Fick feeling idag och va bara tvungen att vara lite romantisk. Älskar min man!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tjingeling, klockan är nu 11 på förmiddagen och jag ska duscha o hoppa i säng, jobbat inatt o åkte direkt till stallet gjorde sakerna och byggde upp hinder i manegen och fick till ett riktigt roligt hopp pass idag, vi jobbade båda två och mycket fokus på galopp från skritt, fasen vad grym hon börjar bli!! Så jag är nöjd! Men nu är jag sjukt trött så dags att hoppa i säng !

Likes

Comments

Idag blev det en lång kväll i stallet, hade ju med mig allt jag köpt från ullared så började fixa det direkt och fixade en foder hörna till mig där jag har mitt foder, jag gillar ordning och reda! Sen red jag gick så bra i början vad hon jätte jobbig och pigg, men efter många om och men så släppte hon och blev riktigt fin mot slutet! Så jag är nöjd! Har ju snart köpt en brun sadel som snart ska va påväg till mig, äntligen, en santa cruz, så glad! Så får hitta ett fint brunt träns i samma nyans som sadeln sen!

Likes

Comments

Ingen ångest alls hahahah!

Likes

Comments

Idag åkte jag tidigt till stallet och hade inte riktigt de rätta humöret så longerade pärlan idag, hon va så duktig, de va första passet efter hennes besök hos Stefan så tyckte hon va lugn och fin! Efter de hade jag lunch fordring, sjukt jobbigt när de alltid ska blåsa men skönt när de är klart!
Sitter nu på jobbet och imorgon klockan 12 går bilen till Ullared taggad till tusen!!

Likes

Comments

Står ute och myser i solen och betar !

Likes

Comments

Lägger in några bilder från våran resa ihop. Som ni ser är hon en helt annan häst när hon kom, ruggig, smutsig osäker själ. Är väldigt stolt över mig själv och henne över våran resa. Fina fina Dockan!

Likes

Comments

Som igår åkte jag till stallet efter jobbet på morgonen, va där runt kvart över 6 och började fixa i ordning sakerna, göra mat o mocka. Sen masserade jag dockan och kan säga att det är så jäkla svårt, ska läsa på lite mer om häst massage, men det släpper iallafall på henne för tuggar de gör hon hela tiden och gäspar, haha! Efter massagen gick vi en lång promenad på över en timma, var så härligt och dockan behöver öva på att vara själv i trafiken så vi gick mycket på väg, hon är trafik säker men lite bak skygg så vill få bort det, det gick väldigt bra och jag fick min dagliga dos av motion. Nu ligger jag i sängen och ska sova en stund! Natti

Likes

Comments

Här har vi resultatet, har så dåligt med material och vill vänta till lön med att beställa nytt så inte as roliga färger men men! Blev helt okej nöjd, har gjort finare men inte allt kan gå som man vill! Nu ska jag ner på Willys o handla lite och sen soffläge med mannen!

Likes

Comments