Att dagligen känna sig nedstämd inte känna nån glädje överhuvudtaget är ett rent helvete, går inte en dag utan att man mår dåligt och känner sig obetydlig, även fast jag har allt jag önskade mig för bara ett par år sen så räcker inte de till!
Går på helspänn hela dagarna!
Går hos en psykolog, försöker göra saker jag vet att ja tycker är kul men ingenting verkar hjälpa, har verkligen tappat gnistan i livet! Har alltid vart den som har vart glad och skojat jämt, hjälpt alla andra som har mått dåligt och så hamnar jag i denna svackan i livet, finns inget annat ja önskar mer än att jag ska få vara glad och kunna leva livet som jag vill och få känna att jag mår bra och kunna tänka att allt kommer bli bra men just nu så känns det inte som det kommer bli bra. Efter en hel dag bland folk och försökt vara glad så blir jag helt slut och bryter ihop helt, jag är 20 år jag ska inte behöva må såhär detta ska va den bästa tiden i hela livet men inte för mig, och jag vet att det är många som lider av detta! Skulle inte ens vilja att min värsta fiende hamnar i denna situationen för ingen förtjänar att må såhär! Detta är absolut inte rättvist överhuvudtaget!

Det enda jag vet just nu är att jag ska göra allt för att få må bra igen, leva ett liv jag älskar, tänkt många gånger att jag ger upp men det är slut med det nu jag ska aldrig ge upp ALDRIG! För jag ska också få må bra!
Hur många gånger tårarna än kommer rinna, hur många gånger jag känner hjärtklappning, hur många gånger jag ska behöva gråta mig till sömns så måste jag fortsätta kämpa mig igenom detta!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments