Header

(En bild från förra veckan)

Då var det måndag igen, helgen flög förbi lika snabbt som vanligt. Dagen började med S skulle med den tidiga bussen runt 8 och sen så åkte D med bussen kvart i 9. Efter det så tvättade jag och facetima med Matilda. Det var mysigt, var väldigt längesen jag pratade med henne!! Runt 11:00 så ringde min värdmamma mig och sa att skolan hade ringt och sagt att D blivit sjuk, så jag fick åka och hämta honom. Stackarn han hade hög feber och ont i huvudet. Han sov mestadels av tiden efter att vi kom hem och såg lite på tv, för han var så trött. Tyckte så synd honom!! Men nu så mår han lite bättre så det är tur det!!

Likes

Comments

Även söndagen spenderade jag med min favorit Janna, och det är ju inte bara söndagar som jag spenderar med henne utan alla dagar hela veckan haha. Är verkligen så glad att jag har henne. Vi åkte till ett mall då vi ville göra något men var för trötta/sega för att åka in till city. Jag fick med mig klänningen som ni ser på bilden, gillar den så mycket så kunde inte motstå att köpa den och det tyckte jag att jag var värd efter att jag var sjuk hela helgen hehe. Den blir perfekt till sommaren och Miami som vi åker till om 25 dagar!! Är så taggad det ska bli såå roligt!

Likes

Comments

Igår så blev jag sjuk, jag fick så fruktansvärt ont kroppen och feber så denna helgen lär inte bli så händelserik.. Segt men samtidigt bra så att jag kan vila upp mig. Men om jag jämför med hur dåligt jag mådde igår då jag trodde att jag skulle svimma, så mår jag jättebra idag. Nej men jag mår bättre iallafall är bara trött och seg idag. Så det enda som jag har gjort idag är att se många avsnitt av White Collar och sen så åt jag middag med Janna på en grekisk resturang. Det var skönt att komma ut och få lite frisk luft (vi promenerade dit). Maten var väldigt god, så dit vill jag nog allt gå igen!

Jag hoppas ni haft en bra lördag!! 

Likes

Comments

Imorse när jag vaknade så kände jag hur jag hade ont i hela kroppen, så det var dags för mig att bli sjuk igen..
Efter att mina värdbarn åkt till skolan så gick jag och la mig och sov i två timmar och efter det så kändes det lite bättre. Vi hade ju au pair mötet idag, både jag och Janna är sjuka men hon är sämre än vad jag är. Vi båda ville se matchen så vi bestämdes oss för att åka dit en stund, men vi kände hur vi började må sämre så efter en timme så åkte vi hem. Det var otur, känns alltid som att vi blir sjuka när det är saker planerade!! Men vi såg ju iallafall en liten del av matchen och jag tänkte bara på One Tree Hill när jag såg matchen haha. Så typiskt amerikanskt, vilket var roligt att se!!

Nu så ska jag sova och hoppas att jag mår bra imorgon när jag vaknar!!

Likes

Comments

En timme efter att mina värdbarn hade åkt till skolan så ringde min värdpappa och sa att dom hade ringt från mina värdbarns skola för att D blivit sjuk. Jag har bara gått och väntat på att någon av dom skulle bli sjuk för att det känns som att alla är sjuka just nu. Så jag åkte till skolan för att hämta honom och sen så hade vi en lugn dag här hemma. Men han mår bättre nu och ska till skolan imorgon.
Imorgon så är det dags för månadens au pair möte, vi ska på en basketmatch så det ska bli kul!!

Likes

Comments

View tracker

I lördags så bakade jag, Janna, Sami och Danny en oreokaka och den blev så god. Receptet var enkelt och det gick jättesnabbt att göra den så det var toppen!! Så vi lär baka denna kakan igen!

Likes

Comments

Idag så var det Martin Luther King Jr. Day vilket innebär att mina värdbarn var lediga från skolan. Dagen började att vi åkte till Life Time och S och D lekte i Kids academy medan jag tränade. Efter det så åkte vi till biblioteket, så att de kunde leta efter lite nya böcker att läsa. De hittade en en del + två filmer som de ville se. Vi satt även kvar en stund och läst i biblioteket då dom inte ville åka hem. Från början så ville dom inte ens åka till biblioteket, men när vi väl är där så gillar dom det haha. När klockan närmade sig tolv så åkte vi och åt lunch på Panera och sen lite senare efter att vi kom hem så spelade vi ett sällskapsspel.
Runt fyra så åkte jag och Janna till Long Beach för att träffa några vänner.
Detta var en bra start på veckan, jag hoppas ni haft en bra måndag!

Likes

Comments

Janna och jag åkte in till City idag för att spendera dagen i Hudson River Park, Battery Park och SoHo. Det var en mysig och solig dag, så det var faktiskt rätt varmt på dagen när solen var framme så det var skönt!!
Imorgon så är mina värdbarn lediga från skolan och även min värdmamma, så jag jobbar bara till efter lunch och då ska jag träffa Janna det känns som att det blir en bra start på veckan!!

Likes

Comments

Planerna för lördagen var träning på morgonen, sen ville jag och Janna klippa oss och sen se en hockeymatch på kvällen. Vi lyckades med de två första punkterna, träning och klippning. Jag och Janna började att köra till matchen runt åtta och när vi nästan var framme och hade tio minuter kvar så börjar bilen att låta jätte konstigt och det var svårt att köra. Vi är mitt ute på motorvägen, så jag fick parkera på sidan och ringde till min värdpappa. Men det var svårt att förklara problemet då jag själv inte visste vad problemet var i början. Det var däcket som hade ett stort hål i sig, så det gick ju verkligen inte att köra. Så min värdpappa körde till oss och ringde bärgningsbil och fixade med allt sånt, så det var super snällt!! Fick så dåligt samvete över att han fick komma, men det var ju inte så mycket att göra åt det. Medan vi väntade på att han skulle komma så kom det en polis och försökte hjälpa oss, men min värdpappa skulle ju komma så det löste sig. Så efter många timmar så var vi hemma igen. Det kändes tråkigt och segt att det skulle hända då vi hade planer och äntligen helg. Men det var ju inte så mycket att göra åt det, men är så tacksam över att min värdpappa kom och hjälpte oss!!
Jag hoppas att ni hade en bättre lördagskväll än vad vi hade, kram

Likes

Comments

Äntligen fredag!! Idag efter att S och D kommit hem från skolan så gjorde de sina läxor och sen så försökte vi att göra lypsyl. S fick ett det i julklapp, men det var svårare än vad vi trodde så vi lyckades inte direkt. Men de tyckte det var kul ändå så det var ju tur. Ikväll så ska jag träffa Sandra för att äta Carvel och imorgon så ska jag och Janna ha en lugn dag då vi är så trötta efter att vi gjort så mycket de senaste helgerna!!

Likes

Comments