Ni anar inte hur mycket jag saknar henne! 4 år lämnade vi bakom oss, 4år va hon vid min sida, i 4år kämpade vi mot allt , i 4år älskade jag henne mer än nånting annat på denna jord!

Nånting gick fel när vi skiljdes åt, nånting som jag aldrig kommer få veta varför? , varför blev det så här?, varför tog det slut där? så många frågor som inte får ett svar...

Jag visste inte att 2015 skulle bli ett år då jag skulle bli sviken, då jag skulle bli så sårad att hjärtat inte längre vill slå, då jag skulle förlora en bästa vän 😭💔

Etmoria, tänker på dig varje dag, varje minut och varje sekund!!

I natt saknar jag dig mer än nånsin, min älskade vän ❤💔🐴 Jag hoppas vi möts igen 💕

Likes

Comments

Att ha kunskap som ingen tror på men man vet själv att man har rätt.

Det är nånting jag fått uppleva nu i över ett år. Jag kan säga en sak jag vet att jag har rätt om och som jag lärt mig och har kunskaper om men blir bort snäst och tilltalad att det är fel så kan det inte vara. Sen kan nån helt annan person komma och säga exakt samma sak och helt plötsligt är det rätt?.. jag menar what? varför är just det jag säger fel och det den andra säger rätt när det är exakt samma svar?

Jag blir förvirrad.. javisst jag är inte den som pratar mycket eller sticker ut. Men jag tänker och analyserar jämt, jag försöker hitta vart felet sitter, hur det kunde uppkomma, hur jag ska lösa det osv. När jag säger nånting rakt ut så har jag oftast tänkt igenom saken och skaffat mig kunskap om jag inte redan vet vad som är fel och hur jag kan lösa det... och att sen inte bli trodd på tar hårt på mig psykiskt.

Det är nog därför jag litar mer på djuren än på människan, på nått vis förstår jag dom mer än vad jag förstår min egna art.. sjukt!

Likes

Comments