Personligt

VELKOMMEN TIL 2017 !!!! Jeg håber, at i alle har haft en fantastisk nytårsaften.

2016 blev året hvor...

.. Jeg havde den fedeste skiferie med de fedeste mennesker + min fødselsdag blev også fejret!

.. Jeg holdte den bedste konfirmation, jeg kunne ønske mig! + Været på den hyggeligste blå-mandag i Tivoli.

.. Jeg begyndte at spille golf, hvilket har ændret mit liv på mange punkter (positivt).

.. Min familie og jeg tog til Mallorca for første- og absolut ikke sidste gang.

.. Jeg tilbragte en masse tid med nogle skønne venner og veninder!

2016 har alt i alt bragt på en hel masse op- og nedture, men heldigvis flest opture. Da jeg lavede dette indlæg blev jeg virkelig mindet om, hvor fantastisk året egentlig har været.

Jeg håber, at alle får endnu et fantastisk år!

Tusinde knus, Sofie

Likes

Comments

Personligt

GODT NYTÅR!

Hey tøser. Så er 2016 ved at nå sin ende. Der har været en masse op- og nedture i året - i kommer til at se de fleste opture i et "året der gik"-indlæg, som jeg er ved at få op og køre. Jeg håber, at i alle får en fantastisk aften/nat, og så ses vi i det nye år, 2017!

De sidste par dage har jeg tilbragt med mine veninder. Fra d. 28.-29. december skulle mit håndboldhold og jeg til håndbold-cup, hvor vi klarede os fint. Mine 2 veninder, Mathilde og Alberte, og jeg holdte derfor en lille sleepover. Det var utrolig hyggeligt.

D. 30. december smuttede jeg ned til en af mine bedste venner, for at ønske hinanden godt nytår, og for at se hinanden en sidste gang inden 2017 stod for døren. Fra ham tog jeg videre til Clara, hvor jeg blev sovende. Vi hyggede os utrolig meget.

Nu vil jeg gøre mig klar til nytår, som min familie og jeg skal holde i Ringe sammen med nogle af vores venner. Det bliver super hyggeligt.
Hav en dejlig aften, og pas nu på jer selv!

Tusinde knus, Sofie <3

Likes

Comments

Personligt

Godmorgen tøser!

Så er de 3 fedeste (bogstaveligtalt) juledage overstået. 1.- og 2. juledag har jeg tilbragt med min familie til 2 julefrokoster, og puuuuh, hvor har jeg bare spist ordentlig meget mad. De dage er nu overstået, og min familie og jeg skal tilbage det den normale livsstil - det bliver dejligt.
Jeg håber, at i alle har haft en dejlig juleaften og -juledage dage.

Jeg er normalt ikke typen, der sætter mål for det kommende år - jeg synes ikke helt, at det virker. Det har nok også noget at gøre med, at jeg kun er 14 år gammel - Men til det nye år har jeg tænkt mig at sætte nogle mål, som jeg håber, at jeg har udført inden 2017 er omme.

Jeg havde faktisk lavet nogle nytårsfortsæt til 2016, men de blev ikke overholdt såååå godt.
De lød bl.a. på:
- Ingen kage i ét år, udover specielle begivenheder eller fødselsdage. Den har jeg holdt.
- Stilen skal være værdig. Jeg går stadig i sort på sort tøj.
- Få orden i mit liv. Mit liv er et stort kaos, haha.

Når jeg kigger tilbage på dem, kan jeg tydeligt se, at det er nogle vildt store nytårsfortsæt. I år prøver jeg at lave små, konkrete nytårsfortsæt, som jeg håber, at kunne holde. Men vi får at se.

Har i nogle nytårsforsæt?

De største knus, Sofie <3

Likes

Comments

GLÆDELIG JUL!

Godmorgen venner! Så blev det d. 24. december, og som jeg også skrev i gårsdagens indlæg, så er julemåneden virkelig gået stærkt. Jeg håber, at i alle får en fantastisk aften med dem i elsker - jeg skal selv holde med min mors side af familien. Det glæder jeg mig meget til.

Julestemningen er ved at komme snigende, yes! Lige da jeg vågnede, tændte jeg kalenderlyset og satte noget lækkert julemusik på. Senere skal vi dække bord og i kirke, så jeg regner med, at stemningen bliver lidt mere ekstrem, haha!

Hav en dejlig dag!
De største knus, Sofie <3

Likes

Comments

Jul

Whaaaat?! Det er allerede d. 23. december i dag? Hvor blev resten af december lige af, eller ja, bare hele år 2016? Holy jeg synes, at det er gået stærkt.

