Adam släppte nyss av mig och Sofia hemma hos henne så nu ska snart Sofias mamma hjälpa mig och färga röda slingor, hoppas på att detta blir bra nu! Vi har inga alls planer på vad vi ska göra ikväll, märks vad de blir :) men jag slänger upp ett inlägg lite senare! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu tar vi natten, imorn blir de upp tidigt!
Godnatt <3


Likes

Comments

Jag har inte bloggat på hur länge som helst, för jag har inte haft något att skriva om eller något men nu tänkte jag sätta igång igen! :)

Nu har jag och Adam varit på hemmakväll och köpt ett kilo godis och 1,5 l cola så nu inväntar vi efterlyst med massa mys :)

Likes

Comments

Här är några makeuper från igår! :)Likes

Comments

Vaknade vid 4 eller nått inatt och kunde verkligen inte somna om, så jag och Adam satte på film och myste lite, hihi. Nu sitter vi och ska snart äta frukost, väntar bara på att äggena ska bli klara. Och idag börjar ju skolan också, åååångest!

Likes

Comments

Jag har inte bloggat på hundra år känns de som. Men jag har inte haft något att blogga om och mitt internet har krånglat, men nu sitter jag iallafall hos fia, igår va vi ute på "äventyr" med styhr,emelie och lovisa. Sen sov jag hos sofia inatt, vi vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll.. Vill hitta på något men de finns ju inte så mycket att göra, jaja förhoppningsvis så bloggar jag nog mer sen!


Likes

Comments

Kom hem för en stund sen, Adam hämtade mig på skolan så åkte vi direkt hem till mig. Nu ska vi snart äta pizza och kolla på film, sen sover han här inatt, uuunderbart <3


Likes

Comments

Kom hem från skolan för en liten stund nyss, har precis gjort oboy, och för en gång skull så tänkte jag faktiskt att jag skulle sätta mig och plugga, vilket är det värsta jag vet.. men ibland måste de göras och jag ligger efter i så jävla mycket så nu måste jag verkligen plugga. Om en stund kommer Mamma hem också, så då  kanske vi åker ut till bergvik en stund och kikar lite, och resten av kvällen ska jag ägna mig åt allt plugg.. men jag slänger nog in ett inlägg senare ikväll också :) Likes

Comments