Idag har jag en sån dag då jag helt enkelt inte mår bra! Och det är helt okej för vet ni varför? Man kan inte alltid vara glad och det är helt normalt.

Det här inlägget har jag velat skriva länge men det har aldrig riktigt blivit av eftersom jag har haft väldigt svårt att prata om det. Någon gång då jag hade börjat högstadiet så började jag må dåligt och jag visste inte varför, jag kunde gråta då jag kom hem från skolan och livet kändes meningslöst. Jag såg ner på mig själv och tyckte att jag var mindre värd än alla andra. Jag tyckte att jag var ful,tjock,konstig,osmart osv. Det är jag ju såklart inte eftersom vi alla är olika och speciella och det finns inte en person som är exakt lika som någon annan. Men just då så ville jag inte förstå det.

I skolan såg alla mig som den glada tjejen som aldrig var ledsen och så var jag också i skolan men det var inte alltid äkta. Människor sa ofta att det är så härligt då jag alltid är så glad och får andra att må bra. Så jag fortsatte att kämpa mig igenom de lite jobbigare dagarna genom att dölja mina känslor och le. Det slutade med att jag lag ett sorts krav på mig själv att jag alltid måste vara glad annars k0mmer ingen att tycka om mig. Så jag fortsatte så i flera månader och fick ångest varenda gång jag hade en sämre dag och ville gråta. Under den tid det här höll på pratade jag inte om det med någon, inte ens med mina eller en kurator/psykolog. Vilket jag kanske borde ha gjort. Jag trodde att om jag skulle visa mina känslor skulle alla se mig som en ledsen person och ingen skulle längre vilja vara med mig.

Jag minns inte riktigt exakt när jag slutade tänka så men till sist orkade jag bara helt enkelt inte vara glad längre och då kom allt jag hade hållit inne under en period på nästan fem månader ut. Varje tår jag hade hindrat från att rinna ner från min kind vid något annat tilfälle rann nu ner i floder och jag kunde inte sluta gråta. Just då var jag hemma ensam och kunde gråta ostört och jag minns det var så skönt att få gråta ut. Några dagar senare bestämde jag mig för att berätta hur jag kände för en av mina vänner och det var ett av de bästa och viktigaste besluten jag har gjort i mitt liv. Efter det kunde släppa allt jag hade hållit inne och börja ta tag i mina problem.Sedan den dagen har jag försökt att inte stänga inne mina känslor och istället prata med någon om hur jag tänker och känner och det har fått mig att må mycket bättre.

Jag som person har blivit mycket öppnare och vågar prata om olika saker som bekymrar mig. Jag har varit med om fler saker som format mig till den person jag är idag men känner att jag inte vill dela med mig av dem ännu. Men med det här sagt vill jag bara säga att det är okej att ha sämre dagar och VÅGA visa sina känslor för någon annan. Det kan vara en kompis, en förälder eller någon annan. För i slutändan är det, det du kommer må bäst av. Livet kanske känns meningslöst just nu men det blir bättre jag lovar. Alla behöver vi någon att prata med då vi har sämre dagar.

Jag hoppas att jag fick skrivet allt jag ville säga nu och hoppas att ni alla har en riktigt bra dag puss! <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Hej på er!

Igår hade vi vår årliga halloween fest för laget och det var riktigt mysigt. Tyvärr var min sminkning lite av en katastrof, råkade faila riktigt brutalt så såg ut som någon från avatar eller smurfarna. Så ni förstår kanske varför jag väljer att inte lägga ut någon bild. Annars så var det en riktigt kul halloweenfest med roliga lekar och mycket prat. 

Idag har jag hunnit göra en hel del tycker jag själv. Först har jag städat och sedan for jag till AW för att kolla lite ishockey och ikväll har jag varit på besök till en kompis. Jag och Cissi skulle köra dit och ni kan inte fatta hur snabbt det blir mörkt nu för tiden.  Jag  som är mörkrädd hatar bokstavligen att köra i mörker eftersom det känns som om man skulle ha mindre kontroll och det är extra läskigt om man kör bredvid en skog för då känns det som att något t.ex en älg skulle kunna springa ut på vägen närsomhelst. Men det gick bra! 

Något annat som hänt sedan sist? nej, egentligen inte känns som att jag gör samma saker varenda dag, skola, läxor och sova. Så det är skönt att vi får höstlov nästa veckas onsdag så man slipper all skola och alla läxor. På höstlovet har jag inte några planer utan ska bara ta det lugnt och ta dagarna som dom kommer. Tidigare funderade jag ju på att åka till Umeå någon dag under höstlovet men det blir Vasa istället och sedan någon gång i November ska jag till Haparanda med girlsen. Ska bli så sjukt kul. Vi har varit till Haparanda en gång tidigare tillsammans och då hade vi så sjukt kul så hoppas att det blir lika roligt den här gången. 