Jeg er langt fra i julestemning, og det er altså juleaften i morgen. Jeg håber dog, at juletræspyntningen i dag kan hjælpe lidt på det. Jeg har prøvet næsten alt for at komme i julestemning - min familie og jeg har pyntet juletræ nede ved vores onkel, hørt julemusik, spist æbleskiver, været på julemarked, købt julegaver og pyntet op. Hvad mere kan man gøre? ;)

Er I i julestemning i år? Ellers håber jeg, at i alle får en dejlig juleaften i morgen med dem i holder af! GLÆDELIG LILLEJULEAFTEN.

Likes

Comments

Glæde, Personligt

Hey tøser. Endnu er fantastisk uge er nået til vejs ende, og den har (igen) været utrolig fantastisk. Det samme håber jeg, at jeres har været! Selvom der er flest minuspoint, så har ugen altså være skide god, haha. Here we go:

MINUSPOINT til at jeg ikke er i julestemning, overhovedet! Jeg plejer altid, at være bare en lille smule i julestemning i starten af december, men ikke i år. Hvad sker der?! Har i nogle gode råd til, hvordan man kommer i julestemning - så smid dem i kommentaren!

PLUSPOINT til at jeg holdte sleepover sammen med mine 3 veninder. Det var super hyggeligt! Vi så julekalender og film, lavede aftensmad, spiste pandekager med is og hyggede os for groft! Det var igen hjemme ved min anden familie <3

MINUSPOINT til julekalenderen som kører på DR1 - "Den anden verden". Jeg kan slet ikke se mig ud af den, og hvor bliver julen af? - Jeg mangler især noget julepynt! Jeg tror, at den bliver god i løbet af december, men nu hører den til i minus. Desværre.

PLUSPOINT til min søster og jeg, som købte vores forældres julegaver i går. Vi brugte hele dagen inde i Odense, hvor vi juleshoppede. Det var tiltrængt! Vores forældre har været i København sammen med et andet vennepar her i weekenden, så vi har bare kunne gøre, hvad vi ville.

MINUSPOINT til alt det usunde mad jeg har spist den sidste uge, puha. Lad os rette op på det i den kommende uge!

MINUSPOINT til mit knæ, som valget at fucke op onsdag morgen. Jeg vågnede kl. 4:33, og kunne ikke rykke på mit knæ uden at det gjorde ondt. Da jeg fik det på plads, gik jeg (grædende) ind til mine forældre, de hjalp mig så i seng igen og smørrede creme på mit knæ. Det betød også, at jeg ikke kunne være med til idræt, og kun halvt med til håndbold. ØV. Men det er heldigvis blevet bedre!

PLUSPOINT til min adventsgave i dag. Jeg fik Calvin natbukser!!! Nu har jeg også kun kigget på dem i... 2 MÅNEDER! Jeg sidder faktisk med dem på, og de er sygt dejlige!

Husk at følg med på min Instagram! De største knus, Sofie <3

Likes

Comments

Glædelig 1. advent. Dagen i dag er blevet tilbragt på at rydde op på mit værelse, som var meget rodet, en lille gå tur og julehygge med min familie. Vi pynter først til jul i morgen, da min søster skal arbejde i dag, øv øv.
Nu hvor det er blevet søndag, så er det også tid til en "ugens plus- og minuspoint", og jeg må sige, at det har været svært at finde nogle minuspoint, fordi min uge har været super god, og jeg har været glad hele ugen!

PLUSPOINT til de 3 tudefilm, som jeg har grædt til 3 dage i træk. Jeps, jeg holdte simpelthen mit eget lille maraton. - Hvis i har nogle yndlings film, som i altid kan tude til, så skriv dem i kommentaren! Jeg vil mega gerne se dem!

PLUSPOINT til at jeg har hygget mig i Aarhus med de dejligste mennesker, og til at jeg har gået oppe i regnbuen, også selvom jeg blev lidt svimmel, da jeg ikke er så god med højder.

MINUSPOINT til min iPhone som ikke kan holde strøm mere. Jeg har den seriøst i en oplader 24/7, og det er virkelig irriterende.

PLUSPOINT til den lækre brunch jeg spiste i går sammen med min familie i Middelfart. Min familie og jeg har ikke brugt så meget tid sammen her på det sidste, og da vi plejer at tilbringe meget tid sammen, havde vi brug for en hyggelig dag sammen! Kl. 11 havde vi bestilt bord på Café Razz i Middelfart, hvor vi havde udsigt ud over vandet og de 2 lillebæltsbroer. Efter 2 timer på den lille hyggelige café, smuttede vi til Odense, hvor vi juleshoppede en lille smule. Jeg fik i hvert fald fyret nogle penge af på et monster fedt sæt tøj!

