Hej hej! Det var ett tag sedan nu... Skolan har dragit igång igen och därför har jag inte kunnat uppdatera så mycket. Vi har redan fått flera prov att plugga till och flera läxor :( I dag är det iaf söndag och jag kom precis hem från min tennisträning. I eftermiddag tror jag att jag ska träffa en kompis och plugga lite kemi och matte!

Jag har förresten funderat på att göra några inlägg om Sims 3, haha! Bara jag som fortfarande spelar det ibland? :) Skulle någon tycka att det skulle vara kul? Och vad ska jag isf skriva om??

På bilden ser ni mitt nya skal som jag köpte till telefonen. Det kommer från iDEAL OF SWEDEN. Tycker verkligen att det är jättefint! Jag köpte det på Ullared för 119 kr tror jag, men jag tror även man kan köpa det på deras hemsida.

Later!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Två bilder från min promenad i morse. Gillar verkligen att gå morgonpromenader då man vaknar till lite och kan rensa tankarna. Tyvärr hinner man inte så ofta då man ofta ska till skolan tidigt. Nu när man har tid på lovet får man passa på!

Likes

Comments

Hej! Nu tänkte jag försöka mig på det här med att blogga. Ska bli väldigt kul måste jag säga! Jag tänkte blogga om min vardag, skolan, inredning och mode mm. Hoppas ni kommer gilla denna bloggen!

Nu är det jullov som jag tror att de flesta vet. I dag var jag iallafall med en kompis (@EdithMartensson ni får gärna kolla in hennes blogg!! ) och vi hade en väldigt bra dag. Vi började med att äta brunch på ett jättemysigt brunchställe. Vi åt amerikanska pannkakor med choklad inuti, så gott! Men vi blev så mätta och orkade inte äta upp... Efter det gick vi vidare till ett naturreservat. Där tog vi en promenad och fotade lite. Det var väldigt kallt så vi gick runt och frös hela tiden, haha! Nedanför ser ni ett collage med lite bilder från dagen.

Hörs!

Likes

Comments