Header

Nu sitter jag på tåget påväg hem från city. Idag så hade jag och Janna våran andra college-klass inför Boston, så nu är det bara en kvar. Lektionerna idag var roligare än förra gången så det var bra. Något som är väldigt kul med klassen är att man träffar många nya au pairer och de kommer ju åka samtidigt till Boston.
Efter lektionerna så åkte vi till Central Park och sen till Chelsea för att äta middag. Jag var så hungrig när vi letade efter en resturang, men till slut så hittade vi en. Tycker synd om Janna som får stå ut med mig när jag blir så irriterad när jag är hungrig haha.

Likes

Comments

Idag så var det då inga 25 grader när jag vaknade utan 10 grader, regn och mycket vind. Så jag och Janna var inte jätte taggade på att åka in till NYC. Men vi gjorde det ändå och gick till Chelsea Market så att vi skulle komma undan från regnet. Jag gillade verkligen stället, så mycket olika butiker och restauranger. Efter det så gick vi åt åt lunch på Le Pain Quotidien. Mitt favorit café än så länge!! Jag åt en Belgisk våffla med färska bär och den var super god. Lite senare under dagen så gick vi runt och kollade i olika butiker och sen så åkte vi hem.

När jag kom hem runt 7:30 så gjorde jag och min värdfamilj pumpkin carving. Det var kul men mycket mer avancerat än vad jag trodde haha. Men vi lyckades att göra tre pumpor och det blev jättefint när vi satte ljus i dom!!

Likes

Comments

Då var det redan fredag och helg, jag förstår inte hur tiden kan gå så snabbt! Men det är rätt skönt med helg, det är något speciellt med fredagar som jag verkligen gillar. Det spelar ingenroll om jag är ledig, går i skolan eller jobbar fredag är fredag. Jag träffade Sandra, Vanessa och Janna för att äta cheesecake. Det är så gott när man börjar äta, men sen blir det så att man mår illa haha.

Imorgon så ska jag troligtvis in till NYC över dagen och sen på kvällen så ska jag och min värdfamilj göra pumpkin carving så det ska bli kul.


Likes

Comments

​Hela denna veckan så har det varit mellan 25-30 grader. Det har varit så skönt, men konstigt hur det kan vara så varmt i oktober. Men jag klagar inte!! Så det var bara att börja använda sommarkläder igen. Igår så hade jag på mig en klänning och det var nästan för varmt haha. Barnen klagade lite i början av veckan när de kom hem och sa att det var alldeles för varmt med de kläder som jag sa att dom skulle ta på sig på morgonen. Det var det ju också men jag visste ju inte att vädret kunde gå från 15-30 grader under en dag haha. Så nu är de nöjda när S får ha klänning och D shorts. Jag hoppas att värmen håller sig över helgen då jag ska in till New York! 

Likes

Comments

Ikväll så hade jag S, J och D bestämt att vi skulle äta middag för att fira att vi varit här i två månader. Så vi åkte till en Italiensk resturang. Maten var väldigt god, jag valde en pastarätt med kyckling. Men det var såå enormt mycket mat, så nu har jag mat så att jag klara mig i en vecka haha. Det var en jätte mysig kväll. Så glad att jag lärt känna dessa fina människor!!

Likes

Comments

Idag så åkte jag, Sandra och Janna till Ikea. Jag ville köpa svensk godis och knäckebröd haha. Vi passade även på att äta lunch där, men blev lite besviken då dom inte hade det som jag sett framemot. Men jag fick ju köpt mig mitt godis som tur var! Det kändes så konstigt att går runt där inne, kändes som att jag var hemma i Göteborg och att jag skulle köpa något till mitt rum. Så konstig känsla!!

Likes

Comments

I lördags så hade mina värdbarn ett bälttest och båda klarade sitt test så det fick ett nytt bälte. Dom var väldigt glada, så söta!!

Idag så har jag inte gjort så mycket förutom att tvätta, promenera(25grader idag) + att jag även gick till en läkare då jag haft hosta i över två månader och min röst blir hes och igår försvann den helt. Kände att jag ville kolla upp det, jag fick någon medicin som ska hjälpa så får hoppas på det! Jag hoppas ni haft en bra dag!!

Likes

Comments

Idag så var jag och min värdfamilj på mitt au pair möte som var Pumpkin Picking. Det var jätte roligt och så amerikanskt. Vi började med att gå in i Corn Maze och vi tänkte att vi skulle gå runt en liten stund, men det blev en timme för att vi inte hittade vägen ut haha. När vi äntligen hittade ut så plockade vi några pumpor inför Halloween.

Likes

Comments

Igår hade vi en jättebra kväll inne i New York, vi träffade några nya au pairer och amerikaner så det var kul!!

Likes

Comments