Allmänt

Finally friday och nu är 4:de perioden i gymnasiet slut. Bara två kvar och så har jag gått ut ettan. Hjälp vad tiden går fort alltså, känns som vi nyss började och nu har vi mindre än hälften kvar.

Fedagen har jag som vanligt tillbringat hemma med en chipspåse och serier. Vad skulle mitt liv vara utan supernatural och SKAM? Imorgon blir det träningsmatch i Kokkola och före det ska jag städa och läsa lite på proven vi har nästa vecka. Rolig helg absolut! Men nu är det bara en vecka kvar i skolan och sen blir det sportlov och då bär det av till Tammerfors. Då ska jag försöka hitta ett par nya skor eftersom mina boots är söndriga och gillade dem sjukt mycket så skulle vilja ha ett par nya. De förra var inte så bra kvalite fastän de var snygga så den här gången ska jag satsa lite mer på kvalitetsskor eftersom de lönar sig mer i längden. Men mer om mina sko inköp i ett annat inlägg.

<3

Likes

Comments

Hej på er! Somnade framför datorn igår då ja skulle skriva ett inlägg så det blev inget. Så nu klarade jag inte challengen men fortsätter ändå. Idag har 3orna haft penkkis så har fått se på deras program hela dagen och leka lite lekar och bara chillat. Så skönt med omväxling mitt inne i provveckan. Imorgon har jag matte prov och känns inte allt för bra. Har inte hunnit läsa något ännu och matte är inte riktigt mitt starka ämne så får se hur det går. Senare ikväll blir det fotbollsträning och är faktiskt lite taggad för det är ett tag sedan vi hade träningar. Tyvärr har jag blivit förkyld IGEN!! Förstår inte hur jag kan vara förkyld så ofta, så tror det kommer bli lite jobbigt att springa.

<3


Likes

Comments

Makeup

Joo, jag vet att det inte är jul nu men är bara tvungen att visa er vad jag beställde på rean för några veckor sedan. Jag hade velat ha boxen med smink redan innan jul men valde att vänta. Beställde från TAMbeauty och tycker deras service fungerade riktigt bra! Har inte hunnit testa sminket ännu men då jag gör det ska jag försöka komma ihåg att säga vad jag tycker om det! <3

Glad alla hjärtans dag förresten! <333


Likes

Comments

Hej på er! Började just kolla om SKAM för andra gången, älskar bara den serien. Har streck kollat sedan halv 7 och har nu typ sett ut hela första säsongen. Nu väntar jag bara på att det nya PH avsnittet ska komma ut och efter det blir det läggdags.

Imorgon är det alla hjärtansdag och då ska vi i damlaget servera gratis kaffe och saft i Halpa Halli från 15-20 så om ni inte har något annat för er imorgon är det där ni ska vara.

Blev ett kort inlägg idag men så är det ibland!

<3

Likes

Comments

Allmänt, Musik

Hej på er!

Har haft program hela dagen där av detta sena inlägg. Har sett hela 2 ishockeymatcher idag och även 2 fotbollsmatcher. Vart tog finska läsandet vägen kan man ju fråga sig? Känns lite sådär nu i efterhand men inget man kan göra åt saken nu får läsa hela dagen imorgon istället. Jaa, och så har jag ju också haft mellomys med girlsen ikväll. Det var ett tag sedan vi alla var så var kul att catcha upp lite. Min favorit i kvällens mello var absolut Mariette som sjöng låten A million years. Tyckte låten var sjukt fin och tror att Mariette kommer klara sig bra senare i finalen. Vilket bidrag var er favorit?

<3

Likes

Comments