Allmänt

Hej på er!

Torsdag idag om ni missat det. Idag har jag faktiskt gjort en hel del som avgår från mina typical dagar. Nu kanske ni tänker hon har säkert bara bytt serie eller sovit längre men nej. Idag har jag varit med Emilia på eftermiddagen och bakat blåbärsmuffins, de såg inte goda ut men smaken var det inget fel på. Sen bestämde vi oss för att köra till stan och köpa glass eftersom ingen av oss hade ätit den traditionsenliga strutglassen vid skolparken ännu. Jag tog en rockyroad som är en av årets nyheter och den var så sjukt god. Älskar julgodis och speciellt rocky road så glassen var ju bara helt perfekt.

Efter att glassen var uppäten for vi en sväng till stadsbiblioteket eftersom vi snart åker till Sverige och då behöver jag något att läsa på båten. Hittade en hel del böcker så nu har jag läsmaterial åtminstone två veckor framöver. Vi var också en sväng till HM och Cubus för att köpa ett par svarta byxor åt mig. Vet inte hur många svarta byxor jag har fått slänga det senaste året eftersom de får hål i sig efter bara några tvättar. Så hoppas det här paret håller lite längre.

Ikväll ska jag bara chilla, äta blåbärsmuffins och kanske se serier eller så blir det en cykeltur till Bennäs.

<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!

Det börjar vara en stund sedan jag bloggade senast men just nu är det så här jag vill ha det. Eftersom det är sommarlov och mitt liv är hur tråkigt som helst just nu finns det inte så mycket att blogga om. Mina dagar ser ut ungefär så här, vaknar en tio-tiden och kollar serier fram till lunch då jag försöker leka kock men det blir oftast pasta. Sedan fortsätter de flesta eftermiddagar med seriekollande eller så är jag ute och försöker få lite färg. Ser dock lika ljus ut som jag gjorde då vi slutade skolan så har egentligen gett upp. Jag lovar att uppdatera ifall det händer något intressantare i mitt liv men just nu flyter allt på som vanligt.

En sak jag faktiskt kan berätta för er om är att vi nu har bokat vår årliga båttrip, detta år även till Stockholm såsom de kanske tre senaste åren. Vi kommer däremot inte att stiga iland då vi kommer till Stockholm utan det blir en heldag på båten tillbaks istället. Kommer verkligen vara tvungen att ta med ett flertal böcker så att jag har något att göra. De brukar gå att vara på båten i sådär tre timmar, två på taxfreen och en på någon restaurang men sen finns det ju typ inget mer att göra. Så om någon har något bra boktips tipsa mig gärna.

Ha det så bra! <3


Likes

Comments

Allmänt

Hej på er! Det var väldigt länge sedan jag bloggade sist och den största anledningen till mitt långa uppehåll har nog varit skolan. Nu i slutet har jag försökt satsa lite extra på vissa ämnen för att inte tvingas skriva om något prov på sommarlovet och jag klarade det som tur var.

Vi fick sommarlov på lördag och efter att skolan slutat och vi fått våra betyg var vi på ett studentkalas och sedan for jag och några kompisar ut och grillade, riktigt mysigt hade vi. Dock var det gansa kallt fastän det är Juni så det var ju lite synd för hur kul är det att sitta med vinterjackor mitt i sommaren liksom?!.

Av söndagen spenderades den största delen av dagen vid villan tillsammans med familjen och sedan på kvällen hade vi träningar. Somnade nästan direkt efter träningarna eftersom mitt sommarjob börjada idag. Började klockan 7 men hade förvånansvärt nästan inga problem alls med att stiga upp så tididgt eftersom man ändå gjort det nu i nästan ett år. Jag kommer jobba inom kommunens städservice hela Juni månad och sedan får även jag sommarlov påriktigt!

<3


Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!

Det var ett tag sedan jag sist skrev någonting här på bloggen som ni kanske har märkt. Men nu ska jag äntligen uppdatera lite om vad som är på gång i mitt liv just nu.

I skolan är vi just nu inne i den sista perioden av ettan och det känns som om hela det här skolåret bara har gått så sjukt snabbt. Kan inte fatta att jag nästan har gått ut årskurs 1 redan. Helt sjukt alltså! Den här perioden har jag ganska många läsämnen så av min fritid går en stor del till läxor och skolarbeten. Damtvåan har också kommit igång så på helgerna har jag inte heller så mycket fritid då vi har matcher ända bort till Joensuu som det är ungefär en 5h bussresa till, och det är endast en väg. Vi ska dit denna veckas lördag så det kommer bli en jobbig dag. Men kommer säkert bli en sjukt rolig dag också!

Det var allt jag hade just nu, <3Likes

Comments

Allmänt

​Hej på er!

Just nu är vi mitt inne i provveckan, har engelska prov imorgon och på onsdag religion. På torsdag får vi äntligen det efterlängtade påsklovet. Redan på fredag drar jag iväg mot Umeå tillsammans med fotbollslaget. Vi ska vara där till söndag så missar alla påskhäxor. Lite tråkigt är det men Umeå blir säkert kul det också. Vi ska ha ett sorts träningsläger med några träningar och så några "möten" tillsammans där vi diskuterar olika fotbollsrelaterade saker. Lite shopping blir det väl nog också men det är inget speciellt jag behöver just nu så tror att jag mest ska kolla lite. 

Över till något annat som jag gillar att skriva om nämligen serier. Jag vet inte om jag i något tidigare inlägg nämnt serien Riverdale? Förhoppningsvis inte. Började kolla lite smått på serien i skolan tillsammans med Frida och blev typ fast direkt. Serien började sändas i år så det har inte kommit ut så många avsnitt. Jag själv tycker att Riverdale påminner lite om Pretty little liars..? Där kom ett serietips om någon undrar vad de ska börja se.

Nu ska jag återgå till mitt provläsande.. <3

Bjuder på en gammal bild <333

Likes

Comments