Godmorgon från en svinvarmt sydney!
Idag ska det bli 38 grader och vi svettas redan. Är på bussen till manly beach där vi ska spendera dagen med Paula och också titta på en lägenhet.

Gårdagen var magisk. Ännu ett ställe som Emma tipsat om. Vi stannade på dessa klipporna tills myggen började äta på oss vid 21 tiden. Att sitta i så vackert landskap med musik är fan lajf. kvällen avslutade vi med fyllekäk 😁

Likes

Comments

godmorgon!

Hoppas ni överlever kalla, mörka Sverige. Här har vi det hur bra som helst!!
Iförrgår blev jag och Joel lämnade sj000älva, Pappa, Thea och Evelina är nu hemma o Sverige och vi letar lägenhet för fullt. Just nu är vi mest intresserade av ett rum som ligger på samma gata som vi bor nu här i neutral bay. Vi gillar manly jättemycket men har ändå kommit på att det är bra att ha nära till stan och neutral bay ligger mitt emellan vilket är toppen.

Igår var vi på utflykt med Paula på två ställen som Emma tipsat om, och idag blir det ännu ett. Riktiga smultronställen 😍
och efter det lagade vi middag och hade myskväll

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu har det äntligen slutat regna och solen tittar fram igen. Sååå skönt! vi slängde oss på bussen till manly och nu har vi legat här o götttat oss några timmar.

Likes

Comments

Det finns ju absolut ingenting att klaga på här... Jag ångrar inte en sekund att vi åkte, men nu kommer det till den "svåra" delen. Hitta boende och jobb. Igår blev jag färdig med min RSA kurs, vilket man gör för att få ett certifikat i att man får servera alkohol.  Så idag ska jag försöka bli färdig med alla CV bitar så att jag kan börja lämna ut och söka jobb i de närmsta dagarna.

Vi letar också lägenhet för fullt. Stället som lockar mest och som vi har fastnat mest för är Manly. Jag vill gärna bo vid stranden, och Joel vill inte bo mitt i stan. Därför är Manly helt perfekt.

Idag ska vi dra o shoppa och förmodligen en runda till stranden med om det klarnar upp lite.

haade Sverige 

Likes

Comments

eftersom jag befinner mig 10 timmar före er hemma i Sverige säger jag GOTT NYTT ÅR. Jag har haft en fantastisk kväll. Jag är tacksam att jag fått uppleva att stå under harbour bridge när klockan slår tolv på nyårsafton, det är fan något av det coolaste jag sett!!
2017 börjar bra 😍

Likes

Comments

Om jag ska sammanfatta 2016 med 3 ord skulle jag säga lycka, framgång och kärlek.

Det bästa har varit studenten, balen, att jag flyttade ihop med min kärlek, att vi sedan har flyttat till australien och självklart alla fantastiska stunder jag tillbringat med mina oersättliga vänner. Hittills har detta varit det bästa året i mitt liv. Jag har lärt mig så himla mycket och växt sjukt mycket som människa.

Jag skulle speciellt vilja tacka Joel, Kaj, Lisa, Jolle, Marcus, Ponnin, Fredde, Makkan, Sofie, Chrille och Matilda för att ni har gjort mitt 2016 till det bästa i mitt liv.

Sista bilderna är hur vi firar kvällen. 4 timmar till 12 slaget och vi sitter under harbour bridge i OS poolen mitt i centrala Sydney. Jag hoppas ni alla får en fantastisk nyårsafton ❤

Likes

Comments

Om ni någon gång åker till Melbourne måste ni hyra en bil och köra en runda på great ocean road. Så himla vackert...

Likes

Comments

Hej!

shhhiiiit vad tiden går fort. 5 dagar sedan jag visade bilderna från fraser? Vi har hunnit vara på Australia zoo, flyga till Melborne och bo där i två dagar, gått i ett gammalt fängelse och nu har vi hyrbil och bor i Geelong. Idag har vi dessutom kört nästan hela Great ocean road. Sååå fint!
det blir ett nytt inlägg med bilderna från great ocean annars blir det så himla mycket 😋

Likes

Comments