tre søde kjoler fra asos

Hej venner,

Jeg tænkte, at jeg ville dele nogle af mine sorte yndlings kjoler fra ASOS. Der er til lidt af hvert, altså både festlige og 'casual'. Information om kjolerne:

1. Crop top cold shoulder midi dress. 55 euro. Den er perfekt, hvis du skal ud I byen, eller til en fin fest. Alt i alt, elsker jeg detaljerne, og en trend coat eller lang frakke ville helt klart gå til den!

2. PREMIUM lace insert midi dress. 55 euro. Den minder lidt om den første, men lidt mere 'piget'. Jeg elsker skørtet, og detaljerne forneden. Et par søde højehæle og nogle smykker, ville binde det hele sammen!

3. Wrap skirt flute sleeve mini dress. 40 euro. Den her er mere afslappet, men ville alligevel gå med til en tur i byen. Et par sneakers eller høje støvler, crossover bag og et par smykker, ville passe perfekt!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Ting du kan lave, når det regner.

Mange hader når det regner, fordi så kan man ikke være udenfor. Eller fordi regnen ødelægger ens frisure, gør ens tøj vådt, gør ens sko beskidte osv. Men personligt elsker jeg, når det regner. Jeg elsker i det hele tager lyden af regn. Her er nogle ting du kan lave, når det regner.

1.

Find en god bog frem, en kop te og så sæt dig et hyggeligt sted evt. din seng. At læse i regnen er altid hyggeligt, fordi lyden af regnen udenfor er afslappende. Du vil føle dig tilpas og varm, hvis du altså kan lide at læse;) Her er nogle af mine yndlings bøger (læs evt. sidste opslag):

Harry Potter

Elverskud

Twilight

Anne Franks dagbog

En flænge i himlen

Koma tøs


2.

Sæt en god film på, og find evt. nogle snacks frem. Det altid hyggeligt og afslappende, at se enten en serie eller en film. Find et blødt tæppe eller din dyne, og så begrav dig i en god film. Her er nogle gode serier og film:

Harry Potter (hele triologien)

The Great Wall (film)

Arrow (Serie på Netflix)

Flash (serie på Netflix)

Pretty little liars (serie på Netflix)

Black mirror (Serie på Netflix)

Cyberbully (film på Netflix)

Dear John (film på Netflix)


3.

Sidst men ikke mindst, kan du selvfølgelig også gå udenfor. Tag din veninde, ven, kæreste, familiemedlem eller alene ud i regnen. Det kan faktisk være ret befriende, at stå ude i regnen både alene og med en ven. Du kan gå en tur på gaden, eller hvis du bor tæt på en park, så kan du tage der hen. Bare sørg for at tage ekstra tøj på, fordi i Februar er det stadig koldt!


Xoxo SofieLikes

Comments

Twilight

Twilight er en klassiker!

The twilight saga er den perfekte bog, hvis du er til fantasy og romantik. Du kan rigtig fordybe dig i en stor bunke af twilight bøger, for der er nemlig mange! Jeg må sige, at der er en del flere detaljer i bøgerne end i filmene. Hvis du ikke har læst dem endnu, så anbefaler jeg dem helt klart. Stephanie Meyer har nemlig et fedt syn på hele 'vampyr verdenen'.

The fault in our stars

The fault in our stars er en du skal læse!

Den perfekte bog, hvis man kan lide alt fra kærlighed til drama. Den er en perfekt kombination mellem romantik, humor og drama. Du kender den nok også som film, men hvis du ikke har læst den endnu, så kan jeg helt klart anbefale det!

Elverskud

Elverskud er en bog, som alle piger vil nyde!

Der er I alt tre bøger, men efter min mening er alle lige gode. Man læser sig dog hurtigt igennem dem, fordi de er så fængende. Bøgerne handler om hovedpersonen, Birke, og hendes to andre søstre. De er elvere, hvilket betyder at de er hule i ryggen. De danser, fordi det er en trang. Alt ændrer sig, når en dreng kommer ind i billedet. Birke får hurtigt følelser for ham, men det er ikke helt let.

Jeg kan ikke sige mere, fordi jeg selvfølgelig ikke vil afsløre noget. Men det er en bog, som får dig ind i et helt nyt univers. Helt klart en af mine yndlings bøger!

Likes

Comments