Ja såhär gräslig såg jag ut i huvudet efter att ha velat slinga håret själv, blev inte så lyckat, men med fina vänner som löser kompis pris så fixade allting till sig, var hos frisören i fredags och fixade till det bedrövliga. Och shit vad nöjd jag blev. Så fint! Nu är håret iallafall redo för hösten.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är det fredag, jobbade två o en halv natt denna veckan sen gav jag upp och gick hem, fick världens influensa och legat som en säl resten av veckan. Mår bättre men fortfarande dålig.
Ikväll ska jag få åka till stallet äntligen. Pussa på lite mule, men kommer nog inte orka så mycket men i o med att hon varit ofräsch i bakbenen så måste jag dit nu och kolla till henne.

Hittade min lägenhet igår, vill verkligen ha den. Mailade mäklaren direkt och fick svar där han skulle prata med säljaren. Jag är totalt in Love. Ge oss lite tur nu då. Livet vill mig liksom inte väl, måste varit ett monster i förra livet så mycket sparkar jag måste ta. Men det är bara att bita ihop. Snart kanske det vänder.

Likes

Comments

Har ju börjat jobba natt nu som vanligt igen, inga mer dagspass, så nu är allt som de ska igen, så skönt. Så igår sov ja väldigt lite men överlevde dagen ändå, jag och Carli gick på visning på eftermiddagen som gick Si sådär, blev rätt besviken men fler visningar blir det i veckan, är så kul och kika på egen lya, trött på stats livet nu!

Efter visningen begav vi oss till stallet och jag longerade dockan med en bom, hon va super duktig men tyckte det var lite för jobbigt tror jag haha. Men bra gick det iallafall, nu är jag precis hemkommen från jobbet och ska snart sova.

Funderar på att göra en vlogg idag, hm vad tror vi om det ?

Likes

Comments

Några godbitar från denna sommaren, det har ändå varit en väldigt bra sommar trots dåligt väder! Är skapligt nöjd!

Likes

Comments

Min helt egna dröm ponny, är tok kär i henne. Visst är hon fin?! Det är min fina kille som har tagit dessa fina kort!

Likes

Comments

Hoppade dockan igår i paddocken, alltså vilken häst jag har, hon är bara helt fantastisk, blir imponerad varje dag för hennes framsteg och inte minst mina, har haft svårt för hoppning tycker de har blivit lite läskigt, kanske är de för jag börjat bli gammal haha.. men igår hoppade hinder efter hinder, efter jag hade kommit över rädslan, dockan ställer upp i alla lägen. Hon gör allt för mig och är evigt tacksam att jag fick köpa denna vackra varelse och bygga upp henne helt själv.

Likes

Comments

Jag har så svårt att förstå. Förstå hur människor ibland är skapta, hur man kan bli någon helt annan, eller hur man kan bli så självupptagen. Att ingen annan spelar roll utan en själv och ens liv är så mycket viktigaren någon annans, skit snack och tisslade är över för min del nu, jag är trött på att ta skit från folk få höra saker om hur jag är som människa när jag ställer upp till 1000 med mina vänner, jag gör saker åt folk hjälper till och försöker mitt bästa, men aldrig får man något tillbaka. Jag börjar lessna, eller jag har lessnat för längesen. Jag kan inte ta emot mer nu. Jag orkar inte. Jag tänker endast ta vara på dem runt mig som vill mig väl. De är få med de är dem bästa.

Jag kan heller inte förstå hur man som människa kan bli så egoistisk och snål. Att när min kille som är bilmekaniker fixar folks bilar, ger galna rabatter han knappt får ge, ( för att ställa upp ) och så får man ingenting tillbaka. Knappt ett tack. Bara att "åh va bra de va att vi lämnade bilen till Carlos han gav så bra rabatt" man Ba okej .. men när jag står illa till eller behöver hjälp då minsann finns det inget Att ge, nej men pengarna måste in, absolut jag förstår men förvänta er inte för i helvete att vi ska ställa upp mer.

Jag checkar ut jag slutar ställa upp nu för nu är det bra, dem som vill mig väl ni har mig föralltid men ni som gör mig illa, byye! 👋🏽

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag skrev men är så sugen på att blogga igen så vi kör igen!
Sitter på jobbet just nu, har idag och imorgon kvar sen semester i 3 veckor, jobbar ju natten egentligen men denna veckan har jag jobbat över och jobbat dag, inte alls min grej att jobba dag, fy vad man uppskattar natten när man jobbar andra skift, är natt människa upp i dan, men vad gör man inte för pengarna.

Har inga direkta semester planer förutom att jag ska till Spanien med kristin den 24 juli, alltså om 1 och en halv vecka ca, läääängtar!
Sen ska jag ta det lugnt, ta hand om mig själv och mina vänner och familj.
Har varit så dålig på att träffa vänner det senaste, så behöver verkligen det, har inte varit på topp så har inte varit lätt att höra av sig till folk när jag knappt orkat gå upp ur sängen.

Med dockan går det bra, sån skillnad på henne, hon är helt fantastisk och gör framsteg varje dag, sen har jag hittat den finaste Medryttaren man kan ha, sån pärla och så duktig! Känns så bra! Dock går det så mycket pengar när man har häst så får se hur hösten ser ut på häst fronten, vill inte tänka tanken men pengar växer inte på träd tyvärr.

Likes

Comments