God eftermiddag

Hoppas ni alla mår bra? Själv mår jag prima för jag har fått sova ut idag😀 som liten kände man att sova var straff men nu, är det en belöning att få sova. Kan inte mer än att få säga till alla barn där ute att uppskatta och ta vara på tiden. Sova är det bästa som finns😀 Men idag har jag tyvärr inte gjort så mycket enligt min planering, kände att sömnen var prio 1 på listan😁😂 men tar lite så som dagen kommer.

Idag är det framförallt midsommar men tyvärr inte det bästa vädret för att vara ute. Men självklart hade det varit skönt o ha en träff med vänner. Ta o grilla och ha en härlig midsommar musik, fotografering och ha allmänt kul.

Men nej, så är det inte för mig! För mycket prat och lite verkstad! Som dom flesta säger. 😂

Men jag är ju rätt ensam och jag har en bästa vän i en annan ort som man inte träffa lika mycket pga jobb. Men saknar henne så otroligt mycket och hoppas verkligen på att man få träffa henne snart igen😀❤

Men nu ska man planera vad man ska äta till mat idag, pizza funka nog bra men ska helst sluta med snabbmat som förstör min sömn.

Ni älskade människor får ta hand om er och drick inte för mycket 😉 kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsan!

Idag är det en väldigt soft dag, Ja! Ni alla tycker förmodligen att man borde jobba vid detta laget egentligen.

Men lilla jag hade tänkt o ha en liten mini semester! Efter 4år gymnasiet så tycket jag att man borde landa, hämta nya tag och försökta resunera om gymnasiet. Men självklart ska man söka jobb.

Finns ett intresse på ett ställe som öppnas i augusti 2017. Så imon är det tänkt att lämna in cv och personligtbrev. Men självklart ska jag söka runt. Men det är bara o hålla tummarna och försöka ha en positiv inställning. Visst fine. Alla dagar är inte bra och man kan inte alltid tänka positivit. Det är okej, ibland får man ha dåliga dagar😀. Önskar er alla en toppen fortsättning på dagen. Kram

Likes

Comments

Godkväll!

Hoppas ni alla njöt av solen! Nu sitter man här på stolen nyduschad och försöker samla ihop mig energi.

Förra veckan gick man balen, i alla år hade jag tänkt att aldrig gå balen, men förstå mig inte på varför jag gick balen. Av egna åsikter tyckte jag att det var lite onödigt att slänga ut 665kr för biljetten och 700kr för klänningen. Balen var en besvikelse.

Men däremot kom dagen efter 4år!! STUDENTEN!!

Jag kämpade hårt i mina studier och jag fick inga F!! Så fruktansvärt stolt över mig själv. Men nu står man här och undra vad man ska göra i framtiden. Men vet ni vad? Oroa er inte i onödan, jag lever bara 1 gång men jag ska inte leta efter vägen jag vill komma fram till. Man ska aldrig stressa. Men man ska alltid ha fötterna på marken! Kram


(Skriver via mobilen, kommentera gärna om bokstäverna blev för litet)

Likes

Comments

Äntligen!!

Hejsan, hoppas ni alla mår bra? för det gör jag!! finally har jag klarat min matte, blev äntligen godkänd efter att kämpat med den i åratal.

Och inte nog med det så kom mitt paket i förra veckan i söndags, var så hyperglad för postnord hade slarvat bort min första leverans , så jag fick kontakta abc-gruppen så dom skulle göra en ny beställnings grej och det skulle inte kosta något, efter 4 veckor så kom leverans, blev så sur att jag inte kommer låta mina vänner beställa via abc-gruppen haha, men det är ju postnord jag ska klaga på!!

Men det var ju mina positiva saker som jag ville nämna, så nu ska jag fixa mig för kvällen, ska diska, borsta tänderna, bädda till sängen och lämna in mitt arbete till herr naturlärare, fyfan vad jag har kämpat! dock tror jag att jag kommer få göra omprov om energi osv. gick nog inte så bra för mig när jag skulle skriva provet, och inte nog med det ska skriva ett arbete om kubakrisen med en annan klasskamrat på historian. svårt men måste göras, sen ev en ny chans att göra om provet så måste öva till det igen för säkra sidan. Men samtidigt försöka koppla av nu i helgen med killen då jag inte se röken av honom då han jobbar kväll denna veckan! Så godnatt!!

bjuder på lite bilder från elmia och byckorna Samt rosorna jag fick från svärfar!

Likes

Comments

" Trött, seg och värk"
Hejsan alla mina godingar!

Vad mer kan denna dagen erbjuda! jag är så fruktansvärt trött och seg så det inte är sant, inte hungrig även om jag brukar äta om 1-2h med min kille, men eftersom han jobbar kväll denna veckan så känner jag inget intresse för att äta. skulle jag säkert göra om jag inte hade påsklov.

Jag har iallafall varit duktig och tvättat!! yaaay! men nu orka jag inte diska så jag ska ta o kolla film och dricka en massa vatten ur en 800ml flaska. Sen får vi la helt enkelt ser när jag tänker ta tag i livet o diska efter mig o killen som åt innan han åkte te jobbet. Både han och jag var svin trötta och hade ont i kroppen, jag saknar min älskling så galet mycket nu när han jobbar kväll varannan vecka, så vi hinner knappt ses så mycket, men ändå är jag stolt och glad över att han jobbar. Jätteglad över hans framsteg i livet.

Som ni även ser har jag färgat om håret till rött och det kommer jag inte ha så pass länge, så färga till det igen i Juni sen får jag försöka boka en tid oss en frisör för klippning! sen tänker jag färga det till svart efter när jag har fått låta håret vila efter både balen och studenten!

