Hon är så fin min fina tjej.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Klockan ringde tidigt imorse, steg upp och stack till stallet där hoppning stod på schemat. Jag har blivit rädd för hoppning och har därför hållt mig undan de men det är ju så jäkla kul så nu jobbar vi på självförtroendet här med hoppningen, dockan tycker det är så jäkla kul, det märks så tydligt när hon bara drar mot hindrerna!! Blev iallafall en riktig självförtroende boost att hoppa idag!

Likes

Comments

Jag vet inte vad jag känner men allt jag vet är att jag är trasig. Jag har mått dåligt nu ett tag och känner inte igen mig själv känner mig halv, delad på mitten. Vill bara skrika. Låser in mig själv från att vara den sociala tjejen som alltid ler störst till att vara nere och tom. Vet ingenting vill ingenting känner mig inte trygg någonstans. Det enda jag gör är att gråta.. när ska tårarna ta slut. Känner mig ensam och rädd. Känns som att alla tar avstånd från mig, ingen vågar se att deras vän går sönder. Sönder i tusen bitar.

Likes

Comments

Dockan mår så mycket bättre idag! Såret läker fint nu! Så tacksam över all fin hjälp i stallet!
Motions mässigt blev det longering och promenad idag, det gick jätte bra!

Likes

Comments

Söndag.
Ligger i sängen bredvid mannen och funderar över morgon dagen. Jag gillar att planera mina dagar (måste bli bättre på det) Förra veckan gick jag truckutbildning och klarade kortet på 4 dagar istället för 5 (stolt) så nu denna veckan börjas praktiken på två veckor inne på Volvo! Så spännande men så nervöst! I april isåfall får vi anställning vi som skött oss så håll tummarna för mig att allt går!

I övrigt idag har jag hängt i stallet tagit hand om ponnyn och hennes sår får så bra hjälp i stallet och trivs redan så bra! Känns som man kommit hem! Longerade Dockan i skritt sedan i manegen vilket gick över förväntan bra! Denna tös förvånar varje dag!

Likes

Comments

Igår så skrittade vi ut och det var så jäkla mysigt! Sen red jag lite i paddocken blev skritt o trav, fick även hjälp från Sofia (världens bästa tränare!) hon hjälpte mig och bara på något varv hade flera knappar släppt och det gick jätte bra!

Likes

Comments

Hellu!!
Åkte till stallet tidigt idag eftersom min fina ponny plutt har fått balltramp hon har haft det i ca 1 vecka och varit så noga med det men nu har det gått upp igen! Så hon står med ett litet bandage nu några dagar så det hinner läka! Tar så lång tid med såna nedrans sår.

Blev sedan fast hos tjejerna och kom nog inte därifrån fören 8 på kvällen. Vi käkade och sen stack vi ut och fotade, dem har ett företag och ville ha nya bilder va faktiskt riktigt kul att fota igen, va ett tag sen nu, men ska försöka ta upp fotandet igen!

Likes

Comments

Varit ute på en jätte mysig tur med flickorna i stallet! Red sen lite i paddocken och det gick över förväntan bra!

Likes

Comments

Hej.. det var längesen, jag kände bara att jag var tvungen att skriva av mig. För det senaste har det hänt så mycket att jag knappt hunnit med själv. Har mestadels gått som en robot och inte njutit av livet det minsta.

Vi börjar från början. För 6 årsen sålde jag min livskamrat min bästa vän och mitt liv, jag blev aldrig riktigt hel utav det utan gått fram och tillbaka i depressioner. Så har haft tankarna på att hitta en ny kompis. Vilket jag gjorde väldigt snabbt. Hann nog inte kolla 1 vecka på hästannonser fören hon dök upp, det var ingen jättefin bild på annonsen men vi åkte ändå dit.

På plats träffade vi ägaren och den vita ponnyn stod på sommarbete med sina kompisar men dem kom glatt när vi kom fram till grinden. Jag såg henne direkt satte ögonen i henne och blev fast.

Nu tänker ni oj vad såg du i henne. Helt ärligt så kan jag inte svara på det för det vet jag inte hennes personlighet att hon hade någonting speciellt det går inte att sätta ord på det men någonting fick mig att falla pladask för denna sketna ponny!

Jag var lyckligast i hela världen. Hon var min vi bestämde oss rätt fort både jag och min sambo att hon är vår. Och tror hon faktiskt kände detsamma med oss haha! Vi kunde stå med henne i timmar!

En smutsig och skiten ponny fick vi hem i början av oktober! Jag va fortfarande hel lycklig och svävade på rosa moln att denna fantastiska varelse var min.

Dockan som hon heter har inte haft det lätt, hon kommer från Spanien 2008, så hon är Andalusier i grund och botten. När jag fick hem henne började jag med markarbet mycket promenader, långa stunder gick åt att öva på att sätta på grimma.

Hon krävde mycket tid och kärlek denna varelse och jag gav allt jag hade.

Allt gick framåt och vi kom en bra bit rätt fort, hon accepterade mig rätt snabbt och därefter kunde vi börja arbeta på riktigt.

Ett bad, mycket kärlek och mycket träning framförallt. Så har hon blivit så himla fin!

I onsdags så flyttade vi, vi bytte alltså stall. Fick hjälp från kompisar och allt gick suveränt. All markträning lönar sig. Hon verkar storm trivas och det gör jag med!

Likes

Comments