Sofie Wiberg Au pair i New York

Två bilder från dagens lilla utflykt. Mötte upp Emma och Emily runt lunch för att åka och bada i det här vattenfallet som ligger bara femton minuter från där jag bor. Vi har haft runt 42 grader varmt här idag så att spendera eftermiddagen där var alldeles perfekt! Köpte sedan med oss pizza och Ben&Jerry's hem till Emily för lite kvällsmys innan jag åkte hem igen. Superhärlig dag!

Nu är jag hur trött som helst så nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Hoppas att ni har haft en härlig dag hemma i Sverige!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ännu en jobbvecka har passerat och jag börjar komma in mer och mer i min nya värdfamiljs rutiner och aktiviteter. Allt känns så bra! Idag hade de som alltid på fredagar ett pasta party uppe vid poolen som jag och min värdfamilj gick på. Träffade två nya au pairer där som bor endast en fem minuter promenad från mitt hus. Tycker redan om dem jättemycket! Vi avslutade kvällen med en varsin smoothie på ett mysigt ställe som ligger här i MCLean, mums!

Likes

Comments

Idag började jag jobba vid klockan 10 på förmiddagen, men mina värdbarn var inte hemma så jag fick sluta lika snabbt igen. Hade ett långt samtal med min mamma hemma i Sverige innan jag tog en promenad upp till poolen och spenderade resten av dagen där. Så härligt! Solade, badade och läste en bra bok innan jag gick hem igen för att laga middag. Älskar dagar som dessa!

Likes

Comments

Idag hade jag min första helt lediga dag, så jag och mina vänner från Australien åkte in till Washington DC för att spendera dagen där. Vi tillbringade största delen av dagen på Union Market som var en supermysig liten marknad full med massor av god (och vegansk!!) mat. Vi passade också på att se Lincoln Memorial, Washington Monument, och självklart så firade vi International Ice Cream day med en stor glass!

Fick verkligen ett bra första intryck av Washington DC. Tycker att det påminner lite om London på något sätt tack vare alla grönområden och fina byggnader. Längtar verkligen till jag får se mer av den här staden!

Likes

Comments

Igår när jag hade slutat jobba mötte jag upp Emily, Emma och Rheannan för att gå på baseball! Jag har ju tidigare varit på två Mets-games när jag bodde i New York, men det är alltid roligt att gå igen. Extra roligt blir det också när laget man hejar på vinner! Det slutade 6-0 till The Nationals, Washington DC's lag.

Likes

Comments

Några bilder från igår när jag och mitt yngsta värdbarn var ute i skogen och letade Pokémon, haha! Älskar verkligen det här området. Det finns så mycket grönområden och fina ställen att promenera på!

Likes

Comments

Torsdagen den 23 juni lämnade jag min värdfamilj på Long Island och flyttade istället in till New York City för att bo hos min vän Bruno. Det var det bästa beslutet jag tagit! Jag bodde hos honom i två veckor, and it turned out to be two of the best weeks in my life! Jag hade så himla roligt. Varje dag. Dygnet runt. Bruno jobbar som DJ och promoter, så tack vare hans jobb var vi och hans vänner ute på olika klubbar nästan varje dag runtom i hela NYC. Jag träffade så mycket nya vänner och skapade minnen för livet. Här kommer en liten bildbomb från dessa två fantastiska veckor!

This view. Fem minuter från Brunos hus. Hur magisk?

Jag och världens bästa Fouad! Han flyttade också in hos B någon gång under dessa två veckor. Vi tre var världens bästa team, haha!

Bruno styrde ihop ett BBQ party hemma hos honom en kväll med ett gäng härliga människor. Så kul! Vi grillade, spelade beer pong och lyssnade på bra musik (vad annars kan man förvänta sig när det är en DJ som hostar ett party? Haha)

Brooklyn Bridge! En natt när jag, Bruno och Fouad hade tråkigt tog vi en taxi till down town för att promenera över Brooklyn Bridge. Magiskt!

Brunch på Le Souk! Perks of being friend with promoters - man får allt gratis, haha. Vi åt god mat, lyssnade på härlig musik och pratade med härliga människor.

Ännu en plats med magisk utsikt. Får aldrig nog!

En av få kvällar som vi spenderade hemma. Jag och Bruno testade snapfilter, drack champagne och kollade på film hela natten. Fouad var trött och sov, haha.

4th of July! Uppdaterar er mer om den dagen i ett annat inlägg.

Cheers på Marquee och en inte så pigg Fouad i en taxi påväg hem efter en rolig utekväll.

VÄRLDENS. BÄSTA. KVÄLL. Utgång på Lavo, och under kvällen kom Bruno och Fouad ut med den här skylten till mig "Lavo loves Sofie, farewell!". Jag blev så glad. De är väldens bästa människor och jag saknar dem redan så mycket.

Jag är så tacksam för dessa två veckor och för alla nya vänner jag fått. New York, I love you!

Likes

Comments

Hej från Washington DC - mitt nya hem det resterande året. Japp, ni läste rätt! I fredags satte jag mig på tåget och lämnade mitt älskade New York bakom mig för att möta upp min nya värdfamilj på tågstationen i DC. För er som inte vet så valde jag att gå in i rematch för ungefär tre veckor sedan, och jag hade turen att hitta en ny fantastisk familj här i MCLean, VA, ungefär femton minuter från Washington DC.

Min nya värdfamilj har två barn, Holly 14 år och Henry 12 år. Familjen är sjukt aktiv och social vilket jag älskar! De har också två söta hundar som jag kommer ta hand om ibland. Allt känns jättebra hittills, och att byta värdfamilj var det bästa beslutet jag tagit.

Det kändes dock riktigt riktigt jobbigt att flytta från New York. Jag älskar den staden, och inte minst alla fantastiska människor som jag träffade under de två senaste veckorna. Men jag vet att kommer spendera väldigt mycket tid i NYC framöver, så det känns himla bra. Nu är jag hur som helst taggad på att se vad Washington DC har att erbjuda, och jag lovar att uppdatera er om vad som händer här på bloggen!

Likes

Comments

Sov hemma hos Nina och Lisa inatt, två av mina närmsta au pair-vänner här borta i USA. Försöker vara hemma så lite som möjligt hos min nuvarande värdfamilj nu när allt är lite kaos.. haha. Jag lovar att uppdatera er om allt som händer ang. flytten så snart jag vet mer själv!

Idag har vi hur som helst bara legat vid poolen hela dagen, solat, badat och ätit frukt. Mums! Nina och Lisas värdbarn fyller år idag också så de hade en liten BBQ nu på kvällen som jag fick vara med på. Det känns så skönt att ha så fina vänner här borta när allt känns lite extra jobbigt för tillfället. Är så tacksam för det!

Likes

Comments

Ikväll tog jag och mina fina vänner bilen in till Queens för att gå på Mets Game! Jag har ju varit på basebollmatch en gång tidigare men det är alltid roligt att gå flera gånger. Vi hade så himla kul och det var så skönt att komma iväg och få tänka på annat ett tag. Dessa tjejer gör mig alltid så glad ❤️

Likes

Comments

1 3457 Next