View tracker

Hej på er!

Den här veckan har gått så otroligt snabbt, känns alltid så i december man hinner typ inte blinka förrän månaden är slut. Imorgon är det äntligen fredag, så skönt med lite helg. Provveckan börjar nästa vecka så ska antagligen plugga en del i helg. Jag ska bara skriva prov i två ämnen men det är ändå en hel del att läsa, så det lär ändå bli tungt. Jag är mest nervös inför hälsaprovet eftersom jag inte har följt med så bra på timmarna som jag kanske skulle ha behövt göra. Men ska plugga, plugga, plugga så går det säkert helt okej. Förutom att plugga ska jag också fira min födelsedag på söndag. Det är mina planer för helgen. Ska försöka lägga upp ett inlägg imorgon eller på lördag också för uppdaterar allt för sällan har jag märkt.

Kommer somna när som helst nu så säger godnatt <3


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hej på er!

Idag har hunnit med en hel del skulle jag själv vilja säga, men vet ju inte vad ni anser att en hel del är xD. Men i alla fall så har jag varit i skolan och haft Hälsokunskap, Engelska och Historia. Inte så jobbig dag men. På hälsokunskapen håller vi på och gör ett grupparbete om olika folksjukdomar och min grupp har olika hjärt och kärlsjukdomar som rubrik. Har varit ganska roligt att skriva om det faktiskt och tycker själv att vi hann ganska långt på bara en lektion. Vi ska fortsätta med grupparbetet resten av veckan så det är ganska chill. På historia timmarna håller vi just nu på att bekanta oss med medeltiden men vi har också gjort en inlämningsuppgift som jag blev klar med för en liten stund sedan. Historia är kanske inte ett av mina favoritämnen men tycker ändå att vissa saker är intressanta. På engelskan gör vi inget speciellt just nu så vet inte riktigt vad jag kan säga om det.

Efter skolan for jag till stan med Addi,Cissi och Emma och köpte lite saker som jag ska ha till balen som är på fredag. Först var jag lite osäker på om jag skulle köpa lösögonfransar eller inte för har aldrig använt såna förut men jag köpte ett par, så får jag se sen om jag använder dem eller inte. Köpte också ett nagellack som ni får se på bilden här nedanför. Jag hoppas att mina lösögonfransar om jag nu använder dem inte kommer att fastna och sedan då man ska ta bort dem typ river med alla naturliga ögonfransar. Är så rädd att det ska hända. Någon som vet om det är möjligt för inte alls någon expert inom området.

Nu tänkte jag ta ledigt från läxor resten av kvällen eftersom jag ändå ska på innebandy turnering imorgon och istället kolla lite serier och kanske planera några blogg inlägg. Håller på med ett blogg inlägg på julklappstips just nu men får se om jag någon gång blir klar.

Likes

Comments

Hej på er, idag är det den 24 november och det betyder att det bara är en månad kvar till julafton nu. Är så taggad,älskar verkligen julen allt med julen är bara så mysigt. Bra beskrivning av julen absolut..

Nu till något jag inte gillar lika mycket som julen nämligen skolan. Just nu har jag typ noll motivation i skolan och får kämpa för att orka göra läxor. Vet inte vad det är för fel med mig men känns som om allt går dåligt och trögt just nu. Inte bara i skolan utan också med fotbollen, har varit borta från träningarna flera gånger nu på grund av noll motivation. Så min kondition är ju inte riktigt den bästa just nu och det gör ju bara hela saken värre. Men i tisdags var jag faktiskt på träning och har menat träna ikväll så att jag får någotslags regelbundet schema.

Jag har försökt träna upp min kondition hemma genom att vara ute och springa men det går inte så riktigt bra. För då jag springer slutar jag alltid för snabbt eftersom jag börjar tänka för mycket som t.ex jag kan ju gå mellan den här lyktstolpen det gör inget och så tänker jag samma vid nästa lyktstolpe och så tänker jag så hela rutten så i slutändan springer jag kanske bara några hundra meter.

En annan sak jag funderar på just nu är hur jag ska ha mitt hår på balen som är nästa veckas fredag. Har beställt två mörkblåa klänningar men kommer antagligen skicka tillbaka en av dem eftersom det är onödigt att ha en extra. Men har ingen aning om hur jag ska ha håret. Jag är ju inte så bra på just hår så om ni vet någon enkel lite festligare frisyr som är lätt att fixa kommentera!!! Skulle vara väldigt tacksam för lite hjälp.

Förresten är det ju Black friday imorron och det betyder en massa REA överallt, är så excited! ska till stan efter skolan och shoppa lite smått. Kommer typ sluta med att jag köpt upp alla mina pengar.. men hoppas ni har en bra fredag/helg och så hörs vi snart igen! <3

Likes

Comments

Hej på er!

I lördags var jag ju till Haparanda och det var så kul, förutom en sak och det var att det var så kallt. På termometern i bussen visade det -16 och här hemma har vi ju bara haft en sådär -3 så det var en stor skillnad. Men vi gick ju inte där ute så mycket så det gick bra i alla fall. Jag köpte egentligen inte så mycket mest mat som vi inte har hemma i finland och så lite godis och en del småsaker från Ikea. Det köp jag är mest nöjd över är nog en sminkspegel från Ikea. Jag hade tänkt shoppa mer men jag vågade inte börja köpa glas och tallrikar till framtiden eftersom jag fortfarande är osäker på hur jag vill att det ska se ut i mitt hus.

På den sista tiden har jag blivit riktigt intresserad av att kolla på hus och inredning. Nästa sommar ska jag tvinga med någon att komma med mig på husmässa. Det här året hade de bostadsmässa i Seinäjoki och det var ju inte för långt härifrån men det blev aldrig av. Men siktar på nästa sommar istället.

Hoppas ni har en bra fredag allihopa<3Likes

Comments