Sofie Wiberg Au pair i New York

När jag hade släppt av barnen på skolan imorse tog jag bilen hem till Antonia för att hänga vid hennes pool hela förmiddagen. Vädret har varit så härligt här idag så jag hade nog inte kunnat spendera dagen på ett bättre sätt! Vi lyssnade på musik, åt frukt, solade och badade innan jag var tvungen att åka hem och jobba igen. Så bra torsdag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Efter att jag lämnade av barnen på skolan imorse åkte jag hem, packade lunch och tog bilen till Sunken Meadow State Park för att träffa Nina och Lisa. Vi låg på stranden i några timmar, åt mat och snackade innan vi var tvungna att åka hem igen för att jobba kväll. Äntligen har det fina vädret kommit tillbaka hit till New York!

Likes

Comments

Gjorde mitt första besök på ett amerikanskt IKEA idag på eftermiddagen. Det var i princip ingen skillnad mot de vi har hemma i Sverige förutom att man kunde köpa mycket mer typiskt svensk mat på de här borta, såsom sill eller pannkakor. Så jag och barnen passade på att köpa med oss lite svenskt godis och köttbullar hem!

Likes

Comments

Imorse åkte jag och min värdfamilj till polisens huvudkontor här på Long Island för att gå på en familjedag som de hade anordnat till poliser och deras anhöriga. Vi fick gå in i alla polisbilar och fordon, testköra bomb-robotar, se på vapen, utrustningar och massor mer. De hade även satt ihop en liten uppvisning för att visa hur de gör vid bland annat en biljakt, när de räddar personer ur bilar efter en bilkrock och hur de tränar polishundar. Det var så roligt att se!

Likes

Comments

I måndags var jag ledig hela eftermiddagen så jag passade på att åka in till city för att träffa Hanna en sista gång innan hon åkte hem till Sverige. Vi shoppade, åt lunch på Nish Nush och kollade på 9/11 memorial innan vi kramades hejdå en sista gång. Saknar dig redan! ♥

Jag gick sedan vidare till Soho för att strosa runt där i några timmar innan jag gick till tågstationen och tog tåget hem igen.

Likes

Comments

Åkte in till city med min värdfamilj imorse för att gå på basebollmatch. Let's go Mets! Vi hade planerat att ta tåget in på morgonen men tyvärr så ställdes det in och vi var tvugna att ta bilen istället för att hinna i tid till matchen. Vi hade verkligen en superhärlig dag trots att vi höll på att frysa ihjäl tack vare spöregn och 10 plusgrader, haha. Det var hur roligt som helst att faktiskt få uppleva en äkta amerikansk basebollmatch på riktigt. Nästa gång håller jag dock tummarna för lite sol och bättre väder! 

Likes

Comments

Har spenderat hela kvällen tillsammans med fyra superhärliga au pairer som också bor här ute på Long Island. Vi åt middag på Miller's Ale House Restsurant (veggie burgers!!) och sedan åkte vi hem till Sarah och hade movie night. Så rolig kväll!

Likes

Comments

Kom precis hem efter en liten shoppingrunda med min värdfamilj. Vi åkte och handlade Mets-kläder som vi ska ha på oss under basebollmatchen som vi ska gå på imorgon inne i city. Det ska bli så himla roligt!

Likes

Comments

Idag äter vi svensk tacos här borta i New York. Så gott! Barnen älskade det även fast tacos på en fredag verkade förvirra dem en hel del (här har man Taco Tuesdays). Haha!

Likes

Comments

Igår efter att jag släppt av barnen hos Nana mötte jag upp en au pair från Mexico som bor ungefär 15 minuter från mig här på Long Island. Vi packade lunch och tog bilen ut till Fire Island för att kolla på stranden och promenera till fyren som ligger där ute. Det var så fint! Tyvärr så blåste det ganska mycket när vi var där igår, men jag kan bara föreställa mig hur magiskt det kommer vara där i sommar med bättre väder och mer folk. Kan nog inte riktigt förstå att jag har en sådan här fin strand bara 15-20 minuter från mitt hus. Ett perfekt ställe att hänga på när jag är ledig under dagarna och inte har något bättre för mig!

Likes

Comments

Instagram @sofiewiberg