Hej på er!

Hur rullar livet för er? För mig går allt upp och ner hela tiden. Förra veckan fick jag en svacka med ångest å tankar på att allt kanske hade blivit bättre av att bara försvinna. Och ja jobbet är en stor del i det hela, jag var så fruktansvärt trött på det så jag skrev ut på facebook att, om nån vet ett jobb som söker personal så tar jag vafan som helst... Jag fick en del hjälp av släkt och vänner! Jag sökte i prinsip allt dom föreslog och i Onsdags ringde ett av företagen och frågade om jag kunde komma på en intervju dagen därpå. Självklart åkte jag dit och vi bestämde att jag skulle prova på i två dagar å se om det var något för mig. Eftersom jag jobbar mellan 7-4 Måndag till Fredag så blev det Lördag å Söndag som jag fick jobba, det känns i kroppen nu att jag inte haft någon helg. Jobbet var hemtjänst, det var trevliga kollegor och dom verkade trivas med sitt jobb. Men jag vet inte om det är ett jobb för mig.. Jag är nog för osocial och att jobba med människor på det viset är nog inte min grej.

Jag tror att min ångest har förvärrats på senare år, jag brukade inte må så här dåligt innan vissa grejer jag ska göra. Som på Lördag fm när jag satt hemma och väntade på att åka till det "nya" jobbet, den känslan var inte rolig det känndes som att min mage skulle vända sig ut och in och att mitt hjärta skulle hoppa ur bröstkorgen. Jag satt på sängen och ville bara börja gråta, men jag höll tårarna inne. Det var inte en så rolig upplevelse kan jag ju säga. Det är tur att jag har mina föräldrar som jag kan åka till när jag vill och behöver 💕

Just nu är jag helt slutkörd och går på mina reserv batterier, jag får hoppas att dom håller till fredag em. Jag försöker sova och ta det lugnt så fort jag får möjlighet till det. Men men, varför ska man ha ett normalt liv när man kan leva så här? Usch, jag hoppas att jag hittar rätt snart i alla fall och kan hitta ljuset i tunneln jag är i.

Tills vi hörs igen..

Peace out! ✌

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Sjuk, till och från ibland bättre ibland sämre. Känner mig hängig, vill göra saker ändå men orkar inte... Stress över jobb och irriterande chef.
Bara detta har fått mig att bara vilja lägga mig ner och gråta. I Torsdags kändes allt skit när jag vaknade och jag sjukanmälde mig från jobbet. La mig ner och sov igen och vaknar av att chefen ringer och klagar och tycker synd om sig själv. Säger att "du vet hur krisigt vi har det på jobbet och du har ju varit borta så mycket (2dagar) och hur ska vi göra nu och sen avslutar hon med, du kan inte komma å jobba ändå?" Där ligger jag i sängen genom förkyld å hängig och tar skit från min chef kl 6 på morgonen för att hon inte vet hur hon ska fixa ditt jobb. Å så har hon mage att fråga om jag kan jobba även fast jag är sjuk. Jag hade lust att fråga om hon är dum i huvet på riktigt. Fy fan jag har jobbat i 2 månader och jag vill bara därifrån. tycker synd om min kollega som varit där i 15 år.

Idag gick jag till jobbet ändå, hängig hostar och orkeslös. Varför? Jo för att jag måste, eftersom jag bara går 75% så får jag inte direkt mycket pengar när jag är sjuk. När klockan blev halv 4 var jag helt slut och ville bara hem till soffan och sova. Väl i soffan känns det precis som när jag var arbetslös och fick ångest, jag kände mig värdelös och ville bara gråta och säga upp mig typ.

Direkt öppnade jag internet och sökte efter jobb. Hittade ett i Stockholm som jag sökt, får se hur det blir med det, kan bara hålla tummarna. Det känns som att jag är tillbaka där jag började den här bloggen, arbetssökande med ångest men ända skillnaden är att jag gör något på dagarna och får utlopp för min energi.

Tills vi hörs igen..

Peace out

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har ångest...
Jag har ångest för att åka till jobbet i morgon, jag vill verkligen inte. Jag skulle kunna lägga mig ner och gråta just nu. Jag mår fan inte bra av det här jobbet alltså.

