30 minuter sen varit ute o gått med familjens hund. Då passade jag på att göra dagens vlogg & dagens bilder. Jag har tyvärr tappat läsare på min blogg då jag numera vlogga & har ett liv jag vill fixa. är extremt glad över mig själv som har fått extra jobb där jag praktiserat i 4 veckor och är tbx i skolan nästa vecka innan jag tar höstlov! :D Checka gärna in i dagens vlogg och kommentera gärna era favvolåtar då jag inte kommer på några ideer. Puss o kram!

Om du klicka på denna texten kommer du te min vlogg


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

https://www.youtube.com/watch?v=JkHwY-VDdEY&feature=youtu.be


Länken ovanför leder direkt till dagens vlogg, så luta dig i stolen eller vart du än sitter så ta några minuter och lyssna! Även om det inte är mest den intressanta vloggaren så är det ändå kul med tittare. Jag har även varit ute och fotograferat som ligger ute på min foto sida på facebook " Sofijahs Photo" Checka gärna in dit och följ mig, Kram!


Likes

Comments

Hej Hej!

,Hoppas allt är bra med er alla? Jag är otroligt trött så det inte är sant! Imon är man hemma oss älsklingen efter praktiken fram till måndag! 😘 Yay, behöver verkligen vila ut mig för jag blir så trött och ömm i kroppen, när jag är nere vid Hotell Tre Liljor! Imon så börja man vid 09:00 och sluta 15:00! 1h efter sluta älsklingen o ha tvätt tid så man ska f¨å tvätta ihop med honom. Ni som inte vet så har vi varit ihop i 1år och 3 vevkor. Klarade att ha ett långt förhållande trots allt. Fast vi har haft våran bråk till o från, hhii, puss

Likes

Comments

~Me before you~

Godkväll 😄 just nu är jag så trött så jag behöver sova nu, så man orka med morgondagens praktik fram till 15:00. Låg i sängen tidigare & kollade på Me before you som min fru rekomenderade mig o kolla på ❤ skulle oxå rekommenderar er med som gillar romantik.

Kram på er o sov så gott inatt ❤❤

Likes

Comments

4 veckors praktik hos Hotel Tre Liljor

Hejsan har tyvärr inte bloggat så mycket sen senast! så ber om ursäkt för det! Just nu har jag precis kommit hem o tagit en varm dusch efter en lång praktikdag, är inne på min första vecka och redan gått 3 dagar nu!😘😜 Är rätt trött i kroppen och tänkte redan berätta att jag är vid serveringen och inte köket men diska ändå för servisen tar hand om disken..

Igår var man ute och tog lite kvällsbider som jag även la ut på min sida

på facebook ➡Sofijahs Photo

Kan även bjuda bilderna här så ni kan ser:


Bjuder även på bilden jag tog i morse

Likes

Comments


Sofijah´s v-logg

Om ni trycker på texten ovanför så kommer ni till dagens v-logg som ligger ute på youtube! Tänkte ta o dela lite bilder som jag tog idag under tiden jag fixade dagens v-logg. tyvärr är jag inte i topp form för att mått dåligt i några veckor nu.

Likes

Comments

" Ska försöka"

​HejHejsan, nu är det dax igen att komma igång med mitt v-loggande. Blev ju taggad när älsklingen gjorde sin första v-logg. Hur gulligt var inte det? Han följer efter mig. ❤ Just nu sitter jag och svara på frågor inom religionen. Vilket är mindre kul men vad gör man när skolan har fixat ett schema med religion, historia & naturkunskap som jag absoluut inte gillat sen man gick i låg&högstadiet. Det enda jag gillar med schemet är praktiken vid åkanten på ons&torsdagarna. Och samt på fredag har vi "Dryck&måltid och branschkunskap". Men checka in på min youtube och kommentera gärna i kommentarfältet vad ni vill se härdan efter, kram⬇⬇

Sofia Larsson

Likes

Comments

" Som ni ser" 

Yes, som rubriken säger, som ni ser så är vi ihop fortfarande! Vi hade tyvärr en rejäll upprop i vårt förhållande pga att allt som gick runt omkring honom. Men det hjälpte att vara ifrån honom ett tag. Även om det gjorde ont i hjärta. men nu är allt bra igen och om 2 veckor är det 1 år mellan oss 2 😘❤ Bjuder på bilder som blev tagna idag! 

Likes

Comments