MINUSPOINT til at det lige er gået op for mig, at det først er den 1. december på TORSDAG?! Jeg troede, at det var onsdag.

PLUSPOINT til den hyggeligt eftermiddag jeg tilbragte efter skole i fredags sammen med min klasse. Vi holdte julebag, hvor vi bl.a. bagte pebernødder, brunkager, svenske sirupskager (som Marius og jeg mestrede i), vaniljekranse og havregrynskugler i kæmpe bunker. Vi var på skolen fra 13:50 (hvor vi havde fri) til kl. 17, og det var en vildt dejlig måde, at slutte skoleugen af- og starte weekenden ud på.

PLUSPOINT til min nye hoodie, som jeg købte i Aarhus. Den er fra Vero Moda, kostede 200 kr. - hvilket er ingenting - og så er den pisse dejlig. Jeg har bogstaveligtalt levet i den siden, jeg købte den!

Jeg håber, at i har haft en ligeså fed uge, som jeg har!

De største knus, Sofie <3

Likes

Comments

Jul, Glæde

Jeg er netop lige vågnet fra at have tilbragt hele dagen i går i Aarhus med 7.-9. klasse fra skolen. Det var SÅ hyggeligt! Vi har bl.a. været i Den Gamle By, på ARoS og gået rundt i gågaden - og det største plus var, at vejret var godt!

Da skolens årlige juletur har gået til København i omkring 7 år, så havde lærerne bestemt, at vi denne gang skulle til Århus - hvilket også var utrolig hyggeligt!
Efter min veninde, Clara, og jeg havde gået rundt i gågaden og shoppet julegaver i ca. 2.5 time, valgte vi at tage på Starbucks for at få lidt varme, og her sad vi i 1 time og snakkede. Da klokken rundede 16, gjorde vi os klar til at gå op til bussen igen. Og her ventede en 2 timers tur hjem.. Men alt i alt en pisse fed tur!

Nu vil jeg smutte i skole. Hav en god dag!

De største knus, Sofie <33

Likes

Comments

Outfit, Personligt

Efter at have fulgt Frederikke Egel (min yndlings blogger), i godt og grundigt 6 måneder, har jeg læst hendes "jeg kan prale af.."-serie et par gange - og jeg er helt vild med den.

Jeg kan prale af ... At jeg spiller golf ... At jeg har den dummeste og dejligste kat ... At jeg har den bedste humor - ifølge mig selv .... At jeg i går købte den lækreste og blødeste striktrøje ... At jeg tjekker Frederikkes blog 540 gange om dagen ... At jeg går i 8. klasse ... At jeg har en sovebamse. Den hedder Ib ... At jeg har 2 veninder, som jeg er utrolig tætte med ... At jeg om mindre end 7 måneder får min bøjle af. JAS ... At jeg elsker (!!) surt slik ... At jeg skal på efterskole om mindre end 2 år ... At jeg har svømmet med delfiner- og det var den absolut fedeste oplevelse ... At jeg blev årets spiller i håndbold sidste sæson ... At jeg har de dejligste venner!

Jeg vil prøve at fortsætte med serien, da den giver et godt indblik af mig!

De største knus, Sofie

Likes

Comments

Ugens plus- og minuspoint, Personligt, Glæde

Efter at have læst Amalie Wessels "Ugens plus- og minuspoint"-blogindlæg, så har jeg også haft lyst til at gøre det samme. Så lad os bare komme i gang:

PLUSPOINT til at tilbringe hele torsdagen + natten, med min yndlings 2. familie. Jeg elsker dem så højt! Vi hyggede mega med guitar, sang, msp og live.ly. Og lige et ekstra plus, så lærte jeg også at spille nogle akkorder på en guitar!

MINUSPOINT til at det regnede vold meget, da jeg var ude at spille golf med min Pappi ;( Vi blev nødt til at gå ind på hul 5.

PLUSPOINT til min ros til faghjemsamtaler. Jeg klarer mig åbenbart bedre end jeg havde troet - og så det er jo altid pisse dejligt at få bekræftet, at jeg er god til det, som jeg laver!

PLUSPOINT til min mors fødselsdag i går. Vi holdte fødselsdag for hende fredag og lørdag, og det var bare super hyggeligt. Vi fik utrolig god mad!

DET STØRSTE PLUSPOINT til, at jeg har fundet verdens aller bedste film på netflix! "A Girl like her"- hedder den!!! Holy den er god. Jeg var tudefærdig. Ærligt, jeg har aldrig hulket så meget til en film før, men holy den var god!!!

Jeg håber, at i kan lide serien, og at den vil vare ved.

De største knus, Sofie <3

Likes

Comments