Sitter i soffan och har inte rört mig många knop idag, gjorde lite hemma träning och precis gjort en smoothie där hälften åkte ut i hela köket ( turen flödar ) kollar på pll just nu och får se vad som händer ikväll!

Likes

Comments

Sommar vänner grillat mys kvällar när de är som bäst!

Likes

Comments

Gjorde precis lite mat och sitter nu på balkongen och käkar, gjorde en alkohol fri mojito så gott! Ska sitta här nu och njuta lite i solen sen bär de av till några kompisar för grill kväll! Ska bli jätte mysigt, träffar dem så sällan!

Likes

Comments

Var ute en sväng med min lille buse! Tog henne i koppel och satte mig på en gräsplätt, hon tyckte de va jätte kul men såklart kom de lite för mycket folk så gick hemåt igen! Men så mys!

Likes

Comments

Tränade ju som sagt förut, tog en promenad till gymmet som ligger ca 15 minuter promenad från min lägenhet, var redan gott varm och uppvärmd när jag kom fram, blev armar på schemat idag, gick jätte bra! Brukar köra både biceps o triceps i samma pass och även lägga in dem var för sig i ett annat pass för att få lite mer arm träning, tycker fina muskler på armarna är så snyggt, stora biceps liksom hur snyggt är de inte!! Imorgon blir det förmodligen rygg! Har tyvärr inte lika fin muskulatur på min kropp längre pga skador och sjukdomar i vintras men långsamt kommer det tillbaka.

Likes

Comments

View tracker

Ska träffa en kompis om en liten stund slängde på mig något enkelt vi ska bara käka o sen snacka lite, ska bli mysigt!

Likes

Comments

Har varit och tränat precis (kommer ett inlägg om det senare) gick svin bra och kom precis innanför dörren, lägenheten är som en bastu får nog köpa en fläkt!! Detta blir mitt mellanmål idag, mumsigt! Biggaroer, passionsfrukt, vindruvor, kalkon o 2 ägg!

Likes

Comments

​Mysig dag följt av chill kväll/eftermiddag, har hoppat i säng, och ja, ja går och lägger mig tidigt, börjar jobba 04 varje dag så måste gå och lägga mig tidigt, det possitiva är att jag jobbar till 10,00 och har hela dagen framför mig, efter min dagliga powernap. 

Likes

Comments