Allmänt, Filmer/serier

Hej på er!

För ett tag sedan visade jag er trailern för den nya disney filmen beauty and the beast och förra helgen var jag med Becka och Wilma på bio och såg just den filmen. Så nu tänkte jag berätta lite om vad jag tyckte var bra och dåligt med filmen utgående från mina egna åsikter.

I början tyckte jag helt ärligt att filmen var tråkig, det var en massa "berättande" sång. Jag gillar inte då det bara är just sån sång i filmer så i början var jag faktiskt riktigt uttråkad. Men sen efter ett tag började filmen bli bättre och bättre och det hände mycket mer. Jag har inte sett den tecknade versionen av filmen så kan inte säga om den skiljer sig mycket från originalet eller inte.

Filmen i sin helhet var faktiskt sjukt bra fastän jag tyckte det var lite tråkigt i början men så är det ju egentligen med de flesta filmer, det tar ju en stund innan handlingen kommer igång påriktigt. Slutet av filmen var det bästa i hela filmen och det finns typ inga ord som beskriver slutet på ett bra sätt utan att jag spoilar allt. Okej, så bra var det väl kanske inte men man blev faktiskt lite rörd.

Så om ni undrar om filmen är sevärd säger jag absolut ja!

<3

Ps. ska försöka skärpa mig med bloggandet.. <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Som ni kanske märkt har det inte kommit upp något inlägg under sportlovet, tyckte jag behövde få ha lite ledigt utan några måsten. Även fast jag tycker om att blogga tar det tid så ibland behöver man en paus för att kunna göra bättre inlägg. Men nu är jag back on track och ska försöka blogga så ofta som möjligt.

Under sportlovet gjorde jag egentligen inte så jättemycket, var mest hemma och chillade. Men till Tammerfors var jag faktiskt under lovet tillsammans med Addi, Cissi och mamma. Köpte en ny jacka, ett par nya fotbollsskor och en sminkborste från real techniques och det var i princip allt tror jag. Jag hade tänkt köpa lite mer vårkläder men hittade inget. Tror inte jag provade ens ett enda plagg. Helt sjukt! Hade sett en massa fina kläder på olika hemsidor innan vi åkte, men väl framme var det inget som riktigt föll mig i smaken.

Det var också meningen att jag skulle köpa ett par nya skor men hittade inte riktigt några som jag riktigt tyckte om, Typiskt! Så ska kolla runt lite på nätet och se om jag hittar några som är värda att beställa hem. Skulle vilja ha ett par Nike Air Force men vet inte om det är riktigt värt att köpa dem ännu eftersom det säkert kommer komma ut en massa nya skor i vår.

<3


Likes

Comments

Allmänt

Nu har jag officiellt sportlov och det är så skönt. Det enda dåliga är det har snäat massor och då menar jag verkligen massor. Det är säkert en halv meter snö ute, och jag som trodde det skulle bli vår..

Under sportlovet har jag inte så mycket inplanerat, bara att jag ska till Tammerfors en dag och that's it. Jag har också lovat mig själv att försöka läsa lite under lovet eftersom vi ska ha läst en bok på engelska under den här perioden och min bok är ganska tjock så det är kanske bäst att börja läsa redan nu.

Det var allt jag hade på hjärtat idag <3

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!

Min förkylning sitter ännu i och jag börjar bli sjukt trött på att gå runt och snyta mig hela tiden, kan den liksom inte bara försvinna? Har typ varit förkyld i en vecka nu så hoppas verkligen att det börjar ge sig. Imorgon har vi modersmålsprov men tror det kommer gå bra för det var inte så mycket att läsa så har hunnit kolla några avnitt av SKAM ikväll också. Började kolla igenom serien för andra gången förra veckan någon dag och nu är jag fast igen. Andra säsongen är min favorit så det blir antagligen ett tredje varv av den säsongen.

Igår började jag kolla om gamla disneyfilmer och de är ju bara så sjukt bra. Man blir ju aldrig trött på dem, tror jag har sett de flesta flera gånger om. Jag har även sett den nya disney filmen Vaiana eller Moana under helgen och den blev helt klart en av mina nya favoriter. Ikväll är det frozen eller bilar som står på tur men ska försöka leta lite och se om jag hittar någon gammal film jag inte ännu sett.

<3

Likes

Comments

Allmänt

Finally friday och nu är 4:de perioden i gymnasiet slut. Bara två kvar och så har jag gått ut ettan. Hjälp vad tiden går fort alltså, känns som vi nyss började och nu har vi mindre än hälften kvar.

Fedagen har jag som vanligt tillbringat hemma med en chipspåse och serier. Vad skulle mitt liv vara utan supernatural och SKAM? Imorgon blir det träningsmatch i Kokkola och före det ska jag städa och läsa lite på proven vi har nästa vecka. Rolig helg absolut! Men nu är det bara en vecka kvar i skolan och sen blir det sportlov och då bär det av till Tammerfors. Då ska jag försöka hitta ett par nya skor eftersom mina boots är söndriga och gillade dem sjukt mycket så skulle vilja ha ett par nya. De förra var inte så bra kvalite fastän de var snygga så den här gången ska jag satsa lite mer på kvalitetsskor eftersom de lönar sig mer i längden. Men mer om mina sko inköp i ett annat inlägg.

<3

Likes

Comments