Hej venner!

Jeg hedder Sofie Larsen. Jeg er faktisk bare en helt normal 14, snart 15 årig pige, som bor i en lille by, lidt ude for Roskilde. Jeg har mine venner og veninder, og så bare dem man snakker med nogle gange. Jeg kan godt virke som en meget genert pige, men inderst inde er jeg langt fra genert. Jeg er altid åben for nye mennesker i mit liv.

I min fritid, går jeg til fodbold, det har jeg cirka gjort i 7-8 år. Det hyggeligt nok, men jeg kan godt blive træt af det. Jeg få både dyrket noget motion, og snakker med nogle af de mennesker som jeg ikke plejer gøre i min hverdag. JEG er også meget sammen med mine venner og veninder og bruger meget tid på dem, de betyder rigtig meget for mig.

Skolen er også en meget stor del af min hverdag, jeg går i 8 klasse, og det betyder at vi tit har prøver og mange lektier man skal lave. Det der nok stresser mig mest ved skolen, er nok at jeg har så sent fri de fleste dage. Og det er ret så nederen.

Jeg har længe haft den tanke i hovedet om, at jeg ville starte en slags hverdags blog, og livsstils blog, hvor jeg skriver om nogle situationer i hverdagen, og hvordan jeg lever som person. MEN jeg har aldrig helt haft modet til det før nu, fordi jeg nok aldrig selv har været så god til skolen og med at stave osv... JEG er meget inspireret af det store blogger univers, og vil meget gerne bare prøve at se, og jeg kan blive en del af det!

- HÅBER VIRKELIG MEGET AT I/DU VIL FØLGE MED PÅ MIN BLOG. HVIS DU IKKE LIGE FØLGER AT DU LÆRTE MIG AT KENDE HER, SÅ KOMMER DER FLERE BLOGS, OG HISTORIER HVOR JEG FORTÆLLER OM NOGLE SITUATIONER JEG SELV HAR VÆRET IGENNEM, ELLER SET EN ANDEN OPLEVE. <3333

HER KAN DU FINDE MIG:

facebook - Sofie larsen

mail - sofiekrab@outlook.dk

instagram - sofiexlarsenLikes

Comments