Kom på något som är bättre än att ligga kvar i sängen när ens sovsällskap stiger upp tidigt och drar iväg...
Tog mig en promenad, hamnade vid havet och drog mig mot bussen, nu väntar 2 timmar hem igen!!! CYA
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter en 2 timmar lång bussresa befinner jag mig över natten på östkusten, rättare sagt Oskarshamn. Ligger bokstavligen i min goses armar, han tar en tupplur efter tacosen, jobbigt att gå i skolan, stackare :( ska tvinga med honom till havet när han vaknar. Havet är mitt peace så länge det håller sig lugnt, haha...


Likes

Comments

En lugn helg för min del, i fredags var det gott häng med Frida, Linus och Johan för att sedan agera chaufför för min kära pojkvän som var på grace, igår var det party men körde även igår, hade förvånansvärt roligt ändå!

Idag har jag invigt gymmet i simhallen som öppnade igår, ik är alltid favoriten dock.... Sen har jag och alke gosat heeeela dagen, avslutade med kebab, och nu ska jag krypa ner i min favorit. Sängen alltså <3 imorgon sägs det att höstlovet börjar på riktigt- inleder med jobb :)))))))) Hejaheja!!


Likes

Comments

Bra det gick för mig att dra igång det här spektaklet igen ;))))
Stressen är på toppad nivå och jag ba irrar runt, hejaheja!!! De som säger att tvåan är värst ljuger:))))) CYA nu ska jag sova fram tills höstlovet!


Likes

Comments

Tänkte catcha upp lite med bloggisen sen vi senast sågs!!1. Bestie tog körkort
2&3. Sista skymten av sommmmaren
4. Blev stoppad av civilen och ALDRIG haft så hög puls, skrattar dock nu i efterhand!


Förferre till förra veckans studentfest på grace!!


Kräftis med gamla vänner.


Denna helgen som varit långhelg, började med bio, fortsatte med sleepover med mina girlz! So much gos

Likes

Comments

Hej bloggisen, fick för mig att dra igång det här igen, tycker det är så mysigt att babbla av sig till ingenting om ingenting, bloggning är inte så meningslöst ändå trots att man har en liten, inte speciellt viktig blogg. Det är skönt att babbla lite om ingenting. Och HUR kul är det inte att gå tillbaka sen och läsa? SÅÅ hej igen!!


Likes

Comments

Hej bloggen idag har jag tagit körkort och det känns jävligt bra!!!


Likes

Comments

Skolan har glömt att lägga in en kurs på mig så jag läser för tillfället 100 poäng mindre än alla andra, vilket jag hoppas de lyckas fixa snart för annars får jag ingen gymnasieexamen :/ så tills de fixar detta har jag lediga onsdagar och just idag passade det min underbara förkylning ypperligt! Gjorde en lite nyttigare variant av amerikanska pannkakor som nu så fint befinner sig i min mage!! Mmmmmm skön dag


Likes

Comments

2 dagar av den första riktiga skolveckan har gått och det är ju en himla skräll att jag har åkt på höstens välkomnade på en riktigt hemsk förkylning. Alltid jag, haha... Men sjukdomen resulterar i sköna pn:s efter skolan, alltid någon tur i oturen ;)

Den här veckan står mycket på schemat, mest roliga grejer, och stökiga Sofie Wikström har minsann skaffat sig en kalender, hör o häpna :-) ska försöka använda den flitigt! Men både spex, förmodligen utgång och massa sidor att läsa i skolböckerna står i den nu. Nu funderar jag på om jag kanske är hungrig (eller uttråkad?:p) och kanske ska dra mig mot köket, nu är det ett jädra babbel på mig, see ya later!!


Skönaste outfirren jag äger, världens bästa tröja!!!

Likes

Comments

Spenderar min kväll på köksgolvet med min lilla bebis<3

Likes

Comments