Det var allt jag hade att skriva för den här gången hade bra! <3Likes

Comments

​Hej på er! 

Mina planer för idag är väl att att fara till stan och äta vid friends med addi,cissi, isac och joel. Den blir den andra gången jag äter vid friends den här veckan men det gör inget för de har så god mat. Efter maten ska vi antagligen gå och se en kvalmatch. Ikväll har jag inget inplanerat så antar att det blir en hemmakväll. Ska ju till Tammerfors imorgon och se på en fotbollsmatch mellan Finland och Kroatien. Ska bli riktigt roligt eftersom jag aldrig för har sett någon lite "större" match. Vi startar halv 2 på eftermiddagen så hinner ha en lång sovmorgon iallafall. 

En annan sak jag kan berätta är att vi med vårt fotbollslag brukar ordna en halloween fest nu på hösten, okej vi har gjort det ett år tidigare men ändå. I år ska vi också ordna en och jag är sjukt taggad. Jag vet dock inte vad jag ska ha på mig och hur jag ska sminka mig.

Förresten är det någon som vet var man kan köpa vit ansiktsfärg utan att behöva beställa från nätet? Har försökt kolla i halppis ifall dom skulle ha där men har inte hittat något så om jag inte hittar något nånstans måste jag komma på en alternativ lösning. Blir att googla lite nu under dagen och se vad som finns. 

Hoppas ni har en bra helg iallafall! <3


Likes

Comments

Den första serien jag tänker tipsa om är Teen Wolf. Tycker serien är sjukt bra och har sett om den flera gånger. Kort sagt handlar serien om varulvar men också andra övernaturliga varelser. Just nu finns fem säsongermen det kommer en säsong sex i november tror jag, En av orsakerna till att jag tycker serien är så bra är att den inte riktigt bara hör till en genre utan jag tycker den passar in i fler.

2 broke girls är en serie som jag tycker fått allt för lite uppmärksamhet. Tycker aldrig att någon tipsat mig om serien. Den här serien får mig alltid att skratta och det är det jag gillar bäst med serien. Hittils har det utkommit 6 säsonger men jag har inte sett alla 4 utan är någonstans på den tredje. En annan bra sak med serien är att det är korta avsnitt så man orkar se flera i streck.

​Den tredje serien jag tänker tipsa om är en serie som startade förra året och jag följde med ända från början. Vet inte riktigt om serien är så speciellt bra men den är endå bra tidsfördriv och den har bara två säsonger. (den andra säsongen började förra veckan). Seriens handling tycker jag ändå att är ganska intressant fast i vissa avsnitt kan det bli lite förvirrande. Men tycker ändå att serien är sevärd.

Likes

Comments

Hej på er!

Nu är min andra provvecka äntligen över! Fasar redan inför nästa gång vi har provvecka. Förutom prov har vi också haft skolfotografering denna vecka. Dagen innan vi hade skolfotografering var jag till stan för att köpa nya byxor men hittade inte några jag riktigt tyckte om så de fick vara. Är det bara jag som aldrig hittar byxor som sitter helt perfekt?

En ny highlighter köpte jag iallafall så besöket till stan var inte helt bortkastat. Egentligen var det lite onödigt att köpa en ny highlighter eftersom jag funderar på att köpa Anastasia glow kit, men man kan ju inte ha för många highlighters.

Igår var jag hemma och såg på wallander som förresten är en av mina nya favoritserier och sen for jag ut en stund. Idag är två av mina kusiner hemma hos oss så ska väl vara med dem en stund och sen ska jag till AW och kolla match. Ikväll blir antagligen en till hemmakväll men det gör inget.

Nu ska jag städa lite och sen blir det AW. Hoppas ni har en bra helg! <3

Likes

Comments

​1. One of Us - Bastian K, Gustavo Trebien

2. Side to Side - Ariana Grande, Nicki Minaj

3. Closer - The Chainsmokers, Halsey

4. Often Kygo Remix - ​The Weeknd, Kygo 

5. Beast - Tungevaag and Raaban

6. Love on the Brain - Rihanna

7. In the Name of Love - Martin Garrix, Bebe Rexha

8. Limousine - Christopher, Madcon

9. Payback - Juicy J, Kevin Gates

10. Lost - Nathan Grisdale


Likes

Comments