Jag går runt med en klump i magen och mitt huve snurrar bara. Det känns som skit...

Tills vi hörs igen..

Peace out ✌

Likes

Comments

Hej på er!

Nu har jag jobbat i ca 3 veckor och fan det är inte kul. Sjukt tråkigt arbete och allt går sååååå långsamt även fast man har nått å göra hela tiden. Jag har ingen bra feeling till cheferna heller, allt handlar bara om pengar hela tiden. Dom är ju inte så smarta heller vad jag har märkt dom tänker verkligen efterblivet asså... Å när den ena säger att ett jobb är för komplicerat för mig å göra själv när det bara gäller att tabort lite smuts från väggar så blir jag fan arg. Han vet inte vad jag kan och fan jag kan mer än honom han har inte ens nån jävla erfarenhet av städning alls... Hur fan kan han då va chef på ett städ företag? Jag förstår att det jobbet var kompicerat för honom för han själv inte vet hur fan man gör... kännde mig kränkt faktiskt.

Jag hoppas att jag hittar ett annat jobb snarast möjligt så jag kommer därifrån.

Tills vi hörs igen..

Peace out ✌

Likes

Comments

Hej på er!
Som rubriken säger, vissa dagar är bättre än andra. Idag känner jag att det är en av de där andra dagarna. Det finns så mycket i mitt huve som vill ha klarhet och vill att allt bara ska bli perfekt och att hela livet ska ordna upp sig men.. mitt huvud bara snurrar och allting är fucked up.

Jag saknar mitt gamla jobb så mycket, jag trodde aldrig att jag skulle göra det men det går inte att förneka nu när det känns så här.

Kan inte nån bara komma och säga att jag får komma tillbaka och att dom har sett över det och kommit underfund med att det inte var jag som var problemet utan att det fanns/finns ett svart får som förstör för väldigt många.

Tills vi hörs igen..

Peace out

Likes

Comments

Hej på er!
Nu har det gått 3 dagar sen jag började jobba och jag trivs med kollegorna osv. men jag saknar så fruktansvärt att få jobba med djur. Ska jag vara ärlig så var det lättare att ta sig ur sängen för att få åka till jobbet och veta att där finns det nån som verkligen behöver min hjälp! Jag trivdes så sjukt jävla bra med det jobbet tills en viss person kom in i bilden och som fick mig därifrån.

Jag saknar kollegorna så fruktansvärt mycket, en del av oss blev som en liten familj och det var så tråkigt att behöva lämna dom pga något så otroligt fjantigt som en person hittat på. Ingenting stämmer av det den har sagt osv. och det stör mig så fruktansvärt. Jag skulle kunna göra allt för att få komma tillbaka dit och jobba igen.

Jag kommer fortsätta söka mig vidare till nånting som har med djur å göra och hoppas att jag kan få ett fast heltidsjobb med djur det vore guld värt.

Tills vi hörs igen..

Peace out ✌

Likes

Comments

Hej på er!
Då är första jobbdagen avklarad och det känns faktiskt bra 👍 Lite ringrostig osv men jag klarade av det och nu är det bara att köra på. Min "handledare" eller ja hon som jag går med på upplärningen är riktigt trevlig faktiskt. Det känns som att vi kommer bra överrens och jobbar bra tillsammans.

Efter jobbet var det bara fort hem till middan som Jennifer och Malin redan börjat med. Hur skönt som helst att bara sätta sig vid bordet när man kommer hem! ❤

Sen direkt iväg till Sala för match, som slutade 1-7 till Hallsta och jag fick stänka dit en kasse jag med✌

Ha de gött tills vi hörs igen!

Peace out

Likes

Comments

Hej på er!
Ibland går det bra fort. Jag åkte och lämnade in polispapprena på städ i Sura kl 10 idag, kl 11.30 ringer det från ett annat jobb och dom vill att jag kommer in på en träff för ev jobb hos dom. 12.05 är jag framme och 12.45 går jag ut med arbetskläderna och ett nytt jobb som börjar på mådag. I 4 månader har jag försökt hitta jobb men alltid gått bet och nu helt plötsligt har jag 2 jobb att välja mellan och måste tacka nej till ett utav dom.

