Idag är det fredag och jobbhelgen börjar...fuuuun

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hej peeps :)
hur står de till? själv ligger jag i soffan med pojkvän och spelar mariokart på wii. Halloweenfest igår som va kul, gick dock hem tidigt. Har inte orken längre att fest hela natten, me getting old...

Likes

Comments

Okej det är något med att vara ledig, det är ju bra gött. Idag är min första semesterdag, har alltså just nu betalt semester, kan det blir bättre? Till och med vädret är bra, enda som inte är sådär superroligt då är mina utslag som kliar något så fruktansvärt men jag har en tid till VC i morgon så får not utskrivet någon salva som jag kan ha på i väntan på min läkartid för allergiutredningen.

Annars då, Erik kommer ikväll så idag håller jag på att städa. Rensar lite här varstans och försöker få ordning. Vädret tillåter till och med att balkongdörren står öppen idag, skönt för katterna så dom kan få lite luft.

Det får räcka såhär :)


Gammal bild från i somras :) men den passade in här

Likes

Comments

Hej people.

Ligger här i sängen och kliar. Mina utslag är tillbaka och det är förskräckligt.

Hade egentligen idag en utbildningsdag men då jag knappt har sovit inatt pga panikkliandet och känner mig allmänt krasslig med all denna utslag så stannade jag hemma, enda irriterande är att jag förlorar på lönen men det gick verkligen inte att ta mig iväg med denna klåda.

Jaja what to do. HAr även semester nu så dags att vila upp sig. HAr ca 2 veckor och ska dra iväg Erik till Örebro en helg så han får se lilla byn.

Annars har jag nog inte så mkt mer dela med mig av :)

Likes

Comments

Hej peolple.

I'm back again.

Ja vad har hänt nu då jo jag har haft utslag över hela kroppen i ca 2 veckor och sen igår kväll började läpparna samt ögonen svullna upp, ja sådär jättekul tänker ni. Så vid runt 12 så tänkte jag att om jag går och lägger mig och sover så går de kanske över, ehm not. Vakna runt 2 och var mer svullen, hela underläppen typ hängde. Jag ringde 1177 (då jag har tid till vc på måndag), rekomendationer därifrån va till akuten... jah ringde Erik och han fixade bil. ca halv 4 kom vid till akuten, kl 6 åkte vi därifrån. Efter massa kortison och dropp så var jag mindre och fick åka hem

Likes

Comments

Hej people!

Det var ett bra tag sedan jag skrev något här men tänkte bara mer eller mindre säga "hej" och berätta vad som händer i mitt liv just nu.

Ja vart ska jag börja..

Det som tar mest tid för mig är mitt jobb. Jag jobbar som sjuksköterska ​på en strokeavdelning här i Karlstad och jag trivs riktigt bra. Men visst kommer de dagar då jag känner mig helt lost, som igår. Var ett prov som vi skulle skicka till Umeå och då behöver man speciella remisser etc, men det löste sig tillslut. Allt tog bara mer tid än vad de behövde. Så går det när man inte riktigt har koll på vissa saker.  Vad mer, jo hade en undersköterska som inte riktigt kunde behärska medicinsk teknik, så som bladder (ultraljud för blåsa), venprovtagning och kunde inte rutinerna. Är kasnke inte de bästa att sätta en ny undersköterska som inte kan rutinerna med en ny sjuksköterska i en grupp där det oftast är väldigt mycket provtagningar och kontroller. Aja dagen fick ett slut i alla fall och jag jobbade bara över en stund...

Sen då, jo jag har blivit kär i en av mina bästa vänner och kan ju säga att livet är bra nu. Vi ska till Örebro snart så ska han få se vart jag växte upp. 

Annars har jag flyttat till en större lägenhet med mina katter och livet är gött. 

Likes

Comments

okej...jag trodde detta skulle bli mitt år men det är bara 11 januari och det är redan skit och jag vet inte hur detta ska lösas...ska på möte angående denna lilla kris på måndag så får vi se sen..

Likes

Comments

Japp inte långt kvar till examen nu! Tänk att i morgon skriver jag förhoppningsvis min sista salstenta!!! Beror lite på om jag fick godkänt på den jag hade i måndags eller inte...

Men annars är det ganska spänt just nu. I morgon är det NKSE ( Nationell Klinisk Slutexamination för sjuksköterskor). Jag ska alltså tenta av 6 terminer i morgon! Kan ju säga att jag är en aning nervös...Det är två delar plus två läkemedelsräkningsfrågor som man måste ha rätt på.

Men det känns ändå ganska bra att det är examen snart. Hade min första dröm inatt om att jag var sjuksköterska. Tydligen hade jag jobbat som uska på den avdelningen men skulle nu börja som ssk. is it a sign ? ;)

Det som jag har kvar att göra:

- NKSE

-Hemtenta om palliativ vård

- 6 veckors praktik på infektion

- liten jäkla seminarium under praktiken

- liiiiten jäkla poster-seminarium sista veckan...


Sen ör det slut :D Har sökt lite jobb här i karlstad. Har tänkt söka ett par till, eller rättare sagt skicka runt mitt cv till alla avdelningschefer på CSK .

​Delar med mig av en söt bild på mig och Elsa från ÄlgHÄlga som var helt awesome!

Likes

Comments

well när jag ändå är igång kan jag väl fortsätta..

Det har kommit lite mer text till min c-uppsats. Jag har formulerat om lite meningar och skickat till handledarna så får vi se om dom är nöjda med den delen... har även suttit lite med metoddiskussionen ikväll....sån tråkig del!

Även fått massa snaps från Erik och co som är på studentresa i skövde denna helg..jag skulle egentligen med jag me men jag bestämde mig för att jag behövde skriva på c-uppsatsen och tur de... Men tydligen är jag saknad och det känns ju bra :)

Annars då? har tänkt börja söka lite jobb...behöver bara skriva ner lite skit om mig och finslipa lite på mitt CV och även få ner alla chefer till alla avdelningar på CSK... dock är man lite nervös då landstinget här är typ helt panka och inte tänkt anställa några...men har hört att det mest gäller undersköterskor och inte sjuksköterskor.Man får hoppas på de i alla fall...FAST jobbet som ssk kommer bli jobbigare utan uskor.

Måste även börja plugga till NKSE också...det är vår slutexamination. En tenta på ALLT vi har läst in under dessa tre år...ingen press där inte! sen är det även en hemtenta, en salstenta och praktik kvar. SEN så äre examen, 22 januari för att vara exakt :)

Mitt andra nuvarande problem är också att jag söker lägenhet...gärna en tvåa så jag och katterna får plats. VI har börjat tröttna på denna lilla etta. Kan även funka med en stor etta. För när jag har tagit examen måste jag flytta ut ur min nuvarande lägenhet....tur så har jag lite tid på mig. Tror jag får stanna kvar en termin efter examen.


Gammal bild från när håret var nyfärgat...skulle behöva en ny tid hos frissan, men de får bli när c-uppsatsen är inlämnad! 

Likes

Comments