sofiiaeklund.blogg@hotmail.com

Allmänt

Hej på er,

första gången vi hörs sedan jag landade i Spanien. Vädret är underbart och det är verkligen hur varmt som helst. Har tillbringat större delen av dagarna på stranden och på kvällarna har man hittat oss på någon restaurang. Har verkligen fått ta det lugnt och har ätit gott. Imorgon har vi varit här ungefär halva tiden. Vi åker hem på tisdag morgon nästa vecka. Kan inte säga att jag längtar hem speciellt mycket (förutom till Erik och fina familjen<3) utan trivs rätt bra här bland palmerna.

Ha de bäst, kram!💗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er,

idag är dagen då jag och Julia åker till Spanien!! Är verkligen sååå redo för sol och värme. Just nu sitter vi i SAS Lounge och käkar lite lunch. Tur man har en vän med guldkort! ;) Blev jätteglad då jag såg att de serverade tomatsoppa idag. Det som är min favorit! Ska strax hämta lite chips och annat gott och sedan är det bara att invänta nästa plan. Det går vid 15.15 så har nån timme kvar att ta det lugnt. Nästa gång vi hörs så är jag på spansk mark!

Ha de bäst, kram!💗

  • Allmänt

Likes

Comments

Allmänt

Hittas HÄR (adlink)

På min och Erik's 1 årsdag så fick jag dessa superfina örhängena av honom. Har kollat på dessa superlänge men använder inte örhängen speciellt ofta så har aldrig köpt dessa. Blev iallafall jätteglad och kommer självklart försöka börja använda örhängen igen. Hade också tänkt ha dessa på balen då de kommer vara väldigt fina till min klänning med liknande detaljer. Det passar till i princip allt. Perfekt till fest men är ändå fina till en vardaglig klädsel också. Och liksom är de inte perfekt med sånna örhängen?

Ha de bäst, kram!💗

Likes

Comments

Allmänt

Igår den 16 maj har jag kunnat kalla denna fantastiska kille min i ett helt år. Tiden har gått så himla fort, känns som att det nyss var början av vårt förhållande. Dock har vi tillbringat 1/3 av detta år i olika länder då vi rest en del + att han bott utomlands några månader men det har funkat lika bra ändå. Förhoppningsvis ska vi hålla oss iallafall i samma tidszon större delen av det kommande året. Kan säga att jag känner mig extremt lyckligt lottad att jag har en kille som han.

Igår blev en dag för oss och vi tog oss till Pinchos där vi åt middag tillsammans. Alltid lika gott och mysigt där. Vi åkte sedan och spelade lite biljard innan vi drog hemåt tillsammans. En perfekt kväll med en perfekt kille. Dock är alla stunder med honom bra men en mysig kväll såhär blir alltid lite extra.<3

Likes

Comments

Tips

Godmorgon på er,

har nu ett svar på frågan jag ställde mig i helgen. Igår vaknade jag upp med feber så troligtvis därifrån jag fått min trötthet från. Efter att ha legat hemma hela gårdagen och vilat så vaknade jag upp idag och var piggare. Har bara en lektion idag så börjar 12.30. Skönt med lite sovmorgon så fick min kropp återhämta sig lite extra efter gårdagen.

Sitter just nu och sminkar mig samtidigt som jag lyssnar på Mathilda och Andrea och deras poddserie #varfemtekvinna. Såå himla viktigt att lyssna på, förstår inte riktigt varför jag väntat tills nu med att börja lyssna. Ska dock spara nått avsnitt som jag kan lyssna på i Spanien eller på resan dit. Men för er som inte lyssnat, gå in och gör det! Spelar ingen roll om du är tjej eller kille eller om du är ung eller gammal. Tror det kan vara bra för alla att höra!

Ha de bäst, kram!💗

Likes

Comments

Tips

Nästan ingen kan ju ha missat att Therese Lindgren släppt en klädkollektion i samarbete med NA-KD. En kollektion med mycket power och väldigt söta färger. Tycker flera av plaggen är riktigt fina och söta så hade därför tänkt länka mina favoriter här för er! För att komma till hela kollektionen så kan klicka HÄR . (adlink)

1 HÄR / 2 HÄR / 3 HÄR (adlinks)

4 HÄR / 5 HÄR / 6 HÄR (adlinks)

7 HÄR / 8 HÄR / 9 HÄR (adlinks)

Likes

Comments