Vi får då se på måndag hur det nya jobbet känns och nu ska jag fundera ut vad jag ska säga i morgon när jag ringer och säger ifrån det andra jobbet.

Tills vi hörs igen..

Peace out

Likes

Comments


Gud vad jag inte är bra på att uppdatera bloggen men jaja det är som det är och det kommer väl upp nånting nångång när jag känner för det helt enkelt.

Idag har det varit en skön dag, jag har varit till Skultuna med en liten del av släkten. Köpte ingenting men mycket inspiration till lägenheten och eventuella presenter.

Efter de käkade vi och vilade en stund hos mig, innan vi åkte på träning. Ibland är det faktiskt skönt att få träna och bara svetta ur sig lite.

Jag började rensa min Instagram här om dagen... herregud säger jag bara. Från över 1000 bilder till 152st. Jösses vad skit bilder man har lagt upp asså, skäms verkligen över både bilderna och texterna man har skrivit till. Jag vet inte hur många bilder jag hade på Loke och massor med andra djur för den delen. Hade väl varit enklare att ta bort den och skapat en ny Instagram men alla bilder ville jag ju inte tabort så det fick bli en stor rensning. Känns skönt att ha rensat den nu iaf!

Jag har även skaffat mig ett vikariat på städ i Surahammar så det känns skönt att äntligen få jobba lite nu. Har fått dom sista papprena från Polisen så i morgon lämnar jag in dom så förhoppningsvis blir anställnings papprena klara snart också så är det bara börja sen!

Har börjat få lite rid/häst abstinens också... Det var nästan 1 år sen jag red sist, skulle va så kul att skaffa sig en egen häst eller två. Har lite tankar och idéer om hur min framtid som hästägare skulle se ut men hoppas på att få ett heltids jobb snart så jag kan börja planera och titta på hästar och göra mina drömmar till verklighet.

Well en liten life uppdate blev det och ni får ha det så bra tills nästa gång ✌

Peace out

Likes

Comments

Fyrverkerier... Nyår är här igen och många diskuterar och smutskastar varandra hit å dit. Själv hör jag till djurens sida. Jag har själv sett Loke skräckslagen sitta bakom soffan och skaka och inte veta vart han ska ta vägen... Året innan stog han med och tittade och var helt lugn.
Ja det kan vända även för en jakthund.

Men jag hör också till dom som tycker att det är fint att titta på. Alla färger och former och ljuset som blir över himlen.

Ljudet är det som stör många å då även mig. Så varför tillverkar man inte bara knallfria fyrverkerier? Varför inte förbjuda dom som låter? Då får vi kanske lite "frid" i samhället och våra djur kan få lite lugn och ro under den tiden som fyrverkerier säljs..

Och nu en liten pik till er föräldrar som köper ut fyrverkerier till era barn.. Ni vet att ni bryter mot lagen!? Vet ni att ni sätter ett farligt "vapen" i era barns händer? Ett vapen som många gånger har används till mord, inte bara på människor utan även på djur. Varje år dör alltid nån som inte hann undan den raket som aldrig lämnade marken innan den sprängdes, eller den raket som tippar innan den flyger rätt in i dig innan du hinner tänka och ditt nya år börjar du på sjukhus eller till och med i en kista i kyrkan eller utspridd på gatan. Ja ni vet nog hur en bomb fungerar.

Till er som smäller fyrverkerier innan nyårsafton tänk er hur det är att ständigt vara livrädd, att ständigt gömma dig under sängen och ständigt ha en maxpuls. Djur överallt försöker fly i panik, djurägare försöker planera att ta in deras djur i tid eller kanske hoppa över den där sista promenaden för att man inte vill riskera att hunden sliter sig och försvinner. Hästägare som kanske inte har sina hästar ute efter lunch för man inte vill att dom ska springa iväg och hamna i samma öde som hästen Helge.

Jag hoppas att du/ni kan ta detta på erat samvete att pga er lever många i skräck under december. En del dör i hjärtattacker..

Tänk på det innan du tänder din.

Gott Nytt År 💋 Peace out✌

Likes

Comments