Ta hand om er, puss

Likes

Comments

" Trivs med kroppen
Hejsan, nu var det absolut ett tag sen jag bloggade, men tyvärr så har jag inte haft tid men även så vet jag inte vad jag ska skriva överhuvudtaget för mitt liv är nog inte så fruktansvärt intressant?

Vid tillfället som är planer för övrigt är att träna och träna, min pusch för träningen är då min kille som även träna nu igen. Men jag ska träna mina ben, lår, och rumpa, samt vader för jag ska inte pumpa mina armar förrens efter balen och studenten. Bara för jag tränar betyder det inte att jag ska bli en bodybuilder utan jag träna för att jag vill trivas med min egna kropp, och pga mobbningen så blev jag oftast kallad för ful, äckel och vider m.m men what the fuck, I don´t care anymore! Det här är min kropp och ni har ingen kontroll över hur jag ska ser ut, visst är det snyggt med fastare rumpa och skit och vara smal o stora bröst! men nej!! jag ska inte ser ut efter vad medier vill att en kvinna ska ser ut, om jag nu har en stor kulmage pga jag skydda mig från att bli gravid så får jag ta smällen att jag går upp i vikt för jag har p-staven i underarmen. men sånt skiter ju killar i fullständigt, dom behöver inte tänka på att man som kvinna offra sina kroppar för att skydda sig, men dom tänker inte alls, dom tränar och tränar för att se snygga ut inför alla andra osv. Dom behöver bara tänka på den här kondomen "Som dom flesta inte använder alls" hahaha!!!

Men om du råkar vara en man med ölmage eller bara överviktig, detsamma gäller kvinnor. NI är fanimej lika underbara och hjärtgoda ändå. Hur skulle livet vara om alla var enformiga? trist och bara trist, för det finns inget man kan välja här i livet då!! typ som jag älskar män som har lite mage, för då finns det något man kan ta på, men även gillar jag män som har muskler i måttliga mängder och inte alls överdrivet för det äcklar mig. visst du får ser ut som du vill men jag behöver inte bli tänd på allt. men då talar jag om män i bodybuilder som inte träna normalt utan kost grejer. men ändå är det ganska awesome att veta varför man börja träna och finna intresset för det!

typ som jag "Jag träna för jag vill trivas med min kropp, jag tog ut min ilska via att bära tunga vikter osv för jag hade så mycket ilska, men nu idag tack vare min älskling som har gett mig ett bättre liv, på hopp och tror, gett min en stark innebörd till livet, så träna jag enbart för att trivas med kroppen och få en bättre hälsa".

Detta var allt för mig! kan nog gissa att jag har skrivit en dålig svensk gramatik ;) men har som sagt en diagnos Autism och även läs-och skriv svårigheter. Tack för mig, puss


Likes

Comments

Hejsan, nu var det ett tag sen jag bloggade! Men det har hänt mycket i mitt liv och jag har inte haft tanken till att blogga över huvud taget! Just nu har jag praktik i 4 veckor men går sista veckan som kommer, solen skiner verkligen gött ute. Som ni kanske förstå, tar jag studenten till sommaren och då är det mycket planeringar osv. men ni får har det så gött.

Likes

Comments

~Varför lägger du inte ut lika mycket bilder på dig & din kille? ~

HejHej, som ni såg på rubriken ska jag då svara på en fråga! det är fler som har frågat mig varför jag inte lägger ut så mycket bilder på oss längre.

För min del så håller jag det mesta privat och orka verkligen inte lägga ut så mycket som jag gjorde förr när man var riktigt nyförälskad sen dag 1. Jag och J hade väldigt mycket bråk under vissa perioder. och det slutade oftast med att jag hade starka åsikter som jag ville skulle bli hörda. och han ville bara göra slut så fort något inte var på hans vilja. Men just nu håller jag bilderna privata för oss själva o ta väldigt sällan bilder på oss. jag lägger väldigt mycket vikt på skolan för jag har bara 1 termin kvar på gymnasiet och det är så viktigt! Just nu ska jag funderar på praktikplats osv. Men vad är viktigast? ta bilder och skryta om vårt förhållande? elr ta livet som om det vore våra sista dagar och njuter av livet men samtidigt som vi måste kämpa för våra mål

 Just nu stöttar jag min kille all fyllo för nytt jobb och stabilitet i arbetslivet samtidigt som jag sköter mitt. Jag är så glad att jag har kunnat sova riktigt ordentligt dom 2 senaste nätterna. Utan killen hade jag inte kunnat samlat mig för allt pluggade & prov mot slutet av terminen. Äntligen tar har julavslutning imon! Men även så försöker jag hålla förhållandet i liv och går framåt och se vad dagen har o erbjuda. Vissa dagar är hemska och vissa dagar är bra. det har lite på vilket hurmör man är på! ibland har man varit skit trött och sen är killen kanske sur för chefen är helt pucko och då måste man lyssna på sin älskling för att han måste lättna på hjärtat! Så förhållandet är så mycket viktigare än att skryta om sitt förhållande via sociala medier. även om folket tycker det är goals.


Likes

Comments

~Torsdag~

HejHej idag var det sista dagen man var nere vid åkanten, igår och idag har man städat&diskat, efter det så gick jag en liten promenad och tog lite mäktiga bilder när frosten låg på marken. Finns även på min sida på facebook: Sofijahs Photo .

Likes

Comments

~Ny vlogg

Likes

Comments