Hej på er!

Torsdag idag om ni missat det. Idag har jag faktiskt gjort en hel del som avgår från mina typical dagar. Nu kanske ni tänker hon har säkert bara bytt serie eller sovit längre men nej. Idag har jag varit med Emilia på eftermiddagen och bakat blåbärsmuffins, de såg inte goda ut men smaken var det inget fel på. Sen bestämde vi oss för att köra till stan och köpa glass eftersom ingen av oss hade ätit den traditionsenliga strutglassen vid skolparken ännu. Jag tog en rockyroad som är en av årets nyheter och den var så sjukt god. Älskar julgodis och speciellt rocky road så glassen var ju bara helt perfekt.

Efter att glassen var uppäten for vi en sväng till stadsbiblioteket eftersom vi snart åker till Sverige och då behöver jag något att läsa på båten. Hittade en hel del böcker så nu har jag läsmaterial åtminstone två veckor framöver. Vi var också en sväng till HM och Cubus för att köpa ett par svarta byxor åt mig. Vet inte hur många svarta byxor jag har fått slänga det senaste året eftersom de får hål i sig efter bara några tvättar. Så hoppas det här paret håller lite längre.

Ikväll ska jag bara chilla, äta blåbärsmuffins och kanske se serier eller så blir det en cykeltur till Bennäs.

<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Det börjar vara en stund sedan jag bloggade senast men just nu är det så här jag vill ha det. Eftersom det är sommarlov och mitt liv är hur tråkigt som helst just nu finns det inte så mycket att blogga om. Mina dagar ser ut ungefär så här, vaknar en tio-tiden och kollar serier fram till lunch då jag försöker leka kock men det blir oftast pasta. Sedan fortsätter de flesta eftermiddagar med seriekollande eller så är jag ute och försöker få lite färg. Ser dock lika ljus ut som jag gjorde då vi slutade skolan så har egentligen gett upp. Jag lovar att uppdatera ifall det händer något intressantare i mitt liv men just nu flyter allt på som vanligt.

En sak jag faktiskt kan berätta för er om är att vi nu har bokat vår årliga båttrip, detta år även till Stockholm såsom de kanske tre senaste åren. Vi kommer däremot inte att stiga iland då vi kommer till Stockholm utan det blir en heldag på båten tillbaks istället. Kommer verkligen vara tvungen att ta med ett flertal böcker så att jag har något att göra. De brukar gå att vara på båten i sådär tre timmar, två på taxfreen och en på någon restaurang men sen finns det ju typ inget mer att göra. Så om någon har något bra boktips tipsa mig gärna.

Ha det så bra! <3


Likes

Comments

Hej på er! Det var väldigt länge sedan jag bloggade sist och den största anledningen till mitt långa uppehåll har nog varit skolan. Nu i slutet har jag försökt satsa lite extra på vissa ämnen för att inte tvingas skriva om något prov på sommarlovet och jag klarade det som tur var.

Vi fick sommarlov på lördag och efter att skolan slutat och vi fått våra betyg var vi på ett studentkalas och sedan for jag och några kompisar ut och grillade, riktigt mysigt hade vi. Dock var det gansa kallt fastän det är Juni så det var ju lite synd för hur kul är det att sitta med vinterjackor mitt i sommaren liksom?!.

Av söndagen spenderades den största delen av dagen vid villan tillsammans med familjen och sedan på kvällen hade vi träningar. Somnade nästan direkt efter träningarna eftersom mitt sommarjob börjada idag. Började klockan 7 men hade förvånansvärt nästan inga problem alls med att stiga upp så tididgt eftersom man ändå gjort det nu i nästan ett år. Jag kommer jobba inom kommunens städservice hela Juni månad och sedan får även jag sommarlov påriktigt!

<3


Likes

Comments