Header

Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag blev så överraskad när det inte bara var Alva som kom utan även Julia, det enda jag kunde säga var omg. För det första så förstod jag inte ens att Alva var här och sen att Julia var här, allt gick helt enkelt inte ihop. När jag såg Alva på tågstationen så sprang jag bara upp och kramade om henne, kunde inte hålla tårarna inne. Det är ju 8månader sen jag träffade henne senast! Sen så börjar jag undra var hon hade sin resväska. Alva sa att hon hade ställt den på andra sidan, jag fattade ingenting. Jag blev stressad för henne och sa att vi måste skynda oss och hämta väskan innan någon skulle kunna ta den. Hon säger att det är lugnt, men vi går för att hämta den. Det var ingen väska som väntade utan Julia!! Jag blev såå chockad, otroligt glad och började gråta!! Bästa överraskningen jag har fått!! Tydligen så visste alla om det förutom mig haha. Jag kan inte ens beskriva hur glad jag är över att dom är här, har saknat dom så mycket!! Love u so much 

Likes

Comments

Idag så träffade jag Sandra för lunch på Panera, efter det så gick vi runt i lite olika butiker. Det finns så mycket fint, älskar verkligen vårkläder!! Men jag sparar ju pengar för min resemånad, så köpte bara en svart topp. Vi hade en mysig dag, från början så ville vi gå en promenad med det var så kallt och grått ute så vi får göra det en annan dag!

Likes

Comments

Idag så åkte Janna och jag in till City runt elva och var där till fem, då Janna jobbar ikväll. Vi gick till Flatiron Building då jag kom på att jag faktiskt inte sett det huset, så vi gick dit för att ta lite bilder. Vi hade en mysig dag och det var soligt och varmt så vi var glada. När jag kom hem så träffade jag Sandra, vi åkte först till ett mall och sen avslutade vi dagen med Carvel.

Janna and I went to the city today around eleven and we stayed there until five. We needed to go home because Janna is working tonight. We went to the Flatiron Building, because I realized that I hadn't seen it before, so we went there to take some pictures. Janna and I had a great day and it was warm and sunny so that was really nice. I met up with Sandra after I came home from the city, we went to the mall and we finished the day with Carvel.

Likes

Comments

I didn't do so much today, just laundry, a work out,I had lunch with Janna, homework with my host kids, dinner and driving them to karate. I went to pick up Janna when I was off and we went to Target. Janna and I are always going to Target when we don´t have anything to do. We love target haha. We like to just walk around there and I´m always buying Twix and Janna buys Vitamin Water and Doritos.

Likes

Comments

Jamba juice har blivit ett nytt favoritställe för mig och Janna istället för Carvel. Deras smoothies är så goda, har gillat alla som jag testat hittills!!

Likes

Comments

Då var det måndag igen, helgen gick så snabbt men så är det ju alltid!! Idag så började dagen med att träna och tvätta, efter det så gick jag hem till Janna och åt  lunch. Det är så skönt att vi bor så nära varandra, som i amerikanska filmer, när deras bästa vän bor i huset bredvid. Det precis så är det och jag är så glad över det. Vi åkte och handlade efter lunchen och sen så åkte vi hem till mig och gjorde smoothies. Vi tänkte nämligen försöka att vara nyttiga, men det brukar hålla i en eller två dagar och sen är vi tillbaka till att äta Carvel och kakor haha. Det är verkligen så otroligt svårt att stå emot sötsaker här, då det finns så mycket att testa! Våra smoothies blev iallafall super goda!! När klockan var halv fyra så kom mina värdbarn hem och då gjorde dom sina läxor, åt snack och sen var det dags för middag, följt av deras karate. När jag slutade att jobba så gick jag ut på en powerwalk och sen när jag kom hem så spelade jag ett spel med Sami innan det var dags för mina värdbarn att gå och lägga sig. Jag avslutade kvällen med att se ett avsnitt av the vampire diaries. Så nu säger jag godnatt, då klockan är nästan 11:00pm här.

Likes

Comments

Sami had her birthday party today and it was a cupcake party. She was so excited for the party!! All of her friends came and they had a great time baking cupcakes. She was so happy after the party!!

Likes

Comments