Header
View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har äntligen fått träffat Zeth igen 😍 Dock bara en snabbis då jag fick skjus till och till aka från stallet o hon ville åka 😅 men fick iallafall träffa godisgrisen igen och morötter var gott tyckte han x) vi drog iaf in en ensilage bal till stallet och en ut i hagen så de får mat då de verkligen inte finns någon mat så som gräs 😓

Snön passade även på att hälsa på här.. snöstorm halva dagen har det varit. Och slask direkt men det ligger kvar så kanske ska ta och fota Zeth här framöver i snön 😍

Sen har jag väl vara tagit det lugnt och försökt få upp värmen i rummet för känns som en ny istid är påväg eller något, så imorgon får nog nästan all elektronik stå i gång och ge värme.. Vågar inte veta hur det känns i klassrummen, de måste vara snorkalla..

Nä nu ska jag sova!
Kram

Likes

Comments

View tracker

Nu har jag äntligen anlänt till skolan, eller ja gjorde de runt 13 idag men haft annat för mig 😅 Iallafall, jag kom hit, sa hej då till min mamma och pappa då dem ville komma hem innan regnet och snön blev värre. Vilket de blev, just när jag och Cornelia skulle gå till Ica.. svinkallt som jag tyckte de var gick jag i dunjacka, halsduk och mössa men frös som en gris. Så kolla jag på Cornelia har hon bara en hoodie på sig 🙄 Är egentligen inte ens förvånad.. haha

Jag har iallafall pyntar upp lite mys i rummet med ljusslingor och erkänn att det är mysigt? 😍

Nu ska jag fortsätta ta det lugnt och invänta sovtiden, imorgon drar jag till stallet och träffar Zeth igen 😍

Kram

Likes

Comments

Ja, igår var det en väldigt rolig kväll, började med att Jah skulle träffa Emilia för att gå på bio men skulle köpa skor innan men ändå åkte jag ner en och en halv timme innan. För de som känner mig kan jag aldrig bestämma mig när det gäller typ skog o kläder, men gick väldigt mycket fortare igår även väntar, skulle träffa Emilia 19, men var klar 19. Så det var ju bara meddela henne och vänta. Sen när hon väl kom, satte vi oss och åt och hade de trevlig men vi vart ju såklart klara typ 1 timme innan filmen.. haha. Så vi gick till gottegrisen och jag skulle "bara" ha 2 klubbor, slutade med typ ett halvt kilo godis, 2 klubbor och pringels chips haha.
Sen när vi väl kom in så var filmen skitbra!! Rekommenderar Morran och Tobias - som en skänk från åvan, väldigt starkt.

Idag blir det packa det sista, ner i bilen, hämta Cornelia vid Centralstationen och åka vidare ber till skolan! 😍

Likes

Comments

Kollade igenom en massor med gamla bilder på mig som liten och kan bara säga OJ vad jag förändrats, visst att jag är mig lik men finns en hel del som faktiskt ändrats.

Som sagt har vi alla varit små men vet inte vad jag ska skriva så bjuder på lite bilder istället x)


Jag typ 2003-2005

Jag 2004

Jag typ 2009 x)

2011

2012

Min första och ända P&J x)

Från en julshow på Åtvidabergs Ridklubb

Ridräger på Öknehult 2012

Första gången jag och Evelina träffades, 1 februari 2013

Jag 2014 då jag hade lugg

Och jag, 2016

Likes

Comments

Hej!

För dig som tidigare inte hört talas om mig så heter jag Sofie Vianden och kommer från en stad kallad Norrköping men studerar strax utanför Västervik. Jag har tidigare, tillsammans med Evelina, bloggat på teames här på nouw, men bestämt mig att testa ett eget spår och ge det en chans att blogg själv. Ska försöka mitt allra bästa att ge bloggen en chans och göra ett försök till daglig uppdatering.

För dig som inte vet vem jag är så är jag en 17 årig tjej med ett brinnande intresse för hästar och djur överlag. Jag, tillsammans med min pojkvän studerar Djursjukvård på Gamlebygymnasiet strax utanför Västervik. Zeth, då som hästen jag rider heter, är min medryttarhäst sedan april -16. Zeth står en liten bit utanför Gamleby tillsammans med ett gäng härliga stallkompisar. Zeth och jag satsar på att träna dressyr, men har även öppnat upp mina ögon för frihetsdressyr som är planen att börja träna honom med också.

Under somrarna har jag även två andra medryttarhästar då jag inte är i Gamleby under skolloven, då har jag en quarter korsning som heter Fancy, som jag rider engelsk ridning med och även en quarter hingst som heter Barney men han rids enbart i western, där av har jag ett litet intresse för westernridning också.

Målet med bloggen för mig kommer väl vara att jag ska kunna ha daglig uppdatering så här kommer jag uppdatera både dagarna jag inte är i stallet men även när jag är i stallet. Och här kommer inget undangömmas utan här berättas alla dåliga ridpass vi haft men självklart även de bra ridpassen.


Hoppas ni vill följa med i min vardag.

Kram

Likes

Comments