Glædelig 1. advent. Dagen i dag er blevet tilbragt på at rydde op på mit værelse, som var meget rodet, en lille gå tur og julehygge med min familie. Vi pynter først til jul i morgen, da min søster skal arbejde i dag, øv øv.
Nu hvor det er blevet søndag, så er det også tid til en "ugens plus- og minuspoint", og jeg må sige, at det har været svært at finde nogle minuspoint, fordi min uge har været super god, og jeg har været glad hele ugen!

PLUSPOINT til de 3 tudefilm, som jeg har grædt til 3 dage i træk. Jeps, jeg holdte simpelthen mit eget lille maraton. - Hvis i har nogle yndlings film, som i altid kan tude til, så skriv dem i kommentaren! Jeg vil mega gerne se dem!

PLUSPOINT til at jeg har hygget mig i Aarhus med de dejligste mennesker, og til at jeg har gået oppe i regnbuen, også selvom jeg blev lidt svimmel, da jeg ikke er så god med højder.

MINUSPOINT til min iPhone som ikke kan holde strøm mere. Jeg har den seriøst i en oplader 24/7, og det er virkelig irriterende.

PLUSPOINT til den lækre brunch jeg spiste i går sammen med min familie i Middelfart. Min familie og jeg har ikke brugt så meget tid sammen her på det sidste, og da vi plejer at tilbringe meget tid sammen, havde vi brug for en hyggelig dag sammen! Kl. 11 havde vi bestilt bord på Café Razz i Middelfart, hvor vi havde udsigt ud over vandet og de 2 lillebæltsbroer. Efter 2 timer på den lille hyggelige café, smuttede vi til Odense, hvor vi juleshoppede en lille smule. Jeg fik i hvert fald fyret nogle penge af på et monster fedt sæt tøj!

MINUSPOINT til at det lige er gået op for mig, at det først er den 1. december på TORSDAG?! Jeg troede, at det var onsdag.

PLUSPOINT til den hyggeligt eftermiddag jeg tilbragte efter skole i fredags sammen med min klasse. Vi holdte julebag, hvor vi bl.a. bagte pebernødder, brunkager, svenske sirupskager (som Marius og jeg mestrede i), vaniljekranse og havregrynskugler i kæmpe bunker. Vi var på skolen fra 13:50 (hvor vi havde fri) til kl. 17, og det var en vildt dejlig måde, at slutte skoleugen af- og starte weekenden ud på.

PLUSPOINT til min nye hoodie, som jeg købte i Aarhus. Den er fra Vero Moda, kostede 200 kr. - hvilket er ingenting - og så er den pisse dejlig. Jeg har bogstaveligtalt levet i den siden, jeg købte den!

Jeg håber, at i har haft en ligeså fed uge, som jeg har!

De største knus, Sofie <3

Likes

Comments

Jeg er netop lige vågnet fra at have tilbragt hele dagen i går i Aarhus med 7.-9. klasse fra skolen. Det var SÅ hyggeligt! Vi har bl.a. været i Den Gamle By, på ARoS og gået rundt i gågaden - og det største plus var, at vejret var godt!

Da skolens årlige juletur har gået til København i omkring 7 år, så havde lærerne bestemt, at vi denne gang skulle til Århus - hvilket også var utrolig hyggeligt!
Efter min veninde, Clara, og jeg havde gået rundt i gågaden og shoppet julegaver i ca. 2.5 time, valgte vi at tage på Starbucks for at få lidt varme, og her sad vi i 1 time og snakkede. Da klokken rundede 16, gjorde vi os klar til at gå op til bussen igen. Og her ventede en 2 timers tur hjem.. Men alt i alt en pisse fed tur!

Nu vil jeg smutte i skole. Hav en god dag!

De største knus, Sofie <33

Likes

Comments

Efter at have fulgt Frederikke Egel (min yndlings blogger), i godt og grundigt 6 måneder, har jeg læst hendes "jeg kan prale af.."-serie et par gange - og jeg er helt vild med den.

Jeg kan prale af ... At jeg spiller golf ... At jeg har den dummeste og dejligste kat ... At jeg har den bedste humor - ifølge mig selv .... At jeg i går købte den lækreste og blødeste striktrøje ... At jeg tjekker Frederikkes blog 540 gange om dagen ... At jeg går i 8. klasse ... At jeg har en sovebamse. Den hedder Ib ... At jeg har 2 veninder, som jeg er utrolig tætte med ... At jeg om mindre end 7 måneder får min bøjle af. JAS ... At jeg elsker (!!) surt slik ... At jeg skal på efterskole om mindre end 2 år ... At jeg har svømmet med delfiner- og det var den absolut fedeste oplevelse ... At jeg blev årets spiller i håndbold sidste sæson ... At jeg har de dejligste venner!

Jeg vil prøve at fortsætte med serien, da den giver et godt indblik af mig!

De største knus, Sofie

Likes

Comments

Efter at have læst Amalie Wessels "Ugens plus- og minuspoint"-blogindlæg, så har jeg også haft lyst til at gøre det samme. Så lad os bare komme i gang:

PLUSPOINT til at tilbringe hele torsdagen + natten, med min yndlings 2. familie. Jeg elsker dem så højt! Vi hyggede mega med guitar, sang, msp og live.ly. Og lige et ekstra plus, så lærte jeg også at spille nogle akkorder på en guitar!

MINUSPOINT til at det regnede vold meget, da jeg var ude at spille golf med min Pappi ;( Vi blev nødt til at gå ind på hul 5.

PLUSPOINT til min ros til faghjemsamtaler. Jeg klarer mig åbenbart bedre end jeg havde troet - og så det er jo altid pisse dejligt at få bekræftet, at jeg er god til det, som jeg laver!

PLUSPOINT til min mors fødselsdag i går. Vi holdte fødselsdag for hende fredag og lørdag, og det var bare super hyggeligt. Vi fik utrolig god mad!

DET STØRSTE PLUSPOINT til, at jeg har fundet verdens aller bedste film på netflix! "A Girl like her"- hedder den!!! Holy den er god. Jeg var tudefærdig. Ærligt, jeg har aldrig hulket så meget til en film før, men holy den var god!!!

Jeg håber, at i kan lide serien, og at den vil vare ved.

De største knus, Sofie <3

Likes

Comments

Hey peeps. Hjerteligt velkommen til min blog!

Hvem er jeg?

Mit navn er Sofie. Jeg er en 14-årige, utrolig glad, pige som går i 8. klasse på en lille skole på fyn. Jeg elsker at tage- og redigere billeder af både folk og mig selv.

Mine interesser og min hverdag:

Jeg elsker at bruge min tid ude på en golfbane sammen med min familie. Min mor og papfar har spillet golf 6 år, og bruger utrolig meget tid på det - og dét førte så til, at jeg også startede i sommerferien. Udover golf går jeg selvfølgelig i skole, og så spiller jeg også håndbold sammen med nogle yderst dejlige tøser.

Bloggens emner:

Bloggen vil som det allerførste omhandle mit liv og mine interesser. Jeg vil være 100% mig selv hele vejen igennem!

Jeg håber, at du vil følge med ;)
De største knus, Sofie

Likes

Comments