Hej på er! Idag har jag bara varit hemma och läst på prov. Har prov tre prov i början av nästa vecka och har ingen som helst motivation att läsa, men de är sista proven förrän vi får jullov så på något sätt ska jag väl nog klara mig igenom dem.

På tal om jullov så är det ju snart julafton och känner att jag inte alls börjat köpa julklappar i tid i år. Har bara handlat en julklapp hittills. Vet inte varför jag ska lämna allt till sista minuten hela tiden?! Så på onsdag eller torsdag tror jag att jag får ta en sväng till endera jakobstad eller kokkola och julklappshandla lite...

<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänkte bara kika in med ett snabbt inlägg från i fredags då vi inledde December med att baka pepparkakor och julstjärnor! <3

Likes

Comments

Hej på er! Höstlovet och praon är nu över och jag är tillbaka i mina vardagsrutiner alltså skola, läxor, äta och sova. Praon var rolig och jag tror faktiskt att det är läraryrket eller i alla fall något som har att göra med utbildning eller kanske sjukvård som skolhälsovårdare. Har dock inte provat på något inom sjukvården vilket är lite synd eftersom jag tror det skulle vara en bra erfarenhet. Men det kan ju ändra många gånger ännu.


Under höstlovet gjorde jag inte så mycket, var mest hemma och chillade. En av dagarna var jag dock till Kokkola med girlsen och shoppade lite men det var det. Detta enda jag hade på min inköpslista när vi for till Kokkola var en lite finare topp som jag ska ha på ett kalas vi ska på och det var också det enda jag köpte förutom mat såklart.

Nu ska jag göra klart en tankekarta till ett skolarbete och sen tänker jag ge mig själv ledigt resten av kvällen och bara chilla och kolla serier <3

Var även en sväng till twinsen under höstlovet och badade lite bastu <3

Likes

Comments

Hej på er! Länge sedan jag bloggade senast, lite pinsamt länge sedan sist faktiskt. Det blir inget långt inlägg idag heller tror jag. Tänkte bara uppdatera lite smått så att jag så småningom kan återvända till någon slags blogg rutin.

Bilderna ovan är tagna för några veckor sedan då min familj skulle ut och vandra lite halv spontant i larsmoskogarna. Det blev en ca. 8 km lång rutt som vi tog. Terrängen varierade väldigt mycket men tyckte ändå det var en väldigt fin rutt eller vad man nu ska säga, det var bra utmärkt var man skulle gå och de hade en fin rastplats där vi såklart stannade och tog en fika.

Om jag då ska berätta om något som händer i mitt liv just nu eftersom vandringen då var för åtminstone tre veckor sedan är att mitt höstlov nu är över. Sorgligt. Men har två dagars praktik nu innan helgen, så det blir inte en så tuff start. Jag ska spendera mina två praktikdagar vid min gamla lågstadieskola. Jag har alltid någonstans haft lärare som ett möjligt yrke så ska bli roligt att pröva på att vara i en skola.

Ha det så bra och ni som fortfarande har höstlov njut!! <3

Likes

Comments