Hej på er! Höstlovet och praon är nu över och jag är tillbaka i mina vardagsrutiner alltså skola, läxor, äta och sova. Praon var rolig och jag tror faktiskt att det är läraryrket eller i alla fall något som har att göra med utbildning eller kanske sjukvård som skolhälsovårdare. Har dock inte provat på något inom sjukvården vilket är lite synd eftersom jag tror det skulle vara en bra erfarenhet. Men det kan ju ändra många gånger ännu.


Under höstlovet gjorde jag inte så mycket, var mest hemma och chillade. En av dagarna var jag dock till Kokkola med girlsen och shoppade lite men det var det. Detta enda jag hade på min inköpslista när vi for till Kokkola var en lite finare topp som jag ska ha på ett kalas vi ska på och det var också det enda jag köpte förutom mat såklart.

Nu ska jag göra klart en tankekarta till ett skolarbete och sen tänker jag ge mig själv ledigt resten av kvällen och bara chilla och kolla serier <3

Var även en sväng till twinsen under höstlovet och badade lite bastu <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Länge sedan jag bloggade senast, lite pinsamt länge sedan sist faktiskt. Det blir inget långt inlägg idag heller tror jag. Tänkte bara uppdatera lite smått så att jag så småningom kan återvända till någon slags blogg rutin.

Bilderna ovan är tagna för några veckor sedan då min familj skulle ut och vandra lite halv spontant i larsmoskogarna. Det blev en ca. 8 km lång rutt som vi tog. Terrängen varierade väldigt mycket men tyckte ändå det var en väldigt fin rutt eller vad man nu ska säga, det var bra utmärkt var man skulle gå och de hade en fin rastplats där vi såklart stannade och tog en fika.

Om jag då ska berätta om något som händer i mitt liv just nu eftersom vandringen då var för åtminstone tre veckor sedan är att mitt höstlov nu är över. Sorgligt. Men har två dagars praktik nu innan helgen, så det blir inte en så tuff start. Jag ska spendera mina två praktikdagar vid min gamla lågstadieskola. Jag har alltid någonstans haft lärare som ett möjligt yrke så ska bli roligt att pröva på att vara i en skola.

Ha det så bra och ni som fortfarande har höstlov njut!! <3

Likes

Comments

Hej på er!

Torsdag idag om ni missat det. Idag har jag faktiskt gjort en hel del som avgår från mina typical dagar. Nu kanske ni tänker hon har säkert bara bytt serie eller sovit längre men nej. Idag har jag varit med Emilia på eftermiddagen och bakat blåbärsmuffins, de såg inte goda ut men smaken var det inget fel på. Sen bestämde vi oss för att köra till stan och köpa glass eftersom ingen av oss hade ätit den traditionsenliga strutglassen vid skolparken ännu. Jag tog en rockyroad som är en av årets nyheter och den var så sjukt god. Älskar julgodis och speciellt rocky road så glassen var ju bara helt perfekt.

Efter att glassen var uppäten for vi en sväng till stadsbiblioteket eftersom vi snart åker till Sverige och då behöver jag något att läsa på båten. Hittade en hel del böcker så nu har jag läsmaterial åtminstone två veckor framöver. Vi var också en sväng till HM och Cubus för att köpa ett par svarta byxor åt mig. Vet inte hur många svarta byxor jag har fått slänga det senaste året eftersom de får hål i sig efter bara några tvättar. Så hoppas det här paret håller lite längre.

Ikväll ska jag bara chilla, äta blåbärsmuffins och kanske se serier eller så blir det en cykeltur till Bennäs.

<3

Likes

Comments

Hej på er!

Det börjar vara en stund sedan jag bloggade senast men just nu är det så här jag vill ha det. Eftersom det är sommarlov och mitt liv är hur tråkigt som helst just nu finns det inte så mycket att blogga om. Mina dagar ser ut ungefär så här, vaknar en tio-tiden och kollar serier fram till lunch då jag försöker leka kock men det blir oftast pasta. Sedan fortsätter de flesta eftermiddagar med seriekollande eller så är jag ute och försöker få lite färg. Ser dock lika ljus ut som jag gjorde då vi slutade skolan så har egentligen gett upp. Jag lovar att uppdatera ifall det händer något intressantare i mitt liv men just nu flyter allt på som vanligt.

En sak jag faktiskt kan berätta för er om är att vi nu har bokat vår årliga båttrip, detta år även till Stockholm såsom de kanske tre senaste åren. Vi kommer däremot inte att stiga iland då vi kommer till Stockholm utan det blir en heldag på båten tillbaks istället. Kommer verkligen vara tvungen att ta med ett flertal böcker så att jag har något att göra. De brukar gå att vara på båten i sådär tre timmar, två på taxfreen och en på någon restaurang men sen finns det ju typ inget mer att göra. Så om någon har något bra boktips tipsa mig gärna.

Ha det så bra! <3


Likes

Comments