Allmänt

Hej på er!

Det var ett tag sedan jag sist skrev någonting här på bloggen som ni kanske har märkt. Men nu ska jag äntligen uppdatera lite om vad som är på gång i mitt liv just nu.

I skolan är vi just nu inne i den sista perioden av ettan och det känns som om hela det här skolåret bara har gått så sjukt snabbt. Kan inte fatta att jag nästan har gått ut årskurs 1 redan. Helt sjukt alltså! Den här perioden har jag ganska många läsämnen så av min fritid går en stor del till läxor och skolarbeten. Damtvåan har också kommit igång så på helgerna har jag inte heller så mycket fritid då vi har matcher ända bort till Joensuu som det är ungefär en 5h bussresa till, och det är endast en väg. Vi ska dit denna veckas lördag så det kommer bli en jobbig dag. Men kommer säkert bli en sjukt rolig dag också!

Det var allt jag hade just nu, <3Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt

​Hej på er!

Just nu är vi mitt inne i provveckan, har engelska prov imorgon och på onsdag religion. På torsdag får vi äntligen det efterlängtade påsklovet. Redan på fredag drar jag iväg mot Umeå tillsammans med fotbollslaget. Vi ska vara där till söndag så missar alla påskhäxor. Lite tråkigt är det men Umeå blir säkert kul det också. Vi ska ha ett sorts träningsläger med några träningar och så några "möten" tillsammans där vi diskuterar olika fotbollsrelaterade saker. Lite shopping blir det väl nog också men det är inget speciellt jag behöver just nu så tror att jag mest ska kolla lite. 

Över till något annat som jag gillar att skriva om nämligen serier. Jag vet inte om jag i något tidigare inlägg nämnt serien Riverdale? Förhoppningsvis inte. Började kolla lite smått på serien i skolan tillsammans med Frida och blev typ fast direkt. Serien började sändas i år så det har inte kommit ut så många avsnitt. Jag själv tycker att Riverdale påminner lite om Pretty little liars..? Där kom ett serietips om någon undrar vad de ska börja se.

Nu ska jag återgå till mitt provläsande.. <3

Bjuder på en gammal bild <333

Likes

Comments

Allmänt, Filmer/serier

Hej på er!

För ett tag sedan visade jag er trailern för den nya disney filmen beauty and the beast och förra helgen var jag med Becka och Wilma på bio och såg just den filmen. Så nu tänkte jag berätta lite om vad jag tyckte var bra och dåligt med filmen utgående från mina egna åsikter.

I början tyckte jag helt ärligt att filmen var tråkig, det var en massa "berättande" sång. Jag gillar inte då det bara är just sån sång i filmer så i början var jag faktiskt riktigt uttråkad. Men sen efter ett tag började filmen bli bättre och bättre och det hände mycket mer. Jag har inte sett den tecknade versionen av filmen så kan inte säga om den skiljer sig mycket från originalet eller inte.

Filmen i sin helhet var faktiskt sjukt bra fastän jag tyckte det var lite tråkigt i början men så är det ju egentligen med de flesta filmer, det tar ju en stund innan handlingen kommer igång påriktigt. Slutet av filmen var det bästa i hela filmen och det finns typ inga ord som beskriver slutet på ett bra sätt utan att jag spoilar allt. Okej, så bra var det väl kanske inte men man blev faktiskt lite rörd.

Så om ni undrar om filmen är sevärd säger jag absolut ja!

<3

Ps. ska försöka skärpa mig med bloggandet.. <3

Likes

Comments

Allmänt

Som ni kanske märkt har det inte kommit upp något inlägg under sportlovet, tyckte jag behövde få ha lite ledigt utan några måsten. Även fast jag tycker om att blogga tar det tid så ibland behöver man en paus för att kunna göra bättre inlägg. Men nu är jag back on track och ska försöka blogga så ofta som möjligt.

Under sportlovet gjorde jag egentligen inte så jättemycket, var mest hemma och chillade. Men till Tammerfors var jag faktiskt under lovet tillsammans med Addi, Cissi och mamma. Köpte en ny jacka, ett par nya fotbollsskor och en sminkborste från real techniques och det var i princip allt tror jag. Jag hade tänkt köpa lite mer vårkläder men hittade inget. Tror inte jag provade ens ett enda plagg. Helt sjukt! Hade sett en massa fina kläder på olika hemsidor innan vi åkte, men väl framme var det inget som riktigt föll mig i smaken.

Det var också meningen att jag skulle köpa ett par nya skor men hittade inte riktigt några som jag riktigt tyckte om, Typiskt! Så ska kolla runt lite på nätet och se om jag hittar några som är värda att beställa hem. Skulle vilja ha ett par Nike Air Force men vet inte om det är riktigt värt att köpa dem ännu eftersom det säkert kommer komma ut en massa nya skor i vår.

<3


Likes

Comments

Allmänt

Nu har jag officiellt sportlov och det är så skönt. Det enda dåliga är det har snäat massor och då menar jag verkligen massor. Det är säkert en halv meter snö ute, och jag som trodde det skulle bli vår..

Under sportlovet har jag inte så mycket inplanerat, bara att jag ska till Tammerfors en dag och that's it. Jag har också lovat mig själv att försöka läsa lite under lovet eftersom vi ska ha läst en bok på engelska under den här perioden och min bok är ganska tjock så det är kanske bäst att börja läsa redan nu.

Det var allt jag hade på hjärtat idag <3

Likes

Comments