sofiiaeklund.blogg@hotmail.com

Inköp, Tips

Butterfly Messenger HÄR / Feeling Magic HÄR (adlinks)

Titta va fina! Påbörjade min glas samling på min 18- årsdag och fick då superfina vattenglas. Men nu i julas så ville jag börja samla på vinglas och fastnade då för Carolina Gynnings Vit vin/Rosé serie. Tyckte att rödvinsglasen var lite för stora för min smak så valde då att gå på dessa. Tror det finns totalt 12 olika motiv och nu har jag mina första två. Fick dessa i julklapp men då de bara hade ett motiv inne så var de jag fick av samma motiv. Tog väldigt lång tid för butiken sen att få in nya motiv så var nyss och bytte vilket då också är anledningen till att jag inte visat dessa förens nu. Jättenöjd är jag iallafall och älskar att få inredning och annat som är bra att ha tills man flyttar hemifrån. Nästan det enda jag önskar mig nuförtiden. Kanske inte så konstigt då jag ständigt längtar tills jag får mitt egna lilla kryp in att inreda och leva i. Länkar till glasen finns under de individuella bilderna!

Ha de bäst, kram!💗

Likes

Comments

Hej på er,

Haft en bra dag? Min har iallafall varit helt ok. Gjorde inte speciellt mycket på skolan idag men lyckades komma igång med en rapport som jag länge varit stressad över vilket känns skönt. Efter skolan tog jag och Erik bussen hem och möttes av nybakade bullar. Något av det bästa som finns. Nu på kvällen blev det lite hockey tittande och nu är det sängdags.

Märker tyvärr att bloggen blir lite lidande då jag är lite stressad. Vet inte riktigt vad jag känner mig stressad över men nånting är det. Förhoppningsvis släpper det snart iallafall!

Ha de bäst, kram💗

Likes

Comments

Hej på er,

Då var den här helgen slut. Känns som jag gjort en massa men samtidigt ingenting. Har jobbat en hel del och idag var det borta match i Skellefteå som stod på schemat. Vinst blev det där så skönt det! Hade snöat inatt så man blev inte jätteglad när man vaknade. Jag som faktiskt hade börjat få lite vår känslor. Dock alldeles för tidigt egentligen och lär vara snö här ett bra tag till. Men kan inte låta bli att längta till våren och sommaren!
Nu ska jag och Erik lägga oss och sova då vi båda är rätt trötta!

Ha de bäst, kram💗

Likes

Comments

Hej på er,

Fredag idag och en väldigt lugn en. Avslutade sista lektionen med avslappning och yoga vilket var perfekt! Åkte sedan och jobbade några timmar direkt efter skolan och just nu sitter jag hos Rebecka för personalfest ikväll. Blir dock en rätt tidig kväll då jag jobbar imorgon också.

Ha en bra Fredag, kram!💗

Likes

Comments