Header

Isabelle, Klara and I had picnic in Central Park last Sunday. The weather was perfect, it was sunny and warm. We bought so much food, strawberries, blue berries, bread, pasta, sushi and cookies, everything tasted really good!! We had a really nice time just sitting there talking. I´m so happy that I have them. I have known them my whole life and I can´t imagine not knowing them. I love them so much!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Danny turned 8 years today. He was so happy that it was his birthday today!! I bought water guns for him as a birthday gift and he loved it. We went out to play with them right away. It was over 30 degrees today so it was perfect!! We had so much fun and we were all soaking wet after playing with water.

We had a birthday dinner for Danny later in the evening at an Italian restaurant. The food was really good!!

I asked Danny if he had a good birthday and he is answer was "YES!!". So I'm happy that he had a fun birthday!!

Likes

Comments

Min resemånad börjar i Hawaii. Den åttonde augusti flyger Alva och jag till Maui!! Jag har alltid haft Hawaii som ett av mina drömresemål så äntligen så ska jag faktiskt åka dit!!

Efter Maui flyger vi till Kalifornien och möter upp med Janna och hennes vän Laura då vi ska börja resa runt på västkusten. Vi valde att boka en färdig tur som man kan göra. Vi tyckte att det kändes enklast och vi kommer få se så mycket mer än om vi skulle göra det själva. Turen börjar i San Francisco.

Andra stoppet blir Yosemite National Park. Efter att jag har hört från andra och kollat på bilder så verkar det som att denna National Parken är jättefin!! Så vi kommer nog att promenera runt mycket, hika, och ta massa bilder! Vi ska även tälta en natt i parken, vilket ska bli spännande då jag inte är så van vid att tälta men det ska nog gå bra haha.

Tredje stoppet är i Death Valley!

Fjärde stoppet blir i Las Vegas i Nevada. Det ska bli jätte coolt att uppleva Las Vegas, dock så är vi ju inte 21 så vi får väl se hur mycket vi kan göra.

Femte dagen så kommer vi åka runt i Arziona till Grand Canyon och vi kommer även campa en natt.

Femte dagen så åker vi även förbi Route 66!! Vägen som man har sett så många gånger i filmer!!

Sjätte dagen spenderas vid sjön Lake Havasu. Förhoppningsvis så kommer vi kunna göra paddle boarding och även bada i sjön. Vi kommer även tälta en natt här.

Vår tur avslutas i L.A, men att se alla sevärdheter. Sen så är det dags att ta flyget hem till New York för att efter några dagar åka tillbaka till Sverige. Det känns så konstigt att skriva det, att mitt år faktiskt är slut i september. Men jag är så taggad för sommaren och min resemånad!!

(Bilderna är från Pintrest och Google)

Likes

Comments

Idag så var det såå varmt, känns verkligen som sommar. Det var redan 22 grader klockan nio på morgonen och steg till 28 grader under dagen. Jag älskar verkligen dessa dagar när det är så varmt!! Äntligen så är Klara och Isabelle här, det är så mysigt!! Vi började dagen med hiking i Cold Spring Harbor, sen köpte vi lunch på Panera som vi tog med hem och åt i trädgården. Efter det så solade vi ett tag i solen, sen så kom mina värdbarn och då jobbade jag till åtta. Vi avslutade dagen med shopping, Target och sen så kollade vi på bilder från i somras. Vi hade en jättemysig dag!!

Likes

Comments

Innan morsdag så gjorde jag och mina värdbarn en morsdag present till min värdmamma. Vi gjorde en bok som blev jätte gullig och hon blev jätteglad, så det var roligt!! På morsdag så hade min värdfamilj BBQ med släkten och Janna kom också över så det var roligt!!

Me and my host kids made a gift for my host mom for Mother's Day. We made a book that turned out really cute and she liked it!! We had a BBQ here on Mother's Day, my host family's family came over and Janna too. It was fun!!

Likes

Comments

Imorgon så kommer mina fina vänner hit!! Jag har inte träffat dom på över 9 månader och innan är 3 månader det längsta som vi har varit ifrån varandra, så alltså 3 gånger den tiden. Jag längtar super mycket efter dom, så det ska bli jätte mysigt att ha dom här!!

Likes

Comments

I lördags så regnade det så mycket hela dagen, så jag gjorde ingeting för än jag och Janna åkte till Olive Garden för att middag. Efter det så tog vi tåget in till city för att gå ut. Vi hade en jätte rolig kväll och kom hem alldeles försent!!

It rained so much the whole day last Saturday, so I didn't feel like doing anything until Janna and I went to Olive Garden for dinner. We took the train in to the city after we had dinner to go out. We had a fun night and got home way to late!!


Likes

Comments

Jag fick en fråga om jag skulle kunna berätta lite mer om min värdfamilj och hur en vanlig dag ser ut, så det kan jag självklart göra!!

Min värdfamilj består utan min värdmamma, värdpappa och mina två värdbarn Sami och Danny som är 10 och 8 år. Jag har verkligen haft så tur med min värdfamilj, dom är verkligen dom bästa och får mig som att känna mig som en familjemedlem. Min värdfamilj frågar alltid om jag vill följa med dom om dom ska iväg på något, vilket jag är jätte tacksam för!!

Min vardag ser ut så här:

På måndagar och fredagar så väcker jag mitt äldsta värdbarn klockan 7:00 då hon ska med den tidiga bussen klockan 8:00. Danny väcker jag lite senare då hans buss inte kommer för än runt 9:00. Medan att dom är i skolan så tvättar och städar jag på måndagar och fredagar. Jag brukar även träna nästan varje dag, äta lunch med Janna, åka till olika malls eller träffa andra au pairer. Mina värdbarn är i skolan till klockan 15:30, då dom kommer hem skolbussen. När Sami och Danny har kommit hem så börjar dom att göra sina läxor och samtidigt äta snack då dom är hungriga efter skolan. När klockan närmar sig 17:30 så äter vi middag för att S och D har karate 18:30. Jag kör och hämtar upp dom från karaten så jag brukar sluta runt 20:00 på kvällarna. Ibland så stannar jag hemma på kvällarna och umgås med min värdfamilj, men för det mesta så brukar jag möta upp med Janna.

Under helgen så brukar jag sällan jobba, tror jag har jobbat 4 timmar en lördag sen jag kom hit. Så jag har jätte tur med att jag inte behöver jobba helg! Så på helgen så brukar jag åka in till nyc, älskar verkligen staden!! Men nu när sommaren kommer så ser jag framemot att åka till stränderna här på Long Island.


Likes

Comments