sofiiaeklund.blogg@hotmail.com
View tracker

Inköp

Idag fick jag äntligen hem min almanacka för 2017. Hade ju som mål att börja planera lite bättre. Hade en almanacka för 2016 som jag använda väldigt mycket i perioder. Jätteskönt att ha så man kan hålla lite bättre koll på saker och ting. Denna designade jag själv på personligalmanacka.se. Tycker det är lite roligare då man får bestämma själv hur den ska se ut på både in- och utsida. Hittar aldrig någon som jag riktigt tycker om på någon affär. Nu får man även med en massa söta klistermärken som man kan använda sig av! Vill bara sitta och skriva in en massa saker men har inte så mycket planerat än haha. Förhoppningvis så kommer jag att använda denna flitigt under detta år.

Ha de bäst, kram!💗

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er,

idag är jag hemma från skolan. Fick feber under gårdagen och mådde inte speciellt bra. Låg och kallsvettades hela natten så blev en dag hemma idag. Har tillbringat större delen av dagen framför tv och myst med vovven. Mår iallafall bättre nu och tar mig förhoppningsvis till skolan imorgon! Resten av dagen bestå av att vila.

Ha de bäst, kram!💗

Likes

Comments

Tips

Min bror har länge sagt åt mig att kolla på Jon Olsson´s videos man då jag varit lite off från Youtube så har jag aldrig riktigt orkat. Under helgen som var så började jag dock kolla lite på hans videos och nu är jag helt fast. Hur fantastiska som helst. Kvalitén är sjukt bra vilket gör videosen bara ännu roligare att titta på. Att han lever ett riktigt drömliv (enligt mig) gör det inte sämre heller. Det kommer även vloggar varje dag så finns alltid någonting att titta på. Riktig motivationshöjare till att jobba hårt! Här ovan är 2 av mina senaste favoriter. Ett stort tips från mig till er är att kolla in hans videos. Tro mig, ni kommer inte ångra er!

Likes

Comments

Wishlist

1 HÄR / 2 HÄR / 3 HÄR / 4 HÄR / 5 HÄR / 6 HÄR (adlinks)

Någonting jag verkligen behöver göra är att uppgradera mina basic kläder i min garderob. Ni vet de där tröjorna man alltid kan lita på och dra på sig till nästan vad som helst och det blir bra. Klippte ihop ett litet collage med några tröjor jag absolut skulle vilja se hänga i min garderob. Alla dessa kommer ifrån Nelly.com och ligger under 300 kronor!! (Förutom 2an där priset ligger på 500) Att man som student även har 10% rabatt på det, hur bra?

Ha de bäst, kram!💗

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er,

Måndag idag vilket betyder ny vecka. Känner mig alltid trött första dagen i skolan efter helgen men idag gick skoldagen rätt bra ändå. På en av lektionerna kom en tjej och pratade om nationalekonomi vilket jag tycker är väldigt intressant och kul att lyssna på! Lektioner blir så mycket roligare om man på riktigt tycker att det är intressant.

Sen jag kom hem har jag bara ätit en snabb middag och sedan suttit framför datorn och pysslat på med lite olika saker. Gjorde mig nyss en kopp té då den kalla promenaden från skolan till Erik idag fortfarande sitter i kroppen. Ska strax kila ner och titta på lite hockey med pappa och efter det blir det nog sängdags. Ska försöka somna tidigt ikväll då det är något jag nästan aldrig lyckas med på något konstigt sätt.

Ha de bäst, kram!💗

Likes

Comments

Tankar

Tycker personligen om att ha mål och något att sträva mot så därför har jag gjort en liten Bucket List/Mål inför mitt 2017. Alltså saker som jag skulle vilja göra under detta år. Troligtvis kan denna komma att uppdateras under årets gång men det är dessa punkter jag kommit upp med hittills!

x Ha x kr på mitt sparkonto efter årets slut
x Öka min blogg statistik en hel del
x Planera och använda min almanacka bättre
x Lära mig att sätta på lösögonfransar
x Läsa minst 12 böcker

x Ta mycket bilder samt organisera det bra
x Minst 1 blogginlägg per dag
x Äta mer vegetariskt
x Skriva dagbok
x Besöka 5 olika länder

x Springa en mil
x Bli vigare
x Använda mer smycken
x Ha en månads läskförbud lite då och då under året.

x Lägga upp någon video på Youtube lite då och då
x Fylla min Memories Jar (ska visa er den i ett inlägg snart!)
x Använda mig mer av mindfulness i min vardag

Såhär ser min bucket list ut för 2017. Troligtvis kommer mer att tillkomma som jag tidigare sa men just nu ser den ut såhär. Hoppas jag kan bocka av majoriteten av dessa i slutet av året då det hade varit jättekul. Känns bra att ha lite saker att sträva mot. Nån av er som har några mål för 2017? Ge mig lite tips då jag vill fylla på den här listan lite!

Ha de bäst, kram!💗

Likes

Comments